Kimse beğenmedimi ya((((((
Ayrıca başka marka sabahlık gecelik aldım, yine aynı marka gecelik aldım. ve iki tane de pijama aldım bi de terlik
çok çok demeyin. Lazım olucak
Ben çok beğendim hatta çalabilirim markası ne acaba?
yine çok güzel cicişler eklenmiş :) maşallah maşallah bakıp bakıp gülüyom şirinliklerinegüle güle giysinler inşallah
C&A diye bi marka var ya kızlar, çok güzel uygun şeyler buldum bugün bissürü bissürü :)
hepsi organik pamuk. badiler 9 lira, tulumlar 16.her yerde 30 civarı görüyodum bulunca aldım valla. artık almam zaten yeter bence bu kadar. ama bi aldıklarımı sayayım da fikrinizi söleyin bakem yeter mi yetmez mi :)
önce aldıklarımı ekliyeyim.
bu arada biberon, emzik vs. araştırması yaptım. emzik ve değiştirilebilen biberon başlığı(ucu) en ucuz jujubebe'de. chicconun malları da mother care'de kendi mağazasından daha ucuza geliyo. alacağınız varsa şimdi alın indirimdeyken.
pantolonlar lcw'de 8er lira. ilk resim de benim kızım için başladığım battaniye motifim
Eki Görüntüle 523428 Eki Görüntüle 523426 Eki Görüntüle 523429 Eki Görüntüle 523431 Eki Görüntüle 523433 Eki Görüntüle 523435
ay canım hepsi çok güzeller ve gayet uyguna almışsın bu arada biberonlarımız aynı seninle ben öyle biberon kaşık emzik vb. şeyleri hamile kalmadan önce alıp saklamıştım valla bir ara onlarında resimlerini koyarım artık
ya ben büyük olanı(250 ml) cam aldım daha sağlıklı olur diye. anneme fln bırakınca cam içinde dursun süt en azından. ağır olduğu için tabi bebek taşıyamaz kendi ona da plastik olanlardan küçük boy aldım(150 ml). iyi mi yapmışım?:44:
ablam da kauçuk al uçları emzikleri fln demişti. küçük biberonunki ve emzik kauçuk ama bazı bebekler onu sevmiyomuş o yüzden diğerini silikon aldım. hangisini severse onla veririm napim.
bi de şu eğik kafalı biberonlar var ya kızlar hani çocuğun boynu çok geriye atılmasın diye mantıklı görünüyor ama şimdi mesela kaynanam onu ters tutarsa atıyorum ya da çocuk çekiştirmek isterken Allah korusun ters bi durum olmasın?bi de sonuçta sadece dibini içebilmesi için o pozisyon gerekli, en başında çok hızlı gelmez mi öyle süt? ay ne bilim ya kafam karıştı bi akıl verin bakem
yine çok güzel cicişler eklenmiş :) maşallah maşallah bakıp bakıp gülüyom şirinliklerinegüle güle giysinler inşallah
C&A diye bi marka var ya kızlar, çok güzel uygun şeyler buldum bugün bissürü bissürü :)
hepsi organik pamuk. badiler 9 lira, tulumlar 16.her yerde 30 civarı görüyodum bulunca aldım valla. artık almam zaten yeter bence bu kadar. ama bi aldıklarımı sayayım da fikrinizi söleyin bakem yeter mi yetmez mi :)
önce aldıklarımı ekliyeyim.
bu arada biberon, emzik vs. araştırması yaptım. emzik ve değiştirilebilen biberon başlığı(ucu) en ucuz jujubebe'de. chicconun malları da mother care'de kendi mağazasından daha ucuza geliyo. alacağınız varsa şimdi alın indirimdeyken.
pantolonlar lcw'de 8er lira. ilk resim de benim kızım için başladığım battaniye motifim
Eki Görüntüle 523428 Eki Görüntüle 523426 Eki Görüntüle 523429 Eki Görüntüle 523431 Eki Görüntüle 523433 Eki Görüntüle 523435
Kızlaar bunlarda bizim bi kaç cicimiiss..
Daha var aslında ama fotolarını çekemedik bi türlüü:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?