2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

bizim tayin durumumuz olduğu için ben oda yapmayı düşünmüyorum park yatak almayı düşünüyorum daha ana kucağı ve bebek arabası almadım
mothercarede1 tane hastane çıkışı...
mothercare 1 battaniye
markasını hatırlamdığım bir tane daha hastane çıkışı
0-3 ay crazyy babyden pjama takımı
mothercareden 7 adet kısa kollu cıtcıtlı body
disnyeden 2 tanesi kısa kollu cıtcıtlı body
disneyden 1 tane çıtcıtlı bosy
6 adet cıtçıtlı tulum aldım
1 adet peluş battaniye
1 adet penye battaniye
annem ördü bir battaniye bir tanede hastane çıkışı içinde vardı.4 adet battaniye aldım örgü ile beraber 5 bunların dşında
önlük eldiven patik kazak annenesi falan örüyor
alt açma minderi ve kundak , bornoz nevresim takımı almayı düşünüyorum
3 çift de çorap aldım....

mrb hanımlar bebişlerinizi sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz inş
oğlumuz olacağını öğrendik ve tabi alışveriş başladı artık kıyafetlerimiz bayağı oldu bizim ufak tefek eksiklerimiz kaldı bebek odası beğendik dün sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim çilek odasının takımı sitesinden de bakabilirsiniz baby dream serisi nasıl sizce ?şimdiden teşekkürler yorum yapan herkese

bebek odası çok güzel allah tamamına erdirsin ...ben daha hiç bir şey almadım ikizlerimin cinsiyetlerini bilmiyoruz öğrendikten sonra bizde başlıyacağız kısmetse..

Son düzenleme:

Çok güzel görünüyor canım.
Renkleri çok iç açıcı. Çilek odaları da kaliteli olur.
Fiyatı ne peki??

çok hoş cnm ben beğendim
bebek odası olarak belis ve çilek iyi ben bır sene sonra alıcam oda takımı yatak odasına park yatak salona minik sepetlerden anne kucağı (salıncak şeklinde olan) bebek arabası baby 2 go prokon(hafif tek elle açılıp kapanıyor) alıcam
araba ile bi yere giderken elde taşımak için Eki Görüntüle 634643 bunu aldım sadece piyasada en hafif olanı sunny baby
kuzenimde hediyeler almış kıyafet çıtçıtlı badi teyzem kurulama havluları kusmuk bezleri yapıyor kv kendince bir şeyler örüyor
sanırım ben herşeyini 7.aydan sora tamamlıcam

kızlar bunu gördüm çok hoşuma gitti kız bebekler için ama
Cosatto Swift Lite Supa Pretti Kitti Puset

Son düzenleme:

bebek arabası renkleri çok tatlıymış

Kızlar hepimizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun.... Bende daha hiçbirşey almadım 6.aydan sonra almayı planlıyorum.alacaklarım arasında beni en çok düşündüren yatak(beşik,sepet,park yatak ya da mobilyalı beşik mi alsam diye düşünüyorum)vee bebek arabası bunlara henüz karar vermiş değilim hangisi kullanışlı olur sizce ?

Son aldıklarımla birlikte düzgün bir liste yaptım -envanter listesi nelerden kaç tane aldığımı yazdım gereksiz fazladan şeyler almayayım diye, sizinle de paylaşıyorum kızlar, kışlıkları; yelek kazak elbise bolero battaniye anneannesi şimdiden örmüş onları da paylaşırım bir gün inşallah, çok tarz farklı şeyler örmüş, bir de dün jokerden prima premium care 1 beden 2 tane bebek bezi aldık sanırım tekrar gidip biraz daha alıcaz 2.ye %50 indirimliydi inşallah devam ediyordur. bir de indirime giren hauck marka parkyatak aldık Seyahat Yatağı Ara Katı seyahat taşıma çantasıyla birlikte 99 TL (ilk aylar yanımızda yatacağı için, annemlere kayınvalideme yada tatile giderken de çok işimizi görür diye)

UZUN KOLLU CITÇITLI BODY
0 ay 1
0-3 ay 2
3-6 ay 2
4-8 ay 1
6-9 ay 1

UZUN KOLLU AYAKLI TULUM
0 ay 1
3-6 ay 3

KISA KOLLU ÇITÇITLI BODY
0-3 ay 6

ATLET ÇITÇITLI BODY
0 ay 2
0-3 ay 3
3-6 ay 1

UZUN KOLLU ZIBIN
0 ay 1

UZUN KOLLU İÇ ZIBIN
0 ay 1

AYAKLI ALT
0 ay 1
0-4 ay 2
3-6 ay 1
4-8 ay 3
6-9 ay 1

Eldiven
3tane

Şapka
0 ay 1

KİLOT
0 ay 1

ÇORAP
3 tane

MENDİL
1 tane

BATTANİYE
Baharlık 1 tane

KISA KOLLU ELBİSE
0-2 ay 1
0-3 ay 1

TİŞÖRT
0-3 ay 1

UZUN KOLLU body
3-6 ay 1

Son aldıklarım;
(Hauck Dream'n Plus Seyahat Yatağı Beige Grey)

Son düzenleme:

merhaba... benimde oğluşum olucak mış hatta bizde çileğe baktık ama sana şunu diyebilirim; gerci hepsi cok güseldi.... senin burda paylaştığında cok güsel görünüo hatta rengine bayıldım... nerede oturduğunu bilmiorum ama ben çileğe baktıktan sonra birde çarşıya baktım( bursalıyım ben) hem fiyat olarak cok daha uygun du hemde ceşit daha fazlaydı... ama bud cok hoş.....

merhaba kızlar.. bizde mobilyasına baktık dün ama çok kararsız kaldım.. büyüyen karyola mı yoksa daybed tarzı karyola mı? sizce hangisi daha mantıklı?

KIZLAARRRR

Bende insallah temmuzda dogum yapacam.
Cok heycanliyim ve bi an once gelsin istiyorum.
Daha cinsiyet belli degil, iki hafta sonra ogrencez insallah
O yuzden bisey almadim, sabirsizlikla ogrenecegim gunu bekliyorum, bi an once alisveris yapabilmek icin.
Kendimi zor tutuyorum biseyler almamak icin, her seferinde begenip elimde saatlerce magzada dolaniyorum sonra almadan cikiyorum.
Dun esim bitane bari alda biraz rahatla dedi ama inat degilmi almicam, ogrenince telafi ederim zaten
Zaten o gun butun gun izin aldimki ogrendikten sonra butun gunumu alisveriste gecirebiliyim diye.

Simdiye kadar bebegimize hic bisey almadik, gelenler hepsi hediye.
Babaanne masallah cok hizli, ormus ve ordurmus (zaten ben hamile olmadan baslamisti ama)
Annanne,teyze ve arkadaslarimda almis bikac sey ama onlar benle beraber cinsiyeti bekliyorlar.

Aldikca yazarim buraya ve sizde yazin. Fikir edinelimm!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…