2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

denemeEki Görüntüle 534850 bakalım ekleyebildimmi eklemişimmmm

güle güle giysin bebişin inşallah ben daha bişey alamadım dış gebeliğimde aldığım 1 tulum iki amcamızın aldıkları takımlar annemin aldığı iç dış zıbınlar ve benim marketten aldığım 4 çift çorabımız var şimdilik ama memlekete gidince bende almaya başlıcam bayrmdan sonra inşallah bende resimleri eklerim alınca

amin canım saol..bende fazla bişey almadım gerekli şeyleri aldım yalnız şu farkı oldu benim alışverişimin toptancıdan tanıdık vasıtasıyla aldığımızdan mesela bu gördüğün tulum pakette 3 boy olarak satılıyordu 1-2-3 beden diyeküçük geldikce elimin altında bir buyuk bedenleri olacak kıyafetlerinin

senin yine çorap bayğı varmış bende 2 tane varalırsın inş.yavaş yavaş olacak şeyler bunlar

Biri beni durdursunn aaaa inanamıyorum kendime ikinci gebelikte daha bi heveslendim yahu daha birşey almam inş netten aldıkalrımın sadece bır kısmı
:26:
Bu arada herbirinizin aldığı ayrı güzel iyi günlerde kullansın pisletsin bebişlerimiz inş

Son düzenleme:

çok güzeller gule gule giymeyi nasip etsin Rabbim

çok güzeller gule gule giymeyi nasip etsin Rabbim

inş canım hepimizin evlatlarınaaa
bu arada aldığım site idilbaby nin fiyatları uygun geldi piyasaya göre alışveriş merkezlerinde baya dolanmıştım herşey çok pahalı şuan

bu arada aldığım site idilbaby nin fiyatları uygun geldi piyasaya göre alışveriş merkezlerinde baya dolanmıştım herşey çok pahalı şuan

avm ler öyle hep marka ve pahalılar ancak indirimlerini yakalıcaksın

OY..! Hepsi çok güzeller canım ya güle güle kullansın kuzucuğun..!

hepsi çok güzel güle güle giysin kuzularrrrr ben tembellik ettim çekemedim hafta sonuna çekebilirsem koyayım cicilerini oğluşumun

bende hastane çıkışı idilbabyninmi diye soracaktım bende bakmıştım 20lisinde kampanya vardı toker bebe diye bi mağazada 128di nakit...ama ben almadım çok kalitelidir ama ürünleri...güle güle kullanın hepsi çok güzel

cnm ben dün idilbaby den 20li hastane cıkışı aldım cok güzel kaliteli yumuşacık artı antiallerjik fiyat 145 ten 125 e verdi adam ama kampanya filan demedi bak resimlerini de ekliyim. daha önce mavili bi set almıştm bunu da ekru aldım diğer renkli zıbın ve altlarla kombin ederim diye düşünüyorum

bide ayrı kadife takım aldm alt üst ve emzik

güle güle sağlıkla kullanın inş evet çok kaliteli ben hem kız hem erkeğe gidebilecek değişik bişi aradım cinsiyetten şüpheliydik o zaman başka alacak vaktimde olmayabilir diye izne annemin yanına gidince aldım mecburen...ama bu ekru olanı görmedim ben...evet çok iyi düşünmüşsün renk konusunda...bunun 10lusunu aldım değişik bişi penyeside çok güzel...
Funnababy Baloon 6`lı Set - e-bebek.com

kızlar resimleri yükledim nasıllar ama daha ürünleri almadım civilin internet sitesin den beğendiklerim hafta sonu mağzadan gidip alacağım

maşallah güzel ve sğlıklı günlerde giyin. nevrsim ve yatak çevresine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…