STYLO Anne Bebek Çantası Siyah - Çantalar - Anne | Annelutfen.com
kızlar bugün bu çantayı sipariş ettiim
doğum sonrasında kullanmak için
hastaneye de küçük bir valizle gideceğim
yanına da buna bir şeyler doldururm
kızlar hele bi bakın benim aldıklarıma eksik gedik yorum yapın yoksa kafayı yiyecem. ne zormuş bebek alışverişi
ahhh yaramıza tuz basmaaaa!!! ben bugun gorumceme soyledım torunu oluyo farkında degıl galıba bı corap alsın barı dedım:buarada kızlar kayınvaldem konusunda bende şoktayım
aslında iyi bi insandır ama
bi kere olsun ne lazım demedi yaa ben herşeyi aldıktan sonramı sorucak merak ediyorum
bide aramış eşimi yelek örüyorum diyee
eşimde demezmi baaak annem yelek örüyo bebişimize diye
ay yuh dedim yelek patik... hastalarım bile örüp getiriyo
canım üç tane iç-dış zıbın var yeter her halde.
yedi farkı buldunda ben kıyafet eksi olarak sormuştumo dediklerin alınacak listesinde
buarada kızlar kayınvaldem konusunda bende şoktayım
bi kere olsun ne lazım demedi yaa ben herşeyi aldıktan sonramı sorucak merak ediyorum
ahhh yaramıza tuz basmaaaa!!! ben bugun gorumceme soyledım torunu oluyo farkında degıl galıba bı corap alsın barı dedım:D:
cnm slm nbr,
hayırlı olsun çantan
bende herşeyi netten aldığım için çantayı görmeden nasıl alıcam diye düşünüyordum
çantan gelince yorum yaparmısın canım nasıl kalitesi kullanışlımı falan
bizim kayınvalide de yok rahmetli olmuşbiz napalımmm
cok dogru soylıuyon vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) ama faydalı olanlar da varöyle bişey söyledin ki şimdi ne desem bilemedimama en kibarı şöyle diyeyim gördüğün üzere dirilerinden de fayda yok
sabah sabah günaha girdim
öyle bişey söyledin ki şimdi ne desem bilemedimama en kibarı şöyle diyeyim gördüğün üzere dirilerinden de fayda yok
sabah sabah günaha girdim
cok dogru soylıuyon vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) ama faydalı olanlar da var
Allah onları başınızdan eksik etmesinben kayınvalidem olmasını çok isterdim ama nasipmiş olmadı ama sizlerinde haklı olduğunuz yerler var insan ister istemez bir şeyler bekliyor annemin bir lafı var kızım tırnağın varsa başını kaşı sizlerde kendinizce elinizden geleni yapın aç açıkta kalmıcak ya bebişleriniz
buarada kızlar kayınvaldem konusunda bende şoktayım
bizim kayınvalide de yok rahmetli olmuşbiz napalımmm
öyle canım sorun zaten bebilerin aç ya da açıkta kalması değil onların bu kadar gamsız ve vurdumduymaz olabilmeleri insan ona sinir oluyo yoksa elinde yoktur ama bulup buluşturup bi patik örmüştür bu da bir değer tabii mesela bizimkiler maddi durumları çok iyi değil ama kayınpederim marangoz olduğu için odasını yapıyor. yani aslında beklentiler yüksek değil yeter ki serde kıskançlık olmadığından emin olalım
Ayy çok haklısın vurdumduymaz olmaları daha sinir bozucu..ben bazen art niyet var diye düşünüyorum biliyomusun ben içli köfte istedim geçenlerde göya yapıcaktı 3 yıldır yapmadı o ayrı konuubana diyoki ayyy biz yediik ahh bir güzeldi bayıldııık bayıldık.yuhhaaa diyesim geldi hamile kadına ballandıra ballandıra anlatıyo eşime dedimki günahıda vebalide onun olsun yüzüde kızarmıyo anlatırken.baktım eşim gidip içli köfe alıp gelmiş.annenin açığını sen kapatmaya uğraşma dedim yazık adama bile dert oldu ama anlayanaaaa
Ayy çok haklısın vurdumduymaz olmaları daha sinir bozucu..ben bazen art niyet var diye düşünüyorum biliyomusun ben içli köfte istedim geçenlerde göya yapıcaktı 3 yıldır yapmadı o ayrı konuubana diyoki ayyy biz yediik ahh bir güzeldi bayıldııık bayıldık.yuhhaaa diyesim geldi hamile kadına ballandıra ballandıra anlatıyo eşime dedimki günahıda vebalide onun olsun yüzüde kızarmıyo anlatırken.baktım eşim gidip içli köfe alıp gelmiş.annenin açığını sen kapatmaya uğraşma dedim yazık adama bile dert oldu ama anlayanaaaa
kusura bakma canım ama seninki harbi insan değilmiş yaniii
ay çok fena birde senin yuzune diyor hamilesin ya olurmu böle şey
o yaptığının farkında bile varmıyo maalesef canım..
Hee valla yüzüme yüzümeyeğeni hamile kız aşermiş ona istediği şeyi yapmış bana dioki ayy ımmmm harika olmuş diye diye yedi diye bana anlatıyo bende dedim eee o hamileee..
güzelim işine geldiği gibi davranıyo anlıcaaan koskoca kadın akıl edemiyomu
yanii bu olayda art niyet aranırçok yanlış yaptığı
Artık ben onları takmamaya çalışıyorum canım yapıcak pek bişii yok çocuk olsa vur ağzına 2 tane yada azarla düzelt ama 60 65 yaşında kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?