Eki Görüntüle 519690 Eki Görüntüle 519689 Eki Görüntüle 519691
kızımın yeni cicileri teyzeleri
mother care de sezon olmayan ürünlerde ikincisi %50 indirimli.
Oğluşun güle güle giysin cicilerini..hepsi çok güzell
yaa görelim hadi üşenmeee:) lüütfeeenyaaa ben de aldıklarımın fotolarını koyayım dedim ama bir anda o kadar çok şey aldım ki hangisini çekicem koyucam şaşırdım 3-4 sayfa sürer heralde
merhaba arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun rabbim kucagınıza almayı nasip etsin...
bende 2012 mayıs anneyim azda olsa tecrübe kazandım alınacaklarla ilgili bol bol penye battaniye alın en az 3 tane olsun
agız bezi bolca olsun ayaklı biyamalar cok rahat ben hala onları giydiriyorum cok küçük almayın cünkü 5 aya kadar cok hızlı büyüyorlar
bebek bezide stok yapmayın cünkü cok hızlı büyüyorlar
cıtcıtlı badi cok rahat onlarında cok küçüklerinden fazla almayın
gezmelik kıyafette bana sorarsanız doğmadan hiç almayın cünkü 2 ayına kadar giyemiyorlar ve cok cabuk küçülüyorlar dogunca ne zaman isterseniz üzerine dener alırsınız ve zaten cok fazla hediye geliyor...
güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...
Hahah o beceriksizlerden biride benim şekercim ayneen...!!!kızlar örün şunlardan ya... hatta bana da örün heheee:)
son aldıklarımızzz. siz de görün istedikk:))
yaaa ben de aldıklarımın fotolarını koyayım dedim ama bir anda o kadar çok şey aldım ki hangisini çekicem koyucam şaşırdım 3-4 sayfa sürer heralde
kızlarcımm bende bebeğimin odasını henüz tamamlamamış olsamda ikeadan bunları aldım...
Bakın bakalım çok sade dimi?
Eki Görüntüle 521502 Eki Görüntüle 521504
resim çerçevelerinden dahada alıcam bu daha başlangıç
Beyaz olan herşeyi bende çok beğeniyorum istediğin gibi renklendir sonra demi...Oy güle güle kullansın bebişin canım...Bende yatağının duvara dayanacak yüzüne çerçeveler istiyorum (beyaz)..IKEA dan ayrıca mavi yıldız alcem duvar apliği...bakem bakem...
sağol canımm:)) daha güzelleri sizin olsun...:)Hahah o beceriksizlerden biride benim şekercim ayneen...!!!
Güle güle kullansın bebişin çok tatlılar !!!
Tesekkur ederiz kizlar.
Pinarcim senin oglusunun pijamalarinin ayucuklarini yirim ben.
Aybukeahmet seninkinin de etegini
Ehiste insallah sen de cerceveleri bebisinin fotolariyla dolduru bi de oyle gosterirsin bize.
Masallah hepsi cok tatli. Gule gule giysin kullansin bebeciklerimiz.
Tosti arkadas gule gule buyut bebegini Allah bagislasin. Bisey sorcam neden penye battaniye 3 tane olsun dedin anlamadim. Ben bi tane aldim ama yetmez mi ki niye ki? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?