2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

ben daha gidip inceleyemedim oto koltuğunu almıycam ben ebebekte koltuksuz 1150 ydi şimdi 1250 olmuş şansımıza bizimde dayımız alıcak arabamızı

ben daha gidip inceleyemedim oto koltuğunu almıycam ben ebebekte koltuksuz 1150 ydi şimdi 1250 olmuş şansımıza bizimde dayımız alıcak arabamızı

Ben bu arabayı çok beğendim concord neo sanırsam..taktım kafaya bu araba olucak diye e bebekte bakarken aynı arabayı kullanan bi kadın geçti yanımızdan memnunmu diye sorduk kadın illlallah etmiş arabadan çok pişman olduk falan deyince benimde içime kurt düştü ve almadan çıkmıştık hala diyorum gerçi çok güzeldi o araba diye ama:44:

hadi ya ben çok araştırdım bunu quinnyle concord arasında kalmıştım concord dan hiç şikayet eden görmedim ama o kadın neden memnun olmadıki :44::44: her alan çok memnun yorumlarda

cumartesi günü anneannemiz bizi alışverişe götürdü
hastane çıkışımız ve alt açmamız
minnak yeleğimiz battaniyemiz ve çoraplarımıs ve benim pijamalarım
bunlarda benim internetten alıdıklarımın elime geçenleri 5li winili takımımıs

şekerim hepsi birbirin den güzel mutlu günler de giysin prensesin tabi ki sen de

saol canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah cicilerimizi

amin inşallah canım

hangi marka aldınız:26:

Concord Neo cnm

Evet 100 TL zarardayız fakat ebebekteki çocuk fiyatının değişseceğini söyledi yeni zam gelecekmiş.Alacaksan acele et derim.

mrb cnm aldıkların çok güzel güle güle kullan.ben de aralık annesiyim,kasm olucak galiba heyecanla bekleyişteym =)
sana ve hepinize güzel günler keyifli alışverişler diliyorum.
acaba bunu nerden aldın? bayıldım =))
Eki Görüntüle 552392

Canım benim çok güzeller hepsi.Kızınla sağlıkla giy eskit hepsini

altı ve ustu daha once almıstım bugunde gıdıp aynı model corap ve yelekle takımladım:) gıtmısken havlusunu da aldım

Eklentiler

• $IMG_1909 - Kopya.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_1910.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $BBT-K569BG_b.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $BBT-H050M_b.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
kızlar sımdılık ceyızlerımız bunlar alt acma ve uyku setımız eksık tırnak makası tarak ve burun aspıratoru alacagız bırkac takım daha kıyafet ekleyecegım sımdılık yeterlı olur herhalde

Eklentiler

• $292936_514001815293643_60076704_n.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
kızlar bebişlerinizin cicileri çook tatlı...

abisinden kalan cicilerimiz duruyo ama yinede alınması gerekli eşyalarımızı tamamladık. bir kaç alınacak daha var lohusa geceliği terlik felan almam gerek.
hastane çıkışı bir kaç kışlık tulum bel destekli kundak kanguru yıkama kovası süngeri şampuan göğüs pedi göğüs kalkanı bebek telsizi yeni doğan bebek bezi vs. baya bir eksiklerimizi aldık. valla çekmeye üşendim ama topluca koyarım bi gün

hastane çıkışını vipdükkandan almıştım crazy baby diye bi marka, çok hoşuma gitti kumaşı falan çok güzel kalın penyeden. Aynı marka trendyolda var şimdi bi bakın isterseniz. Chicconun setini çantasıyla birlikte aldım aynıgünkargo.com dan, biberonu da eczaneden ilaç almaya girmiştim duramadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…