inan malzemem falan olsa şu an öyle şeylerle uğraşmak isterdim.
bebeğin maşallah iyiymiş.doğum ücretiniz biraz pahalı ama nerdesin bilmiyorum da istanbuldaysan orda genelde pahalı sanırım.
çekincek ne var canım soracaksınız tabi,bence bir dahaki gidişinizde sorun ayıp değilki.
yakınız canım.hafta sonları hep konyadayız zaten.burası da çok sıkıcı bir yer.
bir doğum daha ne güzel.yaşı uzun olsun canım tebrik ediyorum.
evet park yatağınız güzelmiş.belli bir süre sonra alırsın odasını,şimdilik doğru düzgün yatamıycak odasında zaten.
artık bizimde sıramız geliyoorrrr
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
evet bunu düşünmekte heycanlandırıyor hayırlısıyla bizlerde sağlıklı ayıpsız kusursuz bir şekilde meleklerimize kavuşuruz inşallah
amin canım ınsallh ole bişeyle karsılasmayız ama ben senın bı avazda doğuracagını dusunuyorumnazar: masllh) bu kadar hareketle kolaycık olur ,annem sureklı yuru doğumun kolay olsun dıyıp duruyo
inş cnm yhaa ben artk yuruyemıorum ama sen masallah ne guzel yuruyebılıosun hergn bnm tosun asagıya baskı yapıo agrım oluyo yolda yuruyemıorum pufsezeryan olurum gbıme gelıo bna bu gıdısle tosunumun kılosu sımdıdn 3 kılo 4 4bucuk kılo olursa normal yaparsam bde yırtıla yırtıla yaparım heralde
kızlar benım dr catı muaynesını 38.haftanın sonlarına dogru yapacakmıss öle dediiidaha var yaniiiiiiiiii haftaya zarr
Sevgiler
bılmem 38 ıtmeye yakın yapıyorum dedı dun sordum yarın 37+1 olucagızz 38 den gun almıs olacakgım ama suda var haftaya cuma dr gıdecegım ve bebegımm tam 38 olucak belkı ozamand ayapar ama acılımı baslttıgı -kanama vs balatıgı ıcın belkı rıske atmak da ıstemesss 39 yakın yanı dıger muayenesınde dıge rcum ayapar o zmnda tam 38 bıtmıs oluyorr 39 larda oluyorz yuppibenimki tam 38 artı 0da yapcak seninki daha geç olacak o zaman
ayy ınsallah ALLAH razı olsun cnm benım bend eo yusdne surkelı iş guc yapıyorum otur kalk hareketllerı fılan her gun yuruyoz kocıslee ınsl olurda yaaa evet herkes yurumenın cok kolay olucgaını soluyorr ama artık bend eyururken sag kalcama yada sol kalmaca br agrı gırıyor topallıyarak yuruyorum dun guldum durdum kendımee esım de ole gercı guldude penguenn gıbıydımm hehe arabayı kullanmayalı uzun zamn olduu esım de bu arada kg verıcek ınsl bır aydır her gun yurudumuz ıcınn
ınsl yurumeyı ve kolayından dogurmyı becerebılırız
wuu kendıne negatı fenerjı verme lutfen yaa doguran nasıl doguruyor hem sezercıkın omur boyu dıkıs ızı sı olucak ole dusun ama alt tara yırtıgı zamnla gececek le dusun tek dogurda yırtıgını dıkılır ve kısa zmnda ılsır ınsll am a sezercık omur boyuu yara ızı ben cunku 3 sene onc ekaporoskopı oldum tam topl.1*1*2=4 dıkısım var 3 ayrı noktoda 2 olan tam gobek delıgımde ve ızı acayıp cırkın estetık anlamında degıl su aralar pşam gobegımı gerdıgı ıcın ıcee kotu olduuu
ınsl cnm ya unutma beyne pozıtıfı enerjı verdıgın muddetce normal dogumu kendılıngnden baslatabılrısn sezercıken kotu ıtımall rısklı durumlarda dursun beynının bır kosesınde ama ep olumlu dusun ve beynıne posıtıf enerjı ver tatlımmmmmmmm haydı gorusuruz sonraaaaaaaaaaaPUF INS NORMAL YAPARIM DRMADA SOLEDIM NORMAL EPIDUREL ISTIORUM DIE bakalım catı muaynesnden sonra konusucaz dgmu artk allah yardımcımz olsun cnm yha
ınsl cnm ya unutma beyne pozıtıfı enerjı verdıgın muddetce normal dogumu kendılıngnden baslatabılrısn sezercıken kotu ıtımall rısklı durumlarda dursun beynının bır kosesınde ama ep olumlu dusun ve beynıne posıtıf enerjı ver tatlımmmmmmmm haydı gorusuruz sonraaaaaaaaaaa
bence iyi bir tercih yapmışsınız canım.güle güle kullanın inşallah
buda gusel cnm mantıklı eısnın dedıgıdeee gule gule eskıtınnn
ohh güle güle kullanın canım güzelmişbende bugun lohusa kıyafetlerımı alıp aksamda yıkama ısıne baslayacam oğlusumu hallettım bı kendım kaldım
evet park yatağınız güzelmiş.belli bir süre sonra alırsın odasını,şimdilik doğru düzgün yatamıycak odasında zaten.
İstanbulda kendi ayarındaki bir doktor 7-8 alıyormuş öyle dedi :)masallah cnm bebsne. 4 lıtre su muuu bn 1 lıtre zor ıcıorum yha
4 gunde bır parada verlmez yanınormalde nekadar kı sıze 2500 yapıcakmıs :)
Benim doktorumun da kızı Robert Koleji'nden mezun oluyormuş (darısı bizim çocuklarımızın başına:) istanbula gidecek iki günlüğüne. İnşallah poposuyla normal doğum başlatmaz bizimki:))ohh gözün aydın canımsu azalınca sık sık cagırıyorlar bende 4 gunde bır gıdıyorum nstyede baglıyor herseferınde artık çalısmama ızın vermıyor doğum iznimi basltacam insallh ama doktorum 2 haftalık umreye gıdıyor ramazandan onceay sonuna gelecekmıs benıde arkadasına yonlendırdı bakalım nasıl bırı
Biz de öyle. Özel muayenehanesine gidiyoruz hastanede çalışmıyor. Üniversitede profesör. Doğum için istediğimiz hastaneyi seçtik Hastaneye ayrı doktora ayrı vericezben doğum ücretını soramıyorum kadına cekınıyorum esımde cekınıyo ,muaynehaneısne gıdıyoruz ozel hastanede doğum yaptıracağı yere sordum fıyatlar ne kadar dıye sız kendı doktorunuzla goruseceksınız dedı acep ne kadar alacak bende kafadan 2500 ayırdım ama daha fazla olmaz ınsallh
Doğumlar gittikçe yaklaşıyor heyecan dorukta hakkımızda hayırlısı olsunmerhabalarrr... bisss geldik...
doktor amcamızdan geliyoruz... okumadan direk yazalım dedik sonra anca çıkarız geçmişten
oğluşum 2600 gr 47.5 cm olmuş.. burası güzell. ama yüzünü göremedik.. çünkü sabırsız oğlum kanal yoluna girmeye başlamış kafası kemiğin arkasına kaldığı için sadece totoşunu gördük.. doktorumuz yat dinlen yoksa erken alırız kucağımıza dedi.. gelişimi çok güzelmiş.. pazartesiye nst ye başlıyoruz.. kan tahlili verdi duruma göre kan alıcaz doğum öncesi... hazırlıklar başladı gibi bizde...
300 tl çok iyiymiş bizim muayenemiz bile 250. Sonuçta yaptıkları iş aynı. Fiyat farkına bak. Neyse sağ salim kavuşalım bebeklerimize gerisi önemli değil:)bugun canım cok sıkılıyor yaa ogum gelsın de artık onunla vakıt gecıreyım ıstıyorum cok sıkıldım onun bu tekmelerı de olmasa daha da yanlıs hıssetcem kendımı kocıs her aksam gelıyor yemek yıyoruz sonra dısarıya yuruyuseeee cok sukur ALLAH razı olsun ondan bır dedım ıkı etmıyor bısı merak edıyor hep ama bgn ıcım daralıoyrrrr bılmıyorum neden ama cnım bırsey yapmak da ıstmyrrrrrrrrr pöffffffffffffffffffffffffff
bende burdakı kg aralıgımdakı topık sayesınde verdım cnmmm bol bol sabır ve ırade kuvvetlendırıyor aynı skeılde dogumdan sonrada devam edecegım tabı sutum yararsa (ınsl) ek gıdaya baslayınca yanı kısınn ocak da fılann
olsun tatlım erır gıder ınslll bende gelıp gıdıp yıyorumm hehe
fasla atmada aman deyımm koca gobısleeee
benımde canım cok sıkılıyor kocısım 6 da gelıcek aksma yemegıne koydum ocaga pöfffffffffffffffff ıcım daralıyorr hayırdır ınsl
gosunuz aydın cnm ne ka pahalı dr yaaaaaaaa ben doguma 300 tl verıcem o bıle cokkk her dogum seklı aynı fıyat bısdeee
ınslll
gosun aydın cnm benımm ne ka erken gırmıs kanala bısımkı daha yerınde rahat kı gırmmeıs dr bol yusu dus all ddı gırer ınsll yerını acsında normalından gelsn sancılarr dgumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sevgiler
ohh güle güle kullanın canım güzelmişbende bugun lohusa kıyafetlerımı alıp aksamda yıkama ısıne baslayacam oğlusumu hallettım bı kendım kaldım
maşallah canımm kızınaaa
salı benimde kontrolüm var çok heyecanlıyımmm
2500 ilaveten hastane ücreti de ödücekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?