2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ya her Dr kendine göre bi yorumda bulunuyor evet ama sonunda ekledikleri cümle aynı:" doğmadan görmeden yinede birşey diyemeyiz"
Bende o yüzden doğsunda artık bakalım Ozaman ne diecekler diyorum.
Hemen ameliyat olmasının sakıncası şuymuş bağırsaklar karıniçinde değilde daha geniş bir alanda geliştiği için daha büyük oluyorlarmış ve karın içine hemen yerleştirmek oradaki basıncı arttıracağından ciğerlere ve diğer organlara baskı yaparmış o yüzden
Nefes almada dahi zorluk çekebilirmiş ameliyattan sonra. Biraz kendini toparlamadan operasyon yapmıyorlarmış işte dedikleri bu

Kızlaaaaaarrrrr
süt arttırıcı çaylardan ne içeceksiniz
ben bu sefer naturpy mülk tea düşünüyorum
gercekten işe yarıyorumuş
bi de tabi Rezene mi hep içicem
zaten cok severim rezeneyi
uffff inşallah bu sefer sancı nasıl bi duygu yasarım yaaaaa
ben sancısız gitmiştim ddoguma
suni sancı vermişlerdi
doktorumla da anlaştık bu sefer ben istemedikce epidural da yapmıcak
yani normal normal sancıya ağlaya ağlaya dogurucam anam gibi
eskiler gibi....
İnşallah.....

çok güzel cnm prensese layık

Altta kaç günüm kalmış diye bakarken bunu gördüm...
Sizler böyle bir test yaptırdınız mı kızçeler?

ben cuma gittiğimde sorucam yaptırmak istiyorum

iyi günlerde giysin cnm

Eki Görüntüle 739084 arkadaşımızdan çaldım fikri hemen yaptım çok mu hırsızım ne

eline sağlık cnm ben 3 gündür yapıcam

cnm bebenle eşinle nice uzun yıllara

ben biraz sert mizaçliyim bana fazla soran olmadi , sordularsa eşime . olmuyomu diye sormustu birisi , en son bilmiyorum denemedik hiç diye bozmuştum soranlari sonra vazgectiler sormaktan ,

sonra süpris

ce eeee

allah kabul etsin cnm

cnm tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inş

ben 10 senenin üstüne yaptım ki ben yapmadım bebek süpriz yaptı daha 1 sene düşünmüyorduk

gözünüz aydın cnm şu ev işi bizimde halolsa biran önce keşke

mrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum

olan arkidişler car cnm

kığzz ben size e vitamini demedim miii beni,mde senin gibi çok hassastı kullanmaya başladım geçti

yemek boruma benzin dökmüşsün gibi oluyor bazen şekerli soğuk süt yudum yudum içiyorum iyi geliyor biraz

gözün aydın cnm

cnm dr lar her zaman olayların kötü kısmını anlatırlar ki allah korusun kötü birşey olursa aile hazır olsun biraz diye ama bu olacağı anlamına gelmez sadece prosödür gibi sen pozitif düşün umudunu yitirme ben işlerin iyi gideceğine inanıyor ve hissediyorum allah ecemizi korusun

Hayırlı olsun cnım, güle güle kullansın bebişin.
Anakucağı nasıl kalite olarak iyi görünüyormu? ben de almak istiyorumda.

yani çok kaliteli desem yalan olur idareten işte

:18:

çok güzeller canımm güle güle kullanın inş. geçen hafta bende civile gittiim senin bebek çantasının pembe gri olanı var dı ondan aldım portbebe de aldım..

sende güle güle kullan cnm

güle güle kullanin canimm ,

saç için sanami gelcez artık

he gelinde bin piman geri gidin

sağol cnm

yok ben sevmedim kuaförlük işini sertf almak için sabır ettim yemek olayına devam edicem ben

sağol cnm

cnm gözün aydın

cnm para tuzağı gibi onlar sütü arttıran en güzel şeyler emzirmek ve bol su

canım hayırlısı olur inşallah,doğum tarihi belli değil mi

Eeee kızı validem öldü diyo yaaaa

bebişkom 2-3 bölüm önce hürrem kayboldu aradan uzunnnn yıllar geçti öldüğünü düşünmeye başladılar sanırım bu bölümün sonunda ortaya çıkıyor gibi yandan falan gösteriyor fragmanda öleydi zaten

e vitaminimi??ben kaçırmışım orayı soryyyy....bunun kapsülümü var nereden temin edicez bide onu yazıver hele

e vitaminimi??ben kaçırmışım orayı soryyyy....bunun kapsülümü var nereden temin edicez bide onu yazıver hele

cnm ecz ye gidiyon e vitamini kapsulu ver bana akıllı ol diyon hop kapıyon evicap benimki sanırım bir kaç tane marka var piyasada 1 kapsul 2 göğüs ucuna yetiyor 8.5 tl falan

Son düzenleme:
Hıııııııııııııı!!!!!! Anladım.....cok saol... Yarım yamalak izleyici böyle oluyo bana

Bi Saniye yerinde durmayan düz duvara tırmanan minik bi oğlum var..
Bütün gün kucağımda onu da taşıyorum 13 kilo...
ama bende sancı mancı bi şi yok.. Ağrı yok .. Doğumun yaklaştığına dair bi ş
yokkkkkkkkkkkkk
püfffffff

Yavrular aranızda seker hamurundan kurabiye yapabilen var mı ya da bunu meslek olarak yyapanan ya da yaptıgı tanıdığı oolmaden yaptırmak istiyorum ama tanesi 2,5 diyorlar cok pahalı
var
mı daha uygun bi yer

hadi hayırlısından kucağına alırsın inşallah günün belli olmasıda bi yönde ii bişi
çok risk alma bence doktorun tavsiyesine uymak lazım senkim.

canım ececiğiğn dualarımızda. inşallah beklenen durumların hiçbiri olmaz sağlıklıbir şekilde kucaağına alırsın.
güle güle kullansın bebeişin
hayırlısından sağlıklı şekilde kucağına alırsınn inşallah..
yaaa dur bakalım daha 1 aydan fazlan var takvime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…