subat degil ama mart geliniyim allahin izniyle:)
sagol canim:) hosbulduk:) hazirliklarin nasil gidiyor? bittimi??
kızlarr bende mart geliniyim..tam kesin değil ocağın sonunda belli olcak ve olursa ben 2 ayda nasıl yetiştirceğmi düşünüyorum herşeyi:18:
sorma canim bendede ayni.. hala eksik var, dügün alisveris tamalandi,ceyizimde tamam sayilir, ev esalari alincak simdi onuda halletikmi temizlik, yerlestirme vs bitmiyor bi türlü hazirliklar:))biter mi ah ahhh, kaba eşyam alındı sayılır. perdelerim kaldı sadece onuda ev tutulunca diktiricezz.. mutfakta olsn banyoda olsn eksik çok hala. senin nasl gidiyo canm :)
:
sorma canim bendede ayni.. hala eksik var, dügün alisveris tamalandi,ceyizimde tamam sayilir, ev esalari alincak simdi onuda halletikmi temizlik, yerlestirme vs bitmiyor bi türlü hazirliklar:))
ama tatli hazirliklar bunlar:), nerde oturuyorsun?
ne güzel düğün alışverişini çıkartmışsın aradan. benim hala bekliyor kv .. bakalım ne zaman lütfedecek.. trabzonda oturuyorum. ev arıyoruz ama kiralar yüksek geliyo bize. hayırlısıyla bulsak güzel bi evsen nerde oturuyosun ?
evet sükür diktirdim gelinligimi icime sindi herseyim:), canim fazla bisey kalmadi subata nisanlina söyle citlatsin kayinvalidene yada sen söyle annecim bende gelinlik bakmaya basladim falan diye..
insllah canim bizde ariyoruz bakalim kismet..bende esimde almanyada oturuyoruz buradada kiralar yüksek ,uygun biseyler ariyoruz cünkü evlenince sehir degistirecegim icin
hemen is bulamiyabilirim:S bide meslek yapmayi düsünüyorum eczanede, ..hemsireyim calisiyorum suan, sen nerde oturuyon calisiyonmu?
gelinlik benimde hazır canım :) diktiriyorum, bitti gibi bişey .. ben sürekli söylüyorum nişanlıma, o da söylüyor kv ye ama onlarda hala tık yok. yapacaz etcez diyorlar sadece. ben çalışmıyorum evlenince çalışıcam sanırım ama dediğin gibi hemen iş bulamayabilirim..
napcan canim her insan bir olmuyor agirdan aliyorlardir.. halbuki kiz evi naz evi ama artik o devir kalkti simdiki zamanda erkek tarafi agirdan alip naz yapiyor:)bosver takma üzme kendini , iyi gecinip mutlu olduktan sonra hicbiseyin önemi yok:), sevindim canimm, evet bende bilmiyrum arastiryorum ama babamizin isi degilki ha diyince bulunsun.. kismet bakalim bi kac evde olursamda sorun degil sükür esim cok iyi bi insan hic birsey demez ben sana bakarim diyor.. ama bi elin nesi var iki elin sesi var:) ise gitmekde bi sosyal faliyet, kalkiyon giyiniyon kusaniyon insanlar icindesin cevre ediniyn.. zman zaman zor gelsede..ilerde bir ev almak icin birikim icin sart.. heleki bu devirde tek kisi calisinca zor oluyor.. tabiki ev daha rahat ama otur otur nereye kadar cocuk olunca otururm:))
bende varım bende varıımmm
selam kızlar , 2 Şubat 2013 bizimde tarihimizzz
Son 68 gün
Şubat'ta evleniyorum ama nerede yapacağımıza karar veremiyoruz gelinlik yok ortada :) çeyiz yok :) saka gibiyiz bakalım napıcaz bir akıl verin ey forum yazarları dugun nerede yapılmalı gelinlik nerede diktirilmeli gösterişli değil zarif bir düğün olsun istiyoruz. İstiyoruz istiyoruz istiyoruzzz :)
günaydınlar herkeseeee
bugün mobilya işimiz vardı o yüzden giremedim cnm şimdi gördüm :) nasılsın nasıl gidiyo hazırlıklarrrr :)
İyi valla canım.
Ev ve mobilya dışında herşey hazır bizde
Gelinlik,damatlık,çeyizler,balayı işlerini hallettik.
Sadece ev iş kaldı.
O da çok düşündürüyor. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?