2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Ay tesekkur ederim canim. Bu 5li sete anakucaginin kendisi de dahil mi yaa? eger oyleyse ni de nerden aldin diye sorucam

Ay tesekkur ederim canim. Bu 5li sete anakucaginin kendisi de dahil mi yaa? eger oyleyse ni de nerden aldin diye sorucam

evet şeker herşey dahil hatta 75 lt ye de aynı setler vardı ama bunların kumaş kalitesi daha iiimiş
markası da yazmıyo ama beğendiysen tekrar uğrayıp sorabilirim hatta alıp sana yollayabilirim ama görünce belki beğenmezsin bilemicim
yatırıp sallanan şey mesela biraz uyduruk taşıma çantasının içindeki 'mukavva' m sı şey de kaplanmamış halde
artık o kısımları halletcem kendi cabalarımla

Kızlar hepside birbirinden güzel cicişlerin Kuzucuklarınız güle güle sağlıkla kullansın hepiciğini...!

kızlar bunlarıda bu akşam dayımız aldı toker bebeden sıparıs verdık
park yatak 379 tl
kraft telsiz 140 tl
kuvet 99 tl
15 tl yede sevı bebenın kova ve masrapasını aldık
hepsi 635 tl tuttu tek slıp aynı fıyatı 3 e kadar bolebılıyor
ebebekte aynı yatağı peşın fıyatına 12 ye kadar bolebılıyor ama ellerınde kalmamı surun malesef abımde alalım bıtsın dıyınce aldık

Eklentiler

• $urn_120524012821_74330_resize.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $63704851_tn30_0.webp
    7 KB · Görüntüleme: 46
  • $urn_120714122552_73509_resize.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 45

güle güle kullan canım hepsini.. bende aynı park yataktan almayı düşünüyorum inş memnun kalırız

güle güle kullan canım hepsini.. bende aynı park yataktan almayı düşünüyorum inş memnun kalırız
tesekkur ederım allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın hepımıze cok arakadasım park yatak tavsıye ettı bende chıccho marasına daha cok guvendıgım ıcın bunu sectım bakalım memnun kalıcaz mı

çok tatlı cicileriniz olmuş kızlar güle güle kullansın bebişleriniz sağlıkla giysin inşallah...

gelince yatağın detaylarını istiyorum canım kumaş vs...çünkü ben de lullaby lx alıyım diyodum bu da ondan galiba

hem markası güzel hemde özellikleri çok güzel bunun, içindeki yatak oyuncakların asılı olduğu şeyle birlikte çıkabiliyo içinden, oyun halıları var ya onlar gibi oluyo çok hoşuma gitti benim

gelsın bıldırırım sekerım:)

hem markası güzel hemde özellikleri çok güzel bunun, içindeki yatak oyuncakların asılı olduğu şeyle birlikte çıkabiliyo içinden, oyun halıları var ya onlar gibi oluyo çok hoşuma gitti benim
benımde ıcıme cok sındı

aaaaa benim aldıklarım çıkmamış tekrar deneyeyim bakalım çıkacak mı

hepsi cok guzeller saglıkla gıyın ınsallah o pembe battanıyenın ekrusundan bende aldım oğluşa ıstanbuldan

mesaj tekrarı..........

Son düzenleme:
hepsi cok guzeller saglıkla gıyın ınsallah o pembe battanıyenın ekrusundan bende aldım oğluşa ıstanbuldan

cnm çok teşekkür ederim demek doğduklarında
aralarında kilometreler de olsa kardeş kardeş sarınmış
olacaklar:)

evet canım kesınlıkleeee yasasın ınternet kardeslıgı:)

cnm seninkiler de hayırlı olsun hepsi çok güzel
sen baya tamamlamışsın galiba eşya işini :)
allahım sağ salim onların içine girdikleri günleri de
göstersin bize.....

cnm seninkiler de hayırlı olsun hepsi çok güzel
sen baya tamamlamışsın galiba eşya işini :)
allahım sağ salim onların içine girdikleri günleri de
göstersin bize.....
amın canım var bıraz bışıler ama cok koymaz bebek arabasını halası alacak zaten koltugu ıle
ben slıng almak ıstıyorum kendıme alışverısım kaldı

güle güle kullansın minikleriniz inşallah
ayy bugün ben de çekip koyayaım bir şeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…