2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

limangodan bır de dısneyın bır hastane cıkısını aldım ama kaydedılmıo resım lınkını koyım cok begendm ama

https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2333351

güle güle giysin inşallah kuzun canım...hepsi çok güzeller özellikle kırmızı cepli olan çok sevimli o hastane çıkışının 5 lisi de bende var aynısı hediye geldi penyesi çok güzel

kızlar eşimin bebek konusunda hevessiz oluşundan bahsetmiştm topicte daha önce. bugün bayram için mutfak alışverişine cıktık her gördüğü bebek mağazasına soktu beni bu kez nedense benden bile hevesliydi hala hayretler içindeyim :44::44:
bunlar da aldıklarımız

bu kadar küçük çorap ilkkez buldm boyutu anlaşılsın diye yanına sakız ekledim hehehe

Canim masallah hepsi birbirinden guzel. Gule gule kullansin yavrun. Banyo filesinin markasini-fiyatini ve canta ile tasima sepetinin fiyatini sorabilir miyim?:26:

Canim masallah hepsi birbirinden guzel. Gule gule kullansin yavrun. Banyo filesinin markasini-fiyatini ve canta ile tasima sepetinin fiyatini sorabilir miyim?:26:

tşkler canım daha güzelleri sizin olur inşallahh
ben ayrı ayrı almadım cnm o çantalı set 5li ana kucağı seti diye geçiyodu aldığımız yerde 90 tl ye aldık hepsini
küvet kovası tası ve filesi de set şeklindeydi o da 50 tl
file 2 tip vardı bu bebiş kaymasın diye destekliymiş iki paket arasında 10 tl fark vardı onu biliyorum sadece markası da sevi bebe cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…