Siz ne güzel evinizdesiniz hazırlık yapıyosunuz.ben 64gündür hastanedeyim.ne bebeğimin odası var ne hamilelik giydim.hergunum korkuyla ağlayarak gectı.2kez serklaj ameliyatı oldum.dün evime kadın gelip temizledi kayınvalidem çamaşırları yıkayıp ütülemiş.eltimde bebişinkileri.kızımın ne kıyafeti var onu bıle bılmıyorumhiçbişey alamıyorum.dogumdan sonra alıcam inşallah.bu yüzden hiçbıseyı kafaya takmayın sıkmayın kendınızı.hersey olacağına varır.hayırlı doğumlar versın rabbim hepimize[/
canım kıyamam çok geçmiş olsun ,haklısın herşeyin başı saglık .bazen bir çok şeyi abartıyoruz illla oda olsun buda olsun diye.ama bizlerde yavrularımızda saglıklı olsunda gerisi gelir zaten .tekrar çok geçmiş olsun dikkkat et kendine ...
evet bu çok önemli ben içli köfteyi hiç bilmiyorum bende zeytinyağlı sarma sardım
bolca sigara böreği yapmayı düşünüyorum hemen ikram edecek bişeyler olmalı bence
haa bide kendime kayısılı hoşafı yapıcam öyle gidicem hastaneye geldiğimde hem süt yapar hemde
hazmı kolaylaştırır
lohusa şerbeti kaynatcakmısınız siz
Doğum çantasına neler koydunuz kızlar
haklısın bebeğe o kadar çok dalmışız ki bunları unuttuk.kızlar bende hazırlık konusunda size bir fikir vereceğim ama ne hastane çantası nede temizlikle ilgili bence hazırlıkların içine buzdolabını doldurmayıda koyabilirsiniz ben mantı dökmeyi içli köfte bol bol bezelye koyacam doğumdan sonra elimizin altında hazır yiyeceklerimiz olsun bence ben diğer doğumumdada yapmıştım çok işime yaramıştı
bu erkekler tuhaf tuhaf vallahi. yahu kadın gerekli diyorsa alınması gerek diyorsa alınacak demektir.hemde kendimize kıyafet ruj parfüm almıyoruz ya. almak istediklerimiz hep bebekle ilgilicanim oda bisemi benim annem oglusuma oda takimi almis butun eksiklerini almis benim ihtiyaclarimi almis sagolsun..
bize bi tek besigin icine yatak la nevresim takimini yatik yorganini almak kalmis esime diorum gidip alalim mobiyalar 15 gune gelicek.
adam dioki hemen odasindami yatck bu cocuk dogsun yatcagi zaman aliriz dioo... pes diorum artikk
bende sigara böregiyle sarma yapmayı düşünüyorum.bezelyeyi sagolsun annem buzluguma attı.
kendim içinijama gecelik takımı,iç çamaşırı,emzirme südyeni ,gögüs pedi,orkid,küçük bir havlu ,diş fırçası macunu,tarak,terlik
kızım için :hastane çıkışı,2 bez ,ıslak mendilini içi görünen bir poşete koydum doguma girerken hemşirelere vericem
iç dış olmak üzere bir takım ,emzik,bez ,(pişik kremini ve biberonunu henüz almadım) son eklediklerimi kendi çantama koydum.abartmayı düşünmüyorum .çokta eksik oldugunu düşünmüyorum. küçücük bir çantama hepsi sıgdı :))
ilk doğumunuz mu olacak bu
evet ilk dogumum olucak kısmet olursa.annem çok uzakta oturuyor,eşimin anne babası yok ama çevresi çok fazla oldugu için gelen gidenimizde eksik olmuyor.o yüzden a dan z ye herşeyimi kendim yapmak zorundayım.senindemi ilk canım ?
olsun bence tek başına herşeyin üstesinden gelmekte mümkün bence sadece siz stres yapmayın kendinize güvenn yeter
bu benm 2, doğumum olacak
hayırlısı olur inş.siz bayag tecrübelisiniz.dün akşam yalancı dogum sancılarım başladı :)önce korktum açıkcası sonra kalktım yürüdüm evde geçti.sizdede oluyormu ?
ben normal doğum yapmadım hiç sancım filan yoktu sezeryan olduğumda onun için bilmiyorum ben doğum nasıl bişey :)
geçenlerde bir yazı okumuştum 6.aydan sonra yalancı sancılar oluyormuş.bu sancılar 15,20 saniye kadar sürüyor ve sancılar aynı şekilde devam ediyormuş,bendede bir anda uzanırken boşluguma sancı girdi çıktı sonra tekrar bir anda çıglık attım eşim hadi doktora dedi dur dedim ,kalktım yürüyüş yaptım bir iki kere daha girdi bittii çok şükür:) 32.haftamdayım.ben her kadında oluyor diye düşünmüştüm:))
hmmm gerçekten iyi gibi senin hazırlıkların allah hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin
peki sezeryan mı normal mı bu konu belli mi
Siz ne güzel evinizdesiniz hazırlık yapıyosunuz.ben 64gündür hastanedeyim.ne bebeğimin odası var ne hamilelik giydim.hergunum korkuyla ağlayarak gectı.2kez serklaj ameliyatı oldum.dün evime kadın gelip temizledi kayınvalidem çamaşırları yıkayıp ütülemiş.eltimde bebişinkileri.kızımın ne kıyafeti var onu bıle bılmıyorumhiçbişey alamıyorum.dogumdan sonra alıcam inşallah.bu yüzden hiçbıseyı kafaya takmayın sıkmayın kendınızı.hersey olacağına varır.hayırlı doğumlar versın rabbim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?