Almiraa senin dusuklere ne sebeb oluyomus arastirma yapildimi
yapıldı canım her şey sadece kan pıhtılaşması çıktı.zaten son 3 düşüğümde iğne kullandım biraz kilo prıblemi olduğu için bende en son görüştüğüm doktor kullandığım iğnelerin kiloma göre yetersiz geldiğini söyledi.şimdi lenfosit aşısı diye bi tedaviye başladık duydunmu hiç bilmiyorum.
Evet duymustum kan pihtilasmasi tedavisi olmayan bise degil sonucta. Allah yardimcin olsun seninde
off kızlar yaa bana yardım edin ne olur. bebeğimi kaybedeli 3.5 ay oluyor hala kendimi çok kötü hissediyorum.. arkadaşlarım sürekli hamilelik haberlerini paylaşıyorlar ya da fotolarını koyuyorlar. nasıl diyeyim kıskançlık değil ama acayip üzülüyorum onları öyle görünce yaa. nasıl kurtulabilirim bu psikolojiden Allah rızası için yardım edin!!!
off kızlar yaa bana yardım edin ne olur. bebeğimi kaybedeli 3.5 ay oluyor hala kendimi çok kötü hissediyorum.. arkadaşlarım sürekli hamilelik haberlerini paylaşıyorlar ya da fotolarını koyuyorlar. nasıl diyeyim kıskançlık değil ama acayip üzülüyorum onları öyle görünce yaa. nasıl kurtulabilirim bu psikolojiden Allah rızası için yardım edin!!!
canım test yaptırmadan önce hormanlarının tamamen normale dönmesi gerekiyor. bu da 40 gün ediyor. yani 1.5 ay sonra yaptırırsan daha sağlıklı sonuçlar alırsın. beni doktorum böyle yönlendirmişti.kızlar merhaba bende 10 aralıkta yanı 25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. bebğimin kalbı durmuştu. henüz adet olmadım.. araştırma yaptıracağız nasıpse.. size sorum henüz adet olmadan , hemen testlerımı yaptırabılır mıyım adetın düzene gırmesını mı bekleyeceğim.. test yaptıranlar düşük ya da kürtajdan ne kadar sonra yaptırdınız?
kızlar merhaba bende 10 aralıkta yanı 25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. bebğimin kalbı durmuştu. henüz adet olmadım.. araştırma yaptıracağız nasıpse.. size sorum henüz adet olmadan , hemen testlerımı yaptırabılır mıyım adetın düzene gırmesını mı bekleyeceğim.. test yaptıranlar düşük ya da kürtajdan ne kadar sonra yaptırdınız?
arkadaşlar bende ekimde 6+3 te bebeğimi gelişmediği için kürtajla aldırdım yaşayan bilir kalp atışı bile yoktu ama insan müthiş sarsılıyo eşimle birbirimize bakıp bakıp gözyaşlarına boğulduğumuz anlar hala gözümün önünde ama inanın her şey gelip geçiyo Allah nazardan saklasın şu an yine hamileyim geçen hafta bebeğimizin kalp atışlarını gördük şu an için sağlıklı maşallah buraya yazmak istedim çünkü 2 ay önce bende burayı okuyup benim gibi olup kısa zaman sonra tekrar hayaline kavuşan var mı diye bi umut arıyordum kürtajın üzerine bir adet dönemi geçirdim ve bir sonraki ay hemen hamile kaldım ovülasyon kiti kullandım inanın çok işe yarıyor hepinize acil şifalar diliyorum Allah hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin bunu cani gönülden diliyorum
kızlar merhaba bende 10 aralıkta yanı 25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. bebğimin kalbı durmuştu. henüz adet olmadım.. araştırma yaptıracağız nasıpse.. size sorum henüz adet olmadan , hemen testlerımı yaptırabılır mıyım adetın düzene gırmesını mı bekleyeceğim.. test yaptıranlar düşük ya da kürtajdan ne kadar sonra yaptırdınız?
seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki canım inan bizi bizden başkası anlayamaz. benim de ilk kürtajım marttaydı neredeyse 1 yıl olacak hala bebeğimin kalp atışları sanki kulağımda ikincisi de ekimdeydi boş gebelikti ama onu bile unutamıyorum. senin de dediğin gibi çok hamile arkadaşım var etrafımda, hissettiklerimize kıskançlık denmez ama adlandıramıyorum. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum kendim atlatabilmek için çabalıyorum ama bilmiyorum karışık duygular, Rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlı hamilelikler geçiririz biz de inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?