Eki Görüntüle 495752 Eki Görüntüle 495750 Eki Görüntüle 495751 Eki Görüntüle 495753 Eki Görüntüle 495754 Eki Görüntüle 495755
daha ikili testimizde doktorumuzun şuan kız gibi gözüküyor ama kesin değil dediği gün altığım takımı zıbını ve benim ördüğüm cicileri teyzeleri bunlarıda öncede örmüştüm bebiş hiç yokken battaniye bile ördüm turkuaz beyaz onuda eklerim nasip olursa
oyyyyyy maş. kuzummmm ben senin o minik ayaklarını yerimmmm yerimmm canım benimmmmm çok güzeller rabbim giydirmeyi nasip eylesin inş.
çookkkk güzelllermaşallah yaa benim bebiş de göstersin artık ben de alışveriş yapmak istiyorummmmm
Eki Görüntüle 494634
topiğin ilk bezide benden gelsin o kadar uzuca aldımkı keske 2 tane alsaydım normal fiyatı 28 tl super markette ben 8 tl ye aldım ıslak mendılde 3lü paket 6,40 a aldım oda 9,90 dı markette
hangi market bu bizde alsak indirim bitmediyse.....offf ya ben daha hiç bir iğne bile almadım ufaktan almaya başlasam iyi olcak ama sizi görünce kötü hissettim kendimi
evet teyzoşu saolasın vallasenin bebis beni cok sevecek
aman ALLAHIMM yaaa ne güzel ne şeker ne harika şeler bunlar maşallahhh meleklerimize hepimizinn inşallahh şubata bir bir giydirip cicişlerini gösteririz :) bu arada ben de eşya almak istiyorum ama çekiniyorummm elim eri gidiyo derken hediye geldi bana eltim ve kardeşimdenn :)) çok şeker şeler :)
evet teyzoşu saolasın valla
amin canım. sen de yükle biz de görelim ama
gule gule saglıklı gunlerde kullansın oğlumda bende kulaktan ates olcer kullanmıstım ama gıttgımız otelde kayboldu tekrar alacağım bende
gule gule saglıklı gunlerde kullansın oğlumda bende kulaktan ates olcer kullanmıstım ama gıttgımız otelde kayboldu tekrar alacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?