2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Ayrıca başka marka sabahlık gecelik aldım, yine aynı marka gecelik aldım. ve iki tane de pijama aldım bi de terlik

çok çok demeyin. Lazım olucak

canım çok güzeller ama kışın olcak doğumumuz çok yazlıklar sanki

Ayrıca başka marka sabahlık gecelik aldım, yine aynı marka gecelik aldım. ve iki tane de pijama aldım bi de terlik

çok çok demeyin. Lazım olucak

cnm çok güzelmiş güle güle kullan ama şubatta doğum yapacaksın bana yazlık ge
ldi. çok dikkat etmek üşütmemek gerek doğum sonrası...kızlar bence gecelik pijama alırken buna dikkat edin...
gerçi yukarda aliye de yazmış ama ben yeni gördüm

Son düzenleme:
Canım bunları nerden aldın çok beğendim ben de almak isterim bebeğime. Bu arada güle güle kullansın bebişin.

Teşekkür edriz teyzesii..canım nervresimi taç'tan aldım.Alt açmayı eminönü havuzlu han'dan badiyide bakırköyde bi bebek mağazasından

annesi asıl bebişin bu cicilerin içine girince sen gör yemek isteyeceksin onu :))
biberen olarakta kauçuk olanlar var plastik gibi görünüyorlar ama plastik değiller tabi
ben wee aldım kızıma alıştırma sulugu o gün suyunu içtim cok kötü koktu burnuma tabi direk çöpe attım bu hafta gidip kauçuk olanlardan alıcam
cam düşündüm ama kızım artık 6. aya girdi ve bundan sonra kendi tutmak isteyecek cam hem agır gelir hemde kırar :)

bunlarda hafta sonu kızıma aldığım cicilerimiztulumları eminönünden aldım tanesi 10 tl gidip gezmenizi tavsiye ederim kızlar güle güle giysin güzel kızım

allah sağlıklı ve guzel gunlerde gıymelerını nasıp etsın yawrularımızın

Hepsi çook datlıııı..Miniğin güzel günlerde giysin canım.eminönünde nerden aldın yakın zamanda gidicem bende bakiim

ayyy ben daha doğru düzgün hiçbir şey almadım yaa
artık kasım ayında alacağım inşallah
ooff kafam karıştı stres oldum resmennn

Ya o eminonundeki magazanin adini ben de istiyom :) gule gule giydir tatlim cok tatlilarrrr

Tatlim gule gule giydir kuzucugunaaaa.. Su chicconun muzik oyuncagini actin mi? Acmadiysan da geceleri dinlet bebegine. Alisirsa sesine sartli refleks olur onu duyunca uykusu gelir sen de rahat edersin dogunca :) bi de guzel mi memnun musun bana da haber ediverirsen cok sevinirim tatlim ben de secmeye calisiyom ama magazada deneyemedigim icin sana bi sorim dedim

Güzeliim bu cicilerin heepsi %100 sevimlii..Bayıldım hepsine güle güle güzel günlerde giysin inşallaaahhh
saol canım inşaallah hepimizin melekleri güzel günlerde giyer bu cicişleri valla çok sevimliler kendileri gibi

Tatlim gule gule giydir kuzucugunaaaa.. Su chicconun muzik oyuncagini actin mi? Acmadiysan da geceleri dinlet bebegine. Alisirsa sesine sartli refleks olur onu duyunca uykusu gelir sen de rahat edersin dogunca :) bi de guzel mi memnun musun bana da haber ediverirsen cok sevinirim tatlim ben de secmeye calisiyom ama magazada deneyemedigim icin sana bi sorim dedim [/QUOTE]

açtım canım bi keremi ne diinlettim benimde aklıma geldi öyle yapmakta unutuyorum işte valla memnun olamıcam galiba çünkü ninni sesi kısa öyle ben kapatıncaya kadar çalsa çok iyi olur odasına koyarım çalar oda uyur diye düşünüp almıştım ama ninni hemen bitiyo hep düğmesine basmak gerekiyo ninni çalması için canım

kızlar bebişin ilk eşyasıçok garip oldum işin ciddiyetini daha iyi anladım sanki rüyada gibiyiz ama bu objeler ciddiyeti göz önüne seriyorbakalım beğenecek misniz:26: offff ekleyemedimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…