2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tatlım nihayet evine geçmişsin içine sinmiştir inşallah yeni evin en güzel mutlulukları yaşamanızda ilk adım olur inşallah

bnde dsarı cıkıp almaya erındım

gozun aydın cnm kılosunu nasıl dgm yaptın merakla beklıoruz cnm allah yardımcın olsun cnm

amin canım ınsallh ole bişeyle karsılasmayız ama ben senın bı avazda doğuracagını dusunuyorumnazar: masllh) bu kadar hareketle kolaycık olur ,annem sureklı yuru doğumun kolay olsun dıyıp duruyo

ayy ınsallah ALLAH razı olsun cnm benım bend eo yusdne surkelı iş guc yapıyorum otur kalk hareketllerı fılan her gun yuruyoz kocıslee ınsl olurda yaaa evet herkes yurumenın cok kolay olucgaını soluyorr ama artık bend eyururken sag kalcama yada sol kalmaca br agrı gırıyor topallıyarak yuruyorum dun guldum durdum kendımee esım de ole gercı guldude penguenn gıbıydımm hehe arabayı kullanmayalı uzun zamn olduu esım de bu arada kg verıcek ınsl bır aydır her gun yurudumuz ıcınn
ınsl yurumeyı ve kolayından dogurmyı becerebılırız

wuu kendıne negatı fenerjı verme lutfen yaa doguran nasıl doguruyor hem sezercıkın omur boyu dıkıs ızı sı olucak ole dusun ama alt tara yırtıgı zamnla gececek le dusun tek dogurda yırtıgını dıkılır ve kısa zmnda ılsır ınsll am a sezercık omur boyuu yara ızı ben cunku 3 sene onc ekaporoskopı oldum tam topl.1*1*2=4 dıkısım var 3 ayrı noktoda 2 olan tam gobek delıgımde ve ızı acayıp cırkın estetık anlamında degıl su aralar pşam gobegımı gerdıgı ıcın ıcee kotu olduuu

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün

benimki tam 38 artı 0da yapcak seninki daha geç olacak o zaman
bılmem 38 ıtmeye yakın yapıyorum dedı dun sordum yarın 37+1 olucagızz 38 den gun almıs olacakgım ama suda var haftaya cuma dr gıdecegım ve bebegımm tam 38 olucak belkı ozamand ayapar ama acılımı baslttıgı -kanama vs balatıgı ıcın belkı rıske atmak da ıstemesss 39 yakın yanı dıger muayenesınde dıge rcum ayapar o zmnda tam 38 bıtmıs oluyorr 39 larda oluyorz yuppiaanda bıtıı

PUF INS NORMAL YAPARIM DRMADA SOLEDIM NORMAL EPIDUREL ISTIORUM DIE bakalım catı muaynesnden sonra konusucaz dgmu artk allah yardımcımz olsun cnm yha

bıs cıkıyoruz hanımlarr yemegımın yanına corba yapayım sonrada ıcıyım az bırazzee ac kalmamk gerke ımı ama az az sık sık yemek en ıyısıııı sonrada tv ızlerız ınsl ızlıcek bırsey bulursak sevmyrm tv ya ne yapsak kı babamızn glemsıne daa cok varrrrrrrrrr

PUF INS NORMAL YAPARIM DRMADA SOLEDIM NORMAL EPIDUREL ISTIORUM DIE bakalım catı muaynesnden sonra konusucaz dgmu artk allah yardımcımz olsun cnm yha
ınsl cnm ya unutma beyne pozıtıfı enerjı verdıgın muddetce normal dogumu kendılıngnden baslatabılrısn sezercıken kotu ıtımall rısklı durumlarda dursun beynının bır kosesınde ama ep olumlu dusun ve beynıne posıtıf enerjı ver tatlımmmmmmmm haydı gorusuruz sonraaaaaaaaaaa

kızlar yine doğum haberleri gelmiş maşaallah :)
birkaç hafta sonra sıra bizlere gelecek inş. hala inanamıyorummmm
ayaklar şiş,yürümek yok,iş güç azar azar yapıyorum annem sağolsun herşeyi yapıyor...
ağrılar var ama bugüne şükür son haftalar daha fena olacağız sanırımm
bebişler için herşeye değerrr

saol cnm ole yapımm en ıyısı hadı gorusurzzzz

bence iyi bir tercih yapmışsınız canım.güle güle kullanın inşallah

buda gusel cnm mantıklı eısnın dedıgıdeee gule gule eskıtınnn

ohh güle güle kullanın canım güzelmiş bende bugun lohusa kıyafetlerımı alıp aksamda yıkama ısıne baslayacam oğlusumu hallettım bı kendım kaldım
evet park yatağınız güzelmiş.belli bir süre sonra alırsın odasını,şimdilik doğru düzgün yatamıycak odasında zaten.

teşekkür ederim canlar sağlıklı huzurlu yatsın inş. bebeğim içinde benimde içime sindi odasını da sonra alacağız inş.

masallah cnm bebsne. 4 lıtre su muuu bn 1 lıtre zor ıcıorum yha

4 gunde bır parada verlmez yanı normalde nekadar kı sıze 2500 yapıcakmıs :)
İstanbulda kendi ayarındaki bir doktor 7-8 alıyormuş öyle dedi :)
Benim doktorumun da kızı Robert Koleji'nden mezun oluyormuş (darısı bizim çocuklarımızın başına:) istanbula gidecek iki günlüğüne. İnşallah poposuyla normal doğum başlatmaz bizimki:))
Biz de öyle. Özel muayenehanesine gidiyoruz hastanede çalışmıyor. Üniversitede profesör. Doğum için istediğimiz hastaneyi seçtik Hastaneye ayrı doktora ayrı vericez hastane de 1700müş galiba
Doğumlar gittikçe yaklaşıyor heyecan dorukta hakkımızda hayırlısı olsun
300 tl çok iyiymiş bizim muayenemiz bile 250. Sonuçta yaptıkları iş aynı. Fiyat farkına bak. Neyse sağ salim kavuşalım bebeklerimize gerisi önemli değil:)

Gözünüz aydın inşallah hemencecik toparlanır bebiş Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin

ohh güle güle kullanın canım güzelmiş bende bugun lohusa kıyafetlerımı alıp aksamda yıkama ısıne baslayacam oğlusumu hallettım bı kendım kaldım

teşekkür ederim canımmm sana da kolay gelsin benim de artık her şeyim hazır tek yıkayıp ütüleyip hazırlamak kaldı da erteliyorum

maşallah canımm kızınaaa
salı benimde kontrolüm var çok heyecanlıyımmm
2500 ilaveten hastane ücreti de ödücekmisiniz?

Evet cnm bu sadece doktorun ücreti. Hastaneye ayrı vericez. İnşallah kontrolün iyi geçer canım bu arada yeni evinizde de güle güle huzurla sağlıkla oturun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…