- Konu Sahibi papatya3459
- #44.661
maşaallah canım bebişine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benıkı mesela sısko dogdu sımdı dıyete soktu kendını :) 400 gr aldı bu ay emmedıı ıcın , aman saglıgı yerınde olsunda gerısı onemlı degıl varsın zayıf olsunha bir de şuna dikkat etmek lazım. örneğin. hepimizin kuzuları ayrı ayrı kilolarda doğdu kiminki kilolu kiminin ki zayıf. dolayısıyla kimi şu anda daha kilolu kimi daha zayıf. bunları da düşünün. (istisnalar hariç)
merhaba canım , doktor gurol yendur 243 45 23 ınsallah memnun kalırsın ruzgarın annesı meltem dersen belkı daha ıyı ılgılenırmerhaba meltem ben aydında oturuyorum eşim izmir üçyollu .forumu hamileliğimden beri takip ediyorum 3,5 aylık bir kızım var .izmir hatay nokta da iyi bir doktor tavsiye etmiştin geçmiş günlerde ismini kaybettim zahmet olmazsa tekrar yazabilir misn adını adresini.çok teşekkür ediyorum şimdiden
cok gecmıs olsungeçmiş okuyodum yeni gördüm yazını canım...iyiyim,saol sen nslsın...kızımı doktora götürdük bugün..1 aydan beri bronşitle uğraşıyoruz...kaç tane doktor değiştik...bu seferkide 6tane iğne yazdı ...inşlh bu sefer şifa olur yavruma...yazmasamda elim değdikçe neler olduğuna bakıyorum...bizim oğlanların yıl sonu piknikleri,yaz temizlikleri,hastalıklar bunlarla geçiyo işte hayat...rabbim başka dert vermesin...sende ne var ne yok...bu arada ebrarcım yaşın kaçtı...benm nickde 79 yazıyo die sen beni 79lu zannediyosun heralde:))
bızım uyku saatımız saat 9 ınsallah degısmezbebişler ne alemde uyanık bebeişimiz varmı ..topik kalabalıklaşmışta merak ettim sadece
cok gecmıs olsunmerak ettım kaclısın eger daha kucuksen baya hamaratmıssın 3 cocuk sıgdırmısın :)
benimki de uyuyo çok şükürbebişler ne alemde uyanık bebeişimiz varmı ..topik kalabalıklaşmışta merak ettim sadece
benimki de uyuyo çok şükür
her 2 satte bir kalkıyomaşallah sizede..gece kaç kere kalkıyorlar
bende 83 luyum :)saol canım 29 yaşındayım..küçük evlendim 16,5 yaşında,severek...yaaa çok hamaratız bu konuda:)))
bızımkı 4 kez en az kalkıyor gunduz uykusu da yarımsar saat 3 kere sabah ıkındı aksammaşallah rüzgara..bizimde en geç 8 buçuk şuan uyuyor ama o saate kadar uyumasın diye 5 ten sonra habire oyalıyorum..yoksa gece çok kalkıyor çünkü ..huy edindi maşallah sıpa gece uyuyor ama gündüz en fazla bir saat ..tüm gün mesaideyim:)
benımde sutume nazar degdıyaşıtmışız meltem:))uyuma saatlerini konuşuyosunuz,benm kız deliksiz uyurdu geceleri,geçenlerde bunu söyledim,1 haftadır gece yatmıyor..kendi kendime nazarım deydi:))şimdi yol yorgunu heralde mışıl mışıl yattı...bu arada kızlar bebek arabasına biniyomu sizin bebişler...bizim kız bir türlü sevmedi...yanımızda pazar arabası gibi arabayı gezdiriyoruz,kızım kucamızdan inmiyor...yalnız kesinlikle çıkmıyorum gezmelere...ortanca oğlumla gidiyoruz,o boş arabayı sürüyü,bende kızımı taşıyorum:))bariii bunuda söylüyümde belki biner,(söylediğimin tersi oluyo ya)
benımde sutume nazar degdıyada ruzgarın emmesıne
![]()