2013 te kurtaj olanlar burda yaşadıklarımızı paylaşalım..

Bende ilk adetimi normal olmustum kurtaj ssonrasi folik asit hic birakmadim.yasim 32 olunca dr icmeye devam et. uc ay sonra birak korunmayi dedi.ama ben bu ay yani ikinci ayimda yumurtlama gunu disinda tek iliski ile kalmisim sanırım.Testim 292 çıktı adet tarihinden önce. .ben soktayim icimde burukluk.hic sevinedim.YASADIKLARIMDAN SONRA BIR YILDA GECSE ATAMAZDIM BU KORKUYU BILIYORUM DUA ETMEKTEN BASKA CAREM YOK..BENIM KI BOS GEBELIKTI DR HER HAMILELiLIGI AYRI DUSUN DEDI AMA ELIMDE DEGIL..((ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN

Bende ayni seyi yasadim hic uzme kendini demeyeceğim uzulmemek elde degil a bekle bakalim belki de sana suproz yapar baska bi dr daha git..alttan ultrasyonla baltir canim bizi de haberdar et olurmu

Tekrar merhaba. Malesef kürtaj öncesi alttan baktılar ama hiçbir gelişme yoktu ve aldılar. Nasip değilmiş. Üzüldük ama umutla bir dahaki seferi bekliyoruz. İnşallah herkesin sağlıklı bebeği olur

Senin adına çok sevindim:) Korkmakta haklısın ama dua et.Ve bence en az 3 ay kimseye söyleme Doktorum bu aralar boş gebeliği çok gördüğünü söyledi. Ama sanırım ilk hamileliklerde çoğunlukla oluyormuş. Ben folik asiti bıraktım.Yine başlamam lazım sanırım. Bende iki ay sonra tekrar inş.düşünüyorum. Hadi hayırlısı.

selam kızlar,, bebeğimi kaybettikten bir ay sonra kan pıhtılaşması testi için kan vermiştim genetik bölümüne sonuçlar çıkmış çarşamba öğrenmeye gideceğim inşallah. dua edin kızlar bana çok korkuyorum bu stresten olsa gerek hala daha adet de olamadım.. dualrınızı bekliyorum hayırlısı ile..

iyi düşün tatlım iyi olsun hepimiz aynı şekildeyiz senin içinde dua edicem hayırlısıyla bebeğini kucağına alman için.

zaten sadece burda paylaştım birde eşim biliyor..Benim ikinci hamileliğimde boş gebelik bir oğlum var 5,5 yaşında:))afacanmı afacan bakalım artık ne olacak perşembe dr gidecem ilk muayanemi olacağım dualarım hep sizinle kızlar umarım en yakın zamanda güzel bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla..

iyi düşün tatlım iyi olsun hepimiz aynı şekildeyiz senin içinde dua edicem hayırlısıyla bebeğini kucağına alman için.

canımmm çok sağol bende sizler için ediyorum Allah kimseye taşıyamacağı acı vermesin diyorum..Hamileliği öğrendiğimden beri de Allah kürtaj olarken yaşadığım acıyı unuturacak acı verme diyorum..Perşembe ilk muayanem var.Allahın dediği olur..

en iyisi akışına bırak tatlım.Ben kürtaj olduğum gebelikte yumurtlama takibi,testi derken hamile kalmak için adeta çırpındım.Hamileliğimi öğrendim planlayarak tuturdum ya ovilasyon testi ile şaşırdım felan..Bu ay hiç yumurtlama takibi yapmadım eşimi kovalamdım zaten korunma süreci var ya umursamadım.Ay içerisinde iki ilişki ile olmuş ki yumurtlama tarihi dışında..Şimdi de rahat olmaya çalışıyorum artık ne kadar başarıyorsam([/QUOTE]

Nasılsın canım hamileliğin nasıl geçiyor bir problem yoktur umarım

Merhaba tatlım sonuçların çıktımı merak ettim

Nasılsın canım hamileliğin nasıl geçiyor bir problem yoktur umarım[/QUOTE]

iyi şimdilik canım.Dün kalp atışını duydum çok şükür.Hafiflekenmelerim vardı ama iğne ile o da geçti.Şimdidlik dinlenecem bi sıkıntım yok..

kızlar kalp atışını dün itibariyle duydum çok şükür..Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum yumurtlama günü dışındaki tek ilişki ile tekrar hamile kalmıştım.Erkendi ve ben psikolojik olarak hazır değilmişim ama şimdi rahatladım.En azından boş gebelik değil bu sefer kalp atımını da dinledim rahatladım.Darısı hepinizin başına burda bebeğini kaybedenlere umut olacağız bi nebze de olsa rahatlatacağız.ben 20 eylülden sonra deli gibi benimle aynu şeyi yaşayıp hamile kalan varmı diye arıştırıyordum.Ne zaman kaldılar felan diğer gebeliğinde neler oldu gibi..Evet demek ki kürtaj oluca gebe kalmakta sorun yokmuş. Ve büyüklerin dediği gibi arkası çabuk geliyormuş..bu hamileliğimde bi kaç damla kan gelmişti hemen acile gittik iğne vuruldum. Şimdi iyiyiz çok şükür...

canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah..bende 29 mayıs 10 hf bebeğimi kaybettim...korunuyorum daha hiç deneme yapmadım ama çokta korkuyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ben oıhtılaşma testlerimi falan yaptırdım..hepsi sonuçlandı..ama hakkarideyim görev icabı oyüzden yazı bekliyorum bizede tekrar bahar gelir mi ki?

canım oğlunu Allah bağışlasın benimde 5 yaşında bir oğlum var bende 2. bebeğimi 9+3 de kapl durması sebebiyle kaybettim kürtaj oldum.gerçekten en zor kısmı ona kardeşinin gelmeyeceğini anlatmak oldu inşallah Rabbim onların abi olduğu günleri görmeyide nasip eder...gebeymişsin inşallah bu sefer sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına ben hakkarideyim oyüzden korunuyorum pıhtılaşma testleri yaptırdım bide sanırım bidahakinde kan sulandırıcı kullanıcam..banada gerek görmediler tahlilleri ama ben yaptırdım..hayırlısı olsun inşallah..

Gelir canim hayirlisiyla hic kafana takma korunmayi birakinca kalırsın sende..baharda gelir yazda Yaradanim yeter ki ol desin biz aklimizca korunurken ve hic beklemezken geldi inşaallah allah tamamina da erdirir.

kızlar bende kurtajdan sonra ılk adetımı oldum ama ıkıncıyı olmadım hala 7 gun gectı testte negatıf adet belırtımde yok adete ıkı gun kala yumurtladım buyuk ıhtımal yumurtlama akıntısı geldı hatta adetıme az kaldı buda ne dedım ama olmadım adet kafam cok karısık napıcam bımıyorum gecen ay adetten hemen sonra doktora gıttım rahım toparlanmıs hıc bı sorun kıst vs bısey yok hersey yolunda dedı ama buay adet olmadım

sorma ya neler neler ben neler yaptım eşime sanki onun yüzünden olmuş gibi bu yaşadığım benim imtihanım bende onun imtihanı oldum adeta Allah varya o hiç sukunetini bozmadı sabretti Allah ondan razı olsun demekki bu normal bir tepkiymiş seni okuyunca anladım ya ben bide bebeği düşürdükten sonra kendim merdivenlerden düştüm ayağımdan 3 ay yattım doktor alçı dedi oda ayrı bi üzüntü oldu eşim baktı annem geldi memleketten ayağım hala eski haline dönmedi doktor 6 ay en az dedi şimdi 5 ay olmak üzere.eğer bu zedelenen yerden kırılmış olsaydı ömür boyu sakat kalırdın dedi öyle büyük bişey atlattım verilmiş sadakam varmış Eşime demiştim ki kontrol dönüşü beni kucakladı merdivenlerden çıkıyoruz noluyor böyle dedim hıh dese ağlayacağım gözlerim dolu canım sıkıntıdayız Rabbim ferahlık verecek bak sevin sıkıntının ardından ferahlık verirmiş Rabbimiz dedi..içime bir su serpildi ki anlatamam Rabbimiz merhametini üzerimizden eksik etmesin bileyerek bilmeyerek sıkıntılı dönemlerimizde yaptığımız hataları yüce katında affetsin inş..ben hakkarideyim ve yakın zamanda zor günler geçirdim evelsi akşam yüreğime koru düştü oturdum ağladım Allah ım vereceğin ferahlığa hayra öyle muhtacım ki bizi hayırlı güzel günlerle buluştur yarabbim... verdiğin bütün nimetlere güzelliklere şükürler olsun... başımızdan geçen kazaları üzüntüleri kötü günleri günahlarımıza kefaret eyle yarabbim.bilerek bilemeyerek işlediğim günahlar için beni affet cezalandırma senin yüce affına sığınıyorum Allah ım...

Merhaba tatlım sonuçların çıktımı merak ettim
evet canım çıktı şükür bir sorun yokmuş.. şimdi doktor arayışı içerisindeyim bulur bulmaz hemen muayene olup tekrar hamile kalmak için uğraşacağım inşallah,, Allahım yüzümüzü güldürür inşallah bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…