2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

yok yaa alışverıs etmekten yoruldum kızlar dun de nerdeyse herseyı aldık ne zormuş bebeış hazırlıgı yapmak hıç eksık bıtmıyor hala bır suru eksk cıkardım benım koca çıldıracak

kızlar cicilerin hepsi birbirinden güzel bayıldım güzel hayırlı günlerde giymeleri nasip olur inşallah benim paşam çok masrafsız oldu eksiklerimiz bitti gibi bişey ve şuana kadar 150 tl harcama yaptık süsler filan onlara da 200 tl versem olay bitmiş oluyor bizde beş beşe doğurunca böyle oluyor

cnm onu alelade bi oyuncakcıdan aldım markası filan yok yani denk geldi tozlu paslı bi dükkandı :)

canım güle güle kullanın hepsini maşallah. ikinci fotodaki çantayı kaça aldın? güzel mi memnun musun?

canım güle güle kullanın hepsini maşallah. ikinci fotodaki çantayı kaça aldın? güzel mi memnun musun?

çantayı chicconun setiyle birlikte hediye veriyolardı ayrı almadım yani, o gördüğün set çanta dahil 46 liraydı.aynıgün kargo.com dan aldım. Çanta hoşuma gitti şekerim bir sürü gözü var çok aşırı büyük diil. ben çok büyük çanta taşıyamıyorm da bana boyutu iyi geldi yani.

çantalar çook pahalı ben o dokuma olan çantalardan istemiyomm. uni babynin setinin yanında verdikleri çanta güzel göründü gözüme. ama bakım ürünleri de yurt dışından gelcek zaten bübchen...???? kararsızımmm...:26:

canım çok şeker güle güle kullan. bende bunlardan istiyordum ama etrafımdakiler gerek yok araba için alacağın ana kucağı yeter dediler. herşeye gerek yok diyolar zaten anlamadım neye gerek var biz ne alıcaz

etrafa baksan oo hcı bısı almıcan onu alma hedye gelır bunu alma hedye gelır ılk cocugum hevesımı yasıyamıcaksan nıe yaptım ben bu cocugu canımm bu anne kucagı sallanıo muzık falan calıo ya yatagnda yatmadgı zamanlarda ben bıs ısle falan ugrasrken onu baya oylar dıe dusundum oyuzdn aldım valla

beğendiğim herşeyi alasıım vaarrr

Eklentiler

• $33biurun1349967963.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $1270193_1150.webp
    20 KB · Görüntüleme: 53
  • $b224c7e6-cba1-423d-bf74-63891362169e.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $Bebefox-Triko-Patik-Beyaz-8528.webp
    878 bayt · Görüntüleme: 47
alttakı patıkler bebetto mu? her bıeyını begendım valla :)

Evet canım bebetto..ya cidden engelliyemiyorum kendimi bebişe alış veriş konusunda noolcek bu halimiz bilemedim babamız çok çalışsın fallaa Bende senin aldığın heer bişii beğendim.

Evet canım bebetto..ya cidden engelliyemiyorum kendimi bebişe alış veriş konusunda noolcek bu halimiz bilemedim babamız çok çalışsın fallaa Bende senin aldığın heer bişii beğendim.
çalışsınlar tabı ıslerı ne:) cocuk ısterken ıyıydı o patıklerde benımde gozum var mende alcam:)

biz de hafta sonu pijama ve gecelik işini hallettik şükür. nasıl kızlar ? bebek şekeri, kapı süsü felan da hallettik de onların resmini bugün öğleden sonra çekebilirsem akşama ya da yarın eklerim artık

bunların aynı modellerinin mavileri. bi de normal bi alt üst pijama aldım. kızlar yeter mi ? bi gecelik daha alsam mı ? normal zamanda çok gecelik giyemem diye almak istemedim de

Eki Görüntüle 556412

beğendiğim herşeyi alasıım vaarrr

bende bendeee:):)ama kocam gecende bebegn benden cok gıysısı oldu bıraz kontrolsuz harcama yapıosun dıynce hevesımı sondrduu
cok guzeller gule gule gıy bıde su ısı ben halledeydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…