2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bugun oğlum için hazırlandım
onu guzel karsilamak ıçın
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
esımle hastaneye götüreceğimiz esyaları kapının yanına cıkardık
ana kucağına bır anda boş ken yarın dolu olacağını rabbımın ıznıyle hayal ettım
sana kavusuğım ana saatler kaldı Ruzgar
cok heyecanlıyım
sana kavusacağım için sevinçten ağliyorum
sende cok harekelısın bu aksamm annecım
senınde mutluluğunu hissediyorum
canım arkadaslarım 9 ay boyunca butun heyecanımı sizinle yasadım
hep destek oldunuz
allah hepinizden razı olsun
saat 10,30 da hastanede olacağım
12,30 da sezeryana alacaklar,
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun

canım hayırlısı olur inşallah,doğum tarihi belli değil mi
Yok canım ben ısrar ettim ama onlar nstde sancı görmeden sezeryanada alamıyorlarmış yani normal doğum riski oluşmadığı müddetçe bebeği anne karnında tutmak istiyorlar ama ben gelişiminde sorun olmadığı için bu aşırı stresi artık yaşamak istemiyorum. Cuma sabahı aç gel dediler tekrar nstde bakacaklar duruma göre bakarız dedi artık hayırlısı...

Canım araştırdığın için teşk ederim ben c.paşadaki bu cihat şen e gitmeden rıza madazlıyıda duymuştum ikiside çok iyi dediler perinatolojideki uzman cihat şen in öğrencisi olduğu için biz onun hastası olmuş olduk öle içimizi rahatlatıncada başka Dr arama gereği duymadık. Sen rahat ol bizim hastamızsın tabiki burda bakıcaz bebeğine fln die öle kesin konuştularki...
Ne başka Dr a nede bu şekilde doğum yapan birinden görüş almaya gerek duymadık işte

ay ne güzell erkencikten kavuşacksın rüzgarına inş dualarımız seninle canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarın büyük gün rüzgarına teyzesinden çokk slm söylee

canım dirençli ol inşirak ve salavat bolca oku canım cumaya kadar bol bol oku

canim ben de senden haberler var mi diye bakiyordum ECE bence de bizi sasirtacak gibi geliyor dualarimiz seninle ne kadar zor olsa da senin moralinin iyi olmasi gerekiyor kizin icin ayrica baska doktorlara da danismakta fayda vardir diye dusunuyorum

Yavrular aranızda seker hamurundan kurabiye yapabilen var mı ya da bunu meslek olarak yyapanan ya da yaptıgı tanıdığı oolmaden yaptırmak istiyorum ama tanesi 2,5 diyorlar cok pahalı
var
mı daha uygun bi yer

yasasin Ruzgar geliyor (Ruzgar gibi gelir insallah)

kızlař 36+4 olduk bizim kız kıpır kıpır hala misal su an uyuyamiyorum saga donuyorum vuruyo sola donuyorum vuruyo hareketlerinin azalmis olmasi grekmiyor mu?var mi boyle benim kız gibi kıpır kıpır olan

gunaydin canlar nasilsiniz minikleriniz nasil bakim bizde uyku problemi yorgunluk hala ayniyiz hic bisicik yapasim gelmiyor iyice miskinlestim

bu arada dogum yapan arkadaslar olmus hepsinin gozu aydin Allah anali babali buyutsun hayirli omurler versin bebislerine darisi biz bekleyenlerin basina vakti zamaninda kavusuruz insallh bebislerimize

nasılnız bakalım hepınız gusel bır gun dılıyorumm
graf cım bugun hasretıne kavusma gunun gusel gecsın agrın sızın az olsun ınsallahh
benım paşam bu gece durmadı sölekııı;;;
gece kıpır kıpırdı vee bır sag bır soll ve alt tarafıma acayıp cızz cızz gıbı agrı yaptı wc ye kostum durdum oglum cıkıcaksan cık artık tamam beklıyorum senı dıyee esımde dıyor ne yapmaya calısıyor bu bebe yaa :44:
gece tam 4 kez wc ye uyandım ılk defa ve suandada 2 sefer gıtıtmmm o ka cok cıkıyorumkı artık alt tarafımda acıyor benım paşama ayın 25 den sonra beklıyorum kesın olarakdan yarın dr ne der bılmıyorum tabiii

bugün bır ark.gelecek 2 bebesi ile memelketıne gıdecekmıs sen dogurmadan goruselım dediiidogum dirkennnben ve pşaam ayyy kurban olurum onun topugunu kasına gozunu yaradan aaaa
QUOTE=nddd;30871635]canım nice güzel günler geçirin inşallah eşinle bebişinleee
bakarsın eşin ev buldum diye süpriz yapar sana inşallah

çok sevimliymiş canımm çok yakışıklı olur oğlun bunun içindee

çok güzel olmuş tatlım kızçenin odasııı
sağlıkla büyüsün gülsün oynasın koşsun içinde Minik DURUmuz inşallahh

heheeheh ilahi çok güldüm yaaa.
bende doğduğu gibi ilk kendim görmek isterim. ama karışma korkusu değilde o kadar zaman ben taşıdım ilk ben göreyim isterim. benimki birazcık bencillik galiba

maşallah tatlım paşanaaa
hadi sana iyi dinlenmeleerr

heheeheh çok fenasın kızzz.
iyi laf söylemişsin ama kime ne ki

ben bu akşam yemekte kardeşimle başbaşayım. çok bi hazırlık yapmıycaz o yüzden bol salata çorba yeteeerr
Allah kabul etsin canımm

tek düşüncemiz doğum olduğu için böyle bi rüya görmüş olmalısın canım hayır olsun inşallah.

canım paradokssa yazmak istedin sanırım:44:[/QUOTE] ohh keyfinizi yasayın sızdee

randevuyu kaptım bu arada kızlar yarın 10 30 oglumu gorcez baabsıyla ınsallah guzel haberler donerız:)
hayırlı haberler al ınsallah canım benımmm

gözün aydın canım benımmm

işte kısmet mesleesı canım RABB ım ol desın yeterkı hepsı bır anda olurrr cok sukurrr
ben istemıyorum o andaa annemı fılan kv ıstememe ama gelırse bılemem dogum yapınca gelsınler cunku suan annemı ıı anlıyorum ve dogum sancısıı o ka sıddelıkı o anda annemın benı gorup de uzulmesını stemem ben dogum yapayım esım goz aydın etsın arasın sonra gelirr yanı toparlanınca ısterım kıyamam yoksa uzulmesineeee
zatenn bu gunlerde ıce duygusalım dogum anında nasıl olurum bılmemmm

bugün de bitti son iki iş günüm..

yarın doktor kontrolümüz var inş. bebeğim kilo almıştır iki hafta önce 2040gr dı
ınsl almıstır hayırlısından kalıcısından cnm benımmm

mrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum
bendede oluyr dr sordum hamıslıgın ılk ve son haftası bırbırıne yakın benserlıkler gosterırı dedı canımm

hemen koyp yaptım onemlıler klasorumee ve kuru soganını unutmamak gerek sancı anındaaaa ne gogus yarası nede sut gelemesı faktoru kalır ortada ınsl unutmama bendeeeeeeeeeeee
hakkında hayırlısı olsun canım benımmmm senın vakıt bellı artık sıra bısdee o zamannn

canım fazilet cimm ınsallah kı bu durumdan RABB ım senı mukafatını kat kat verecektır kı ne verırse versın ınsll yanında sabır -sevgi- hosgoru de verırı ınsl kı bu durumlardan kolayca atlatırısnız sen ve esın ve aılen ınsalllahh duam dasınn canım benım ınsl hıc beklemedıgın gıbı olur ve bır anda bakmısısnkı hersey bıtmıs ece cımm cok saglıklı bır kızce olmuss ve tum korkularınız bıtmıs cok sukurkı tadevısı olabılecek bır rahatsızlıgı var dıyo dr lar unutmayalım tamam zor ama beterın beterını dusunmek gerek o zaman tevekkul etmemız daha kolay olucaktır ınsll bol sabır ve şifa dilegimlee sen ve ece miz içinnnunutma bacım bız hep burdayız ınsllll

cok tatalılar hepiciiideeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlı olsun cnm gununuz bellı olmus kolayca dogumun olsun ınsllll

ınsallahhh dua ıleeeeeeeee
bilmem müsaitsen bakalım dedi canım haftaya salı günü tekrar gideceğim inş
hayırlısı o zaman belkı ben de yarın olurum akıntım yusundennnnnnnn

sertıfıkan hayırlı olsun canım benımm

amın ınsl..dua ıleeeeee

bende çok istedim de peş peşe olsun ..ama eşim istememişti... şimdi diyorum keşke olsaymışşşş.bakalım bu dogsun da 2- 3 yaşına gelince hemen bi tane daha düşünüyorum

Eki Görüntüle 739432

ayy kızlar bu resime çok güldümm :) sanki bzi anlatıyorr..benim eşimin göbeğine benziyorr
bayıldım karekaturune cnm heheh
o dedıgın dogum belıtırleın aynısı bende var paşa sureklı kasılıyor sem sert haldee ve gıt gıde belırtıler artıyorrrrrrrrr
haydı sanada az kaldı cnm benımm gıt gıde yaklasıyoruz meleklerımıze ınsallahhh

hayırlısı ınsl cnm benımmm

amanınnn graf cım benım ınsll temmuzun ılk annesının galiba yanı haberle doguma gıdenn dıgerlerı hep acıl gıttıklerı ıcn haber veremedıler sonradan duydukkkkhaydı hayırlı haberler ver bıse ınsl saglıcakal kavus melegıneeeeeeeeee dua et bize deee

zeynep1617--sırnasık günaydınlar kızlarr meleklerınızle bırlıkte hayırlı bır gun dılıyorummm

biz gıdıp az daha uyuyalım odevımızı yaptıkk

nasılsınız... biz geldik yine geçmişimizde okuduk ohhh rahatız
Sayfanın en altında reklamlar var ,

bana hep 300 kilo bi bayan resmi görünüyo kk bana özel mi yayınlıyo bunu acabaaaaaaaa

Her defasında aynı hatun kilo vermekten bahsedioo

Eki Görüntüle 739432

ayy kızlar bu resime çok güldümm :) sanki bzi anlatıyorr..benim eşimin göbeğine benziyorr
ayy allahım yaa çok komik
:18::18::18::18::18:

oyy , hadi hayirli haberle inşşş , Allah yardimciniz olsun

gunaydin canlar nasilsiniz minikleriniz nasil bakim bizde uyku problemi yorgunluk hala ayniyiz hic bisicik yapasim gelmiyor iyice miskinlestim

zeynep1617--sırnasık günaydınlar kızlarr meleklerınızle bırlıkte hayırlı bır gun dılıyorummm

biz gıdıp az daha uyuyalım odevımızı yaptıkk

nasılsınız... biz geldik yine geçmişimizde okuduk ohhh rahatız

ayy allahım yaa çok komik

:18::18::18::18::18:

günaydin kızlarrrrrr

bizde geldikkkkk işeee , uykumuz var , kahvalti yapmadik makyaj yok saç baş dagilmiş tombalak maymun gibiyim yarın son 2 gun tatil p.tesi kontrol o günde tatil , süper olcakk

cnm benim çatımde kemikler özellikle çok ağrıyor ama doktor bana öyle birşey demedi.sadece progestan verdi içmem için :44:

günaydin kızlarrrrrr

bizde geldikkkkk işeee , uykumuz var , kahvalti yapmadik makyaj yok saç baş dagilmiş tombalak maymun gibiyim yarın son 2 gun tatil p.tesi kontrol o günde tatil , süper olcakk

günaydınnssss canım..hoşgeldiniz..deme öle kendine hamileyiz bizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…