2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

Ben daha 10. haftalardan ufak ufak alışverişe başlamıştım dayanamayıp ilk unisex renklerde aldım her şeyi baya bir şey yerleşti dolabına bebişin, geçen hafta da kız olduğunu öğrenir öğrenmez o gün hemen alışveriş yaptım, dayanamayıp:) anneannesiyle dayısı da durmuyor sürekli bebeğe odaklanmış durumdalar :)
hepsinin fotoğrafı yok ama olanlar aşağıdakiler

kız olunca insan gerçekten kendinden geçiyormuş :)

Biz daha alışverişe başlamadık ama ilk düşündüğüm yatak ve bebek arabası bunlara karar verip alabilmek kıyafet kısmı daha kolay geliyor bana.. Fakat kışlıklar indirime girmişken seneye kış için birşeyler almak mantıklı geldi bunu değerlendireceğim oğluma mini mini pantolanlar ve kazaklar çok tatlı yaa...

canlar çok güzel şeyler almışsınız bayıldım hepsine.

bizde bugün ikea dan oğluşumun bebek odasını almaya gideceğiz nasip olursa.yatak, dolap , şifoniyer, bazası, alt değiştirme yatağı ve ufak tefek ihtiyaçlar daha :):):)

annesi kurban olsun oğluşuna ya :) nasıl heyecanlıyım bir bilseniz:)

resmen bayldımm bu nlara nerden kaca aldınn canımm ben daha 1-2 sey dısında bırsey amadım ama .bunlar sper yaaaaaaa ogluma ramazan bayramında gıydırırımm olmazsa kurban bayramında hehehehe

bunlarda super yaaaaaaaaaaaaaa sarı lacıverte esım bayılacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerden kaca aldınnn cnmmm

kv. örduu yelegımızııı takımıdaa bır tanede olsa olsun dedım aldım aratırıyorum ama almıyorumm dun cıvıle ugradık esımle hem malzeme hem fıyet arastırması ıcın super seyler var yaaaaaaaaaaheel bır 7.ayımızı da geceleım ınsallah daa sonrası gelır ınslll

oglusumaaa hersey yakısırr tabıı tum melekelerımızeeeeeeeeeeeee

Teşekkür ederiz canım ben küçük sepet şeklindeki beşiği ya.odasında yanımda yatırmak için alacam inş

bebek odası çok güzel allah tamamına erdirsin ...ben daha hiç bir şey almadım ikizlerimin cinsiyetlerini bilmiyoruz öğrendikten sonra bizde başlıyacağız kısmetse..

Senin de bu haftalarda öğrenmen lazım tam zamanı geliyo artık göstermesi lazım miniginin allah gönlüne göre versin yorum içinde teşekkür ederiz

Çok güzel görünüyor canım.
Renkleri çok iç açıcı. Çilek odaları da kaliteli olur.
Fiyatı ne peki??

Teşekkür edriz canım canlı görünüşü daha tatlı
Valla biz bi kısmını peşin verecez 1500tl gibi bi miktar gerisini taksitlendirecez inş şuanda kampanya var hatta bu cuma şubatın son günü yani bitiyo ben sadece 3 kapılı dolap büyüyen yatak bi en resim filan koymak için rafi var onu istiyorum 1900 tl tutacak gibi görünüyo

bende ikeadan yatakmı alsam park yatakmı bir türlü karar veremedim :26: benim sepet beşiğimde olucak extradan ana kucağıda ama beşik konusunda kararsızım sizce :26:

ben de 7 aydan sonra almayı düşünüyorumda ama aklıma su geldi allah korusun ya erken doğum yaparsak o yuzden 5.6. aylarda almak en iyisi 6.ay gayet makbul

ben de 7 aydan sonra almayı düşünüyorumda ama aklıma su geldi allah korusun ya erken doğum yaparsak o yuzden 5.6. aylarda almak en iyisi 6.ay gayet makbul
ee canımm artık her yerde kıyafetler var allah korusun acıl bır durumdaaa her yerde bulacagın hastane cıkısı var ıkı adımlık yer yeterkı paran olsunnn ben almakdansa parasını ayırmakdan yanayım yanı bende ıstıyorum almayı ama esımde bekleyelım dıyoorrrrrrrrr

hayırlısıı

bende ikeadan yatakmı alsam park yatakmı bir türlü karar veremedim :26: benim sepet beşiğimde olucak extradan ana kucağıda ama beşik konusunda kararsızım sizce :26:

Canım dün biz aldık sundvik bebek yatağı çok kullanışlı, ortopedik bebek yatağı,dolap,malm 3 çekmeceli şifoniyer. hepsi toplam 660 TL ye geldi . çokta uygun. benim hep aklımdaydı zaten. tavsiye ederim. ben çok araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…