2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

buarada kızlar kayınvaldem konusunda bende şoktayım
aslında iyi bi insandır ama
bi kere olsun ne lazım demedi yaa ben herşeyi aldıktan sonramı sorucak merak ediyorum
bide aramış eşimi yelek örüyorum diyee
eşimde demezmi baaak annem yelek örüyo bebişimize diye
ay yuh dedim yelek patik... hastalarım bile örüp getiriyo

Son düzenleme:
kızlar hele bi bakın benim aldıklarıma eksik gedik yorum yapın yoksa kafayı yiyecem. ne zormuş bebek alışverişi

ahhh yaramıza tuz basmaaaa!!! ben bugun gorumceme soyledım torunu oluyo farkında degıl galıba bı corap alsın barı dedım:D:

Günaydın kızlar
dün bu kamerayı sipariş verdim.Arkadaşımda var kullanıyor çok memnun kalmış banada tavsiye etti

ahhh yaramıza tuz basmaaaa!!! ben bugun gorumceme soyledım torunu oluyo farkında degıl galıba bı corap alsın barı dedım:D:

bizim kayınvalide de yok rahmetli olmuşbiz napalımmm

merhaba canım nasılsın
çantayı diğer topikten bir arkadaş almış gayet kullanışlu dedi
umarım öyledir
ama sana da yazarım merak etme

öyle bişey söyledin ki şimdi ne desem bilemedim ama en kibarı şöyle diyeyim gördüğün üzere dirilerinden de fayda yok

sabah sabah günaha girdim

cok dogru soylıuyon vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) ama faydalı olanlar da var

Allah onları başınızdan eksik etmesin ben kayınvalidem olmasını çok isterdim ama nasipmiş olmadıama sizlerinde haklı olduğunuz yerler var insan ister istemez bir şeyler bekliyor annemin bir lafı var kızım tırnağın varsa başını kaşısizlerde kendinizce elinizden geleni yapın aç açıkta kalmıcak ya bebişleriniz

öyle canım sorun zaten bebilerin aç ya da açıkta kalması değil onların bu kadar gamsız ve vurdumduymaz olabilmeleri insan ona sinir oluyo yoksa elinde yoktur ama bulup buluşturup bi patik örmüştür bu da bir değer tabii mesela bizimkiler maddi durumları çok iyi değil ama kayınpederim marangoz olduğu için odasını yapıyor. yani aslında beklentiler yüksek değil yeter ki serde kıskançlık olmadığından emin olalım

Bizde geçen akşam meltemle bu konu hakkında konuşuyoduk öyle dertliymişizki.Biizmki soruyo hakkını yiyemem şu lazım deyince ne gerek var diyo yani sormuş olmak için soruyo.Ya insanda heves olmayınca bişii yaptırmak çok zor canım.doğuma sayılı günler kaldı her hafta alışverişe çıklaım diyo tamam diyorum fiyatları soruyo ooo pahalı deyip her hafta vazgeçiyo. Ben aldıklarımı göstermiştim hata etmişim şimdi herşeyin var almaya gerek yok gibi görüyo artık bende umudu kestim.

bizim kayınvalide de yok rahmetli olmuşbiz napalımmm

Berrakçım olması gördüğün gibi hiiiiç bişiii değiştirmiyo

Ayy çok haklısın vurdumduymaz olmaları daha sinir bozucu..ben bazen art niyet var diye düşünüyorum biliyomusun ben içli köfte istedim geçenlerde göya yapıcaktı 3 yıldır yapmadı o ayrı konuu bana diyoki ayyy biz yediik ahh bir güzeldi bayıldııık bayıldık.yuhhaaa diyesim geldi hamile kadına ballandıra ballandıra anlatıyo eşime dedimki günahıda vebalide onun olsun yüzüde kızarmıyo anlatırken.baktım eşim gidip içli köfe alıp gelmiş.annenin açığını sen kapatmaya uğraşma dedim yazık adama bile dert oldu ama anlayanaaaa

kusura bakma canım ama seninki harbi insan değilmiş yaniii

ay çok fena birde senin yuzune diyor hamilesin ya olurmu böle şey

eşimin erkek arkadaşları dahi ben odadan çıkınca yemekten bahsediolar benim yanımda asla bir yere gidip yediklerinden bahsetmezlerki onlar erkek düşünemezler derizkayınvalidenin yaptığına bak koskoca kadın

kusura bakma canım ama seninki harbi insan değilmiş yaniii

o yaptığının farkında bile varmıyo maalesef canım..

ay çok fena birde senin yuzune diyor hamilesin ya olurmu böle şey

Hee valla yüzüme yüzüme yeğeni hamile kız aşermiş ona istediği şeyi yapmış bana dioki ayy ımmmm harika olmuş diye diye yedi diye bana anlatıyo bende dedim eee o hamileee..
güzelim işine geldiği gibi davranıyo anlıcaaan koskoca kadın akıl edemiyomu

yanii bu olayda art niyet aranırçok yanlış yaptığı

Artık ben onları takmamaya çalışıyorum canım yapıcak pek bişii yok çocuk olsa vur ağzına 2 tane yada azarla düzelt ama 60 65 yaşında kadın

bırak Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın Allah a havale et canım o çok büyük bilerek yapıyorsa ne bu dünya da ne de öbüründe yatacak yeri yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…