Ya her Dr kendine göre bi yorumda bulunuyor evet ama sonunda ekledikleri cümle aynı:" doğmadan görmeden yinede birşey diyemeyiz"ben de birşey sordum gittim işim çıktı da sağolun kızlar bir deneyeyim sir ağdaydı çok rahatsızım ya.nerden de uğraştım ağdayla.
hayırlısı olsun bebeğine sağlıkla kavuş inşallah.
bu riskleri göze almaya değer mi canım.tabiki normal doğum daha sağlıklı ama bu durumda mesela sezaryen sağlıklı sen ve bebeğin için.hiç düşünme bile ve sezaryen ol bence canım.
canım benim hepimiz dua edelim elimizden başka birşey gelmez.ama inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.belki bazı sıkıntılar olacak ama inşallah çok kötü şeyler yaşamayacaksın.eminim çok yorucudur ,ama yine de birkaç doktora dahamı gözüksen.farklı görüşler önemli.ameliyatın acaba hemen olmasının ne sakıncası olurmuş.ne dediler bu konuda.ne bileyim allah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle.
maşallah canim ,
muayne nasildi zor oldumu(
gözunuz aydın cnm benım tebrıkler muayneden bır basarılı sonuc dhaa
kıs daha erken degılmıydıkı muayene ıcın:26::44:
Eki Görüntüle 738957 Eki Görüntüle 738959 Eki Görüntüle 738962 Eki Görüntüle 738965 Eki Görüntüle 738964 Eki Görüntüle 738966 Eki Görüntüle 738967 Eki Görüntüle 738968 Eki Görüntüle 738971
Kızçelerrrr kızçemin odasıııııııUfak tefek eksikler var ama
kısmet artıkkkkkk
Altta kaç günüm kalmış diye bakarken bunu gördüm...
Sizler böyle bir test yaptırdınız mı kızçeler?
Pazar günü e bebek sitesinin günlük indirimi vardı.20 parça set 169 tlden 49 tlye düşmüş.Aldım bir tane.Çok uygun gelmişti.Şimdi geldi kargodan.Malı çok iyiymiş.Neredeyse 2 lira parça başı.Önceden olsaydı daha çok alırdım valla.Hem markalı hem ucuz.
Eki Görüntüle 739085
Eki Görüntüle 739084 arkadaşımızdan çaldım fikri hemen yaptımçok mu hırsızım ne
Gittim geldim amanin çok sıcaaakk..Eşime çiçek aldım bi güzel hep o bana alıo inşallah unutur da bugün sürpriz olur:):)İnşallah unutur dedim yaf alla alla dünya tersine döndüüBiraz da süslencem.Tamamdır, önemli olan hatırlamak önemsemek
Biz hediye konusunda özürlüyüz biraz eşimle,çok güsel sürprizler yapmak isteyip,çok güsel hediyeler almak isteyip hiç bişe yapamıorus.Bütün gün eşime hediye arayıp hiçbişe bulamadığım zamanlar oldu ,gün sonunda telef olmuş bi şekilde eve döndüm çok kezAynı şekilde eşim de,,
ben biraz sert mizaçliyim bana fazla soran olmadi , sordularsa eşime . olmuyomu diye sormustu birisi , en son bilmiyorum denemedik hiç diye bozmuştum soranlarisonra vazgectiler sormaktan ,
sonra süpris
ne yapimmbaktım ıyıce cosuyor klavye cıgım kızlara deyım dedım bariiii
yemeklerım pıstıı ezan okunsun bana musadee KUR AN Imız okuyayımmm namazımı kılayım market ıcın hazırlanıyım derkenn sonrada koçışim gelir ınslll alıs verıs yapar donerızz ınsl kı ahanda ezan okunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
MERHABA herkese. bizim ufaklık daha fazla dayanamdı galiba 12.06.2013 saat 23.00 civarında sezeryanla dünyaya geldi.çok şükür çpk rahatsız eden bir durum yok. bende diğer arkadaş gibi tedbir amaçlı bebeği küvez de tutuyorlar onu sadece oksijen takviyesi iin. her hangi bi sıkı tısı yok şükürler olsun. ben oğlumu ümraniye çamlıca medicana da dünyaya getirdim. şimdi oarad 1 haftanın ve bebeiğimin dış dünyaya alışnasını bekliyorum. sonrada inş. eşimle birlilte evimize geelecek.bebiş bekleyen herkese hayılrlı doğumlar ve hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.
Etrafı boşver.Türk milleti Herkes yorumcu bizim ülkemizde.Her konuda fikirleri var.bende 8 yıl yapmadım bilerek ve isteyerek.Kim ne derse desin umrumda da olmadı.Tersledim geçtim.Sonra söylemeyede korktular.Karsındakı kısıye saygı duyup dınlemeye başladığın an onlar sana saygı duymayı bırakıp sınırlarını asıyor.Bende kımsenın çizgime girmesini izin vermiyorum.en yakınlarım bile.Her zaman önce BEn.Bencilim biraz ama kırılmaktransa kırmayı tercıh edıyorum:)Kendımı cok sevıyorum napalım :):):)
selam kızlar yazamıyorum kac gundur ama cok guzel seyler oldu.ev bulamadık esım ıs degstremedı falan demıstım ya ev bulduk boyandı bazı esyalrı yenıledık,kızımın odasını yaptık tum eksıklerını aldık boyle bunlarla ugrasırken kocişim dedı ıs degıstırebılırım bırde buna sevndık kendıme nazar degdırcem masllah dıyelım halımıze.bugunlerımıze sukurler olsun.kızımda cok cok ıyı ay ben cok mutluyum :)
mrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum
kızlar bugün tv de bi programda bizlerle ilgili bilgiler veriyordu hemen not aldım siznlede paylaşayım..
gaz olmaması ve göğüs ucu için tahin ve mahlep karıştırılıp göğüs ucuna sürülürse bebekte gaz olmazmış....
göğüs ucu yara olmasın diyede, 1 tatlı kaşığı vazelin,1 tatlı kaşığı ozon yağı,1 tatlı kaşığı gliselin,1 tatlı kaşığı susam yağı bunlar karıştırılıp her emzirmeden sonra göğüs uçlarına sürülürse çok rahatlatıyormuş....
ben bu yara olayından çok tırsıyorum yaaa....ve bunun içinde herşeyi denicem galiba...daha şimdiden göğüs ucum ve çevresi çok ağrıyo lansinoh krem kullanmaya başladım ama ağrısı geçmiyor((
bende unutuyorum son günlerde hep demir ilacını
birde ben geceleri ağzıma acı su gelerek uyanıyorum çok fena bişey yaa
midem o kadar fena oluyorki geceleri kalkıp bi kaşık surup alıp oturuyorum yatakta biraz hafiflemesini bekliyorum gece uykuları iyice zorlaştı
Selam güzel anne adayları!
Paşamın doğum şeklinin nasıl olacağının belli olacağı için bugün önemli bir kontrol günümüzdü. Vesselam belli oldu da. Benim tembel oğlum aynen kafası yukarıda göğüslerimin altında ayaklarını da kasıklarıma vermiş dikey olarak sere serpe yatmakta hala. İlk hamileliklerde rahim daha küçük olduğu için bebek genelde 37. haftaya kadar dönemedi mi sonrasında da dönme ihtimali pek kalmıyormuş. Bu sebeptendir ki haftamız artık hem ilerlediği için ve gelişimimizde yerinde seyrettiği için ( Kilomuz 3300gr olmuş maşallah!) artık sezaryana karar verdi doktorumuz. Gönlümden normal doğumda geçse her şeyden önce sağlıklısı ve hayırlısı olsun artık diyorum..Salı günü tekrar kontrol günümüz ama bir aksilik olmadığı sürece Epidural sezaryen olarak 28inde alacak doktor amcamız bizi doğumhane hayırlısıyla.
Bizden haberler şimdilik bu kadar..
Bundan sonraki süreçte herkese güzel gebeliklerini sağlıklı doğumlarla taçlandırmayı diliyorum Allah'tan!
Kızlar daha yeni geldik hast.den
Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden
Hayırlı olsun cnım, güle güle kullansın bebişin.
Anakucağı nasıl kalite olarak iyi görünüyormu? ben de almak istiyorumda.
kızlar benim bugun hep kasıklarım agrıyor hafif hafif ve leğen kemiğimde de agrı var. ........ artık sona dogru geliyoruzz..belirtiler
kendini göstermeye başladıı.bakalım ben bu haftadan sonra doguruurum diyorum ama kısmett
çok güzeller canımm güle güle kullanın inş. geçen hafta bende civile gittiim senin bebek çantasının pembe gri olanı var dı ondan aldım portbebe de aldım..
güle güle kullanin canimm ,
saç için sanami gelcez artık
şu son cümlen beni benden aldı yani.allahım ya adam düşüncesizce konuşuyor işte.neyine güvenecek kendine fütursuzca inanan saflara güveniyor.
güle güle kullan hepsi çok güzel.kuaförlükkursu çok güzel fikirmiş.o da hayırlı olsun canım
kuaförlük hayırlı olsun cnm bence çok güzel bir uğraş ve ilerletirsen güzel bi işin olmuş olur...bebeğin biraz büyüdüğünde yapabilirsin...cicişlerinizde çok güzelmiş iyi günlerde kullanın
Neslihan
Çok güsel sürpriz yapmış eşin canım mutluluğunuz coşkunuz daim olsun inşallah
lyre
Aldıklarını güle güle kullan canımmmm
Acenu
Gerçekten kk bile uyarıyı yaptı yanii ,,,neyin kafasını yaşıyorumki bennn
Herkese merhaba, bugun rutin haftalik kontrolum vardi 37+2 deyim kizimin boyu 47cm kg su 2.700 mus suyum bebege yeticek kadar yani sinirdaymis zaten benim 15 aylik bi kizim daha var ondada azalmisti sonra bi gun ne gece nede sabah hic oynamadi dr gittim hemen bitmis sikismis 32 haftada acil sezeryan olmustum haraketlerine dikkat et dedi drumuz jaftaya bugun dogum olucak zaten ( sezeryan) insallah dahada azalmazda zamaninda dogar kizim , kg ilk kizima gore iyi 1910 dogmustu kuvozde 2020 oldugunda verdiler, bu daha iyi ama genele bakarsak zayif son 23 haftadir istahimda yok yesem yiyebilsem dogrusu bir
az daha alir gerci minyon tip bende oyleyim, gun belliydide bugun sabah 8:30 burda ol 9:15 gibi aliriz amelyata falan dedi sanki yarinmis gibi heyecan kapladi icimi ikinci defa olmasina ragmen heyecan ayni ilk gibi,
Allah herkese kolay hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
masallah cnm hersey ylundaymıs. uyu bakalm bende bıgun erken kalksam sersem gıbı olyorm oglene uykya dalıyorm
Kızlaaaaaarrrrr
süt arttırıcı çaylardan ne içeceksiniz
ben bu sefer naturpy mülk tea düşünüyorum
gercekten işe yarıyorumuş
bi de tabi Rezene mi hep içicem
zaten cok severim rezeneyi
uffff inşallah bu sefer sancı nasıl bi duygu yasarım yaaaaa
ben sancısız gitmiştim ddoguma
suni sancı vermişlerdi
doktorumla da anlaştık bu sefer ben istemedikce epidural da yapmıcak
yani normal normal sancıya ağlaya ağlaya dogurucam anam gibi
eskiler gibi....
İnşallah.....
Ya her Dr kendine göre bi yorumda bulunuyor evet ama sonunda ekledikleri cümle aynı:" doğmadan görmeden yinede birşey diyemeyiz"
Bende o yüzden doğsunda artık bakalım Ozaman ne diecekler diyorum.
Hemen ameliyat olmasının sakıncası şuymuş bağırsaklar karıniçinde değilde daha geniş bir alanda geliştiği için daha büyük oluyorlarmış ve karın içine hemen yerleştirmek oradaki basıncı arttıracağından ciğerlere ve diğer organlara baskı yaparmış o yüzden
Nefes almada dahi zorluk çekebilirmiş ameliyattan sonra. Biraz kendini toparlamadan operasyon yapmıyorlarmış işte dedikleri bu
Benim ilk bebekte işe yaramışgibiydi ama....cnm para tuzağı gibi onlar sütü arttıran en güzel şeyler emzirmek ve bol su
Benim ilk bebekte işe yaramışgibiydi ama....
Ya kızlar hürrem öldü diyo dizide.... Doğru mu ya ??????
Eeee kızı validem öldü diyo yaaaaee cnm onlarda suyla yapılıyor sonuçta
yok cnm ölmedi önümüzdeki sezon vahide gördüm oynucakmış kendisini
Eeee kızı validem öldü diyo yaaaa
çok güzel cnm prensese layık
ben cuma gittiğimde sorucam yaptırmak istiyorum
iyi günlerde giysin cnm
eline sağlık cnm ben 3 gündür yapıcam
cnm bebenle eşinle nice uzun yıllara
ce eeee
allah kabul etsin cnm
cnm tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inş
ben 10 senenin üstüne yaptım ki ben yapmadım bebek süpriz yaptı daha 1 sene düşünmüyorduk
gözünüz aydın cnm şu ev işi bizimde halolsa biran önce keşke
olan arkidişler car cnm
kığzz ben size e vitamini demedim miiibeni,mde senin gibi çok hassastı kullanmaya başladım geçti
yemek boruma benzin dökmüşsün gibi oluyor bazen şekerli soğuk süt yudum yudum içiyorum iyi geliyor biraz
gözün aydın cnm
cnm dr lar her zaman olayların kötü kısmını anlatırlar ki allah korusun kötü birşey olursa aile hazır olsun biraz diye ama bu olacağı anlamına gelmez sadece prosödür gibi sen pozitif düşün umudunu yitirme ben işlerin iyi gideceğine inanıyor ve hissediyorum allah ecemizi korusun
yani çok kaliteli desem yalan olur idareten işte
:18:
sende güle güle kullan cnm
he gelinde bin piman geri gidin
sağol cnm
yok ben sevmedim kuaförlük işini sertf almak için sabır ettim yemek olayına devam edicem ben
sağol cnm
cnm gözün aydın
e vitaminimi??ben kaçırmışım orayı soryyyy....bunun kapsülümü var nereden temin edicez bide onu yazıver hele
Hıııııııııııııı!!!!!! Anladım.....cok saol... Yarım yamalak izleyici böyle oluyo banabebişkom 2-3 bölüm önce hürrem kayboldu aradan uzunnnn yıllar geçti öldüğünü düşünmeye başladılar sanırım bu bölümün sonunda ortaya çıkıyor gibi yandan falan gösteriyor fragmanda öleydi zaten
Hıııııııııııııı!!!!!! Anladım.....cok saol... Yarım yamalak izleyici böyle oluyo bana
hadi hayırlısından kucağına alırsın inşallah günün belli olmasıda bi yönde ii bişiSelam güzel anne adayları!
Paşamın doğum şeklinin nasıl olacağının belli olacağı için bugün önemli bir kontrol günümüzdü. Vesselam belli oldu da. Benim tembel oğlum aynen kafası yukarıda göğüslerimin altında ayaklarını da kasıklarıma vermiş dikey olarak sere serpe yatmakta hala. İlk hamileliklerde rahim daha küçük olduğu için bebek genelde 37. haftaya kadar dönemedi mi sonrasında da dönme ihtimali pek kalmıyormuş. Bu sebeptendir ki haftamız artık hem ilerlediği için ve gelişimimizde yerinde seyrettiği için ( Kilomuz 3300gr olmuş maşallah!) artık sezaryana karar verdi doktorumuz. Gönlümden normal doğumda geçse her şeyden önce sağlıklısı ve hayırlısı olsun artık diyorum..Salı günü tekrar kontrol günümüz ama bir aksilik olmadığı sürece Epidural sezaryen olarak 28inde alacak doktor amcamız bizi doğumhane hayırlısıyla.
Bizden haberler şimdilik bu kadar..
Bundan sonraki süreçte herkese güzel gebeliklerini sağlıklı doğumlarla taçlandırmayı diliyorum Allah'tan!
çok risk alma bence doktorun tavsiyesine uymak lazım senkim.Kızlar aslında bnm sezaryen tarihi belli ama doktorum da ben de karar veremiyoruz normali beklesek mi diye..bebeğim dönmüş herşey normal ama 7 cm çapında bir miyomum var ve biraz doğuma engel olma ihtimali olan biyerdeymiş.doktora nasıl engel olur diye sordum ,doğumun her aşamasında dogum eylemini durdurablirmiş ve acil sezaryene alma ihtimali varmış.ıkınma ile kanama yapabilirmiş ki o zaman da yine sezaryen olacak doğum başlamış da olsa.bir de son kötü ihtimal doğumdan sonra kanama yaparmış o zaman da doğum b itmiş de olsa mecburen tekrar ameliyat gibi açıp müdahale etmeleri gerekirmiş.bunların hiçbiri de olmayablir sonuçta o sürece girmeden neler olacağını bilemiyor insan ama kararveremedim beklesem mi herşeyi göze alıp yoksa hiç riske girmeden sezaryen mi olsam???sizce napayım ki ben şimdi ??normali beklersem daha gelmeyee hiç niyeti yok paşamın ne bi sancı ne bi ağrı ne kasılma..bu arada gecen çarşamba kilosu da 3100 du.
Benim gebelik haftamda fotoğraf makinenizi de çantanıza koymayı unutmayın dioo,hangi çantaaOrda şöyle yazmalı: ey miskin kaldır ..ıçını da çantanı hazırla hala durumun ciddiyetinin farkında diilmisin,hehe
canım ececiğiğn dualarımızda. inşallah beklenen durumların hiçbiri olmaz sağlıklıbir şekilde kucaağına alırsın.Kızlar daha yeni geldik hast.den
Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden
güle güle kullansın bebeişinmerhaba aniişler ve tosbikleri
bugün hamile kalmadan başladığım saça geçici kalıcı şekil verme kursumu bitirdim sertf. aldım artık kuaför sayılırım her ne kadar son 1-2 ay gitmesem debenden olsa olsa kuaförcük olur bu yetenekle fön boya maşa vb şeyler yapabiliyorum sadece sonra kurs arkadaşlarımızdan birinin evine kahve içmeye gittik hop evlere geri dağıldık sizde bu arada boş durmayıp 40-50 sayfa cırcır konuşmuşsunuz civilim.com dan aldığım ürünler geldi işte karşınızda
Eki Görüntüle 739284 Eki Görüntüle 739285 Eki Görüntüle 739286 Eki Görüntüle 739287 Eki Görüntüle 739288 Eki Görüntüle 739289 Eki Görüntüle 739290 Eki Görüntüle 739291
hayırlısından sağlıklı şekilde kucağına alırsınn inşallah..Herkese merhaba, bugun rutin haftalik kontrolum vardi 37+2 deyim kizimin boyu 47cm kg su 2.700 mus suyum bebege yeticek kadar yani sinirdaymis zaten benim 15 aylik bi kizim daha var ondada azalmisti sonra bi gun ne gece nede sabah hic oynamadi dr gittim hemen bitmis sikismis 32 haftada acil sezeryan olmustum haraketlerine dikkat et dedi drumuz jaftaya bugun dogum olucak zaten ( sezeryan) insallah dahada azalmazda zamaninda dogar kizim , kg ilk kizima gore iyi 1910 dogmustu kuvozde 2020 oldugunda verdiler, bu daha iyi ama genele bakarsak zayif son 23 haftadir istahimda yok yesem yiyebilsem dogrusu bir
az daha alir gerci minyon tip bende oyleyim, gun belliydide bugun sabah 8:30 burda ol 9:15 gibi aliriz amelyata falan dedi sanki yarinmis gibi heyecan kapladi icimi ikinci defa olmasina ragmen heyecan ayni ilk gibi,
Allah herkese kolay hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
yaaa dur bakalım daha 1 aydan fazlan var takvime göreBi Saniye yerinde durmayan düz duvara tırmanan minik bi oğlum var..
Bütün gün kucağımda onu da taşıyorum 13 kilo...
ama bende sancı mancı bi şi yok.. Ağrı yok .. Doğumun yaklaştığına dair bi ş
yokkkkkkkkkkkkk
püfffffff
Yavrular aranızda seker hamurundan kurabiye yapabilen var mı ya da bunu meslek olarak yyapanan ya da yaptıgı tanıdığı oolmaden yaptırmak istiyorum ama tanesi 2,5 diyorlar cok pahalı
var
mı daha uygun bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?