- 21 Ocak 2013
- 213
- 0
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
- #44.241
Arkadasim dis randevun nasil gecti.girmedin forma sanirim.kolay gecmistir insallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklıma geldin ya ikinci bebekle ilgili son durumun nedir? ben de hala saglıkocagına gidip kan testi yaptıracagım haftasonu da girdi araya pazartesiye kısmet inşallah artık..ve hala hastalanmadım :)
sütüm koruyor rhalde :))
:)) sanırım benim olay da yorgunluktan biz iyiyiz canım dün yine sabahtan kan ve idrar verdik gecen haftada ultrasona girmiştik idrar yolu kanalında kalınlasma varmış dün akşam kan ve us sonuclarının hepsini doktorumuza götürdük gayet güzel dedi.biraz kansızlık varmış FERRUM diye damlaya baslattı..güneş ışığına ahmet efe'yi çıkartmamı söyledi..devit-3 damlaya da devam dedi hala poşet poşet ilaçlarla gezmeye devam yani..buna şükür napalım..bide izmirde bi hastaneye ahmetefe'nin kan örneğinden gönderecekmişiz polikistik hastalıgının tipini öğrenmek amaçlıymış..suan ki tedaviye katkısı olan bi sonuc değilmiş ama bundan sonraki gebelikte tekrarlayıp tekrarlamayacını öğrenmek içinmiş. yani bizde hersey aynı canım sen nasılsın oğluşun nasıl öpüyorum paşanııı
Gecmis olsun arkadasim.rabbim dugununu de gostersin insallah![]()
yorgun oldugumu hiç farketmiyorum gercekten ama sanırım dediğiniz gibi biraz kendime zaman ayırmam da gerekiyor..ahmetefe'nin kandaki potasyumunu düşürmek için ventolin veriyoruz evde..15gündür ahmetefe'ye ilaç vermedik dünkü kan sonucuna göre verilecekti..yani 15gün ilaç vermeden potasyumda ne kadar yükselme olacagına bakılacaktı..ve en basta doktorun dediği potasyumun aşırı oynaması ani kalp durmalarına soluk alıp vermesinde hızlanmalara neden olur demişti..şu son 15gündür biraz fazla uyusa acaba bişeymi oldu nefes alması nasıl kendinde bi değişiklik varmı sürekli diken üstündeyim..belkide bunlardan dolayı biraz da kafam doldu...yine de yanımızda ya cok sükür diyoruzz
canım oğluşuna gecmiş olsun hayırlısıyla sünneti de atlatmışsınız. geceniz nasıl gecti..agrı kesici kullanmanızı önermişler miydi?
onunla geçmiş olsun keskinçok tşkrler :) çok şükür sıkıntımız olmadı. Hatta diğer gecelere göre çok daha fazla eğlendi. Cıvıl cıvıl sesler çıkardı bize maaşallah :) geç uyudu biraz ama zaten alışığız geç uyumaya. Çok şükür iyi . Akşam üzeri eve gelince yarım fitil vermiştik. Gerisi pansuman. Sık sık altını değiştiriyorum. Dr çiş yapar yapmaz al demişti. Sabah akşam krem sürüyorum. Altını her değiştirmemde de batikon.
Kizlar annemdeyim, cepten giriyorum, alinti yapmak cok zor oluyor. Beni merak eden, gecmis olsun dileklerini gonderen herkese cok tesekkur ederim, hepinizi cok seviyorum, iyi ki varsiniz. Dun disciye gorundum,bugune randevu verdi. Baskasinin direkt implant dedigi disimi acibadem hastanesinde kanal tedavisi uzmani bayan bir dis hekimi kurtarmaya calisiyor, su an disim gayet iyi durumda,haftaya tekrar gidecegim vs. Biraz fatura kabarik olacak gibi ama keyfim yerinde, anestezi filan yapmadi, canimi da hic yakmadi. Korkacak birsey yokmus, insallah yapilan dis dayanikli olur ve daha uzun yillar kullanabilirim. Siz de dislerinize iyi bakin. Orada bebekler icin dis bakimi ile ilgili bir brosur de aldim, evime gidince onemli noktalari yazarak sizinle paylasacagim.
kumpirella sen ne zaman işbaşı yapacaksın canım
senin açtığın topik vardı ya doğum izninin uzatılmasıyla ilgili :)
o geldi aklıma da merak ettim
canim 15 mayis itibariyle verdim ucretsiz izin dilekcemi, hatta bu yilin yillik izninden 16 gunum de elimde kaldi biliyor musun? Yillik izinlerimi dogum izninin pesine koydugumda 29 mayista bittiginden ve bir sonraki ayin 14une kadar acik kaldigindan muhasebeye eksik gunlerin parasini odemem gerekiyordu.o da maasima denk geliyormus sigortalari da odeyince. Bunlari o actigim topige yazsam iyi olur aslinda. Rapor filan da almadim, hem dinen uygun olmadigini hem de etik olmadigini dusunuyorum. Varsin benim izinlerim yansin, bu kazandigim helal miydi hara miydi diye dusunecegime.
hasili, daha izin gunum olmasina ragmen 15 mayis itibariyle iki yillik ucretsiz izin dilekcemi verdim, yani mayis 2015 isbasi diyeyim, ama hastaneye donup donmemek konusunda kararsizim.is arkadaslarimi sevsem de saglik calisani olmayi ve isimi cok sevemiyorum.belki dogum iznim sirasinda baska bir kariyer planlamasina gidebilirim. Neyse ki su an hicbir seye karar vermek zorunda degilim, anneligin tadini cikariyorum. Boyle bir ara vermeye gercekten ihtiyacim varmis.
Aynen canım, benim de niyetim o. Ne iş yaptığını, pişmanlığının detaylarını merak ettim.15 mayısı okuyunca ynlış anladım diye bir kez daha okudum :)
Allah gönlüne göre versin canım
ben sağlıkçıyım ama 3yılın ardından kurum değiştirip tayin yaptırdım
ama bin pişmanım, kurumlararsı geçişi takip edip duruyorum
kariyer planlamanı gönlünce yap önünde uzunnnnnn bi zaman
kızının ve evinin tadını çıkar :) ben şahsen öyle yapıcam :)
benim iznim de 31 mayısta bitiyor
yıllık izin yazdıracam bende
Aynen canım, benim de niyetim o. Ne iş yaptığını, pişmanlığının detaylarını merak ettim.
Senle zaten biz öteki topikte tanışmıştık, o zaman 16 hafta doğum izni+2 sene ücretsi izin+30 gün yıllık izin filan gibi hesaplamalar yapardık seninle, ikimiz de o zamandan niyetliydik ücretsiz izni sonuna kadar kullanmaya. İstanbul'daysan evde olmanın tadını paylaştıkça çoğaltabiliriz, görüşüp tanışabiliriz, pek de şahane olur![]()
Aynen canım, benim de niyetim o. Ne iş yaptığını, pişmanlığının detaylarını merak ettim.
Senle zaten biz öteki topikte tanışmıştık, o zaman 16 hafta doğum izni+2 sene ücretsi izin+30 gün yıllık izin filan gibi hesaplamalar yapardık seninle, ikimiz de o zamandan niyetliydik ücretsiz izni sonuna kadar kullanmaya. İstanbul'daysan evde olmanın tadını paylaştıkça çoğaltabiliriz, görüşüp tanışabiliriz, pek de şahane olur![]()
Kiskandirmayin milleti![]()
Oyyy kıyamam, senin yerin ayrı haticecim, biliyorsunbirazdan telefonun başına geçerim
![]()