...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar. bende 10+2 gebeyim. Sanırım muhtemel 18/02/2013 te doğum yapacağım. Çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin....

Mrb arkadaşlar
9+2 hamileyim Şubat görünen doğum tarihim var Çok değişik bi duygu yapılan herşeyde onu koruma refleksi oluşuyo
İlk bebeğim olacak kısmetse Allahım isteyen herkese nasip etsin

tüm anne adaylarına selam:) ben de 7+5 günlük hamileyim .. doktor olarak maltepe üniversitesi hastanesine giden varmı???

codar 66 selam istediğin gibi denıze gırebilirsin sakın endıse etme bnde 6 hafta lıkken doktoruma sorup gttım tatıle onemlı olan denızı temız bı yer olsun doktor bana sormustu nereye gıdıcegımı cunku ıslak mayoyla kalmamaya calıs gunes kremıde surebılırsın sadece oglen gunesınde kalmaman yeterlı yuzmek sen ve bebegın ıcın cok faydalı :)

Bende şubat annesi olucam Allahın izniyle.... çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallahh

benim de hiç bulantım olmadı seninle aynıyız sadece karnım acıktığında bulantı hissediyorum yemek yediğimde geçiyor çok şükür doktorum sen şanslı hamilelerdensin dedi

İlk bebeğim olacak kısmetse, Şubat 17 tahmini doğum tarihi.. Çok fazla heyecanlıyım ve tabi ki çok çok mutluyum..
Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah çünkü beklemek gerçekten çok zor

Ben de hamileyim. İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. Beklenen doğum tarihim 20 şubat. Allah herkese nasip etsin...

bende hamileyimm eşim şimdilik yanımda değil ama mutlu olmak için elimden geleni yapıyorum birde bebeğimin plesantası aşağıdaymış yukarı çıkacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…