Slm kızlar bende taze anne adayiyim.hatta az önce tekrar bebegimizle gidip kan tahlili yatırdık 2 günde bir degerimizin ne kadar yükseldiğini öğreniyoruz Perşembe gunü 598 di bakalım bugün kaç olacak çok heycanliyim umarım hersey yolunda gider ve Allah nasip ederse tahmini 3 Şubat'ta bebeğimi kucağıma alicam bu duyguyu yasamak harika birseymis Allah herkese nasip etsin insallah
Slm kızlar bende taze anne adayiyim.hatta az önce tekrar bebegimizle gidip kan tahlili yatırdık 2 günde bir degerimizin ne kadar yükseldiğini öğreniyoruz Perşembe gunü 598 di bakalım bugün kaç olacak çok heycanliyim umarım hersey yolunda gider ve Allah nasip ederse tahmini 3 Şubat'ta bebeğimi kucağıma alicam bu duyguyu yasamak harika birseymis Allah herkese nasip etsin insallah
selam arkadaslar ben de galıba subat annesıyım ıns ıns.hemsıre oyle hesapladı :)sat 27 nısandı.tarıhı gecınce ıdrarda baktım 2 cızgıyı gordum:)dun kan testı yaptırdım 95,9 cıktı.ama doktoruma gosteremedım hafta sonu oldugu ıcın.pzrtesı gıdecegım ıns.cok heyecanlıyım,sızce ne kadarlık oluyor ben anlayamadım.rabbım kucagımıza almayı nasıp atsın ıns amıın
aben de şubat annesiyiiimm :)))) son adet tarihim 6 mayıstı... muhtemelen 10-11 şubat gibi doğumum olucak... 2 haziranda ewde yaptığım idrar testiyle gebeliğimi öğrendim, dün de kontrole gittim ve değerim 10018 çıktı yani adet gecikmemin 6.günü... keseyi de gördüm Allahıma çok şükür :)) Allahım hepimize sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin
canim oncelikle hosgeldin ve cok-cok tebrik ederim..umarim bu topik hepimize ugurlu gelir ve 9 ayi cok guzel saglikli 1 sekilde geciririz...ve sonucta saglikli bebisimiz dunyaya gelir..amin...
senin sat 27 nisandi,,,ysen bana siklusun kac gun oldugu yaz,,birlikte bebek haftani hesaplayalim.
ewet erken olunca görünmüyomuş... hatta dün bi kız daha vardı orda. beta hcgsi 252 çıkmış doktor henüz görünmez dedi ona. haftaya o da gelcekti... benim şu an 5 haftalık
canım cok cok tsk ederım hosbuldum.benım prolaktınım yuksektı 40.gecen ay ılac kullandım ve 0 a dustu.hamıle kalmısım.duzensızdır adetım yanı 35 gun falan.40 ı bulmaz.en fazla 37.bu ayda hormonun dusmesıne ragmen olmayınca test yaptım ıste.hadı hesaplayalım:)cook mutluyum allahım herkese nasıp etsın
selam kızlarr..bişi sorucam sizlere..
reglim biteli 8 gün oldu..
dün kahve rengi bi leke geldi..bu gebeliğin belirtisimi..
yoksa regle yakın olması halindemi gebelik belirtisi oluyo..
yardımcı olursanız seviniirim
hosgeldim hamis...tebrik ederim,,evet bu cok guzel 1 sey...insan ne yapicagini bilemiyor.ALLAH 9 ay boyunca seni korusun..umarim burda hep beraber,,,her seyi paylasiriz...canim bilgilerini yazarmisin listeye alalim seni...
mutlulugunu anliyorum canim,ama cok heyecan yapma senin adetini 30 gun hesaplarsak 27 nisan sat..ozaman 16-17 gununde yumurtlaman olmus..27nisanin uzerine 16 gun gelelim nerdeyse mayisin 13-14 hamile kalmissin.ve bebisin suan 3 haftalik oluyor.senin adetin duzensiz olsugu icin doktorun herhale 27 nisandan hesaplar ve 6 haftalik bebis...
canim bide yasini yazarmisin,
CAnım sitede Hamilelik takvimi var benimkinin altında yazar Ona tıkla o seni yönlendiriyor bebeğimizin tahmini dogum tarihi yazıyorsun bilgilerine otomatik veriyor canım :)) bu arada hangi bilgilerimi vereyim canım biraz tecrubesizim ben sitede:)
CANIM SENDEN 1 SEY ICIN YARDIM ISTIYICEMM,,DAHA topigi yeni actik ve iyi bir liste duzenlemek istiyoruz.ama nasil yapacagimi bilmiyorum,eyer bilirsen listeye yardim et,cedvel falan.bide renkli yazilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?