2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

arkadaşlar benmde doğumuma 28 gün kaldı merakla muammerimi kucağıma alcam günü bekliyorum ilk bebişim oldu için odamız cicilerimiz hepsi hazır hayırlısıyla bide kucamıza alsak

sepetimin resmini buraya koyayım dedimdiğer tarafta laf aralarında kaynadı

aynısından ben aldım kurdum göründüğünden güzel ve kullanışlı..Heleki fiyatını düşününce harika .. Bende alırken tereddütte kaldım ama iyikide almışım.

buda dış kapı süsümüz olacakresim iyi çıkmadı idare edin artık

aynısından ben aldım kurdum göründüğünden güzel ve kullanışlı..Heleki fiyatını düşününce harika .. Bende alırken tereddütte kaldım ama iyikide almışım.

bana da kargo yeni geldi ama sanırım şifoniyeri eksik
sadece gardrop kuruldu beşik baya bi uğraştırcak bizi cok zor monte etmek
sende mi int ten sipariş etmiştin? yarın kurulum bitsin mail atcam şifonyerimiz yok inş gönderirler
ha bi de parmaklıkları cok eğreti duruyo beşiğin, inş kurulum bitince bişeye benzer:26:

sepetimin resmini buraya koyayım dedimdiğer tarafta laf aralarında kaynadı

Eki Görüntüle 598317 Eki Görüntüle 598318

Berrakcım sekerlerın de cok guzel oldu, sepetın de. Kendı emegınle bunları cok guzel seylere donusturdun, senı tebrık ederım. Esının emınonunden o seker kutularını alıp geldıgı gunu unutmuyorum, sımdı ben bnları ne yapıcam der gıbıydın ama onlar da super oldu. Kına sepetının kurdelelerını soktukce yasadıgın hayal kırıklıgı bak yerını neye bıraktı. Cok guzel oldu yaptıkların.

heps çok güzel güle güle kullansın inşallah.. Bizim babanemiz daha çöp almadı, bu saatten sonra alırmı bilmem. Zira sormadı bile. Şanslıymışşsın maşallah...
tesekkur ederiiizzz :) ben de kiziyordum ama yuzumu kara cikardi kayinvalidem :) hic kafaya takmamak lazim, herkes kendisine ne kadar deger verilecegini davranislariyla belirliyo zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…