2013 şubat annelerınden ilk kim doğuracak?

1-tuğba (kız)
2-brs85 (kız)
3-esin (erkek)
4-ben (erkek)
5-meltem (erkek)

kendimi de listeye sokabilmek adına ilk 5 yaptım :)) benim ilk 5 tahminim bu :)

bende 02 şubat görünüyorum kızlar ama içimde hep bi korku erken olcak gibi geliyo

1.tuğba5286
2.meltem
3.esinu bencede

ben 7.sırada olcam

maşşallah tüm topik kararlı 3 te doğurtçaklar beni kızlarrrr durun daha hiç bişeyim hazır değil benim en az 20 ocağı görmem lazım

maşşallah tüm topik kararlı 3 te doğurtçaklar beni kızlarrrr durun daha hiç bişeyim hazır değil benim en az 20 ocağı görmem lazım

esincim elini çabuk tut diye yazıyoruz seni :)) hadi bakalım eve gider gitmez çamaşır ütü çanta falan başla

bence de clemm
tuba
ve eğer 17 ocakta alırsa ben..yok 24 ocakta alırsa arada da doğuran olmazsa yine ben..
esinu..meltem..papapa..seda favorilerim arasında..

bence de clemm
tuba
ve eğer 17 ocakta alırsa ben..yok 24 ocakta alırsa arada da doğuran olmazsa yine ben..

favoriler inan kahkaha attım :))) benim sezaryen olursa 12-19-26 ocak en geç :)) bakalım 5 ocakta belli olacak doğum şeklim :18::18:

bence de clemm
tuba

favoriler inan kahkaha attım :))) benim sezaryen olursa 12-19-26 ocak en geç :)) bakalım 5 ocakta belli olacak doğum şeklim :18::18:
bence bu lıste dısında hıc beklemedıgımız kışıler çıkacak benımde 5 ocakta tarıh kesınlesecek

şubat zaten kısa bi ay. bi de şubatın sonunda doğurcak çok az bizim topikte.ben bile ocak sonuna doğururum diyom. öyle hissediyomm yani nedense... 38-39 da doğururum gibiii. seda ecrinden haberi olan var mıı?

Ben doğurucam tabiki kızlar :) Normalde şubat 28 çıkıyor muhtemel doğum tarihimiz ama ikiz beklediğim için ocak sonuna çıkarsak iyi bizim için

Yok anam yok, kimse doğurmaz ben diyim, herkes içinde tutuyo bebeklerini ) dışarısı soğuk tabi kıyamıyoruz haliyle doğurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…