2013 Temmuz Anneleri Doğum Hazırlıkları

bende sigara böregiyle sarma yapmayı düşünüyorum.bezelyeyi sagolsun annem buzluguma attı.

Doğum çantasına neler koydunuz kızlar

kendim için ijama gecelik takımı,iç çamaşırı,emzirme südyeni ,gögüs pedi,orkid,küçük bir havlu ,diş fırçası macunu,tarak,terlik

kızım için :hastane çıkışı,2 bez ,ıslak mendilini içi görünen bir poşete koydum doguma girerken hemşirelere vericem

iç dış olmak üzere bir takım ,emzik,bez ,(pişik kremini ve biberonunu henüz almadım) son eklediklerimi kendi çantama koydum.abartmayı düşünmüyorum .çokta eksik oldugunu düşünmüyorum. küçücük bir çantama hepsi sıgdı :))

canım çok geçmiş olsun. sen bbeğini kucağına alacağın anı düşün..hiç canını sıkma...allah yardımcın olsun dualarım seninle..

haklısın bebeğe o kadar çok dalmışız ki bunları unuttuk.
bu erkekler tuhaf tuhaf vallahi. yahu kadın gerekli diyorsa alınması gerek diyorsa alınacak demektir.hemde kendimize kıyafet ruj parfüm almıyoruz ya. almak istediklerimiz hep bebekle ilgili
bende sigara böregiyle sarma yapmayı düşünüyorum.bezelyeyi sagolsun annem buzluguma attı.

bezelye geçen seneden birkaç poşet kaldı ona takviye yaparım. sigara böreği,sarma, yarma haşlayıp atarım.

başak tavsiyeler yok mu kzılar haydi

ilk doğumunuz mu olacak bu

olsun bence tek başına herşeyin üstesinden gelmekte mümkün bence sadece siz stres yapmayın kendinize güvenn yeter
bu benm 2, doğumum olacak

olsun bence tek başına herşeyin üstesinden gelmekte mümkün bence sadece siz stres yapmayın kendinize güvenn yeter
bu benm 2, doğumum olacak

hayırlısı olur inş.siz bayag tecrübelisiniz.dün akşam yalancı dogum sancılarım başladı :)önce korktum açıkcası sonra kalktım yürüdüm evde geçti.sizdede oluyormu ?

hayırlısı olur inş.siz bayag tecrübelisiniz.dün akşam yalancı dogum sancılarım başladı :)önce korktum açıkcası sonra kalktım yürüdüm evde geçti.sizdede oluyormu ?

ben normal doğum yapmadım hiç sancım filan yoktu sezeryan olduğumda onun için bilmiyorum ben doğum nasıl bişey :)

merhaba arkadaşlar. ben doğum çantamı hazırlayalı çok oldu. temizliği de gün gün yavaş yavaş yapıyorum. bugün arkadaşımla konuşurken emzirmeden önce göğüsleri hazırlamak için göğüs kremi kullanmak gerekiyormuş dedi. siz kullanıyor musunuz?ben kullanmıyorum , bilmiyordum.

bir de şekerleme , süs vs hazırladınız mı bugün onu da konuştuk. malzeme satan bir yer bulursam balıkesirde kendim hazırlamayı düşünüyorum. hem vakit geçmiş olur. artık sabırsızlanmaya başladım çünkü :)

arkadaşlar merhaba... doğum ve sonrasında kullanmak için bebek bakım çantası almayı düşünüyorum normal bebek bakım çantalarında bir sürü ıvır zıvır var ve fiyatları 159 169 kalitesi de çok iyi değil hatta baktıklarımdan biri kraftın çantasıydı onu bile beğenmedim. pumanın bu çantası çok hoşuma gitti ayrıca sonrasında da kullanılabilir diye düşünüyorum siz ne dersiniz kullanan birileri var mı acab a?

çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerisi boş doğduktan sonra içinde ne varsa ttamamlasın önemli olan bebişlerin sağlıklı olması

ben spor sırt çantası kullanmayı düşünüyorum. bakım çantası almayacağım. bebeği taşırken sırtıma taktım mı bebeği daha rahat dengeli tutarım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…