2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

hulimusti

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
9
0
16
İstanbul

temmuz aynın sevgli anneleri, ben böyle bir beşik beğendim ama tabi henüz erken olduğu için almadık. ev de küçük zaten. ama bebeğime hediyelik eşya fuarından eldiven ve çorap aldım minicik. bi de annem patik örmüş. bi de eniştemiz galatasaraylı kolsuz zıbın aldı. ohoo baya da olmuş. siz neler araştırıyorsunuz, oda mı yapacaksınız, yatak odasına beşik mi koyacaksınız arkadaşlar,
planlar neler??

Ben daha çok kıyafet aldım bugüne kadar. bikaç tane uzun kollu çıtçıtlı body aldım. 3 tane alt üst takım aldım. Daha çok evde giyebileceği zıbın gibi şeyler aldım.
Yengemde bir sürü kışlıklar ördü halada devam ediyor yelek süveter kazak hırka bir sürü patiik şapka atkı
Galiba daha şimdiden benden çok kıyafeti oldu oğlumun
Ben oda yapmayı düşünüyorum. Mart veya nisan gibi çıkıp bakıcam biraz daha vakit geçsin istiyorum.
Puset, oto koltuğu ana kucağı şuanda çookk kararsız kaldığım konular. Hangi markadan nasıl bişey alıcama karar veremedim. Onlara önümüzdeki ay çıkıp bakmayı düşünüyorum.
biran önce gidip herşeyini alasım var ama acele etmemek lazım dimi

ben henüz hiç bir şey almadım aldıkça paylaşıp burayı da takip edeceğim

Kızlar bende kıtlık sezon sonu indirimlerden seneye kış için yani 3-6 ve 6-9 ay için kıyafetler alıyorum. Bi tane pantolon aldım mesela 27 tlden 10 tl ye düşmüş. Lcwde çoraplar indirimdeydi ordanda 5 tane çorap aldım:)

Ben de başladım almaya . 2 tane 5 li set, alt üst takımlar, bi kaç tane battaniye, 2 tane tulum aldım şimdilik. Yavaş yavaş her ihtimale karşı 7. ayıma kadar tamamlamayı düşünüyorum ben de.

Ben henüz hicbirsey almadım :) Ne rahat bır anneyım. Ama bakıyorum netten araştırıyorum. Anane ile babaanne çoktan başladı örgülere.Onlarda olmasa bebegım çıplak kalacak:) Ben oda yapmayı düşünüyorum. Ama ılk donemler bıraz sıkıntılı olacağı ıcın yatağını yatak odasına koyacağız. Ama ılk cocugum. Odası olsun ıstıyorum. Bakalım

babannemiz karyolamızı aldı,babam da pusetimizi ,bol bol kıyafet aldım oğluma hastane çıkışı,battaniye v..s.bir de geçen gün e-bebekden nivea baby çantalı bakım seti aldım.hazirana kadar alacaklarımı bitirip son ayımda sıcakda rahat etmek istiyorum..

• Ecocert Organik sertifikalı, Astım-Alerji Birliği onaylı organik şampuan ve losyon, 62 cm çilek elbise, bebek arabası, bambu hastane çıkışı, babamıza hediye uzun kollu çıtçıtlı body aldım
ve azönce butikbebeden birşeyler daha aldım
1 tane 3-6 ay, 1 tane 0-4 ay, 1 tane de 3-6 ay uzun kollu çıtçıtlı body
3 tane beyaz antibakteriyel çorap
2 tane 0-4 ay, 3 tane 4-8 ay patikli alt
3 tane askılı çıtçıtlı body
2 tane yarım kollu çıtçıtlı body

askılı çıtçıtlı bodylerden bir 10 tane daha almam lazımmışşş..

Merhaba, ben de araba arıyorum ve sizinki hoşuma gitti . Marka ve modelini öğrenebilir miyim? bir de nereden aldığınızı ve fiyatını?

kızlar ben daha hiç birşey almadım ama anneannesi ve babanneleri birşeyler örüyorlar :) daha erken dedik gerçi cinsiyeti daha örnemedik göstermiyo benimki

bebek arabası çok hoşmuş hafifte birşeye benziyor marka model belirtirseniz sevinirim bende..hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın

bebek arabası çok hoşmuş hafifte birşeye benziyor marka model belirtirseniz sevinirim bende..hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın
Merhaba, ben de araba arıyorum ve sizinki hoşuma gitti . Marka ve modelini öğrenebilir miyim? bir de nereden aldığınızı ve fiyatını?
Evet dediğin gibi 6-7kilo çok hafif ve kullanımı çok rahat, bebe confort marka mila model. Maxicosiyle aynı yerde üretiliyormuş, bosh-siemens gibi, sadece joker mağazalarında satılıyor, araba almak için erken fakat biz çoktan karar vermiştik indirime girince aldık.

Ben herseyini aldim nrredeyse.bi guzel kizim ikra eksik bi de oda takimi.onumuzdeki ay basliyorum ona da

bizde de ananesi ve teyzesii kışlık örgüleri bitirdi.. ben şimdiye kadar sadece kışkık zıbın aldım. ama gecen gün annemle carşıya cıktık alt beziymiş öle bişiy aldık battaniye ve bir sürü zıbın aldık.... daha bornoz takımı ve peluş battaniye alıcas... ve oğluşuma en yakışıklı odayı alıcass:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…