Pepeli çoookk şirinn.
Bende istiyorum oğlumaaa
Oturup oğluşlarımızlar beraber büttüüün gün izleriz artıkEvet çok şiriin , pepeeyi de ben çok seviyorum. Bebek doğunca nasıl pepeeye düşkün olacaz artık anne oğul merak ediyorum :)
Oturup oğluşlarımızlar beraber büttüüün gün izleriz artık
Eki Görüntüle 632547 Eki Görüntüle 632546 Eki Görüntüle 632545 Eki Görüntüle 632541 Eki Görüntüle 632540 Eki Görüntüle 632539 Eki Görüntüle 632533 Eki Görüntüle 632534 Eki Görüntüle 632535 Eki Görüntüle 632536 Eki Görüntüle 632537
ve azönce butikbebeden birşeyler daha aldım
- Ecocert Organik sertifikalı, Astım-Alerji Birliği onaylı organik şampuan ve losyon, 62 cm çilek elbise, bebek arabası, bambu hastane çıkışı, babamıza hediye uzun kollu çıtçıtlı body aldım
1 tane 3-6 ay, 1 tane 0-4 ay, 1 tane de 3-6 ay uzun kollu çıtçıtlı body
3 tane beyaz antibakteriyel çorap
2 tane 0-4 ay, 3 tane 4-8 ay patikli alt
3 tane askılı çıtçıtlı body
2 tane yarım kollu çıtçıtlı body
askılı çıtçıtlı bodylerden bir 10 tane daha almam lazımmışşş..
bebek arabası çok hoşmuş hafifte birşeye benziyor marka model belirtirseniz sevinirim bende..hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın
Evet dediğin gibi 6-7kilo çok hafif ve kullanımı çok rahat, bebe confort marka mila model. Maxicosiyle aynı yerde üretiliyormuş, bosh-siemens gibi, sadece joker mağazalarında satılıyor, araba almak için erken fakat biz çoktan karar vermiştik indirime girince aldık.Merhaba, ben de araba arıyorum ve sizinki hoşuma gitti . Marka ve modelini öğrenebilir miyim? bir de nereden aldığınızı ve fiyatını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?