2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

günaydn hoş geldin canim,

bitmez bizim dır dırımız

günaydın kızlar bende bu kadar rahat olaydım keşke şirkette bizimkide özel fakat patronlar başımızda napalım kaderimiz buymuş
kızlar bişey sorucam her sabah uyandığımda böle karnımda gerilme isteği duyuyorum karnımla böyle gerilmek istiyorum oluyomu sizede ister istemezde geriliyorum hep hani uykudan kalıkınca böle bacaklarını ileriy ellerini yukarı kaldırıp gerilirsin ya bendede öle :))

Günaydın kızlarr

kahvaltımızı yaptık evimizi topladık oturduk pc başına. bugün dr kontrolümüz var son dr kontrolü bu :18: artık kesin günü belirlicez.
dün gece çook sıcaktı resmen su döküldü heryerimden. Hiç uyuyamadım çatı kemiği ağrısı nefes alamama da cabasıydı

Kızlar ne dicem bebek şekerleri için etiket yapan arkadaşlar vardı burda rica etsem paylaşabilir misiniz?? Halamıza yollicaz taslağı oluşturup o çıkartıcak işyerinden.

grafcım okurken gözlerim yaşardı resmen Allah yardımcın olsun canım

sizede gunaydin pasanla canim ay bende uyumak istiyorum ama olmuyor kafam kazan gibi gunde 3 saat uyuyabiliyorum anca
bende devamlı uyuyorum kızlar ya kafamı kaldıramıyorum ne olacak bilmem :)
kız lavaboya gitmek istemiyorum bugun ayna heryer die

biraz yüzümde şişmiş sankiii

kendimi iyi hissetmek için tek bişey yok gibi şuannnnnnnn

ayrica geldimi tüllerin :))) ben daha almadimdaa
aynen ya bende aynadan nefret eder oldum birde fotograflarda güneş gözlüğü olmazsa surat dev gibi :)

walla canım ben geriliyorum resmen bişey olmaz umarım :)

kız ağlattın beni..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
darısı bize de inşallah..

tv yok kız pc den izliyorum :)))

özel sektörde böyle ,

ama ben keşke memur olsaydim
bizde çoğu site yasak bi ara kkya yorum yapmayıda yasakladılardı şimdi allahtan kaldırdılar. birde facei açsalar süper olacak memurluk sınavlarına girmiyormusun bi ihtimal olur belki ben ölesine sınava girip ölesine tercih yapmıştım ölesine atandım çok oldum bende şirkette çalışıyordum geçensene eylüle kadar
ben uzun zamandır uykumun arasında bile geriliyorum elimde olmuyor

ohhh evde olmak böle bişi.. terleme olayı bendede var örtmek için hiçbişi almıyorum üstüme sadece atlet şort yinede suu foşur foşur

canım kan ılacı dıye verilen zaten demir içeren hap birde senin hemoglobin değerin kaç ki bıraktırmıs,ayrıca bu kilo takıntılı doktorları sevmıyorum sankı 30 kılo aldında cok diyor ben hiiiç takmıyorum doktorumun dedıklerını marul ye bol bol az ve öz ye diyo nasıl olacaksa

bu seferki kaçti bi dahakine inş , yaştan kaybetmezsem giricem

casus prog var aslinda :) face acabilirsin

cok heyecanlandım saatlerin kalmıs yavruna kavusmana

Telefondan da olsa girip ne var ne yok kontrol etmeye calisyrm ama gecmisi okuyabilmk ne mumkun:) bizde degisen pek bisey yok. Orta duzeyde agrilar devam ediyo. Tahminen 15-20 temmuz dogum tarihi, ama bakalim sancilarim erken basladigi icin kizim surpriz yapabilir.korkum tam gaz devam ediyo napcaz bakalim?herkesi opuyorum

kan ilacının yanında decavit de verdi bana canım bu da demir için demişti decavite vitamın var ya. sonra melekte gelince burdaki doktor bıraktırdı ama kan ilacına devam ediyorum onu bırakmam kuzenim doktor oda aynı şeyi dedi doğumdan sonra 3 ay daha kullan sakın bırakma kan ilacını diye. benim hemoglobin ilk başta 7 falandı şimdi 11 de canım. kiloyu memlekte gelene kadar takmadım hiç ama burdaki doktor sağolsun adamı psikolojik çöküntüye soktu. ben günde 3 bardak süt içiyordum bence o şişirdi beni bir haftadır azalttım süt neredeyse pek içmiyorum bu hafta kilo almamışım. sonra eşimle ve memleketteki bir kaç arkadaşla konuştuk çocukları olmayan tedavi görenlerle dedim ki şükürler olsun sana Allahım kilo falan hiç önemli değil yeterki oğlumu sağlıkla elime almayı nasip et o yüzden takmıyorum artık

ben sabahları uyandığımda çoğu zaman hamile olduğumu unutup genleşiyorum aklıma gelincede pişman oluyorum

benim 12 kilo olmus canım ama anlamadığım geçen gün yattım sabah kalktım 1.6 kilo almısım geceden sabaha gider bole sey mı olur dedim kaldı

oluyr canım son ay farklı diyorlardı ya aynn öyleymiş bende son ayda 5 kg aldım neredeyse alyansım ilk kez bu 2 haftadır sıkmaya başladı ama doğuma bile onunla gideceğim çıkarmam asla :) hatta iki hatadır öyle tuhaf hissediyorum ki ayakkabılarım sıkmaya başladı bacaklarım şişti ayağım puf böreği gibi resmen ve düşün bunların hepsi son 2 haftada oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…