- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
kardeş ben de ilk düşükten sonra bir adet geçtikten sonra tekrar hamile kaldım ama yine olmadı, cuma günü aldılar, embriyo oluşmamış, bence en az 3-4 ay bekle, ben 8-9 ay beklicem o ararda da testlerimi yaptırıcam doktor her ne kadar ikisi içinde şanssızlık dese de yaptırıcam
Selam kizlar. okudukca burdaki arkadaslarin hikayeleriyle uzuluyor seviniyorum kendim yasiyormus gibi. 29 yasindayim 3 dusuk yaptim en son uc hafta once kurtaj oldum cok zor cook.burdan okudugum basari oykuleriyle umut buldum yeni yeni toparlanmaya basliyorum ama etrafimdaki hamileleri gormek icimi acitiyor kiskanmak degil.ama insan ister istemez kiyasliyor olsaydi benimkide boyle olucakti soyle olucakti diye. kuzenimin esi hamile oda niye beni artk aramiosun die sitem ediyor karnim cikti iyce, tekmelerini hissediyorum faln diyor. icim yaniyor onun adina seviniyorum cok istiyodu oda cunki ama.gormeye cesaret edemiyorum.tum testler yapildi sonuclari bekliyoruz gerci cikacak sonuclardan da korkuyorum ama sabredip beklemekten baska yapicak bise yok insallah burdan mujdeli haberler veririz hepimiz.
Sagol Coomio sanada gecmis olsun canim insallah bidaha bu hayal kirikligini yasamazsin allah hepimizin gonlune gore versin. Bende sasisiriyorum baskalarinin hamile oldugunu ogrenir ogrenmez planlar yapabildilerine herkese mujdeli haberi hemen verecek kadar rahat olmalarina dusugun d sinin bile akillarina gelmemesine cok sasiriyorum.
bense hamile oldugumu nezaman ogrensem sevinemedim bile hep bi korku hep bi tedirginlik nitekim sonuc hep ayni.ultrasona bebegimi gormek icin her gittigimizde ayni kotu haber "kalp atisi bulunamadi" o an ne hissetigimi dinmeyen gozyaslarimi bitek yasayan anlar. hele doktorlarin basimda aglamamin bitmesi icin beklerken benim bi turlu gozyaslarima hakim olamam caresizligim, esime mi uzulim sevinci yarim kaliyor herserinde kendimemi. cok zor bi durum cevremdeki insanlar yalniz iki dusuk yaptigimi zannediyor bense 3 ledim dusuklerimi. Kimse onemsemiyor sakaya bile vuruyolar helede cocugu olanlar ama anlamiyorlar nasil insanin canini yakan bi aci bu. hamile insanlara doguranlara mucize gozuyle bakiyorum onlar bana okadar ulasilmaz insanlar gibi geliyoki su an:) ama onlar icin okadr basit bi durum ki hamile kaldiklarinda yinemi diye uzuluyolar sikayetler faln. neyse uzun oldu arkadaslar burasida bizim gunlgumuz olsun tarihe bi not duselim. insallah bi gun geriye donup bu msjlarimizi bebeklerimiz saglikla kucagimizda gulumseyerek okuruz:) herkese hayirli saglikli yolculuklar
merhaba arkadaşlar, ben de biri mart diğeri ekim olmak üzere 2 kez kürtaj oldum. ilkinde bebeğimin kalp atışı durdu ikincisi ise boş gebelikti. yazdıklarınızı okudum ve yalnız olmadığımı farkettim. çevrem maşallah hamile dolu ve her an yazdığınız duygularla boğuşuyorum ben de. diyorum nasıl rahat olabiliyorlar, hiç mi kötü bişey gelmiyor akıllarına. Allah büyüktür biz de sağlıklı hamilelikler geçiririz inşallah. korunma sürem bitmek üzere ama korkuyorum bebek sahibi olmayı istediğim kadar aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Rabbim büyük söyletmesin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Allah bir daha yasatmasin tatlim. Ben de 25 ekimde 7 haftalik dusuk yaotim doktor 2 ay korun dedi. Ilk adetimi oldum 2.ci de 5 gun sonra artik tekrar denemeyi dusunuyorum ama bazi testler yaotirmakta akkimda var. Doktor ilk dusuk diye pek onemsemedi ama 1 dusuk bile insani uzuyor hgs hic cektirmedim bir de kan pihtilasmasi testi dusunuyorum. Bu 2. Adetimde olsun da aklimda soru isareti kalmasin eger bir yola cikacaksak saglikli oldugumdan emin olmam lazim.
Sagol canim insallah 1, 2 ay icerisinde mutlu haberler aliriz da topigimizin ismini mutlu hamisler olarak degistiririz insallahBir dusukle arastirmiyolar dogru seninki bi defalik bi sanssizlikta olabilir yani oyle denk gelmis olabilir ama eger icim rahat etsin diyosan en iyisi bikac testi yaptirman. kanpihtilasmasi ve bagisiklik testi gibi. gelismeleri yazarsin artik teker teker mujdeli haberler gelir insallah:)
Sagol canim insallah 1, 2 ay icerisinde mutlu haberler aliriz da topigimizin ismini mutlu hamisler olarak degistiririz insallah[/QU
Insallah dedigin gibi olur
benim test sonuclari bir iki haftaya cikicak artik sonuca gore bakicaz nasil bir yol izliycegimize.
Sagol canim insallah 1, 2 ay icerisinde mutlu haberler aliriz da topigimizin ismini mutlu hamisler olarak degistiririz insallah[/QU
Insallah dedigin gibi olur
benim test sonuclari bir iki haftaya cikicak artik sonuca gore bakicaz nasil bir yol izliycegimize.
Guzel haberler bekliyorum tatlim senden kib
Allah bir daha yasatmasin tatlim. Ben de 25 ekimde 7 haftalik dusuk yaotim doktor 2 ay korun dedi. Ilk adetimi oldum 2.ci de 5 gun sonra artik tekrar denemeyi dusunuyorum ama bazi testler yaotirmakta akkimda var. Doktor ilk dusuk diye pek onemsemedi ama 1 dusuk bile insani uzuyor hgs hic cektirmedim bir de kan pihtilasmasi testi dusunuyorum. Bu 2. Adetimde olsun da aklimda soru isareti kalmasin eger bir yola cikacaksak saglikli oldugumdan emin olmam lazim.
amin canım Allah kimseye yaşatmasın inşallah. bence doktora pek aldırma. benim doktorum da ilkinde baktırma sağlıksız gebelikmiş falan demişti, fakülteler de 3 olmadan yapmıyorlar bir de iş icabı güneydoğudayız biz, burda imkanlar da kısıtlı mecburen parayla yaptırdık testleri ve pıhtılaşma çıktı. ikincide sulandırıcı iğne kullandım ama bu kez de boş gebelik oldu. nasip artık ama elimizden geleni yapmalıyız elbet. inşallah olumsuz bir şey çıkmaz da kafan rahat olur. ben de 28 ekimde olmuştum 2. kürtajı 8+2ydi ama kalp atışı yoktu. 2. adete az kaldı hayırlısı artık Rabbim hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlatlar versin tüm isteyenlere.
amin canım Allah kimseye yaşatmasın inşallah. bence doktora pek aldırma. benim doktorum da ilkinde baktırma sağlıksız gebelikmiş falan demişti, fakülteler de 3 olmadan yapmıyorlar bir de iş icabı güneydoğudayız biz, burda imkanlar da kısıtlı mecburen parayla yaptırdık testleri ve pıhtılaşma çıktı. ikincide sulandırıcı iğne kullandım ama bu kez de boş gebelik oldu. nasip artık ama elimizden geleni yapmalıyız elbet. inşallah olumsuz bir şey çıkmaz da kafan rahat olur. ben de 28 ekimde olmuştum 2. kürtajı 8+2ydi ama kalp atışı yoktu. 2. adete az kaldı hayırlısı artık Rabbim hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlatlar versin tüm isteyenlere.
merhaba arkadaşlar. burda paylaşılanları okuyunca inanın tüylerim diken diken oluyo 5 sefer hamile kalıpda düşük yapan biri olarak.Allah hepimize yardım etsin.
merhaba arkadaşlar. burda paylaşılanları okuyunca inanın tüylerim diken diken oluyo 5 sefer hamile kalıpda düşük yapan biri olarak.Allah hepimize yardım etsin.
Bat tarihlermiz yakindir canim bende 25 ekmde kurtaj oldim 2 araliktabilk adet oldum ikinciyi de 2 ocakta bekliyorum.Allahim 2014 yilinda bizi bebek sahibi yapsin. BU HASRET BITSIN INSALLAH
Gecmis olsun. bende burada uzuntunun biri ucu besi olmadigini anladim hayal kirikliginin acisi hepsinde ayni. Ikinci dusugumde hastanede bi bayanla karsilasmistim. Oda hamileydi rahatsizlanmisti. tup bebek denedigini ve 9 kez dusuk yaptigini soyledi sok olmustum. Allah kimseyi korktuguna ugratmasin. beterin beteri vardir. Surekli negatif dusunerek bi yere varamiyoruz kendimize zarar veriyoruz bari iyi dusunelim iyi olsun sans kapiyi nezaman calarsa artik sabredicez
amin canım Allah hepimizin hayırlısıyla sağlıkla gönlünün muradını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?