amin canımmmm hepimizin bebişleri annelerının karnında sonrasında guzel yataklarında sağlıkla yatsınlar::)meltemciğimmmmm çok güzel canım rüzgar beyimiz güzel sağlıklı günlerde yatsın uyusun inş.
ben cok begendım sen neden cekımı begenmedınkı her sey cok guzel gorunuyor saglıkla yatsın odasında
ben cok begendım sen neden cekımı begenmedınkı her sey cok guzel gorunuyor saglıkla yatsın odasında
ayyy çok güzel olmuş canım yaa tam kız odasıdolabına özellikle bayıldım...güle güle yatsın kızçen
sedacm cok guzeller gule gule kullanin insallah.Bunlarda dogum için aldığım çarşaf takımlarım, pijamalarım ve birkaç parça çamaşır inş beğenirsiniz :)
Tatlim gule gule kullansin bebisin
ben chıcconun lulababy olan modelını www.e-toker.comdan 379 tl ye ındırımden aldımaldıklarınızın hepsi de çook güzel. hepsini sağlıkla güle güle kullanın. acaba park yataklarınızı ne kadar aldığınızı yazabilir misiniz? ben de düşünüyorum da...
ehehehe kardes kardes kullansınlar:))
benımkı yarın gelecek deneme amaclı kuracagım ama kaldırırım heralde sen kaldırdınmı?
ayyyyyyyy gerçekten de isyan ettiğin kadar varmış.çok güzel bi oda olmuş çok beğendimmmm.güzel günlerde kullansın bebişin sağlıkla inş
sedacm cok guzeller gule gule kullanin insallah.
Carsaf alindigini ben bilmiyodum:26: lazim oluyo diye hastaneye fln mi yoksa evde mevlut icin mi ya da lohusa yatagi mi yapiliyo cicili bicililer cunku?
Tatlim gule gule kullansin bebisinhem park yatak hem karyola mi aldiniz?
yarın kaldıracagım kocıste gorsunnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?