haklısın tatlım bizde ne yapıcaz ev konusunda bilmiyorum. kimi şimdilik sobalı ev tut, borcunu bitirince kalorferli eve geçersin diyorlar ama ben sobayla uğraşamambi de çalışmıyorum sadece nişanlım çalışıyo. zor olucak balayına nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
Bizde beylikdüzümü yoksa bakırköymü ona karar veremedik :26:
Biz kaz dağlarında stalu otel var oraya gidicez canım
biz aslında kış olduğu için balayını yaza bırakmaya karar vermiştik, ancak burda bazı arkadaşlar ilk evlendiğin günkü gibi olmaz balayı dediler, kafam karıştı. nişanlıma söyledim ayarlarız bi kaç günlüğünü yakınlarda bi yer dedi :) ben trabzonda yaşıyorum. ayder yaylasını düşündük ama soğuk olması da düşündürmüyo değil :26:
evet onu ben söylemiş bile olabilir canım
ilk günkü heyecanı bi daha bulamazsın bencede 1-2 günde olsa bi yerlere gidin
vay demek o sendinnn
bakalım gitmeyi bizde istiyoruz ama gidince hasta olup geri dönmesek iyidirkuzenimde iki sene önce 6şubatta evlendi, balayına aydere gittiler bi gece zor kaldılar hasta olup geri geldiler :18:
ay bizde dağa çıkıcaz sayılır artık nasıl olucak bilmiyorum
bişey sorucam canım gelinliğin içine külotlu çorapmı giyeceksin?
Aldınmı çorap,ben daha almadım da..
kış diye hiç kendinizi kasmayın bakayına nereye gidecez diye maksat dinlenmek tatil yapmak farklı bir ortama girmek değilmi benimde 8 aralıkta düğünüm var hep sizin gibi düşündüm kışı sevmeyen birş olarak ne gerek var balayına dedim sonra yorulduğumu farkettim araştırmalar yaptım işte uludağdır abanttır baktım hiçbirinde herşey dahil konsept yok bide ne yicez diye düşünmeye gerek yok dedim soğuğu sevmediğimden dolayı indim sideye yaptırdım rezervasyonumu kıs olduğu için kampanyasıda var 5 gün ekmek elden su gölden yaşayacaz kapalı ve ısıtmalı havuzuda var sinema odasıda var her türlü aktivitesi var canlı müzik ve benzeri bence kış diye illah dağlara atmayın kendinizi bu benim fikrim ve yanlış düşünmediğimi düşünüorum
valla 5 gün 2 kişi 450 tl 24 saat hersey dahil yemeği içeceği
yok ya almadım ama öyle düşünüyorum kalın olmalı ki üşümeyelimmkonu geçmişine baktım da hatırladım seni, nisanda değilmiydi senin düğün, tarihi önemi çektiniz
kış diye hiç kendinizi kasmayın bakayına nereye gidecez diye maksat dinlenmek tatil yapmak farklı bir ortama girmek değilmi benimde 8 aralıkta düğünüm var hep sizin gibi düşündüm kışı sevmeyen birş olarak ne gerek var balayına dedim sonra yorulduğumu farkettim araştırmalar yaptım işte uludağdır abanttır baktım hiçbirinde herşey dahil konsept yok bide ne yicez diye düşünmeye gerek yok dedim soğuğu sevmediğimden dolayı indim sideye yaptırdım rezervasyonumu kıs olduğu için kampanyasıda var 5 gün ekmek elden su gölden yaşayacaz kapalı ve ısıtmalı havuzuda var sinema odasıda var her türlü aktivitesi var canlı müzik ve benzeri bence kış diye illah dağlara atmayın kendinizi bu benim fikrim ve yanlış düşünmediğimi düşünüorum
evet canım şartlar uyunca çekiverdik bence iyide oldu
Valla evimiz tutuldu
Bugün nişanlım elektrik,su üstüne almaya gidecek.
Haftasonu boya badana başlıyor.
Gelinlik,damatlık,nikah şeker,davetiye,balayı hazır
Bi ev işleri kaldı.
Sizde ne var ne yok?
bizde hala ev ariyoruzz;( 2 haftaya kadar tutulmasi sarttttt allahim sen yardimm etttt..
profilinden anladığım kadaryla düğünün 31 martta. daha 4ayın var çok panik yapıyorsun sanırım canım :) benim düğünüme 54 gün var hala ev yok piyasadarahat ol birazzz :82:
biter mi ah ahhh, kaba eşyam alındı sayılır. perdelerim kaldı sadece onuda ev tutulunca diktiricezz.. mutfakta olsn banyoda olsn eksik çok hala. senin nasl gidiyo canm :)
hoşgeldin tatlım sende :) benimde 74 günüm kaldı. aldı bi telaş nasıl yetişecek diye :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?