bende kürtajdan sonra ilk reglimi oldum normal adet günlerimdeki gibi sürdü şimdi folik asit kullanmaya başlayıp bir dahaki ay korunmamayı düşünüyorum allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende ayni seyi yasadim hic uzme kendini demeyeceğim uzulmemek elde degil a bekle bakalim belki de sana suproz yapar baska bi dr daha git..alttan ultrasyonla baltir canim bizi de haberdar et olurmu
Bende ilk adetimi normal olmustum kurtaj ssonrasi folik asit hic birakmadim.yasim 32 olunca dr icmeye devam et. uc ay sonra birak korunmayi dedi.ama ben bu ay yani ikinci ayimda yumurtlama gunu disinda tek iliski ile kalmisim sanırım.Testim 292 çıktı adet tarihinden önce. .ben soktayim icimde burukluk.hic sevinedim.YASADIKLARIMDAN SONRA BIR YILDA GECSE ATAMAZDIM BU KORKUYU BILIYORUM DUA ETMEKTEN BASKA CAREM YOK..BENIM KI BOS GEBELIKTI DR HER HAMILELiLIGI AYRI DUSUN DEDI AMA ELIMDE DEGIL..((ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN
Bende ilk adetimi normal olmustum kurtaj ssonrasi folik asit hic birakmadim.yasim 32 olunca dr icmeye devam et. uc ay sonra birak korunmayi dedi.ama ben bu ay yani ikinci ayimda yumurtlama gunu disinda tek iliski ile kalmisim sanırım.Testim 292 çıktı adet tarihinden önce. .ben soktayim icimde burukluk.hic sevinedim.YASADIKLARIMDAN SONRA BIR YILDA GECSE ATAMAZDIM BU KORKUYU BILIYORUM DUA ETMEKTEN BASKA CAREM YOK..BENIM KI BOS GEBELIKTI DR HER HAMILELiLIGI AYRI DUSUN DEDI AMA ELIMDE DEGIL..((ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN
ben protein s,c,antikardiyolipinlere fln baktırmadım. doktoruma da sordum geçen gün baktıralım mı diye, yani bakılabilir ama çıkan sonuçlar bizim tedavimizi değiştirmeyecek dedi. o yüzden baktırmadım ben.
inşallah canım, hayırlısıyla biz de anne oluruz inşallah...
off bilmiyorum yaa ne yapıcağımı daha fazla kurcalamıcam, test yaptırmaya çalışmıcam daha çok piskolojim bozuluyordoktorun dediği gibi tekrar denicem bir dahaki ay korunmayı bırakıcam kısmet artık ne zaman olursa
Tekrar merhaba. Malesef kürtaj öncesi alttan baktılar ama hiçbir gelişme yoktu ve aldılar. Nasip değilmiş. Üzüldük ama umutla bir dahaki seferi bekliyoruz. İnşallah herkesin sağlıklı bebeği olur[/QUOTE
canım benim elbet umudunu yitirme inşillin sağlıkla en yakın zamanda kavuşursun bebeğine..
Senin adına çok sevindim:) Korkmakta haklısın ama dua et.Ve bence en az 3 ay kimseye söylemeDoktorum bu aralar boş gebeliği çok gördüğünü söyledi. Ama sanırım ilk hamileliklerde çoğunlukla oluyormuş. Ben folik asiti bıraktım.Yine başlamam lazım sanırım. Bende iki ay sonra tekrar inş.düşünüyorum. Hadi hayırlısı.
iyi düşün tatlım iyi olsun hepimiz aynı şekildeyiz senin içinde dua edicem hayırlısıyla bebeğini kucağına alman için.
ben protein s,c,antikardiyolipinlere fln baktırmadım. doktoruma da sordum geçen gün baktıralım mı diye, yani bakılabilir ama çıkan sonuçlar bizim tedavimizi değiştirmeyecek dedi. o yüzden baktırmadım ben.
inşallah canım, hayırlısıyla biz de anne oluruz inşallah...
off bilmiyorum yaa ne yapıcağımı daha fazla kurcalamıcam, test yaptırmaya çalışmıcam daha çok piskolojim bozuluyordoktorun dediği gibi tekrar denicem bir dahaki ay korunmayı bırakıcam kısmet artık ne zaman olursa
en iyisi akışına bırak tatlım.Ben kürtaj olduğum gebelikte yumurtlama takibi,testi derken hamile kalmak için adeta çırpındım.Hamileliğimi öğrendim planlayarak tuturdum ya ovilasyon testi ile şaşırdım felan..Bu ay hiç yumurtlama takibi yapmadım eşimi kovalamdım zaten korunma süreci var ya umursamadım.Ay içerisinde iki ilişki ile olmuş ki yumurtlama tarihi dışında..Şimdi de rahat olmaya çalışıyorum artık ne kadar başarıyorsam(
selam kızlar,, bebeğimi kaybettikten bir ay sonra kan pıhtılaşması testi için kan vermiştim genetik bölümüne sonuçlar çıkmış çarşamba öğrenmeye gideceğim inşallah. dua edin kızlar bana çok korkuyorum bu stresten olsa gerek hala daha adet de olamadım.. dualrınızı bekliyorum hayırlısı ile..
en iyisi akışına bırak tatlım.Ben kürtaj olduğum gebelikte yumurtlama takibi,testi derken hamile kalmak için adeta çırpındım.Hamileliğimi öğrendim planlayarak tuturdum ya ovilasyon testi ile şaşırdım felan..Bu ay hiç yumurtlama takibi yapmadım eşimi kovalamdım zaten korunma süreci var ya umursamadım.Ay içerisinde iki ilişki ile olmuş ki yumurtlama tarihi dışında..Şimdi de rahat olmaya çalışıyorum artık ne kadar başarıyorsam(
kızlar kalp atışını dün itibariyle duydum çok şükür..Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum yumurtlama günü dışındaki tek ilişki ile tekrar hamile kalmıştım.Erkendi ve ben psikolojik olarak hazır değilmişim ama şimdi rahatladım.En azından boş gebelik değil bu sefer kalp atımını da dinledim rahatladım.Darısı hepinizin başına burda bebeğini kaybedenlere umut olacağız bi nebze de olsa rahatlatacağız.ben 20 eylülden sonra deli gibi benimle aynu şeyi yaşayıp hamile kalan varmı diye arıştırıyordum.Ne zaman kaldılar felan diğer gebeliğinde neler oldu gibi..Evet demek ki kürtaj oluca gebe kalmakta sorun yokmuş. Ve büyüklerin dediği gibi arkası çabuk geliyormuş..bu hamileliğimde bi kaç damla kan gelmişti hemen acile gittik iğne vuruldum. Şimdi iyiyiz çok şükür...
bencede hamileliğin ilk 3 ayı dinlenmek gerek ve iş stresinden uzak durmak gerek..Çünkü stres herşeyin başı..ben çoğu zaman iş stresinden hamile olduğumu unutuyordum ve eve gec saate gelip doğru düzgün yemeden uyuyordum.Benim 5 yaşında bir oğlum var çok şükür ve çok sorunsuz bir gebelik yaşadığım için doktorum bu düşüğü değerlendirmeye almaya gerek görmedi .Bu gebeliğe özel bişeydi dedi. Oğlumda çalışmıyordum akşama kadar yattıp ne sağlıklı ne değil yiyerek geçiriyordum. İlk aylarda duzenli omega 3 içeren besinlerle besleniyordum. Ama bunda hiç bişeye dikkat edemedim folik asiti bile içmeyi unuttuğum günler oldu.Ne desem boş yiyecek ekmeği yokmuş .Benim oğlum çok istiyordu kardeşi olmasını.En zoruda ona kardeşinin gelmeyeceğini söylemek oldu.Doktor yanlış görmüş dedik.geçecek zor bir süreçç..Ama şu kadarını söyleyeyim bunun ilki de bir ikinciside...Acı ayndır ancak güçlü olacak sebebin vardır...
canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah..bende 29 mayıs 10 hf bebeğimi kaybettim...korunuyorum daha hiç deneme yapmadım ama çokta korkuyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ben oıhtılaşma testlerimi falan yaptırdım..hepsi sonuçlandı..ama hakkarideyim görev icabı oyüzden yazı bekliyorum bizede tekrar bahar gelir mi ki?
bece doktorların duyguları alınmış çok umursamzlar acını bile anlayamıyorlar ne var ki canım alt tarafı kürtaj oldun düşük yaptın basit birşey onlar için..kendi yürekleri yanmıyor sonuçta.. Hatta benim doktorum kurtaja alındığım esnada guya avunmam adına '' sen tedavi ile kalmadın aşılama değil tüp bebek değil bu kadar üzülmene ne gerek var öyle olsa üzül derdim '' dedi..kendi kendine olunca düşüğe ve kürtaja üzülmeye ne gerek canım buna bile hak vermiyorlar adeta..
Allah eşlerimizede sabır versın..ben o acı güden beri yuzune bile bakmıyor ayrı yatıyordum ama onun ne suçu var ki..işte psikoloji...hatta iki gun önce ''seni sevmiyorum artık'' bile dedim..ama garibim ses etmedi sarılıp ben seni seviyorum dedi..bu gun sabah gönlünü alıp özür diledim ve onu hala sevdiğimi söyledim çok mutlu oldu cidden seviyosun değilmi dedi..artık toparlanmam gerek biliyorum ve toparlanmaya da başladım...şu kontrole bi gitsem daha bi rahatlayacağım(
evet canım çıktı şükür bir sorun yokmuş.. şimdi doktor arayışı içerisindeyim bulur bulmaz hemen muayene olup tekrar hamile kalmak için uğraşacağım inşallah,, Allahım yüzümüzü güldürür inşallah bu kezMerhaba tatlım sonuçların çıktımı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?