malesef insanı yalana mecbur ediyorla böyle... Ben tanıdık vasıtası ile yaptırdım testlerimi ve sonuç kan pıhtılaşması!
Eğer yaptıramasaydım ben de senin gibi yalan söyleyecektim, ama gerek kalmadı.
Ama şuanda bu tahlil sonuçlarını alıp, bana bu testleri ilk düşüklerde yapmadıklarını ve yapılması gereksiz olduğunu söyleyen doktorun suratına çarpmak istiyorum
Şuan başka bi doktorun tavsiyesi ile aspirin kullanmaya başladım, sanırım hamile kalınca da aspirini kesip iğneye başlayacağız...
Bence ne yapıp edip şansınızı zorlayın ve yaptırın testleri...
Adetin 3. günü kan ver dediyse hormon tahlili yapacaktır canım, çünkü pıhtılaşma testlerinin günü pek önemli değil. Ama hormon testleri sadece adetin 2-3. günlerinde yapıldığı zaman anlamlı oluyor.
Belki gitmişken pıhtılaşma için de kan alırlar...
Pıhtılaşma için benden 1 tüp kan aldılar ve 1 ayda çıktı sonucu. Peki sen 26sında gittiğinde reglinin 3. günümüydü? yoksa onun için ayrıca mı gideceksin?tatlım ben doktora özellikle kan pıhtılaşması yaptırmam gerekiyormuş dedim ama şüphelendim şimdi çünkü 26 sında gittim doktora 3 tüp kan aldılar ayın 3 ünde çıkar sonuç dediler bana pıhtılaşma testi yapmadı belkide çünkü pıhtılaşma testleri 1 ayda çıkıyor diye okudum herkesden.reglinin 3.günü istediğide hormon testiyse : ( off yaa ... bu pıhtılaşma testini yaptıramadan içim rahat etmicek ne yapıcam bilmiyorum neden böyle zorki yaptırmak
inşallah bir şey çıkmaz. İyisini yapmışsın ben çalışıyorum kıpırdayamıyorum yerimden testlere filan gitmedim hiç. Boşta olsam aynısını yapardım senın gibi. Hayırlısı sonuçları haber verırsın canım.
evet kanama tamamen bitmeden ilişkiye girmeyin canım, enfeksiyona sebebiyet verebilir çünkü :26:cumartesı kontrole gıttım rahımde bırsey yok temız 15-20 gun daha kanlı akıntı devam eder dedı sonrada adet olursun dedı 1 sene yasmın kullanıp spiral taktırıcam
dr kesenın kanamadan tahrıp olup acıldıgını suyun sızdıgını soyledı bana
buarda opr olalı kac gun oldu
13 gun oldu c dahada bı okadar kanama olacakmıs kanlı akıntı bu sırada ılıskıye gırmek sakıncalı olur deıglmı?
Merhaba kizlar benimde sat 27 temmuzdu kizimin ilk yas gununde ogrendim hamis oldugumu ne yazik ki 16 eylulde kurtaj oldum 6 haftalikken kalbi atan bebegimin 7+2 de kontrol gunumun sabahinda kslbi durmustu asil beni uzen cevremdekiler oldu kaybettigim bebek icin o bebek degilmis kan pirtisiymis uzulmem anlasizmis
Simdi ben melek annesi degilmiyim
Ben yapmadım canım ama adet gördüğüne göre beta hcg düşmüştür diye düşünüyorum, hem de kürtajın üzerinden epey vakit geçmiş. Hamile olma ihtimalin bana daha kuvvetli geldi şuan, istersen bi kan testi yaptır...Kizlar biliyorsunuz Eylül un yirmisinde kurtaj olmustum gecen ay ilk adetten sora korunmadik bugun adetim biteli 28 gun oldu kasiklarimda batma vardi adet olacak gibi görünüyodu.grip olunca aman ne olur ne olmaz bi test yapayom evde dedim ikinci cizgi silik cikti.ya acaba beta hcg dismemismidir ben Eylulun 20 kuryaj oldum 16 ekimde ilk adetimio gordum saskinim.kurtaj oan arkadaslarim iki ay sonra evde test yapip pozitif cikan oldumu yardimmmmm..
Ben yapmadım canım ama adet gördüğüne göre beta hcg düşmüştür diye düşünüyorum, hem de kürtajın üzerinden epey vakit geçmiş. Hamile olma ihtimalin bana daha kuvvetli geldi şuan, istersen bi kan testi yaptır...
Merhaba;
Tüm yazılanları okuyup bilgi sahibi oldum sayenizde. Malesef 2 gün sonra kürtaj olacağım bende. boş gebelik yaşıyormuşum meğerse.
7-8 haftalık. Hala kalp atışı yok. Bu yüzden birkaç gün daha bekleyip alıcaz dedi doktor. Garip duygular içindeyim. Bir aydır hamilelik psikolojisini yaşayıp sonu hüsranla bitmesi acı oldu. Birde kürtaj denen olay çok ürkütücü. Şükrediorum halime yinede. Beterin beteri vardır diyorum. Tabi insanız bizde. Duygulanmamız gayet normal. Umarım Allah herkesin gönüllerine göre en hayırlısını verir.
Evet insan korkuyor tedirgin oluyor, sanki olmaması daha çok rahatlatıyor içini... Kürtaj ve bebeğini kaybetmenin verdiği acının tarifi yok, o yüzden psikolojimizin bozulması çok normal. İnan ki yaşım büyük olmasa daha 1-2 sene düşünmezdim yeni bir hamileliği, ama kendimi daha çabuk toparlayıp önüme bakmam lazım artık. İnşallah herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda... Beta hcg kürtajdan sonra da bir süre artmaya devam edebilir tabi, ama 2-3 ay geçtiği halde düşmüyorsa bu işte bi gariplik vardır derim canım:26:Cevapladigin icin tsk ederim canim.yani bu ay pek yogun bir calisma da olmamisti anca iki kez felan kanda olcturmek istemiyorum yasadiklarimdan sonra sevinemiyorda insan.hep bi suphe yoktur demek daha kolay geliyor esim bile bekle bakalim dedi.diyorum ya kurtajdan sonra psikoloji o kadar kotu ki inanamiyor insan...Benim kuryaj oldugum gebelik te beta hcg katlanarak hic dusmeden yukseldi.simdi baktirmayacagim bekleyecegim bir hafta on gun bakalum artik kismet...
Gülaycım kanamanın miktarı giderek azalıyorsa, pis bir kokusu yoksa problem yoktur. Pis kokulu ve azalmayan bir kanama varsa enfeksiyon ve parça kalmasından şüphelenilir. Benimki 9 haftalık olmasına rağmen 10-15 gün sürdü kanamam. Ki senin gebeliğin daha büyüktü. Adet henüz olmaman da normal. Kişiye göre değişir ama benim ilk adetim kürtajdan 35 gün sonra olmuştu.22 ekımde opr oldu ancak ben hala adet olmadım veya kanlı akıntılarım kesılmedı cok uzun degılmı bu sure
15 haftası bıtmek uzereydı gebelıgımın
Pıhtılaşma için benden 1 tüp kan aldılar ve 1 ayda çıktı sonucu. Peki sen 26sında gittiğinde reglinin 3. günümüydü? yoksa onun için ayrıca mı gideceksin?
Gülaycım kanamanın miktarı giderek azalıyorsa, pis bir kokusu yoksa problem yoktur. Pis kokulu ve azalmayan bir kanama varsa enfeksiyon ve parça kalmasından şüphelenilir. Benimki 9 haftalık olmasına rağmen 10-15 gün sürdü kanamam. Ki senin gebeliğin daha büyüktü. Adet henüz olmaman da normal. Kişiye göre değişir ama benim ilk adetim kürtajdan 35 gün sonra olmuştu.
onun için ayrıca gitmem gerekiyormuş hoş gittim ama yaptıramadım bir sürü aksilik çıktı kaldı o tahlil diğerlerinin sonuçları çıktı
anti-kardiyolipin ıgm 1.49 negatif
anti-kardiyolipin ıgg 1.64 negatif
protein c aktivitesi 87
protein s aktivitesi 95
TSH 3,213
REFERANS ARALIKLARINA BAKTIM DEĞERLERİM NORMAL GÖRÜNÜYOR DOKTORA GÖSTERMEDİM DAHA
ben protein s,c,antikardiyolipinlere fln baktırmadım. doktoruma da sordum geçen gün baktıralım mı diye, yani bakılabilir ama çıkan sonuçlar bizim tedavimizi değiştirmeyecek dedi. o yüzden baktırmadım ben.bende kürtajdan sonra ilk reglimi oldum normal adet günlerimdeki gibi sürdü şimdi folik asit kullanmaya başlayıp bir dahaki ay korunmamayı düşünüyorum allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
canım adet kanıyla bu kanı kesinlikle ayırt edebilirsin.yasmıne baslayacagım korkum o arada adet olup fark edememem
gıderek azalıyor acıkcası ama bazen gelıyor fakt adet gıbı degıl az yanı kımı zaten 10 saat gelmıyor 11 saat acık renklı oluyor
koku derken acıkası kan kokuyor ben tam tamına 19 eylulden berı ped kullanıyorum ve kanamam var
kan kokusu var enf varsa ayırt debılımıryım bılmem
parca yok ama 2 kere kontrole gıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?