2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

iyi dileklerın ıcın cok sağolcnm.o halıyıı bulcam dıyeee canım cıktı wallaa heryerdee pepee cayuuu kız oluncada barbıee bıde kucuk banyohalıları gıbı ıncecık dar uzun yapmıslar halıya benzemıyoo neysekı ıstediğim gıbı bişi buldumm

Tüm kuzular cicilerini sağlıkla giysin çok güzeller hepsi anneleri.
Odaları da çok güzel olmuş :)) Allah gönlümüze göre versin hepimizin keyifle döşeyelim

gule gule gıysın kullansın esyalarını o beyaz koltugun kırmızısından ben de oğlumun odasına aldım ama goz koydum emzırırken cok rahat edecegımı dusunuyorummm

Meltemcim çok tatlım.Sırtı oldukça rahat canım.Biz ara oda için almıştık :) Şimdi kızımın odasında.

belfücüğümmmm çok güzel minik kızçenin odası güle güle mutlu mutlu uyusun odasında inş. montunu yesinler onun

Kuzumm daha güzelleri senin minik prensesinin olsun

afra kız güle güle kullansın inşallah odasını güzel güzel oyunlar oynasın içinde

Sağol canım benim.Tüm meleklere en güzeli yaraşır :)

belfucüm odanız çok güzel oluyor
maşallah
buarada ben hiç mont almadım:26:
almak gerekir mi ki

brs85 senin miniğin de odası şahane olmuş
iyi günlerde uyusun büyüsün debelensin inşallah

belfucüm odanız çok güzel oluyor
maşallah
buarada ben hiç mont almadım:26:
almak gerekir mi ki

Canım bu sene giyemezler büyük ihtimalle.Bir dahaki kışa artık.
Biz görüp beğendik ondan aldık indirimdeydi.

çok güzelmiş odası prensesin güle güle büyüsünnn

Sağol esincimmHepimizin melekleri sağlıkla büyüsün

çok güzelmiş güle güle kullanın. ben de beyaz istiyorum böyle camlı perde de tkıcam pembiş pembişş:) umarım alabiliriz kredi kartları bombaaa:26:

Allah gönlüne göre versin tatlım :) senin miniğin de sağlıkla kullansın inşallah

Belfücüm odanız çok güsell olmuş çok beğendiim.Kızın güle güle kullansın cicilerini

Burcum çok sağol fıstığım daha güzelleri sizin olsun

Allah gönlüne göre versin tatlım :) senin miniğin de sağlıkla kullansın inşallah

Burcum çok sağol fıstığım daha güzelleri sizin olsun

canım benim sağol..zevkini çok beğeniorum ben senin benim düşündüğüm gibi bi oda yapmışsın kızına koltuk bile aynıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…