2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
TABİ SEN tecrübelisin güzel anne... biz de bekliyoruz öle mal mal... belirti dediğin nasıl bişey ki... ben ne zaman doğurucam yaa...

canım agırlaştım iyice,sık sık tuvalete gidiyorum,kasıklarımda ve karnımda agrı var hafif hafif, karnımda bebeğim sürekli biyerlere toplanıyor(sertleşiyor),iştahım yok.midem bulanıyor gibi oluyor.. bende bunlar var... valla sancımı evde çekicem öyle gidicem ben hastaneye... hastanenin stresi yetiyorr zaten.ilkkinde hastaneye gittiğimde sancım vardı. korkudan gitmişti şimdi öyle yapmıcam kısmet olursa...

vay anasını yaa....
cehalet ne kötü bişiii arkadaşşş:18::18:

canım bu kainatta allahın ol deyipte olmadığı hiç birşey yok yer gök duayla ve dualarım senin ve bebeğinle inş. O süreci çok ama çok kolay atlatırsınız

çocukla hamilelik çok zor bir de senin küçükmüş.allah kolaylık versin valla.

benim de karnım geriliyo sertleşiyo... karnımda benim de hafif hafif ağrılar oluyo... bunlar mı belirtiler yani... wc gitsem sanki litrelerce idrar boşaltıcakmışım hissiyle 2-3 ml yapabilyorum:18::18:

vay anasını yaa....
cehalet ne kötü bişiii arkadaşşş:18::18:

canım ikincide sen böyle olucan merak etme bişey oldugunda hemen hastaneye koşmayacaksın... çünki biliceksin niye öyle oldugunu :)

Son düzenleme:
benim de karnım geriliyo sertleşiyo... karnımda benim de hafif hafif ağrılar oluyo... bunlar mı belirtiler yani... wc gitsem sanki litrelerce idrar boşaltıcakmışım hissiyle 2-3 ml yapabilyorum:18::18:

aynen canım yavaş yavaş hissettirtiyor artık ben gelcemmmm anneee hazırlıklı ol diyorrr

Allah yardımcın olsun valla ... zor tabi ki.. ama sonra rahatlarsın ikisi birden büyür :)
Görcez bakalım
herkes aynı şeyi söylüyo
biz de akıllılık yaptık ikisi kardeş Çe büyüsün bizde bu defteri kapayalım diye ama....
görcez mi rahatlık...
Allah I'm ercez mi rahataaaaaaaaaa

kızlar 3-4 saatlik uykuylayım bölük pörçük bugunde çok yoruldum karnım biraz sert ayaklarım aşırı şişi karnıma iğnelere batıyor gibi içimde fenalık hissi off ne oldu bana dr gitmelimiyim

Sorma yaaaa ssorma
yasamayan anlamaz bunu
coooookkk zor
eşimin işten gelmesini nasıl bekliyorum var ya
gececek bu süreç inşallah
ne diyim

benim kızım da 4 yaşında zorlanıyorum gerçekten.nasıl ilgilencem öbürü doğunca diyorum.hayırlısı bakalım ne yapcaz.siz kendiniz mi düşündünüz 2.yi,birinci daha küçükken

Görcez bakalım
herkes aynı şeyi söylüyo
biz de akıllılık yaptık ikisi kardeş Çe büyüsün bizde bu defteri kapayalım diye ama....
görcez mi rahatlık...
Allah I'm ercez mi rahataaaaaaaaaa

bende çok istedim de peş peşe olsun ..ama eşim istememişti... şimdi diyorum keşke olsaymışşşş.bakalım bu dogsun da 2- 3 yaşına gelince hemen bi tane daha düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…