Yok canım ben ısrar ettim ama onlar nstde sancı görmeden sezeryanada alamıyorlarmış yani normal doğum riski oluşmadığı müddetçe bebeği anne karnında tutmak istiyorlar ama ben gelişiminde sorun olmadığı için bu aşırı stresi artık yaşamak istemiyorum. Cuma sabahı aç gel dediler tekrar nstde bakacaklar duruma göre bakarız dedi artık hayırlısı...canım hayırlısı olur inşallah,doğum tarihi belli değil mi
nasipten ötesi boşşşş
canım ben kurabiye siparişi verecektim ama keşke kendim yapabilsem; şeker hamurunu kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun, ben bir kaç kere hamuru hazır aldığım halde pastayı kaplayacak kadar bile açamadım her yer berbat oldu
kızın doğmadan uğur getirmeye başlamış
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/168115-r305za-madazl305-5.html
canım bu sayfada etutun nickli birinin yorumunu gördüm yazdığına göre onun bebeğinde de aynı durum varmış, bir dr dan bahsediyorlar??
bugun oğlum için hazırlandım
onu guzel karsilamak ıçın
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
esımle hastaneye götüreceğimiz esyaları kapının yanına cıkardık
ana kucağına bır anda boş ken yarın dolu olacağını rabbımın ıznıyle hayal ettım
sana kavusuğım ana saatler kaldı Ruzgar
cok heyecanlıyım
sana kavusacağım için sevinçten ağliyorum
sende cok harekelısın bu aksamm annecım
senınde mutluluğunu hissediyorum
canım arkadaslarım 9 ay boyunca butun heyecanımı sizinle yasadım
hep destek oldunuz
allah hepinizden razı olsun
saat 10,30 da hastanede olacağım
12,30 da sezeryana alacaklar,
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
Yok canım ben ısrar ettim ama onlar nstde sancı görmeden sezeryanada alamıyorlarmış yani normal doğum riski oluşmadığı müddetçe bebeği anne karnında tutmak istiyorlar ama ben gelişiminde sorun olmadığı için bu aşırı stresi artık yaşamak istemiyorum. Cuma sabahı aç gel dediler tekrar nstde bakacaklar duruma göre bakarız dedi artık hayırlısı...
Canım araştırdığın için teşk ederim ben c.paşadaki bu cihat şen e gitmeden rıza madazlıyıda duymuştum ikiside çok iyi dediler perinatolojideki uzman cihat şen in öğrencisi olduğu için biz onun hastası olmuş olduk öle içimizi rahatlatıncada başka Dr arama gereği duymadık. Sen rahat ol bizim hastamızsın tabiki burda bakıcaz bebeğine fln die öle kesin konuştularki...
Ne başka Dr a nede bu şekilde doğum yapan birinden görüş almaya gerek duymadık işte
Kızlar daha yeni geldik hast.den
Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden
Yavrular aranızda seker hamurundan kurabiye yapabilen var mı ya da bunu meslek olarak yyapanan ya da yaptıgı tanıdığı oolmaden yaptırmak istiyorum ama tanesi 2,5 diyorlar cok pahalı
var
mı daha uygun bi yer
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
cok heyecanlıyım
hep destek oldunuz
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
kızlař 36+4 olduk bizim kız kıpır kıpır hala misal su an uyuyamiyorum saga donuyorum vuruyo sola donuyorum vuruyo hareketlerinin azalmis olmasi grekmiyor mu?var mi boyle benim kız gibi kıpır kıpır olan
hayırlı haberler al ınsallah canım benımmmrandevuyu kaptım bu arada kızlar yarın 10 30 oglumu gorcez baabsıyla ınsallah guzel haberler donerız:)
gözün aydın canım benımmmSelamm kızlaarr
geçmişi bitirip geldim nihayet
dün oğluşumu kontrol günümüzdü.
sabah erkende kalktık kahvaltımızı yaptık.heyecanla gittik hastaneye.
doktor çok yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık.
sonra girdik doktorumuzla biraz sohbet birazda sıkıntı var mı onlardan konuştuktan sonra oğlumu görmeye ultrasona geçtik.
şımarık oğlumm hiç yüzünü göstermedi bize. heryeriyle sakladı yüzünü
ama olsuunn benim minik oğluşum 2900 olmuş doktorumuzda çok beğendi kilosunu gelişimini. bir sıkıntısı gözükmüyormuş oğlumun. suyu yeterli seviyedeymiş.başı aşağıdaydı sağ kasığımda ama doğum kanalına girmemiş henüz. aman girmesinn çünküü
doktorumuz haftaya amerikaya gidiyormuuşş :18: ondan sonraki haftaya cuma görüşebilicez doktorumuzla.
haftayada nst ye giricekmişiz başka bir doktora yönlendirdi bizi. inşallah bi sıkıntı yaşamayız doktorumuz gelene kadar.
doktorumuz geldiğinde de çatı muayenesi olucam doğum şekline ona göre karar vericekmişiz.
artık iyice sona yaklaştık. çok heyecanlıyım çookkk.
bu arada dün epey bi gezdik.
eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı ptesi onu görmeye gittik.
çookk tatlıydı anne babanın heyecanını görünce bende biran önce oğluşumu kucağıma almak istedim
dün nihayet oğlumun odasına perde beğendim. dolabınıda seçtik. oğlumun amcası gidip alıcak bugün dolabımızı.
bende oğlumun son!! süslerini aldım. dolabına cicili kulplar aldım. butikbebeden aldığım kıyafetleride işyerime gelmiş gittik onlarıda aldık. iyiki almışım çok güzeller aldıklarım
çok çok çookk heyecanlıyım kızlarrr. doğuma iyice yaklaştık. artık görmek istiyorum oğluşumuuuu.
işte kısmet mesleesı canım RABB ım ol desın yeterkı hepsı bır anda olurrr cok sukurrrselam kızlar yazamıyorum kac gundur ama cok guzel seyler oldu.ev bulamadık esım ıs degstremedı falan demıstım ya ev bulduk boyandı bazı esyalrı yenıledık,kızımın odasını yaptık tum eksıklerını aldık boyle bunlarla ugrasırken kocişim dedı ıs degıstırebılırım bırde buna sevndık kendıme nazar degdırcem masllah dıyelım halımıze.bugunlerımıze sukurler olsun.kızımda cok cok ıyı ay ben cok mutluyum :)
ben istemıyorum o andaa annemı fılan kv ıstememe ama gelırse bılemem dogum yapınca gelsınler cunku suan annemı ıı anlıyorum ve dogum sancısıı o ka sıddelıkı o anda annemın benı gorup de uzulmesını stemem ben dogum yapayım esım goz aydın etsın arasın sonra gelirr yanı toparlanınca ısterım kıyamam yoksa uzulmesineeeeannen gelemiyor mu canım?ben o durumda annemden başkasını istemem de.bu arada eltin de gerçekten çok iyiymiş herkes yapmaz.
ya ben de bu korunma işine çok taktım bi arada burda onu konuşsak iyi olur aslında önemli konu.
o da ilginçmiş.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.bu arada eşin de inşallah unutmaz ben çok sinir olurum da.
ay benim de bir öğrencimin annesi vardı takmıştı bana.o zaman 2 yıllık evliyim.biz de hiç çocuk istemiyorduk kadın bir iki sordu çocuk düşünmüyor musun diye.yok henüz düşünmüyorum dedim.baktım ikide bir gelip şöyle yap böyle yap çocuk için formüller veriyor.en sonunda kadınla muhattap oldum zaten ben doğum kontrol hapı kullanıyorum istemiyorum ki dedim.hala pes etmedi,sürekli bana formül buldu.ben zaten hap kullanırken nasıl işe yarayacak bunlar, bile dedim.sanki o lafı söyleyen ben değilim kesinlikle bıkmıyor hala aynı şeyleri söylüyor.sonra ben artık 1 sene sonra çocuk istedim hamile kaldım.çocuğu da artık benim öğrencim değil kadın gelmiş sınıfıma nasıl seviniyor tebrik ediyor.niye bana taktı anlamamıştım.
işte ben de gece böyle bir rüya gördüm yaklaştıkça sıkıntısı da arttı.hayırlara gelsin.
yaşı uzun olsun canım allah analı babalı büyütsün.
iyi işte böyle olmak.moral ve cesaret çok önemli bence doğumda.
kızlar ben de biraz önce bir ağda yapmaya kalkışayım dedim.mahvoldum.ağdayı yapıştırdım sonra çekemdim orda kaldı.yıkarım yıkarım çıkmaz.kolonyayla biraz uğraştım.o biraz çıkarsa da tam olmuyor.ne yapcam ben ya bilen var mı çıkarmanın yolunu.
bugün de bitti son iki iş günüm..
yarın doktor kontrolümüz var inş. bebeğim kilo almıştır iki hafta önce 2040gr dı
bendede oluyr dr sordum hamıslıgın ılk ve son haftası bırbırıne yakın benserlıkler gosterırı dedı canımmmrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum
hemen koyp yaptım onemlıler klasorumee ve kuru soganını unutmamak gerek sancı anındaaaa ne gogus yarası nede sut gelemesı faktoru kalır ortada ınsl unutmama bendeeeeeeeeeeekızlar bugün tv de bi programda bizlerle ilgili bilgiler veriyordu hemen not aldım siznlede paylaşayım..
gaz olmaması ve göğüs ucu için tahin ve mahlep karıştırılıp göğüs ucuna sürülürse bebekte gaz olmazmış....
göğüs ucu yara olmasın diyede, 1 tatlı kaşığı vazelin,1 tatlı kaşığı ozon yağı,1 tatlı kaşığı gliselin,1 tatlı kaşığı susam yağı bunlar karıştırılıp her emzirmeden sonra göğüs uçlarına sürülürse çok rahatlatıyormuş....
ben bu yara olayından çok tırsıyorum yaaa....ve bunun içinde herşeyi denicem galiba...daha şimdiden göğüs ucum ve çevresi çok ağrıyo lansinoh krem kullanmaya başladım ama ağrısı geçmiyor((
hakkında hayırlısı olsun canım benımmmm senın vakıt bellı artık sıra bısdee o zamannnSelam güzel anne adayları!
Paşamın doğum şeklinin nasıl olacağının belli olacağı için bugün önemli bir kontrol günümüzdü. Vesselam belli oldu da. Benim tembel oğlum aynen kafası yukarıda göğüslerimin altında ayaklarını da kasıklarıma vermiş dikey olarak sere serpe yatmakta hala. İlk hamileliklerde rahim daha küçük olduğu için bebek genelde 37. haftaya kadar dönemedi mi sonrasında da dönme ihtimali pek kalmıyormuş. Bu sebeptendir ki haftamız artık hem ilerlediği için ve gelişimimizde yerinde seyrettiği için ( Kilomuz 3300gr olmuş maşallah!) artık sezaryana karar verdi doktorumuz. Gönlümden normal doğumda geçse her şeyden önce sağlıklısı ve hayırlısı olsun artık diyorum..Salı günü tekrar kontrol günümüz ama bir aksilik olmadığı sürece Epidural sezaryen olarak 28inde alacak doktor amcamız bizi doğumhane hayırlısıyla.
Bizden haberler şimdilik bu kadar..
Bundan sonraki süreçte herkese güzel gebeliklerini sağlıklı doğumlarla taçlandırmayı diliyorum Allah'tan!
canım fazilet cimm ınsallah kı bu durumdan RABB ım senı mukafatını kat kat verecektır kı ne verırse versın ınsll yanında sabır -sevgi- hosgoru de verırı ınsl kı bu durumlardan kolayca atlatırısnız sen ve esın ve aılen ınsalllahh duam dasınn canım benım ınsl hıc beklemedıgın gıbı olur ve bır anda bakmısısnkı hersey bıtmıs ece cımm cok saglıklı bır kızce olmuss ve tum korkularınız bıtmıs cok sukurkı tadevısı olabılecek bır rahatsızlıgı var dıyo dr lar unutmayalım tamam zor ama beterın beterını dusunmek gerek o zaman tevekkul etmemız daha kolay olucaktır ınsll bol sabır ve şifa dilegimlee sen ve ece miz içinnnKızlar daha yeni geldik hast.den
Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden
cok tatalılar hepiciiideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemerhaba aniişler ve tosbikleri
bugün hamile kalmadan başladığım saça geçici kalıcı şekil verme kursumu bitirdim sertf. aldım artık kuaför sayılırım her ne kadar son 1-2 ay gitmesem debenden olsa olsa kuaförcük olur bu yetenekle fön boya maşa vb şeyler yapabiliyorum sadece sonra kurs arkadaşlarımızdan birinin evine kahve içmeye gittik hop evlere geri dağıldık sizde bu arada boş durmayıp 40-50 sayfa cırcır konuşmuşsunuz civilim.com dan aldığım ürünler geldi işte karşınızda
Eki Görüntüle 739284 Eki Görüntüle 739285 Eki Görüntüle 739286 Eki Görüntüle 739287 Eki Görüntüle 739288 Eki Görüntüle 739289 Eki Görüntüle 739290 Eki Görüntüle 739291
hayırlı olsun cnm gununuz bellı olmus kolayca dogumun olsun ınsllllHerkese merhaba, bugun rutin haftalik kontrolum vardi 37+2 deyim kizimin boyu 47cm kg su 2.700 mus suyum bebege yeticek kadar yani sinirdaymis zaten benim 15 aylik bi kizim daha var ondada azalmisti sonra bi gun ne gece nede sabah hic oynamadi dr gittim hemen bitmis sikismis 32 haftada acil sezeryan olmustum haraketlerine dikkat et dedi drumuz jaftaya bugun dogum olucak zaten ( sezeryan) insallah dahada azalmazda zamaninda dogar kizim , kg ilk kizima gore iyi 1910 dogmustu kuvozde 2020 oldugunda verdiler, bu daha iyi ama genele bakarsak zayif son 23 haftadir istahimda yok yesem yiyebilsem dogrusu bir
az daha alir gerci minyon tip bende oyleyim, gun belliydide bugun sabah 8:30 burda ol 9:15 gibi aliriz amelyata falan dedi sanki yarinmis gibi heyecan kapladi icimi ikinci defa olmasina ragmen heyecan ayni ilk gibi,
Allah herkese kolay hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
ınsallahhh dua ıleeeeeeeeeKızlaaaaaarrrrr
süt arttırıcı çaylardan ne içeceksiniz
ben bu sefer naturpy mülk tea düşünüyorum
gercekten işe yarıyorumuş
bi de tabi Rezene mi hep içicem
zaten cok severim rezeneyi
uffff inşallah bu sefer sancı nasıl bi duygu yasarım yaaaaa
ben sancısız gitmiştim ddoguma
suni sancı vermişlerdi
doktorumla da anlaştık bu sefer ben istemedikce epidural da yapmıcak
yani normal normal sancıya ağlaya ağlaya dogurucam anam gibi
eskiler gibi....
İnşallah.....
hayırlısı o zaman belkı ben de yarın olurum akıntım yusundennnnnnnnbilmem müsaitsen bakalım dedi canım haftaya salı günü tekrar gideceğim inş
sertıfıkan hayırlı olsun canım benımmçok güzel cnm prensese layık
ben cuma gittiğimde sorucam yaptırmak istiyorum
iyi günlerde giysin cnm
eline sağlık cnm ben 3 gündür yapıcam
cnm bebenle eşinle nice uzun yıllara
ce eeee
allah kabul etsin cnm
cnm tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inş
ben 10 senenin üstüne yaptım ki ben yapmadım bebek süpriz yaptı daha 1 sene düşünmüyorduk
gözünüz aydın cnm şu ev işi bizimde halolsa biran önce keşke
olan arkidişler car cnm
kığzz ben size e vitamini demedim miiibeni,mde senin gibi çok hassastı kullanmaya başladım geçti
yemek boruma benzin dökmüşsün gibi oluyor bazen şekerli soğuk süt yudum yudum içiyorum iyi geliyor biraz
gözün aydın cnm
cnm dr lar her zaman olayların kötü kısmını anlatırlar ki allah korusun kötü birşey olursa aile hazır olsun biraz diye ama bu olacağı anlamına gelmez sadece prosödür gibi sen pozitif düşün umudunu yitirme ben işlerin iyi gideceğine inanıyor ve hissediyorum allah ecemizi korusun
yani çok kaliteli desem yalan olur idareten işte
:18:
sende güle güle kullan cnm
he gelinde bin piman geri gidin
sağol cnm
yok ben sevmedim kuaförlük işini sertf almak için sabır ettim yemek olayına devam edicem ben
sağol cnm
cnm gözün aydın
canım agırlaştım iyice,sık sık tuvalete gidiyorum,kasıklarımda ve karnımda agrı var hafif hafif, karnımda bebeğim sürekli biyerlere toplanıyor(sertleşiyor),iştahım yok.midem bulanıyor gibi oluyor.. bende bunlar var...valla sancımı evde çekicem öyle gidicem ben hastaneye... hastanenin stresi yetiyorr zaten.ilkkinde hastaneye gittiğimde sancım vardı. korkudan gitmişti şimdi öyle yapmıcam kısmet olursa...
bende çok istedim de peş peşe olsun ..ama eşim istememişti... şimdi diyorum keşke olsaymışşşş.bakalım bu dogsun da 2- 3 yaşına gelince hemen bi tane daha düşünüyorum
bayıldım karekaturune cnm hehehEki Görüntüle 739432
ayy kızlar bu resime çok güldümm :) sanki bzi anlatıyorr..benim eşimin göbeğine benziyorr
haydı sanada az kaldı cnm benımm gıt gıde yaklasıyoruz meleklerımıze ınsallahhhAllahım iki gün girmedim yine dünya kadar birikmiş :) doğum yapan yoktur umarım varsada banada söyleyin please :) dün gittik bizde oğlum ile nst ye girdik oğlum aşırı hareketli olduğu için tam sonuç almadık 3 defa girdim çıktım daral geldi :) doktor baktı sonuçlara tamam dedi artık doğumu bekliyoruz ağrın olur suyun gelir hemen buraya gel dedi bekliyoruz artık :)
hayırlısı ınsl cnm benımmmkızlar bebişim kg almıycak die korkuyordm çnki çok iştahszdm... ama keçiboynuzu pekmezi ve süt tabi ayrı vakitlerde aldım özellkle gece suyandkca süt içm ve uyumadan kçük kase kuruyemş cevz hurma üzm vs yedim. 3 kg olmş şükür. 2 haftaya doğumum var inş. tabi evde hapisim artk:/ dr yasakladı temzlk bile yasak. çok az kişide oluyormş bu çatı ağrısı. sezeryan olcam ama bebk yerlşmş rahme... normal doğm olanlarnkide yerlşmioya bazn ... işte Allahn hikmeti. 2 hafta bu sancıyla napcam ufgggggggggg sabr....:)
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
cok heyecanlıyım
hep destek oldunuz
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
zeynep1617--sırnasık günaydınlar kızlarr meleklerınızle bırlıkte hayırlı bır gun dılıyorummm
biz gıdıp az daha uyuyalım odevımızı yaptıkk
Sayfanın en altında reklamlar var ,
bana hep 300 kilo bi bayan resmi görünüyo kk bana özel mi yayınlıyo bunu acabaaaaaaaa
Her defasında aynı hatun kilo vermekten bahsedioo
ayy allahım yaa çok komikEki Görüntüle 739432
ayy kızlar bu resime çok güldümm :) sanki bzi anlatıyorr..benim eşimin göbeğine benziyorr
:18::18::18::18::18:Allahım iki gün girmedim yine dünya kadar birikmiş :) doğum yapan yoktur umarım varsada banada söyleyin please :) dün gittik bizde oğlum ile nst ye girdik oğlum aşırı hareketli olduğu için tam sonuç almadık 3 defa girdim çıktım daral geldi :) doktor baktı sonuçlara tamam dedi artık doğumu bekliyoruz ağrın olur suyun gelir hemen buraya gel dedi bekliyoruz artık :)
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
cok heyecanlıyım
hep destek oldunuz
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
gunaydin canlar nasilsiniz minikleriniz nasil bakim bizde uyku problemi yorgunluk hala ayniyiz hic bisicik yapasim gelmiyor iyice miskinlestim
zeynep1617--sırnasık günaydınlar kızlarr meleklerınızle bırlıkte hayırlı bır gun dılıyorummm
biz gıdıp az daha uyuyalım odevımızı yaptıkk
nasılsınız... biz geldik yine geçmişimizde okuduk ohhh rahatız
ayy allahım yaa çok komik
:18::18::18::18::18:
kızlar bebişim kg almıycak die korkuyordm çnki çok iştahszdm... ama keçiboynuzu pekmezi ve süt tabi ayrı vakitlerde aldım özellkle gece suyandkca süt içm ve uyumadan kçük kase kuruyemş cevz hurma üzm vs yedim. 3 kg olmş şükür. 2 haftaya doğumum var inş. tabi evde hapisim artk:/ dr yasakladı temzlk bile yasak. çok az kişide oluyormş bu çatı ağrısı. sezeryan olcam ama bebk yerlşmş rahme... normal doğm olanlarnkide yerlşmioya bazn ... işte Allahn hikmeti. 2 hafta bu sancıyla napcam ufgggggggggg sabr....:)
cnm benim çatımde kemikler özellikle çok ağrıyor ama doktor bana öyle birşey demedi.sadece progestan verdi içmem için :44:
günaydin kızlarrrrrr
bizde geldikkkkk işeee , uykumuz var , kahvalti yapmadik makyaj yok saç baş dagilmiş tombalak maymun gibiyimyarın son 2 gun tatil p.tesi kontrol o günde tatil , süper olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?