Mrb arkadaşlar
9+2 hamileyim Şubat görünen doğum tarihim var Çok değişik bi duygu yapılan herşeyde onu koruma refleksi oluşuyo
İlk bebeğim olacak kısmetse Allahım isteyen herkese nasip etsin
codar 66 selam istediğin gibi denıze gırebilirsin sakın endıse etme bnde 6 hafta lıkken doktoruma sorup gttım tatıle onemlı olan denızı temız bı yer olsun doktor bana sormustu nereye gıdıcegımı cunku ıslak mayoyla kalmamaya calıs gunes kremıde surebılırsın sadece oglen gunesınde kalmaman yeterlı yuzmek sen ve bebegın ıcın cok faydalı :)
Benim hiç bulantım yok sadece midem boşalmaya başladığında bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum az az sık sık bişeyler atıştırıyorum. havuç salatalık domates yada yoğurt gibi. akşamları erkenden uyuyorum. 6 temmuzda kilom 59.2 ydi 16 temmuzda 58.8 e düşmüştü. ilk 3 ayda 1-2 kilo almak veya vermek normalmiş ama sizde de aranızda kilo veren var mı?
benim de hiç bulantım olmadı seninle aynıyız sadece karnım acıktığında bulantı hissediyorum yemek yediğimde geçiyor çok şükür doktorum sen şanslı hamilelerdensin dedi
İlk bebeğim olacak kısmetse, Şubat 17 tahmini doğum tarihi.. Çok fazla heyecanlıyım ve tabi ki çok çok mutluyum..
Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah çünkü beklemek gerçekten çok zor
bende hamileyimm eşim şimdilik yanımda değil ama mutlu olmak için elimden geleni yapıyorum birde bebeğimin plesantası aşağıdaymış yukarı çıkacak inşallah