2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Kimse beğenmedimi ya((((((

çok güzel bende bir tane böyle lizözlü takım almayı düşünüyorum krem veya beyaz renginde... sonra çok güzel yumuşacık ev patikleri gördüm, alacağım pijama takımlarının altına renk renk alcam önümüz kış ayacıklarımız üşümesin. amaaannn ne çok alıncak şey var daha :44:bir liste yapsam iyi olcek...

Ayrıca başka marka sabahlık gecelik aldım, yine aynı marka gecelik aldım. ve iki tane de pijama aldım bi de terlik

çok çok demeyin. Lazım olucak

Güle güle kullan canım..bende henüz kendime bişiycik almayanlardanım ...Hep bebişe alıyorum daha doğrusu alayım mı almayayaım mı araştırması yapıyorum.
Bazılarını alıyorum bazılarınında indirime girmesini bekliyorum...Oy...çok alacak var çoook...

Bu da benim oğlumun ilk kot pantalonu :) Gömleği de babasıyla takım, benim hayalimdi anne kız takım giymek ama bi daha ki sefere inşallh :)

Çok güzel canım güle güle kullan, siteye baktım şimdi birbirinden güzel gecelikler pijamalar var ben de sipariş vereyim diyorum ama doğumdan sonra ne halde olucaz şimdiden alırsak girebilir miyiz içine.

Çok güzel canım güle güle kullan, siteye baktım şimdi birbirinden güzel gecelikler pijamalar var ben de sipariş vereyim diyorum ama doğumdan sonra ne halde olucaz şimdiden alırsak girebilir miyiz içine. Bu arada lizöz ne işe yarıyor?

Kızlaar bunlarda bizim bi kaç cicimiiss..
Daha var aslında ama fotolarını çekemedik bi türlüü:26:

Eklentiler

• $60057517.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $Oyuncak_1549171.webp
    10 KB · Görüntüleme: 42
  • $pr_01_4939_max.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
yine çok güzel cicişler eklenmiş :) maşallah maşallah bakıp bakıp gülüyom şirinliklerine güle güle giysinler inşallah

C&A diye bi marka var ya kızlar, çok güzel uygun şeyler buldum bugün bissürü bissürü :)

hepsi organik pamuk. badiler 9 lira, tulumlar 16. her yerde 30 civarı görüyodum bulunca aldım valla. artık almam zaten yeter bence bu kadar. ama bi aldıklarımı sayayım da fikrinizi söleyin bakem yeter mi yetmez mi :)

önce aldıklarımı ekliyeyim.

bu arada biberon, emzik vs. araştırması yaptım. emzik ve değiştirilebilen biberon başlığı(ucu) en ucuz jujubebe'de. chicconun malları da mother care'de kendi mağazasından daha ucuza geliyo. alacağınız varsa şimdi alın indirimdeyken.

pantolonlar lcw'de 8er lira. ilk resim de benim kızım için başladığım battaniye motifim

ay canım hepsi çok güzeller ve gayet uyguna almışsın bu arada biberonlarımız aynı seninle ben öyle biberon kaşık emzik vb. şeyleri hamile kalmadan önce alıp saklamıştım valla bir ara onlarında resimlerini koyarım artık

ya ben büyük olanı(250 ml) cam aldım daha sağlıklı olur diye. anneme fln bırakınca cam içinde dursun süt en azından. ağır olduğu için tabi bebek taşıyamaz kendi ona da plastik olanlardan küçük boy aldım(150 ml). iyi mi yapmışım?:44:

ablam da kauçuk al uçları emzikleri fln demişti. küçük biberonunki ve emzik kauçuk ama bazı bebekler onu sevmiyomuş o yüzden diğerini silikon aldım. hangisini severse onla veririm napim.

bi de şu eğik kafalı biberonlar var ya kızlar hani çocuğun boynu çok geriye atılmasın diye mantıklı görünüyor ama şimdi mesela kaynanam onu ters tutarsa atıyorum ya da çocuk çekiştirmek isterken Allah korusun ters bi durum olmasın? bi de sonuçta sadece dibini içebilmesi için o pozisyon gerekli, en başında çok hızlı gelmez mi öyle süt? ay ne bilim ya kafam karıştı bi akıl verin bakem

canım gerek yok o eğik biberona ben ikisinide palstik aldım ve kauçuklar emzikleri olmazsa bende silikon uç alıcam artık zaten biberonları 0+ aldıysan sıkıntı olmaz ilk doğduğundan beri kullanabilir 6 aylık filan oluncada ona göre biberon uçlarını değiştircez mamanın akış hızı fazla ve çok olacak canım ne alırsan şuan 0+ olmasına dikkat et canım

Son düzenleme:

Çok güzel ciciler canım ya güle güle kullansın kuzucuk...!
Hatta anneannemiz bize aynı modelden battaniye örmüş hihiiii....

Kızlaar bunlarda bizim bi kaç cicimiiss..
Daha var aslında ama fotolarını çekemedik bi türlüü:26:

Canım bunları nerden aldın çok beğendim ben de almak isterim bebeğime. Bu arada güle güle kullansın bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…