2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

bu da lımangodan bugun sepete dusenler
kangruya karsı oldugum ıcın hep bu tarz bısey ıstemıstım ınşallah memnun kalırım

kangruya karsı oldugum ıcın hep bu tarz bısey ıstemıstım ınşallah memnun kalırım

Ben de bugün baktım baktım alamadım :) Bebek küçükken bunun içinden düşer gibi geliyor, kanguruda ayakları fln geçiriliyo ya daha mı güvenilir acaba, sen kullanmış mıydın meltem daha önce bundan?

ya bu tr de gecmısı cok fazla olan bır uerun degıl o yuzden kullanmadım ama kangru almanı tavsıye etmem saglıklı degıl cunku,
bunun ıcınden dusmez zaten klıpsı ayarlarsın bebek ıcıne yatıyor bunun kucagında tasır gıbı yanı

Eki Görüntüle 543758 Eki Görüntüle 543759 akşam kızıma aldığım cicişler daha tulum almayı düşünmüyorum şuan için yeterli gibi geldi ama güle güle giysin minik prensesimmmmm

çok güzellerler canım cicişleriniz güle güle kullanın inşallah ben böyle kıyafetlerini battaniyelerini almadım daha sponsorlarımızı bekliyorum (anneanne ve babanneyi)onlar alıcaklarmış bigün çarşıya çıkıp alırız artık

Meltemcim güzel günlerde kullansın kuzun
Kanguruları pek önermiyorlar.Önerilenlerde tuzlu biraz.
Bende Sling aldım doğumdan itibaren kullanabilmek için.Hem içinde emzirme imkanı da tanıyormuş:)
Bakalım biz yapabilecek miyiz.

sen hangı slıkgden aldın canım wrap slıng sal modelı olandan mı?

bunlar da benim cicilerden örnekler
park yatağını kurduk baktık şahane oldu ,uyku seti ile inşallah mışıl mışıl uyur içinde

Eklentiler

• $Fotoğraf129.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $Kraft-PR-001-Full-Oyun-Parki-3496.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…