mrb cnm aldıkların çok güzel güle güle kullan.ben de aralık annesiyim,kasm olucak galiba heyecanla bekleyişteym =)
sana ve hepinize güzel günler keyifli alışverişler diliyorum.
acaba bunu nerden aldın? bayıldım =))
Eki Görüntüle 552392
Eki Görüntüle 553641 Eki Görüntüle 553640 Eki Görüntüle 553639 Eki Görüntüle 553638 Eki Görüntüle 553642
hastane çıkışını vipdükkandan almıştım crazy baby diye bi marka, çok hoşuma gitti kumaşı falan çok güzel kalın penyeden. Aynı marka trendyolda var şimdi bi bakın isterseniz. Chicconun setini çantasıyla birlikte aldım aynıgünkargo.com dan, biberonu da eczaneden ilaç almaya girmiştim duramadım:))
canım güle güle kullanın hepsini maşallah. ikinci fotodaki çantayı kaça aldın? güzel mi memnun musun?
çantayı chicconun setiyle birlikte hediye veriyolardı ayrı almadım yani, o gördüğün set çanta dahil 46 liraydı.aynıgün kargo.com dan aldım. Çanta hoşuma gitti şekerim bir sürü gözü var çok aşırı büyük diil. ben çok büyük çanta taşıyamıyorm da bana boyutu iyi geldi yani.
cok begendım nerden ve ne kadara aldınnnn
cok begendım nerden ve ne kadara aldınnnn
canım çok şeker güle güle kullan. bende bunlardan istiyordum ama etrafımdakiler gerek yok araba için alacağın ana kucağı yeter dediler. herşeye gerek yok diyolar zaten anlamadım neye gerek var biz ne alıcaz
alttakı patıkler bebetto mu?beğendiğim herşeyi alasıım vaarrr
alttakı patıkler bebetto mu?her bıeyını begendım valla :)
çalışsınlar tabı ıslerı ne:) cocuk ısterken ıyıydı o patıklerde benımde gozum var mende alcam:)Evet canım bebetto..ya cidden engelliyemiyorum kendimi bebişe alış veriş konusunda noolcek bu halimiz bilemedim babamız çok çalışsın fallaaBende senin aldığın heer bişii beğendim.
beğendiğim herşeyi alasıım vaarrr
cok guzeller gule gule gıy bıde su ısı ben halledeydımbiz de hafta sonu pijama ve gecelik işini hallettik şükür. nasıl kızlar ? bebek şekeri, kapı süsü felan da hallettik de onların resmini bugün öğleden sonra çekebilirsem akşama ya da yarın eklerim artık
bunların aynı modellerinin mavileri. bi de normal bi alt üst pijama aldım. kızlar yeter mi ? bi gecelik daha alsam mı ? normal zamanda çok gecelik giyemem diye almak istemedim de
Eki Görüntüle 556412 Eki Görüntüle 556413 Eki Görüntüle 556414
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?