2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

slm kuşlar bende cicilerimizden bi kaç tanesinin resmini ekleyeyim
bunlar kayınvalidemin öğretmenler gününde gönderdiği pijama takımlarım
doğumdan sonrasına giyebilmek için, ben yine yanına gecelik de alcam doğum için,
açıp resmini çetiğimde tek kareye sığdıramadım ben de paketin üstündeki kızların resimlerini çektim:)

bunlarda benim bebişime aldıklarım tulum fermuarlı battaniye ve önlükleri

vayyyyyyyyy kedı kadın konseptı ha:)))))))

güle güle giyinin bebişin de sendeee ama kayınvaliden hakikaten baya kokoş anlaşılan

Bugün kızımın odasını aldık sonundaaa

Eklentiler

• $2715_buyuk_zoom.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $11330_buyuk.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 40
güle güle giyinin bebişin de sendeee ama kayınvaliden hakikaten baya kokoş anlaşılan

ben demiştim cnm çok sever süsü püsü kokoşluğu :)
ama kadın yazık kaç defa söyledi sen leopar desenliyi beğenmezsen
hemen değiştirip yenisini göderirim dedi ben de tabiki çok güzel teşekkür ederim
dedim :)

Bugün kızımın odasını aldık sonundaaa

hayırlı olsun cnm çok güzel sağlıkla sıhhatle kullansın inşallah...

Sağol canım sizin cicilerinizde çok güzel.. Keşke benim kayınvalidemde bana alsa düşünmüş gelinini ne güzel almış kadın bravo valla..

Sağol canım sizin cicilerinizde çok güzel.. Keşke benim kayınvalidemde bana alsa düşünmüş gelinini ne güzel almış kadın bravo valla..
canım gule gule yatsın odasında

benım kayınvalıdemde cokkkkk dusuncelı 1500 tlye koltuk yuzu yaptırıyor halılarını degıstıcek, bugunde buzdolabı bakıyor halbukı kendı dolabı cok guzelllll neymış kucukmuş!!!!!
torun gelıyor 1 corap alayım demıyor

7.ayımız bitiyo sürekli ne eksik var diye soruyo söylüyorum ne gerek var diyo 7 ayda aldığı şeyler 4 önlük 3 badi..gördüğümüz göreceğimiz bu:26:

7.ayımız bitiyo sürekli ne eksik var diye soruyo söylüyorum ne gerek var diyo 7 ayda aldığı şeyler 4 önlük 3 badi..gördüğümüz göreceğimiz bu:26:
yok ben bılıyorum yapacagı ısı bebek dogunca cıkarırı verır ogluna 300 500 dostlar alısverıste gorsun ıste , ben kendı bırıktırdıgım paralarla alayım bebege esyaları , o gıtsın ogluna versın ..... eger kı ogluna versın o zaman bende ıpler kopacak esımede soyluyorum guluyor bılıyo cunku annesını , bana dese halbukı cok degıl al kzım su 200-300 neyse gıt gecelıgıgnı eksıgını al tamamla ama nerdeeeeeeeeeeeeee

Ya biizmki onuda yapmıyo..ben evleneli 3.seneye girdi bi iğnesi yoktur evimde.sinirleniyorum eşime söyleniyorum bazen ama onun ne suçu var.geçen gün bana dioki ben torunuma neleeerrr nelereer aldım öle bi ballandırıyoki dedim alalaaaa alaaaahh babanne torununu hatırladı alışveriş yaptı dedim ne aldın bakiim 2 önlük bi battaniye çıktı dedim bu battaniyeden aldım ben sende gördün yok seninki havlu dedi nasıl baktıysa battaniyeye şaka gibi.hani bi laf vardır bilirmisin zorla yapılan eeenin tadı olmazmış bizimki o hesap zorla yapıyo onuda bulaştırıyo sağa sola.eksik sordu yine geçenlerde gecelik falan alcam dedim hmmm dedi o eksik benimmiş bebeğin değil diye tınmadı :44:

benımkıde gecenlerde arkadasına hava atıyordu neler alındı bebege neler dıye orda dıcektım barı 1 corabı da sen alaydınnn

benımkıde gecenlerde arkadasına hava atıyordu neler alındı bebege neler dıye orda dıcektım barı 1 corabı da sen alaydınnn

Bizimkide ölee ama dediğin gibi bi çorap alsa bu kadar övünmeye içim gam yemicek.aldıklarıma bakmaya geldiler kızıyla her şeyi almışsın eksik yok dedi annem ve ablamlarla beraber aldık diorum hiiiç umursamıyo.bana dedilerki bi takım hastane çıkışı alıcas sen alma iyi tamam ama ben bi tane beğendim onu alalım dedim kaç para diye sordu 90 lira falan dedim aaaaa çok pahalı bizim baktıklarımız 30 35 lira dedi ve almadı.ne denirki daha??

keske deseydın o kadar ucuz seyın boyası ımyasaldır bebege zarar verır almayın sagolun bız az ama oz alıyoruz deeseydın

keske deseydın o kadar ucuz seyın boyası ımyasaldır bebege zarar verır almayın sagolun bız az ama oz alıyoruz deeseydın

Güzelim almıcağını bildiğim için lafımı ziyan etmiyorum artık.o bana oldummu paraya kıyamaz zaten..
Zuzuma gelen pijama konuyu nerelere getirdi ne dertlendik fallaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…