çok beğendim canım nereden aldın ?
limangodan bır de dısneyın bır hastane cıkısını aldım ama kaydedılmıo resım lınkını koyım cok begendm ama
https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2333351
çok şekerler yaRabbim gule gule kullanmayı nasip etsin
Amiiinnn inşallaaah canım..kitty li olandan mlklc ye de gönderdim..
kitly ayrı bir beğenmiştim
Kııss çok beğendiysen senin kızınada gönderirim bi dene..
öyle söyledin ya yollamış kadar oldun teşekkur ederim canım
Sizin canınınz sağolsun sizden değerli değil sen bana adresini yollarsan eğer bayramdan sonra göndermek isterim
ya olmaz saol valla mahcup ettin beni
Canim masallah hepsi birbirinden guzel. Gule gule kullansin yavrun. Banyo filesinin markasini-fiyatini ve canta ile tasima sepetinin fiyatini sorabilir miyim?:26:kızlar eşimin bebek konusunda hevessiz oluşundan bahsetmiştm topicte daha önce. bugün bayram için mutfak alışverişine cıktık her gördüğü bebek mağazasına soktu benibu kez nedense benden bile hevesliydi hala hayretler içindeyim :44::44:
bunlar da aldıklarımız
Eki Görüntüle 539247 Eki Görüntüle 539255 Eki Görüntüle 539254 Eki Görüntüle 539253 Eki Görüntüle 539252 Eki Görüntüle 539251 Eki Görüntüle 539250 Eki Görüntüle 539249 Eki Görüntüle 539248 Eki Görüntüle 539256
bu kadar küçük çorap ilkkez buldm boyutu anlaşılsın diye yanına sakız ekledim hehehe
Canim masallah hepsi birbirinden guzel. Gule gule kullansin yavrun. Banyo filesinin markasini-fiyatini ve canta ile tasima sepetinin fiyatini sorabilir miyim?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?