bunu beğendik kısmetse gidip bakacağız maskoda
Eki Görüntüle 635527
resım eklemeye çalıştım ama oldu mu bılmıyorum
Çok sevimliler bunlaarrr.
Şapkalara bayıldım yaa.
Çok havalıııı oğluşuunn
resmen bayldımm bu nlara nerden kaca aldınn canımm ben daha 1-2 sey dısında bırsey amadım ama .bunlar sper yaaaaaaa ogluma ramazan bayramında gıydırırımm olmazsa kurban bayramında heheheheEki Görüntüle 639825 Eki Görüntüle 639825 Eki Görüntüle 639826 CONFIG]639826[/ATTACH]
Eki Görüntüle 639835
resım eklemeye çalıştım ama oldu mu bılmıyorum
bunlarda super yaaaaaaaaaaaaaa sarı lacıverte esım bayılacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerden kaca aldınnn cnmmmKızlarr az önce aldım oğluşuma internetten nasıllar??
Eki Görüntüle 636170 Eki Görüntüle 636171 Eki Görüntüle 636172
çok hoş cnm ben beğendim
bebek odası olarak belis ve çilek iyi ben bır sene sonra alıcam oda takımı yatak odasına park yatak salona minik sepetlerden anne kucağı (salıncak şeklinde olan) bebek arabası baby 2 go prokon(hafif tek elle açılıp kapanıyor) Eki Görüntüle 634642 alıcam
araba ile bi yere giderken elde taşımak için Eki Görüntüle 634643 bunu aldım sadece piyasada en hafif olanı sunny baby
kuzenimde hediyeler almış kıyafet çıtçıtlı badi teyzem kurulama havluları kusmuk bezleri yapıyor kv kendince bir şeyler örüyor
sanırım ben herşeyini 7.aydan sora tamamlıcam
kızlar bunu gördüm çok hoşuma gitti kız bebekler için ama
Cosatto Swift Lite Supa Pretti Kitti Puset
bebek odası çok güzel allah tamamına erdirsin ...ben daha hiç bir şey almadım ikizlerimin cinsiyetlerini bilmiyoruz öğrendikten sonra bizde başlıyacağız kısmetse..
Çok güzel görünüyor canım.
Renkleri çok iç açıcı. Çilek odaları da kaliteli olur.
Fiyatı ne peki??
canlar çok güzel şeyler almışsınız bayıldım hepsine.
bizde bugün ikea dan oğluşumun bebek odasını almaya gideceğiz nasip olursa.yatak, dolap , şifoniyer, bazası, alt değiştirme yatağı ve ufak tefek ihtiyaçlar daha :):):)
annesi kurban olsun oğluşuna ya :) nasıl heyecanlıyım bir bilseniz:)
Eki Görüntüle 640073 Eki Görüntüle 640074 Eki Görüntüle 640075 kv. örduu yelegımızııı takımıdaa bır tanede olsa olsun dedım aldım aratırıyorum ama almıyorumm dun cıvıle ugradık esımle hem malzeme hem fıyet arastırması ıcın super seyler var yaaaaaaaaaaheel bır 7.ayımızı da geceleım ınsallah daa sonrası gelır ınslll
oglusumaaa hersey yakısırr tabıı tum melekelerımızeeeeeeeeeeeee
ee canımm artık her yerde kıyafetler var allah korusun acıl bır durumdaaa her yerde bulacagın hastane cıkısı var ıkı adımlık yer yeterkı paran olsunnn ben almakdansa parasını ayırmakdan yanayım yanı bende ıstıyorum almayı ama esımde bekleyelım dıyoorrrrrrrrrben de 7 aydan sonra almayı düşünüyorumda ama aklıma su geldi allah korusun ya erken doğum yaparsak o yuzden 5.6. aylarda almak en iyisi 6.ay gayet makbul
oğluşun çıtçıtları
Eki Görüntüle 640359
bunlar da tulumları
Eki Görüntüle 640358
Eki Görüntüle 640352
Maşallah hepsi çok tatlı sağlıkla doğsun hepsini giyip kirletsin inş:)
bende ikeadan yatakmı alsam park yatakmı bir türlü karar veremedim :26: benim sepet beşiğimde olucak extradan ana kucağıda ama beşik konusunda kararsızım sizce :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?