2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

bende bendeee:):)ama kocam gecende bebegn benden cok gıysısı oldu bıraz kontrolsuz harcama yapıosun dıynce hevesımı sondrduu

cok guzeller gule gule gıy bıde su ısı ben halledeydım

saol canım valla sorma benim de içime dert olmuştu. rahatladım valla

cok guzeller hersey pembiş pembiş:)

cok begendım nereden aldın bunları
aventın gogus pedı bende aldım bugun baktım sankı yarım ay seklınde gıbı yoksa benmı yanlış anladım baktınmı ıcıne

cok begendım nereden aldın bunları
aventın gogus pedı bende aldım bugun baktım sankı yarım ay seklınde gıbı yoksa benmı yanlış anladım baktınmı ıcıne[/QUOTE]

bilmem canım açmadım paketini ama deildir yuvarlaktır heralde

loya da beğenmiştim ama kemeraltından bi iç çamaşırcıdan aldım

canım yarım ay şeklinde ama iki ucunu ortada birleştiriyolar. kullancağın zaman ayırıyosun yuvarlarlak şeklini alıyo...

canım kemeraltından nekadara aldın bende loyadan aldım bizim burda biyerde 140 dedi sonra loyadan 11o aldık

ben 90 a aldım canım loyada 140 ı görünce pahalı geldi ben de çok üzülmüştüm. sonra gecelik, iç çamaşırı satan bi mağazaya girdik ve aynı takımı gördüm. kadın peşin olunca 90 a kadar düştü. loyanın ettiği karı düşününce ağzım açık kalmıştı bir üründe 50 tl çok iyi rakam

çok uyguna almışsın canım valla çok kar ediyolar bende ilk önce 140 gördüm çok beğenmiştim ama çok pahalı geldi sonra loyaya girdik indirim varmış 110 düştü dediler öylelikle aldık

kızlar bugün aldıgım ciciler nasıl

aldıklarımızı sağlıkla sıhhatle gıydırelım inşallah

çok uyguna almışsın canım valla çok kar ediyolar bende ilk önce 140 gördüm çok beğenmiştim ama çok pahalı geldi sonra loyaya girdik indirim varmış 110 düştü dediler öylelikle aldık
sormaa yaaaa ben de loyadaki kıza sinir olmuştum 3 al 2 öde var ama bu pijamalar dahil değil diye sinir etmişti beni. tüm mağaza dahil bi bu mu dahil değil demiştim kız kıpkırmızı olmuştu. madem öyle kaldırın bu yazıları demiştim ne gereksiz sinirlenmişim ama tutturabildiklerine kaktırıyorlar sanırım loyanın ürünlerini de çok severdim halbukimmm

kızlar bugün aldıgım ciciler nasıl
Eki Görüntüle 557389
aldıklarımızı sağlıkla sıhhatle gıydırelım inşallah

çok güzel güle güle giysin prenses

ruzgarınkılerden ama bızımkıler hastane cıkıs degıl ben alt ust ayrı aldım sonra yelegını ben bu takımın corabını da aldım

evet canım görünce ilk sen geldin aklıma zaten. seninkileri de çok beğenmiştim ben ama hiç muhabbeti geçmemişti. pijamalarımı çok severek aldığımı biliyordu. görünce takım olurlar demiş seviyom ben bu sıpayı valla

eeeeeeee bosa koca olarak almadın tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…