2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

bunlarda bi parti oğluşumunn cicişleri. Kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirdiğim için çekemedim... Yarında kendim için hazırladıklarımı koyarım

Kızlarrrr günaydın, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun giremedim topiğe umarım herkes iyidir biz dinlendik ve geldik aranıza tekrar :))

canım hepsı cok guzel ve cok kalıtelıler gule gule saglıkla gıyın ınsallah

hem markası güzel hemde özellikleri çok güzel bunun, içindeki yatak oyuncakların asılı olduğu şeyle birlikte çıkabiliyo içinden, oyun halıları var ya onlar gibi oluyo çok hoşuma gitti benim
Kizlar eltimin cocugundan kalmis bundan. Oyun parki haline nasi geliyo acaba? Hali seklinde mi oluyo?

Alt acma cooookkkk tatliii.:) nerden aldin cnm? Gule gule temizle kakaciklari :)

cicilerin hepsi birbirinden güzeller güle güle sağlıkla giysin melekleriniz kızlar

cok güzeller cnm inş sağlıkla kullanırsın miniğinle
bu hazır süsleri ben bebek mağazalarında görmedim hiç. annemlere söliyim onlar da bulamazsa internetten sipariş ederim heralde

arkadaşımdan kızçeme gelen bayram hediyeleri emzirme yastığımız ve emzirme önlüğümüz onu bile düşünmüş arkadaşım dolap kokumuz ve bandanalarımız
bunlarda bizim aldıklarımız bunlarda biberonlarımız

bu da kızımıza aldığımız ilk bayram hediyesi inşallah o sayfaları doldurduğumuz günleri de gösterir bize Rabbim.

Eki Görüntüle 541884
bu da eltimin çocuğundan kalan travel set. Allah razı olsun onlardan.
beşiğimizin resmini bulamadım nette. gelince çeker koyarım artık.
tamamdır ödevlerimi yaptım.

Kizlar eltimin cocugundan kalmis bundan. Oyun parki haline nasi geliyo acaba? Hali seklinde mi oluyo?

Alt acma cooookkkk tatliii.:) nerden aldin cnm? Gule gule temizle kakaciklari :)

canım alt açmayı annem Antalya'dan almış bana gönderdi
ben de yeğenimin araba ve anakucağını kullanacağım

kızlar cicileriniz mükemmel sağlıkla giymek nasip olsun inşallah

bu arada bebeğe kıyafet ,yatak ,araba dışında alınması gerekenler neler
yani burun aspirtatörü ilk etapta şart mı?
Ateş ölçer alacağım ,bir tane biberon acil durumluk alacağım başka

burun aspıratoru yenı dogdugunda cok ıse yarıyor

AY OKUDUM YAZDIKLARINIZI...
benimde alışverişim bitmek üzere. Bende resim çekip paylaşayım sizlerle.aşağı yukarı aynı dönemlerde gelecek bebişlerimiz.kim açtıysa topiği ne ii etmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…