2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

güle güle sağlıkla kullanın inş...çift tekerlekli olması doğru seçim

bakın sizlere tavsiyem arabaların arka tekerleklerinin özellikle çift tekerlekli seçintek tekerlek olunca annenin kuvveti bebeğin ağırlığı birde çanta felan takılıyor ağırlık iyice arka tekerleklere biniyor ve yanlara doğru açılma yapıyor buna dikkat edinbiz mesela avm lerde bebek arabası kullanan annelere baktık ta tek tekerlekli olanalr hep açılma yapmış

ayyy eşim arabaları öyle inceledi ki sanki binek otomobil alıoruz kendimize

Son düzenleme:

cicilerinizi güzel günlerde giyin inşallaahhhh.. hepsi çok güsel emzirme önlüğünü nerden ve kaça aldın?bende dün ebebekten bez biberon falan sipariş verdim..önlüğü unutmuşum:44:

cicilerinizi güzel günlerde giyin inşallaahhhh.. hepsi çok güsel emzirme önlüğünü nerden ve kaça aldın?bende dün ebebekten bez biberon falan sipariş verdim..önlüğü unutmuşum:44:

canım internetten markafoniden 15 tl ye almıştım ama heryerde var.

Bu sadece ayak fiyatı canım. Sepet fiyata dahil değildir diye yaziyo zaten
inanamıyorum ya nasılda görmemişim sipariş verseydim elime ayaklar ulaşıncaki halim göz önüme geldi kahkaha atttım resmen
cnm benim duyduğum kadarıyla 3 tekerler pek iyi diilmiş biyerden çıkarken devrilme durumu falan söz konusu olabiliyormuş...bence 4 ve çift tekerli bi model bak

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…