2013 te kurtaj olanlar burda yaşadıklarımızı paylaşalım..

Almiraa senin dusuklere ne sebeb oluyomus arastirma yapildimi

yapıldı canım her şey sadece kan pıhtılaşması çıktı.zaten son 3 düşüğümde iğne kullandım biraz kilo prıblemi olduğu için bende en son görüştüğüm doktor kullandığım iğnelerin kiloma göre yetersiz geldiğini söyledi.şimdi lenfosit aşısı diye bi tedaviye başladık duydunmu hiç bilmiyorum.

Evet duymustum kan pihtilasmasi tedavisi olmayan bise degil sonucta. Allah yardimcin olsun seninde

off kızlar yaa bana yardım edin ne olur. bebeğimi kaybedeli 3.5 ay oluyor hala kendimi çok kötü hissediyorum.. arkadaşlarım sürekli hamilelik haberlerini paylaşıyorlar ya da fotolarını koyuyorlar. nasıl diyeyim kıskançlık değil ama acayip üzülüyorum onları öyle görünce yaa. nasıl kurtulabilirim bu psikolojiden Allah rızası için yardım edin!!!

Merhaba canım,ben de bebeğimi kaybedeli 3 hafta oluyor sadece durmadan ağlamam geçti,onun dışında tabii ki kötüyüm..benim kardeşim de hamile aramızda 1 ay olacaktı ben mayısta o haziranda doğum yapacaktı..onun şükür devam ediyor sağlıklı şekilde..canım istersen bir psikologa git eğer tek basına bu durumla baş edemeyeceğinin düşünüyorsan.çünkü her şey bizde bitiyor..eğer kızmazsan bebeğini ne kadarlıkken ve neden kaybettin canım?araştırıldı mı?ben 4,5 aylıkken kaybettim hala araştırılıyor..1 hafta sonra çıkacak sonuç..bundan sonrası için sana sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum ve sağ salim kucağına da alırsın inşallah..

sağol canım sana da çok geçmiş olsun.. ben de 5.5 aylık kaybettim meleğimi...suyum azalmış tamamen bitince de doğum yapmak zorunda kaldım işte. bir sebep bulunamadı. kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım bişey çıkmadı. yaa psikologu ilk başlarda düşündüm sonrasında doktor adı hastane yolu göresi duyası gelmiyor insanın çok acı çekiyordum doğum yaptığım hastanenin bile önünden geçerken. sonra zaman geçtikçe Allah ın izni ile atlattım çoğu şeyi o ağlama krizlerim falan.ama işte arada dedim ya böyle haberler fotolar hala canımı yakıyor tabi onlar da haklı güzel haberlerini dostlarıyla paylaşıyorlar diyecek lafım yok... Rabbim bize yardım etsin.

Son düzenleme:

Bi gun seninde o duygulari yasiycagini dusunerek tabiki :) bide kk deki basari oykulerini okuyarak umudunu canli tutabilirsin. diger turlu zaman gecmiyor uzulerek. sevgiler

kızlar merhaba bende 10 aralıkta yanı 25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. bebğimin kalbı durmuştu. henüz adet olmadım.. araştırma yaptıracağız nasıpse.. size sorum henüz adet olmadan , hemen testlerımı yaptırabılır mıyım adetın düzene gırmesını mı bekleyeceğim.. test yaptıranlar düşük ya da kürtajdan ne kadar sonra yaptırdınız?

canım test yaptırmadan önce hormanlarının tamamen normale dönmesi gerekiyor. bu da 40 gün ediyor. yani 1.5 ay sonra yaptırırsan daha sağlıklı sonuçlar alırsın. beni doktorum böyle yönlendirmişti.

seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki canım inan bizi bizden başkası anlayamaz. benim de ilk kürtajım marttaydı neredeyse 1 yıl olacak hala bebeğimin kalp atışları sanki kulağımda ikincisi de ekimdeydi boş gebelikti ama onu bile unutamıyorum. senin de dediğin gibi çok hamile arkadaşım var etrafımda, hissettiklerimize kıskançlık denmez ama adlandıramıyorum. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum kendim atlatabilmek için çabalıyorum ama bilmiyorum karışık duygular, Rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlı hamilelikler geçiririz biz de inşallah.

geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın inşallah. test için benim doktorum da 8 hafta geçmesi lazım doğru sonuç için demişti. beklemen en sağlıklısı zor olsa da.

arkadaşlar bende ekimde 6+3 te bebeğimi gelişmediği için kürtajla aldırdım yaşayan bilir kalp atışı bile yoktu ama insan müthiş sarsılıyo eşimle birbirimize bakıp bakıp gözyaşlarına boğulduğumuz anlar hala gözümün önünde ama inanın her şey gelip geçiyo Allah nazardan saklasın şu an yine hamileyim geçen hafta bebeğimizin kalp atışlarını gördük şu an için sağlıklı maşallah buraya yazmak istedim çünkü 2 ay önce bende burayı okuyup benim gibi olup kısa zaman sonra tekrar hayaline kavuşan var mı diye bi umut arıyordum kürtajın üzerine bir adet dönemi geçirdim ve bir sonraki ay hemen hamile kaldım ovülasyon kiti kullandım inanın çok işe yarıyor hepinize acil şifalar diliyorum Allah hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin bunu cani gönülden diliyorum

Masallah tatlim Allah nazarlardan saklasin ve saglikla kucagina almayi nasipetsin.bende ekimde 7 haftalik kurtajolmak zorunda kaldim su an tekrar denemeye cesaret bulamiyorum ayni seyleri yasamaktankorkuyorum tatlim tekrardan senin adina coksevindim saglikliguzel birhamilelik geciirmenidilerim darisi basimiza

Gecmis olsun canjm bende tam bir ay oldu kurtaj olali 40 gun olunca ozele gidicem bikac test icin.

Bu kurtda alinan parca genetik testine gonderildi onun da sonucu gelmedi daha. bekleyerek geciyor her gunum. sanki karanlik bi odadayim hic bir yerden bi isik gelmiyor of bunaldim artik ya. su son bir ay hayatimda gecirdigim en zor gunlerdi her anlamda. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

amin inşallah.. ben de bi ara düşündüm psikoloğa gitmeyi ama her zaman olmuyor sürekli bu ruh hali içinde olsam dayanamaz giderdim elbet. ama hamileleri görünce duyunca kendi meleğim aklıma geliyor ağlama krizlerim tutuyor işte bazen. mesela bunları yazarken çok rahatım şu anda her zaman olsa dayanılmaz zaten... bir de yaşadığımız ağır şeyler hepsi bir anda unutulmaz ki diyorum heralde normaldir şu hissettiklerim diyorum ama kendimi mi kandırıyorum bilmem..

Cevap veren arkadaslar çok teşekkürler.. Peki kürtaj sonrası hangi testler yapılıyr?

arkadaşlar günaydın.. bu konuda yeniyim.. daha yazılanların hepsini okumadım.. bebişini kaybedip tekrar bebeği olanlar, bebek bekleyenler varmış allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..
benim geçen hafta 9 haftalık bebişimin kalbi durdu karnımda ve sonrasında kürtaj oldum.. size sormak istediğim bundan sonrası, şimdi ne yapcam ben.. hangi testleri yaptırmam gerek.. bir daha hamile kalmaya korkuyorum birazcık.. zaten doktorum 3 ay bekleyin dedi ama ben bu süre zarfında tedaviye yönelik bir şeyler yapmak istiyorum.. ne yapcam ben şimdi?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…