2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım oğluşuna gecmiş olsun hayırlısıyla sünneti de atlatmışsınız. geceniz nasıl gecti..agrı kesici kullanmanızı önermişler miydi?

canım bizim saglık ocagında ki hemşiremiz de bu aşıyla ilgili eger iltihaplanma akıntı olursa bize bilgi ver ve kesinlikle yolma el sürme demişti pazartesi bi göster istersen

canım nasılsınız girmiyorsun bikaç gündür.. kızın nasıl merak ettim hep dua ediyorum yavrun için.insallah tez zamanda saglıgına kavusur rahatca eviniz de yaşarsınız

aklıma geldin ya ikinci bebekle ilgili son durumun nedir? ben de hala saglıkocagına gidip kan testi yaptıracagım haftasonu da girdi araya pazartesiye kısmet inşallah artık..ve hala hastalanmadım :)
sütüm koruyor herhalde :))

aklıma geldin ya ikinci bebekle ilgili son durumun nedir? ben de hala saglıkocagına gidip kan testi yaptıracagım haftasonu da girdi araya pazartesiye kısmet inşallah artık..ve hala hastalanmadım :)
sütüm koruyor rhalde :))

Baharcim kirkim çıkalı 50 gün oldu ama ben de daha hastalanmadim. Bi korkum yok şimdilik. Eşime de adet olana kadar bebek olmaz filan demedim. :) kendisi korunuyo su an. Güveniyorum kendisine :) beni dusunmuyorsan bebegimizi düşün, hamile kaldigim anda emzirmeyi birakmak zorunda kalicam filan dedim. Simdi fazla ses cikarmiyo :)

:)) sanırım benim olay da yorgunluktan biz iyiyiz canım dün yine sabahtan kan ve idrar verdik gecen haftada ultrasona girmiştik idrar yolu kanalında kalınlasma varmış dün akşam kan ve us sonuclarının hepsini doktorumuza götürdük gayet güzel dedi.biraz kansızlık varmış FERRUM diye damlaya baslattı..güneş ışığına ahmet efe'yi çıkartmamı söyledi..devit-3 damlaya da devam dedi hala poşet poşet ilaçlarla gezmeye devam yani..buna şükür napalım..bide izmirde bi hastaneye ahmetefe'nin kan örneğinden gönderecekmişiz polikistik hastalıgının tipini öğrenmek amaçlıymış..suan ki tedaviye katkısı olan bi sonuc değilmiş ama bundan sonraki gebelikte tekrarlayıp tekrarlamayacını öğrenmek içinmiş. yani bizde hersey aynı canım sen nasılsın oğluşun nasıl öpüyorum paşanııı

geçmiş olsun bahar, nereye götürüyorsun ahmet efeyi?

yorgun oldugumu hiç farketmiyorum gercekten ama sanırım dediğiniz gibi biraz kendime zaman ayırmam da gerekiyor..ahmetefe'nin kandaki potasyumunu düşürmek için ventolin veriyoruz evde..15gündür ahmetefe'ye ilaç vermedik dünkü kan sonucuna göre verilecekti..yani 15gün ilaç vermeden potasyumda ne kadar yükselme olacagına bakılacaktı..ve en basta doktorun dediği potasyumun aşırı oynaması ani kalp durmalarına soluk alıp vermesinde hızlanmalara neden olur demişti..şu son 15gündür biraz fazla uyusa acaba bişeymi oldu nefes alması nasıl kendinde bi değişiklik varmı sürekli diken üstündeyim..belkide bunlardan dolayı biraz da kafam doldu...yine de yanımızda ya cok sükür diyoruzz

canım ahmet efeye sağlıklı bir anne lazım. sana dinlenmek için çok iyi bir neden bu. ona senden daha iyi kimse bakamaz çünkü. her zaman her ihtiyacında yanında olmak için kendine de iyi bakmalısın. zor bir hamilelik geçirdin, sonrası da zorluklarla dolu oldu. hangimiz yaşasak bunları benzer şeyler yaşardık. ama bence vücudun alarm veriyor, dinlen artuk diye. bunu ihmal etmemelisin. biraz dışarı çıkamazmısın mesela az da olsa.

canım oğluşuna gecmiş olsun hayırlısıyla sünneti de atlatmışsınız. geceniz nasıl gecti..agrı kesici kullanmanızı önermişler miydi?

çok tşkrler :) çok şükür sıkıntımız olmadı. Hatta diğer gecelere göre çok daha fazla eğlendi. Cıvıl cıvıl sesler çıkardı bize maaşallah :) geç uyudu biraz ama zaten alışığız geç uyumaya. Çok şükür iyi . Akşam üzeri eve gelince yarım fitil vermiştik. Gerisi pansuman. Sık sık altını değiştiriyorum. Dr çiş yapar yapmaz al demişti. Sabah akşam krem sürüyorum. Altını her değiştirmemde de batikon.

Kizlar annemdeyim, cepten giriyorum, alinti yapmak cok zor oluyor. Beni merak eden, gecmis olsun dileklerini gonderen herkese cok tesekkur ederim, hepinizi cok seviyorum, iyi ki varsiniz. Dun disciye gorundum,bugune randevu verdi. Baskasinin direkt implant dedigi disimi acibadem hastanesinde kanal tedavisi uzmani bayan bir dis hekimi kurtarmaya calisiyor, su an disim gayet iyi durumda,haftaya tekrar gidecegim vs. Biraz fatura kabarik olacak gibi ama keyfim yerinde, anestezi filan yapmadi, canimi da hic yakmadi. Korkacak birsey yokmus, insallah yapilan dis dayanikli olur ve daha uzun yillar kullanabilirim. Siz de dislerinize iyi bakin. Orada bebekler icin dis bakimi ile ilgili bir brosur de aldim, evime gidince onemli noktalari yazarak sizinle paylasacagim.

çok tşkrler :) çok şükür sıkıntımız olmadı. Hatta diğer gecelere göre çok daha fazla eğlendi. Cıvıl cıvıl sesler çıkardı bize maaşallah :) geç uyudu biraz ama zaten alışığız geç uyumaya. Çok şükür iyi . Akşam üzeri eve gelince yarım fitil vermiştik. Gerisi pansuman. Sık sık altını değiştiriyorum. Dr çiş yapar yapmaz al demişti. Sabah akşam krem sürüyorum. Altını her değiştirmemde de batikon.
onunla geçmiş olsun keskin
maşallah oğluşuna büyümüş de erkek olmuş :nazar:
dün gece sana uzunnnnnca bi msj yazmıştım
bağlantı kopmuş yazdıklarım iletilemedi
bende kızdım yattım :)))
bizim oğlan altının bağlanması istemedi hastanede bir gün sereserpe yatınca :)
bende dalin in alt açmasına sarmıştım bacaklarını
çabucak iyileşiyor merak etme

Kizlar annemdeyim, cepten giriyorum, alinti yapmak cok zor oluyor. Beni merak eden, gecmis olsun dileklerini gonderen herkese cok tesekkur ederim, hepinizi cok seviyorum, iyi ki varsiniz. Dun disciye gorundum,bugune randevu verdi. Baskasinin direkt implant dedigi disimi acibadem hastanesinde kanal tedavisi uzmani bayan bir dis hekimi kurtarmaya calisiyor, su an disim gayet iyi durumda,haftaya tekrar gidecegim vs. Biraz fatura kabarik olacak gibi ama keyfim yerinde, anestezi filan yapmadi, canimi da hic yakmadi. Korkacak birsey yokmus, insallah yapilan dis dayanikli olur ve daha uzun yillar kullanabilirim. Siz de dislerinize iyi bakin. Orada bebekler icin dis bakimi ile ilgili bir brosur de aldim, evime gidince onemli noktalari yazarak sizinle paylasacagim.

kumpirella sen ne zaman işbaşı yapacaksın canım
senin açtığın topik vardı ya doğum izninin uzatılmasıyla ilgili :)
o geldi aklıma da merak ettim

kumpirella sen ne zaman işbaşı yapacaksın canım
senin açtığın topik vardı ya doğum izninin uzatılmasıyla ilgili :)
o geldi aklıma da merak ettim

canim 15 mayis itibariyle verdim ucretsiz izin dilekcemi, hatta bu yilin yillik izninden 16 gunum de elimde kaldi biliyor musun? Yillik izinlerimi dogum izninin pesine koydugumda 29 mayista bittiginden ve bir sonraki ayin 14une kadar acik kaldigindan muhasebeye eksik gunlerin parasini odemem gerekiyordu.o da maasima denk geliyormus sigortalari da odeyince. Bunlari o actigim topige yazsam iyi olur aslinda. Rapor filan da almadim, hem dinen uygun olmadigini hem de etik olmadigini dusunuyorum. Varsin benim izinlerim yansin, bu kazandigim helal miydi hara miydi diye dusunecegime.
hasili, daha izin gunum olmasina ragmen 15 mayis itibariyle iki yillik ucretsiz izin dilekcemi verdim, yani mayis 2015 isbasi diyeyim, ama hastaneye donup donmemek konusunda kararsizim.is arkadaslarimi sevsem de saglik calisani olmayi ve isimi cok sevemiyorum.belki dogum iznim sirasinda baska bir kariyer planlamasina gidebilirim. Neyse ki su an hicbir seye karar vermek zorunda degilim, anneligin tadini cikariyorum. Boyle bir ara vermeye gercekten ihtiyacim varmis.

maaşallah oğluna, geçmiş neredeyse artık. beklemek ve nasıl olacak diye düşünmek daha zor. bundan sonra iyileşmek kalıyor geriye . hayırlı olsun:))

canim 15 mayis itibariyle verdim ucretsiz izin dilekcemi, hatta bu yilin yillik izninden 16 gunum de elimde kaldi biliyor musun? Yillik izinlerimi dogum izninin pesine koydugumda 29 mayista bittiginden ve bir sonraki ayin 14une kadar acik kaldigindan muhasebeye eksik gunlerin parasini odemem gerekiyordu.o da maasima denk geliyormus sigortalari da odeyince. Bunlari o actigim topige yazsam iyi olur aslinda. Rapor filan da almadim, hem dinen uygun olmadigini hem de etik olmadigini dusunuyorum. Varsin benim izinlerim yansin, bu kazandigim helal miydi hara miydi diye dusunecegime.
hasili, daha izin gunum olmasina ragmen 15 mayis itibariyle iki yillik ucretsiz izin dilekcemi verdim, yani mayis 2015 isbasi diyeyim, ama hastaneye donup donmemek konusunda kararsizim.is arkadaslarimi sevsem de saglik calisani olmayi ve isimi cok sevemiyorum.belki dogum iznim sirasinda baska bir kariyer planlamasina gidebilirim. Neyse ki su an hicbir seye karar vermek zorunda degilim, anneligin tadini cikariyorum. Boyle bir ara vermeye gercekten ihtiyacim varmis.

15 mayısı okuyunca ynlış anladım diye bir kez daha okudum :)
Allah gönlüne göre versin canım
ben sağlıkçıyım ama 3yılın ardından kurum değiştirip tayin yaptırdım
ama bin pişmanım, kurumlararsı geçişi takip edip duruyorum
kariyer planlamanı gönlünce yap önünde uzunnnnnn bi zaman
kızının ve evinin tadını çıkar :) ben şahsen öyle yapıcam :)
benim iznim de 31 mayısta bitiyor
yıllık izin yazdıracam bende

15 mayısı okuyunca ynlış anladım diye bir kez daha okudum :)
Allah gönlüne göre versin canım
ben sağlıkçıyım ama 3yılın ardından kurum değiştirip tayin yaptırdım
ama bin pişmanım, kurumlararsı geçişi takip edip duruyorum
kariyer planlamanı gönlünce yap önünde uzunnnnnn bi zaman
kızının ve evinin tadını çıkar :) ben şahsen öyle yapıcam :)
benim iznim de 31 mayısta bitiyor
yıllık izin yazdıracam bende
Aynen canım, benim de niyetim o. Ne iş yaptığını, pişmanlığının detaylarını merak ettim.
Senle zaten biz öteki topikte tanışmıştık, o zaman 16 hafta doğum izni+2 sene ücretsi izin+30 gün yıllık izin filan gibi hesaplamalar yapardık seninle, ikimiz de o zamandan niyetliydik ücretsiz izni sonuna kadar kullanmaya. İstanbul'daysan evde olmanın tadını paylaştıkça çoğaltabiliriz, görüşüp tanışabiliriz, pek de şahane olur :9:

Aynen canım, benim de niyetim o. Ne iş yaptığını, pişmanlığının detaylarını merak ettim.
Senle zaten biz öteki topikte tanışmıştık, o zaman 16 hafta doğum izni+2 sene ücretsi izin+30 gün yıllık izin filan gibi hesaplamalar yapardık seninle, ikimiz de o zamandan niyetliydik ücretsiz izni sonuna kadar kullanmaya. İstanbul'daysan evde olmanın tadını paylaştıkça çoğaltabiliriz, görüşüp tanışabiliriz, pek de şahane olur :9:

evet canım ya, ne çabuk geçti o günler :) hamdolsun yavrularımızı aldık kucağımıza
ben yardımcı sağlık personeliydim canım.
4bli olup tayin yaptıramadığım için kurum değiştirip memlekete geldim ve evlendim :1:
düğün olmuyordu da tayin olmayınca :1:
şimdiki adı aile ve sosyal politikalar bakanlığına memur olarak atandım
kurum küçük olup personel sayısı 100 ü bulmadığı için dedikodu, hak yeme, personel arasında adam kayırma, yüzüne gülüp arkasından kuyu kazma vs ayyuka çıkmış bi durumda
müdür yalakaları işlerini yürütüyor,sessiz sakin memurun canı çıkıyor işin altında
bunlardan şikayetçiyim ve sağlığa geri dönmek için çabalıyorum
istanbulda değilim malesef canım ama seninle tanışıp görüşmeyi gerçekten çok isterdim

Kiskandirmayin milleti:20::9:

Back
X