tşkler canım daha güzelleri sizin olur inşallahh
ben ayrı ayrı almadım cnm o çantalı set 5li ana kucağı seti diye geçiyodu aldığımız yerde 90 tl ye aldık hepsini
küvet kovası tası ve filesi de set şeklindeydi o da 50 tl
file 2 tip vardı bu bebiş kaymasın diye destekliymiş iki paket arasında 10 tl fark vardı onu biliyorum sadece markası da sevi bebe cnm
Ay tesekkur ederim canim. Bu 5li sete anakucaginin kendisi de dahil mi yaa?eger oyleyse ni de nerden aldin diye sorucam
kızlar eşimin bebek konusunda hevessiz oluşundan bahsetmiştm topicte daha önce. bugün bayram için mutfak alışverişine cıktık her gördüğü bebek mağazasına soktu benibu kez nedense benden bile hevesliydi hala hayretler içindeyim :44::44:
bunlar da aldıklarımız
Eki Görüntüle 539247 Eki Görüntüle 539255 Eki Görüntüle 539254 Eki Görüntüle 539253 Eki Görüntüle 539252 Eki Görüntüle 539251 Eki Görüntüle 539250 Eki Görüntüle 539249 Eki Görüntüle 539248 Eki Görüntüle 539256
bu kadar küçük çorap ilkkez buldm boyutu anlaşılsın diye yanına sakız ekledim hehehe
kızlar bunlarıda bu akşam dayımız aldı toker bebeden sıparıs verdık
park yatak 379 tl
kraft telsiz 140 tl
kuvet 99 tl
15 tl yede sevı bebenın kova ve masrapasını aldık
hepsi 635 tl tuttu tek slıp aynı fıyatı 3 e kadar bolebılıyor
ebebekte aynı yatağı peşın fıyatına 12 ye kadar bolebılıyor ama ellerınde kalmamı surun malesef abımde alalım bıtsın dıyınce aldık
tesekkur ederım allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın hepımıze cok arakadasım park yatak tavsıye ettı bende chıccho marasına daha cok guvendıgım ıcın bunu sectım bakalım memnun kalıcaz mıgüle güle kullan canım hepsini.. bende aynı park yataktan almayı düşünüyorum inş memnun kalırız
kızlar eşimin bebek konusunda hevessiz oluşundan bahsetmiştm topicte daha önce. bugün bayram için mutfak alışverişine cıktık her gördüğü bebek mağazasına soktu benibu kez nedense benden bile hevesliydi hala hayretler içindeyim :44::44:
bunlar da aldıklarımız
Eki Görüntüle 539247 Eki Görüntüle 539255 Eki Görüntüle 539254 Eki Görüntüle 539253 Eki Görüntüle 539252 Eki Görüntüle 539251 Eki Görüntüle 539250 Eki Görüntüle 539249 Eki Görüntüle 539248 Eki Görüntüle 539256
bu kadar küçük çorap ilkkez buldm boyutu anlaşılsın diye yanına sakız ekledim hehehe
kızlar bunlarıda bu akşam dayımız aldı toker bebeden sıparıs verdık
park yatak 379 tl
kraft telsiz 140 tl
kuvet 99 tl
15 tl yede sevı bebenın kova ve masrapasını aldık
hepsi 635 tl tuttu tek slıp aynı fıyatı 3 e kadar bolebılıyor
ebebekte aynı yatağı peşın fıyatına 12 ye kadar bolebılıyor ama ellerınde kalmamı surun malesef abımde alalım bıtsın dıyınce aldık
tesekkur ederım allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın hepımıze cok arakadasım park yatak tavsıye ettı bende chıccho marasına daha cok guvendıgım ıcın bunu sectım bakalım memnun kalıcaz mı
gelsın bıldırırım sekerım:)çok tatlı cicileriniz olmuş kızlar güle güle kullansın bebişleriniz sağlıkla giysin inşallah...
gelince yatağın detaylarını istiyorum canım kumaş vs...çünkü ben de lullaby lx alıyım diyodum bu da ondan galiba
benımde ıcıme cok sındıhem markası güzel hemde özellikleri çok güzel bunun, içindeki yatak oyuncakların asılı olduğu şeyle birlikte çıkabiliyo içinden, oyun halıları var ya onlar gibi oluyo çok hoşuma gitti benim
hepsi cok guzeller saglıkla gıyın ınsallah o pembe battanıyenın ekrusundan bende aldım oğluşa ıstanbuldankuşlar benim bu bayramda aldıklarım bunlar
hepsi kutularda olduğu için ben internetten buldum resimlerini aynılarını onları ekliyorum
bi tek portbebeyi ben çektim çantasıyla birlikte
Eki Görüntüle 540860 Eki Görüntüle 540861 Eki Görüntüle 540862 Eki Görüntüle 540863
bunlarda kayınvalidemin prensesim için ördürdüklerinin bir kısmı bakalım beğenecekmisiniz?
Tabi akşam çektiğim için renkleri çok canlı çıkmamış olabilir:)
Eki Görüntüle 540869 Eki Görüntüle 540874 Eki Görüntüle 540873 Eki Görüntüle 540872 Eki Görüntüle 540871 Eki Görüntüle 540870 Eki Görüntüle 540864 Eki Görüntüle 540865 Eki Görüntüle 540866 Eki Görüntüle 540867 Eki Görüntüle 540868 Eki Görüntüle 540875
hepsi cok guzeller saglıkla gıyın ınsallah o pembe battanıyenın ekrusundan bende aldım oğluşa ıstanbuldan
evet canım kesınlıkleeee yasasın ınternet kardeslıgı:)cnm çok teşekkür ederim demek doğduklarında
aralarında kilometreler de olsa kardeş kardeş sarınmış
olacaklar:)
evet canım kesınlıkleeee yasasın ınternet kardeslıgı:)
amın canım var bıraz bışıler ama cok koymaz bebek arabasını halası alacak zaten koltugu ılecnm seninkiler de hayırlı olsun hepsi çok güzel
sen baya tamamlamışsın galiba eşya işini :)
allahım sağ salim onların içine girdikleri günleri de
göstersin bize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?