sepetimin resmini buraya koyayım dedimdiğer tarafta laf aralarında kaynadı
Eki Görüntüle 598317 Eki Görüntüle 598318
Kııııss maşallaaaah sana
marifetli hatunsun diyorum çok güzel olmuş eline sağlık..bende bugün hazırını aldım
Güzel kızımın odasının eksikleri ile son halinin bir kaç fotosu
bgn bi cılgnlk yapıp görmeden etmeden bi monilya siparis verdm kızlar fiyat cazip geldi 915 tl 8 taksit sizce nasıl? maddesi high gloss muş umarım güzel cıkar geldiğinde kurup resimlerim inşşş
Eki Görüntüle 591989 Eki Görüntüle 591988
aynısından ben aldım kurdum göründüğünden güzel ve kullanışlı..Heleki fiyatını düşününce harika .. Bende alırken tereddütte kaldım ama iyikide almışım.
beraak süper olmuş ya bu aaaayyyy :):) ellerine sağlık
Çok güzel olmuş canım maşaallahAdı zeynep olacak demek
Cok güzel olmus cnm ellerine saglık ben de benimkini biraz önce bitirdim yarın atarım fotosunu insallah
Cok güzel olmus cnm ellerine saglık ben de benimkini biraz önce bitirdim yarın atarım fotosunu insallah
berrakkk kuzum ellerine sağlık merak edip duruyodum ztn şirinlere bayıldımmmm ellerine sağlık
tesekkur ederiiizzz :) ben de kiziyordum ama yuzumu kara cikardi kayinvalidem :) hic kafaya takmamak lazim, herkes kendisine ne kadar deger verilecegini davranislariyla belirliyo zaten...heps çok güzel güle güle kullansın inşallah.. Bizim babanemiz daha çöp almadı, bu saatten sonra alırmı bilmem. Zira sormadı bile. Şanslıymışşsın maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?