mrb hanımlar bebişlerinizi sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz inş
oğlumuz olacağını öğrendik ve tabi alışveriş başladı artık kıyafetlerimiz bayağı oldu bizim ufak tefek eksiklerimiz kaldı bebek odası beğendik dün sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim çilek odasının takımı sitesinden de bakabilirsiniz baby dream serisi nasıl sizce ?şimdiden teşekkürler yorum yapan herkese
Eki Görüntüle 634506
oğlumuz olacağını öğrendik ve tabi alışveriş başladı artık kıyafetlerimiz bayağı oldu bizim ufak tefek eksiklerimiz kaldı bebek odası beğendik dün sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim çilek odasının takımı sitesinden de bakabilirsiniz baby dream serisi nasıl sizce ?şimdiden teşekkürler yorum yapan herkese
Eki Görüntüle 634506
Eki Görüntüle 634506
çok hoş cnm ben beğendim
bebek odası olarak belis ve çilek iyi ben bır sene sonra alıcam oda takımı yatak odasına park yatak salona minik sepetlerden anne kucağı (salıncak şeklinde olan) bebek arabası baby 2 go prokon(hafif tek elle açılıp kapanıyor) Eki Görüntüle 634642 alıcam
araba ile bi yere giderken elde taşımak için Eki Görüntüle 634643 bunu aldım sadece piyasada en hafif olanı sunny baby
kuzenimde hediyeler almış kıyafet çıtçıtlı badi teyzem kurulama havluları kusmuk bezleri yapıyor kv kendince bir şeyler örüyor
sanırım ben herşeyini 7.aydan sora tamamlıcam
kızlar bunu gördüm çok hoşuma gitti kız bebekler için ama
Cosatto Swift Lite Supa Pretti Kitti Puset
Eki Görüntüle 632547 Eki Görüntüle 632546 Eki Görüntüle 632545 Eki Görüntüle 632541 Eki Görüntüle 632540 Eki Görüntüle 632539 Eki Görüntüle 632533 Eki Görüntüle 632534 Eki Görüntüle 632535 Eki Görüntüle 632536 Eki Görüntüle 632537
ve azönce butikbebeden birşeyler daha aldım
- Ecocert Organik sertifikalı, Astım-Alerji Birliği onaylı organik şampuan ve losyon, 62 cm çilek elbise, bebek arabası, bambu hastane çıkışı, babamıza hediye uzun kollu çıtçıtlı body aldım
1 tane 3-6 ay, 1 tane 0-4 ay, 1 tane de 3-6 ay uzun kollu çıtçıtlı body
3 tane beyaz antibakteriyel çorap
2 tane 0-4 ay, 3 tane 4-8 ay patikli alt
3 tane askılı çıtçıtlı body
2 tane yarım kollu çıtçıtlı body
askılı çıtçıtlı bodylerden bir 10 tane daha almam lazımmışşş..
bunu beğendik kısmetse gidip bakacağız maskoda
Eki Görüntüle 635527
Eki Görüntüle 634506
bunu beğendik kısmetse gidip bakacağız maskoda
Eki Görüntüle 635527
Kızlarr az önce aldım oğluşuma internetten nasıllar??
Eki Görüntüle 636170 Eki Görüntüle 636171 Eki Görüntüle 636172
Butik bebeden aldım canım 8.90 tanesiçok güzeller, güle güle giysin inşallah...hangi siteden aldınız?
Çok tarzzzzzz giyiniyor canım senin oğluşununKızlarr az önce aldım oğluşuma internetten nasıllar??Eki Görüntüle 636170 Eki Görüntüle 636171 Eki Görüntüle 636172
Teşekkür ederiz teyzesiiiÇok tarzzzzzz giyiniyor canım senin oğluşunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?