bu da lımangodan bugun sepete dusenler
kangruya karsı oldugum ıcın hep bu tarz bısey ıstemıstım ınşallah memnun kalırım
ya bu tr de gecmısı cok fazla olan bır uerun degıl o yuzden kullanmadım ama kangru almanı tavsıye etmem saglıklı degıl cunku,Ben de bugün baktım baktım alamadım :) Bebek küçükken bunun içinden düşer gibi geliyor, kanguruda ayakları fln geçiriliyo ya daha mı güvenilir acaba, sen kullanmış mıydın meltem daha önce bundan?
Eki Görüntüle 543758 Eki Görüntüle 543759 akşam kızıma aldığım cicişler daha tulum almayı düşünmüyorum şuan için yeterli gibi geldi ama güle güle giysin minik prensesimmmmm
kangruya karsı oldugum ıcın hep bu tarz bısey ıstemıstım ınşallah memnun kalırım
sen hangı slıkgden aldın canım wrap slıng sal modelı olandan mı?meltemcim güzel günlerde kullansın kuzun
Kanguruları pek önermiyorlar.önerilenlerde tuzlu biraz.
Bende sling aldım doğumdan itibaren kullanabilmek için.hem içinde emzirme imkanı da tanıyormuş:)
bakalım biz yapabilecek miyiz.
ehehehe kardes kardes kullansınlar:))Bende aldıım aynısınıııı
güle güle kullansın bebişlerimis
benımkı yarın gelecek deneme amaclı kuracagım ama kaldırırım heralde sen kaldırdınmı?Eki Görüntüle 545178
bunlar da benim cicilerden örnekler
park yatağını kurduk baktık şahane oldu ,uyku seti ile inşallah mışıl mışıl uyur içinde
ehehehe kardes kardes kullansınlar:))
benımkı yarın gelecek deneme amaclı kuracagım ama kaldırırım heralde sen kaldırdınmı?
bende aralık sonunda yada yılbası haftası kurarım heraldekaldırıdım canım dediğin gibi deneme amaçlı kurduk sorun var mı diye
çok şükür yoktu
sen hangı slıkgden aldın canım wrap slıng sal modelı olandan mı?
Eki Görüntüle 545178
bunlar da benim cicilerden örnekler
park yatağını kurduk baktık şahane oldu ,uyku seti ile inşallah mışıl mışıl uyur içinde
ya bısı dıcemm bende kurdum az once ama hıc kaldırmak ıstemıyorummmmmm:)))kaldırıdım canım dediğin gibi deneme amaçlı kurduk sorun var mı diye
çok şükür yoktu
ya bısı dıcemm bende kurdum az once ama hıc kaldırmak ıstemıyorummmmmm:)))
tozlanır amaaaaaaaaaaakaldırma kalsın ne kaldı şunun şurasında ocak a
tozlanır amaaaaaaaaaaa
problem ordaaaaa ıste eyretmek ıstıyorum onuuuuuu:)ölsem aklıma gelmezdiii
topla topla çabuk
benim göbek kadraja sıgmazkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)kaldır bacım sen kaldır toz olmasın bide foto çekseydin de bizde görseydik salihe verde senide çeksin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?