2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

yarın kaldıracagım kocıste gorsunnnn:)

Eklentiler

• $IMG_2147.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_2148.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_2149.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 44
yaaa ne kdr kotu bi çekım olmussss yaaa odayıda komplee cekemıyorumkıı olmuyooo pöffff burda gorduüm odadan soğucamm

amanıın çok güzel olmuş güle güle uyusun büyüsün bebişiniz içinde... maşallah

Bunlarda dogum için aldığım çarşaf takımlarım, pijamalarım ve birkaç parça çamaşır inş beğenirsiniz :)
sedacm cok guzeller gule gule kullanin insallah.
Carsaf alindigini ben bilmiyodum:26: lazim oluyo diye hastaneye fln mi yoksa evde mevlut icin mi ya da lohusa yatagi mi yapiliyo cicili bicililer cunku?
Tatlim gule gule kullansin bebisin hem park yatak hem karyola mi aldiniz?

aldıklarınızın hepsi de çook güzel. hepsini sağlıkla güle güle kullanın. acaba park yataklarınızı ne kadar aldığınızı yazabilir misiniz? ben de düşünüyorum da...

ayyyyyyyy gerçekten de isyan ettiğin kadar varmış.çok güzel bi oda olmuş çok beğendimmmm.güzel günlerde kullansın bebişin sağlıkla inş

çoookkk tesekkur ederımmmmm cnmbenımmm

sağol tatlım.parkyatak sımdılık orda doğunca yatak odasına gecıcek tekerleklı gunduzde oturduğumodayaa da koyabılrım rahat tasınıyo ama ılk doğduğunda bızım odada olacakyaa oyuzdenaldık sonra odasına cekerız duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…