2013 te kurtaj olanlar burda yaşadıklarımızı paylaşalım..

Canım çok geçmiş olsun.. Çok zor bir durum ya.. Ben 2 adet döneminden sonra düşünürüm canım ya.. Yoksa bu psikolojiyl e fazla duramam.. Ben de bugün gittim hematoloji bölümüne tüm testleri aptırdım 3 hafta sonra sonuçları alıcam bakalım ne sorun var..

kızlar biliyorsunuz durumumu.. çok karışığım bu aralar korunmayı bırakıp bırakmama konusunda.eşim istiyor ben de korkuyorum. doktora bile gitmek istemiyorum olursa da kendiliğnden olsun diyorum. dün de face de kuzenimin eşi var hamile 6-7 aylık falan fotosunu koymuş. o fotograf da bana koydu. nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam size tüm akşamım öyle geçti. yaşadıklarım bir bir aklımdan geçti. tüm gece yalvardım Allah ıma kızımı çok özledim bir kerecik rüyama girse diye.. yine göremedim

Selam kizlar. okudukca burdaki arkadaslarin hikayeleriyle uzuluyor seviniyorum kendim yasiyormus gibi. 29 yasindayim 3 dusuk yaptim en son uc hafta once kurtaj oldum cok zor cook.burdan okudugum basari oykuleriyle umut buldum yeni yeni toparlanmaya basliyorum ama etrafimdaki hamileleri gormek icimi acitiyor kiskanmak degil.ama insan ister istemez kiyasliyor olsaydi benimkide boyle olucakti soyle olucakti diye. kuzenimin esi hamile oda niye beni artk aramiosun die sitem ediyor karnim cikti iyce, tekmelerini hissediyorum faln diyor. icim yaniyor onun adina seviniyorum cok istiyodu oda cunki ama.gormeye cesaret edemiyorum.tum testler yapildi sonuclari bekliyoruz gerci cikacak sonuclardan da korkuyorum ama sabredip beklemekten baska yapicak bise yok insallah burdan mujdeli haberler veririz hepimiz.

Gecmis olsun tatlim cok zor seyler yasamissin insallah bu son olur. Ben 1 dusuk yasadimn2 ay once yasim 28 psikoloji alt ust oluyir. ALLAH yardimcimiz olsun . Inan ben de ayni senin gibiyim hic dusuk yapmadan hamile olanlari, karni belirginlesenleri gordugumde o kadar gipta ederek bakiyorum ki hele tvdeki unlulerin 4. Ayinda bebegine isim bile koyuyor nasil bu kadar rahatlar ne tarafa baksam hamile birileri var ben hep agliyorum Allahim diyorum ne olur beni ve bebgini kaybetmis, bebek sahibi olmak isteyenleri kimselere imrendirme ne olur bize de nasip et diyorum

Sagol Coomio sanada gecmis olsun canim insallah bidaha bu hayal kirikligini yasamazsin allah hepimizin gonlune gore versin. Bende sasisiriyorum baskalarinin hamile oldugunu ogrenir ogrenmez planlar yapabildilerine herkese mujdeli haberi hemen verecek kadar rahat olmalarina dusugun d sinin bile akillarina gelmemesine cok sasiriyorum.
bense hamile oldugumu nezaman ogrensem sevinemedim bile hep bi korku hep bi tedirginlik nitekim sonuc hep ayni.ultrasona bebegimi gormek icin her gittigimizde ayni kotu haber "kalp atisi bulunamadi" o an ne hissetigimi dinmeyen gozyaslarimi bitek yasayan anlar. hele doktorlarin basimda aglamamin bitmesi icin beklerken benim bi turlu gozyaslarima hakim olamam caresizligim, esime mi uzulim sevinci yarim kaliyor herserinde kendimemi. cok zor bi durum cevremdeki insanlar yalniz iki dusuk yaptigimi zannediyor bense 3 ledim dusuklerimi. Kimse onemsemiyor sakaya bile vuruyolar helede cocugu olanlar ama anlamiyorlar nasil insanin canini yakan bi aci bu. hamile insanlara doguranlara mucize gozuyle bakiyorum onlar bana okadar ulasilmaz insanlar gibi geliyoki su an:) ama onlar icin okadr basit bi durum ki hamile kaldiklarinda yinemi diye uzuluyolar sikayetler faln. neyse uzun oldu arkadaslar burasida bizim gunlgumuz olsun tarihe bi not duselim. insallah bi gun geriye donup bu msjlarimizi bebeklerimiz saglikla kucagimizda gulumseyerek okuruz:) herkese hayirli saglikli yolculuklar

Canim cok guzel yazmissin bizim bu psikolojimizi sokup atacak tek bir sey var saglikli bir hamilelik ve saglikli bir bebis bizde 9 ay boyunca hep olumlu gelisme gosteren bir hamilelik yasarsak ancak ikinci icin korkumuz azalir baska turlu bu endiseler silinmez Allah insallah bizim de yuzumuzu guldursun baska forumlarda 3.ye hamile olankar var niye olmasin ya Allah o gunleri gosterirse bis de 3 e kadar gideriz boyboy dizeriz tosunlari ne guzel olur

merhaba arkadaşlar, ben de biri mart diğeri ekim olmak üzere 2 kez kürtaj oldum. ilkinde bebeğimin kalp atışı durdu ikincisi ise boş gebelikti. yazdıklarınızı okudum ve yalnız olmadığımı farkettim. çevrem maşallah hamile dolu ve her an yazdığınız duygularla boğuşuyorum ben de. diyorum nasıl rahat olabiliyorlar, hiç mi kötü bişey gelmiyor akıllarına. Allah büyüktür biz de sağlıklı hamilelikler geçiririz inşallah. korunma sürem bitmek üzere ama korkuyorum bebek sahibi olmayı istediğim kadar aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Rabbim büyük söyletmesin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Allah bir daha yasatmasin tatlim. Ben de 25 ekimde 7 haftalik dusuk yaotim doktor 2 ay korun dedi. Ilk adetimi oldum 2.ci de 5 gun sonra artik tekrar denemeyi dusunuyorum ama bazi testler yaotirmakta akkimda var. Doktor ilk dusuk diye pek onemsemedi ama 1 dusuk bile insani uzuyor hgs hic cektirmedim bir de kan pihtilasmasi testi dusunuyorum. Bu 2. Adetimde olsun da aklimda soru isareti kalmasin eger bir yola cikacaksak saglikli oldugumdan emin olmam lazim.

Bir dusukle arastirmiyolar dogru seninki bi defalik bi sanssizlikta olabilir yani oyle denk gelmis olabilir ama eger icim rahat etsin diyosan en iyisi bikac testi yaptirman. kanpihtilasmasi ve bagisiklik testi gibi. gelismeleri yazarsin artik teker teker mujdeli haberler gelir insallah:)

Sagol canim insallah 1, 2 ay icerisinde mutlu haberler aliriz da topigimizin ismini mutlu hamisler olarak degistiririz insallah

amin canım Allah kimseye yaşatmasın inşallah. bence doktora pek aldırma. benim doktorum da ilkinde baktırma sağlıksız gebelikmiş falan demişti, fakülteler de 3 olmadan yapmıyorlar bir de iş icabı güneydoğudayız biz, burda imkanlar da kısıtlı mecburen parayla yaptırdık testleri ve pıhtılaşma çıktı. ikincide sulandırıcı iğne kullandım ama bu kez de boş gebelik oldu. nasip artık ama elimizden geleni yapmalıyız elbet. inşallah olumsuz bir şey çıkmaz da kafan rahat olur. ben de 28 ekimde olmuştum 2. kürtajı 8+2ydi ama kalp atışı yoktu. 2. adete az kaldı hayırlısı artık Rabbim hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlatlar versin tüm isteyenlere.

merhaba arkadaşlar. burda paylaşılanları okuyunca inanın tüylerim diken diken oluyo 5 sefer hamile kalıpda düşük yapan biri olarak.Allah hepimize yardım etsin.

Bat tarihlermiz yakindir canim bende 25 ekmde kurtaj oldim 2 araliktabilk adet oldum ikinciyi de 2 ocakta bekliyorum.Allahim 2014 yilinda bizi bebek sahibi yapsin. BU HASRET BITSIN INSALLAH

merhaba arkadaşlar. burda paylaşılanları okuyunca inanın tüylerim diken diken oluyo 5 sefer hamile kalıpda düşük yapan biri olarak.Allah hepimize yardım etsin.

Gecmis olsun. bende burada uzuntunun biri ucu besi olmadigini anladim hayal kirikliginin acisi hepsinde ayni. Ikinci dusugumde hastanede bi bayanla karsilasmistim. Oda hamileydi rahatsizlanmisti. tup bebek denedigini ve 9 kez dusuk yaptigini soyledi sok olmustum. Allah kimseyi korktuguna ugratmasin. beterin beteri vardir. Surekli negatif dusunerek bi yere varamiyoruz kendimize zarar veriyoruz bari iyi dusunelim iyi olsun sans kapiyi nezaman calarsa artik sabredicez

Bat tarihlermiz yakindir canim bende 25 ekmde kurtaj oldim 2 araliktabilk adet oldum ikinciyi de 2 ocakta bekliyorum.Allahim 2014 yilinda bizi bebek sahibi yapsin. BU HASRET BITSIN INSALLAH

benim kürtaj sonrası ilk adetim 9 aralıktaydı Allah nasip ederse haftaya bekliyorum ben de kendilerini sonrası da bakalım Allah ne takdir ederse elbet

teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.tabiki bu üzüntünün 1.sizde aynı 5.side zaten yaşaya yaşaya alışıyoruz en azından ben öyleyim artık.elimizden sabretmekten başka bişeyde gelmiyo Rabbim ne zamn kısmet edrse ozamn yaşıcaz bu sevinci inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…