2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba aniişler ve tosbikleri

bugün hamile kalmadan başladığım saça geçici kalıcı şekil verme kursumu bitirdim sertf. aldım artık kuaför sayılırım her ne kadar son 1-2 ay gitmesem de benden olsa olsa kuaförcük olur bu yetenekle fön boya maşa vb şeyler yapabiliyorum sadece sonra kurs arkadaşlarımızdan birinin evine kahve içmeye gittik hop evlere geri dağıldık sizde bu arada boş durmayıp 40-50 sayfa cırcır konuşmuşsunuz civilim.com dan aldığım ürünler geldi işte karşınızda

kk bile fark etmiş uyariyor seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aloooo napion sen yaaaaa

canim bence riske atma , benim abimin eşi dogum sancisi baslayinca sezeryana alindi , bebeişini sezeryanla al kucagina , birde sonrasinda 2. bi ameliyat olmak zorunda kalirsan bebişine nasli bakıcaksin , o kadar riske atmaya gerek yok bence canim , hayirlisi hakkinda.

Hayırlı olsun cnım, güle güle kullansın bebişin.
Anakucağı nasıl kalite olarak iyi görünüyormu? ben de almak istiyorumda.

kızlar benim bugun hep kasıklarım agrıyor hafif hafif ve leğen kemiğimde de agrı var. ........ artık sona dogru geliyoruzz..belirtiler

kendini göstermeye başladıı.bakalım ben bu haftadan sonra doguruurum diyorum ama kısmett

ben okurken tutamadim kendimi , Allah sizin yardimciniz olsun , çok zor süreçler inş kolayca atlatirsiniz , hakkinizda hayirlisi , ben her gun kıldıgım namazima ettigim dualarima ece'yide ekliyorum canim inş kabul olur , en kolay en rahat sekilde atlatirsiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz inş canim .

çok güzeller canımm güle güle kullanın inş. geçen hafta bende civile gittiim senin bebek çantasının pembe gri olanı var dı ondan aldım portbebe de aldım..

TABİ SEN tecrübelisin güzel anne... biz de bekliyoruz öle mal mal... belirti dediğin nasıl bişey ki... ben ne zaman doğurucam yaa...

ne güzel canim , daim olsun mutlulugunuz inşşş

güle güle kullanin canimm ,

saç için sanami gelcez artık

TABİ SEN tecrübelisin güzel anne... biz de bekliyoruz öle mal mal... belirti dediğin nasıl bişey ki... ben ne zaman doğurucam yaa...

cok güldüm yarimcim aynen öyle çok güzel tanımlamışsın ama bişey bilmeden bekliyoruz belki gereksiz şeylerde panik yapıp ,acil bişeyde anlamıycaz bana da öyle geliyor arada bi heryerim ağrıyo sanki bekleyince geçiyo heralde yoruldum diyorum şimd hiç bi ağrıyı kaale almıyorum başıma gelcek var ama hadi bakalım

al benden de o kadar yani...
bişi oluyo hooopp acile... sonra başka bi gün bişi oluyo amannn otur geçer diyoruz... böyle diye diye sancıdan kıvranma aşamasında anca hastaneye gideriz biz... yolda doğurmayalım da...

canım senin ve bebeğinin Allah yardımcısı olun senın için bol bol dua edecem,ama hastane doktor değiştikçe farklı farklı konusuyorlar herkesın bakısı farklı umarım en iyi şekilde sonuçlanır,Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sihhat versın şifa bekleyenlerde şifa insallh

şu son cümlen beni benden aldı yani.allahım ya adam düşüncesizce konuşuyor işte.neyine güvenecek kendine fütursuzca inanan saflara güveniyor.
güle güle kullan hepsi çok güzel.kuaförlükkursu çok güzel fikirmiş.o da hayırlı olsun canım

kuaförlük hayırlı olsun cnm bence çok güzel bir uğraş ve ilerletirsen güzel bi işin olmuş olur...bebeğin biraz büyüdüğünde yapabilirsin...cicişlerinizde çok güzelmiş iyi günlerde kullanın

Neslihan

Çok güsel sürpriz yapmış eşin canım mutluluğunuz coşkunuz daim olsun inşallah

lyre

Aldıklarını güle güle kullan canımmmm

Acenu

Gerçekten kk bile uyarıyı yaptı yanii ,,,neyin kafasını yaşıyorumki bennn

Herkese merhaba, bugun rutin haftalik kontrolum vardi 37+2 deyim kizimin boyu 47cm kg su 2.700 mus suyum bebege yeticek kadar yani sinirdaymis zaten benim 15 aylik bi kizim daha var ondada azalmisti sonra bi gun ne gece nede sabah hic oynamadi dr gittim hemen bitmis sikismis 32 haftada acil sezeryan olmustum haraketlerine dikkat et dedi drumuz jaftaya bugun dogum olucak zaten ( sezeryan) insallah dahada azalmazda zamaninda dogar kizim , kg ilk kizima gore iyi 1910 dogmustu kuvozde 2020 oldugunda verdiler, bu daha iyi ama genele bakarsak zayif son 23 haftadir istahimda yok yesem yiyebilsem dogrusu bir
az daha alir gerci minyon tip bende oyleyim, gun belliydide bugun sabah 8:30 burda ol 9:15 gibi aliriz amelyata falan dedi sanki yarinmis gibi heyecan kapladi icimi ikinci defa olmasina ragmen heyecan ayni ilk gibi,
Allah herkese kolay hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.

kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…