Canlar hazırlıklara başladınız mı?
Ev Temizliği, bebeğin kıyafetlerinin hazırlanması, odalarının hazırlanması...doğum çantası hazırlığı...
ben yavaş yavaş başladım. daha doğurusu haftaya başlayacağım. halıları yıkamacıya vermeklesonra da allah kerim artık..
Kocişimle de kavga etmesek iyiydi... yeni evliyim 1,5 yıl olacak .illa ki eksiklikler var. e malum yaz , hava sıcak doğuma gelecekler var. onlara yorgan verilmez. Pike serilmesi lazım. pikemiz yok alalım iki-üç tane tek kişilik diyorum yok anacım. sereriz üstlerine yorganın kılıflarını (nevresimleri) diyor.annesi hep öyle yapıyormuş. benden habersiz alırsan karışmam kavga ederiz, milleti memnun etmekten kendimiz bir türlü rahat edemiyoruz. diyor..yahu 60 TL diyorum 3 pike. yok onu da vermem diyor. pinti falan da değil.sinir oluyorum bu huyuna ya. ne yapayım alayım mı ondan habersiz? (çalışan biriyim ama yine de onun rızası olmadan bir şey almak canımı sıkar)
Siz ne güzel evinizdesiniz hazırlık yapıyosunuz.ben 64gündür hastanedeyim.ne bebeğimin odası var ne hamilelik giydim.hergunum korkuyla ağlayarak gectı.2kez serklaj ameliyatı oldum.dün evime kadın gelip temizledi kayınvalidem çamaşırları yıkayıp ütülemiş.eltimde bebişinkileri.kızımın ne kıyafeti var onu bıle bılmıyorumhiçbişey alamıyorum.dogumdan sonra alıcam inşallah.bu yüzden hiçbıseyı kafaya takmayın sıkmayın kendınızı.hersey olacağına varır.hayırlı doğumlar versın rabbim hepimize
geçmiş olsun arkadaşım sana
olsun
hasnede de yatark da olsa hamile kıyafetide giyemesen bile bi evladın olacak o doğunca herşeyi unutursun inşlllah
yaa hastanede bebeği koydukları beşik nasıl bişey o yumuşak olmazsa pelüş battaniyeyle takviye yaparım diyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarınızarabbim inşallah sağlıkla bebişinizi kucağınıza aldığınızda hepsini unutturur size sizde sıkmayın canınızı inşallah hayırlısıyla bi avazda kucağınıza alırsınız bebişinizi Allaha emanet olun...
Bebeği taşımak için ne alıcaksınız?hastaneden çıkarken.ana kucağımı yoksa çanta gıbı olan seydenmı adını bilmiyorumda:)benım yattığım hastanede yenıdogan oto koltuğu sartmış ama 2 3aylıgına almak istemiyorum.
Siz ne güzel evinizdesiniz hazırlık yapıyosunuz.ben 64gündür hastanedeyim.
]
canım çok geçmiş olsun.inşallah hastaneden evine sağlıkla dönersin.bebeğinide Rabbim sana bağışasın.saglıkla kucagına alırsın inş.moralini bozmamaya çalış.Allah yardımcın olsun
Doğum çantasına neler koydunuz kızlar
Canlar hazırlıklara başladınız mı?
Ev Temizliği, bebeğin kıyafetlerinin hazırlanması, odalarının hazırlanması...doğum çantası hazırlığı...
ben yavaş yavaş başladım. daha doğurusu haftaya başlayacağım. halıları yıkamacıya vermeklesonra da allah kerim artık..
Kocişimle de kavga etmesek iyiydi... yeni evliyim 1,5 yıl olacak .illa ki eksiklikler var. e malum yaz , hava sıcak doğuma gelecekler var. onlara yorgan verilmez. Pike serilmesi lazım. pikemiz yok alalım iki-üç tane tek kişilik diyorum yok anacım. sereriz üstlerine yorganın kılıflarını (nevresimleri) diyor.annesi hep öyle yapıyormuş. benden habersiz alırsan karışmam kavga ederiz, milleti memnun etmekten kendimiz bir türlü rahat edemiyoruz. diyor..yahu 60 TL diyorum 3 pike. yok onu da vermem diyor. pinti falan da değil.sinir oluyorum bu huyuna ya. ne yapayım alayım mı ondan habersiz? (çalışan biriyim ama yine de onun rızası olmadan bir şey almak canımı sıkar)
doğum tarihimiz hemen hemen aynı gibi siz birşeyler aldınız mı ben henüz hiç bi şey almadım bebeğe hatta sezeryen olacağım doktora bile daha karar vermedim
hemen hemen herşeyi tamam gibi. açıkçası abartmadım hiç. 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım, 2 tane 0-3 ay 5li takım, 3 tane uzun kollu 0-3 ay zıbın, 3 tane 0-3 ay patikli alt, 3 er tanede 3-6 ve 6-9 alt üst takım, 4 tane önlük, ağız bezi ve ter bezleri. yetmezse bi ara çıkıp alırım dedim. havlu, şampuan, sabun, 4 tane pazen battaniye, 2 tane kalın battaniye ve birkaç güzel elbisesi var:)
kızlar bende hazırlık konusunda size bir fikir vereceğim ama ne hastane çantası nede temizlikle ilgili bence hazırlıkların içine buzdolabını doldurmayıda koyabilirsiniz ben mantı dökmeyi içli köfte bol bol bezelye koyacam doğumdan sonra elimizin altında hazır yiyeceklerimiz olsun bence ben diğer doğumumdada yapmıştım çok işime yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?