vay anasını sayın seyirciler yaa işyerinde tv klima ohhh valllaaa
Günaydııın! Nasılsınız bakalımSonunda şu bilgisayar başına oturabildim kaç gündür misafir koştur koştur derken giremedim. Biz sizleri çok özledik ya bu arada baya kaynatmışsınız nerdeyse 100 sayfa anaaam.
Ay kızlar çok merak ediyorum ben yokkan doğum yapan oldumu???Bu hafta???
Geçmişe bakıp geliyoruuuz
en son 16 idi 5 daha alıpda bitirebilsem şükredecem:18::18:1 ayda 5 kilo vay anasınıı
mantıkluuuu
benimki oğlan deil ama sivriii böle top yutmuşum gibi
grafcım okurken gözlerim yaşardı resmen Allah yardımcın olsun canımbugun oğlum için hazırlandım
onu guzel karsilamak ıçın
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
esımle hastaneye götüreceğimiz esyaları kapının yanına cıkardık
ana kucağına bır anda boş ken yarın dolu olacağını rabbımın ıznıyle hayal ettım
sana kavusuğım ana saatler kaldı Ruzgar
cok heyecanlıyım
sana kavusacağım için sevinçten ağliyorum
sende cok harekelısın bu aksamm annecım
senınde mutluluğunu hissediyorum
canım arkadaslarım 9 ay boyunca butun heyecanımı sizinle yasadım
hep destek oldunuz
allah hepinizden razı olsun
saat 10,30 da hastanede olacağım
12,30 da sezeryana alacaklar,
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
bende devamlı uyuyorum kızlar ya kafamı kaldıramıyorum ne olacak bilmem :)sizede gunaydin pasanla canim ay bende uyumak istiyorum ama olmuyor kafam kazan gibi gunde 3 saat uyuyabiliyorum anca
aynen ya bende aynadan nefret eder oldum birde fotograflarda güneş gözlüğü olmazsa surat dev gibi :)kız lavaboya gitmek istemiyorum bugun ayna heryer die
biraz yüzümde şişmiş sankiii
kendimi iyi hissetmek için tek bişey yok gibi şuannnnnnnn
ayrica geldimi tüllerin :))) ben daha almadimdaa
walla canım ben geriliyorum resmen bişey olmaz umarım :)günaydın kızlar bende bu kadar rahat olaydım keşke şirkette bizimkide özel fakat patronlar başımızdanapalım kaderimiz buymuş
kızlar bişey sorucam her sabah uyandığımda böle karnımda gerilme isteği duyuyorum karnımla böyle gerilmek istiyorum oluyomu sizede ister istemezde geriliyorum hep hani uykudan kalıkınca böle bacaklarını ileriy ellerini yukarı kaldırıp gerilirsin ya bendede öle :))
bugun oğlum için hazırlandım
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
cok heyecanlıyım
hep destek oldunuz
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
bizde çoğu site yasak bi ara kkya yorum yapmayıda yasakladılardı şimdi allahtan kaldırdılar. birde facei açsalar süper olacaktv yok kız pc den izliyorum :)))
özel sektörde böyle ,
ama ben keşke memur olsaydim
ben uzun zamandır uykumun arasında bile geriliyorum elimde olmuyorgünaydın kızlar bende bu kadar rahat olaydım keşke şirkette bizimkide özel fakat patronlar başımızdanapalım kaderimiz buymuş
kızlar bişey sorucam her sabah uyandığımda böle karnımda gerilme isteği duyuyorum karnımla böyle gerilmek istiyorum oluyomu sizede ister istemezde geriliyorum hep hani uykudan kalıkınca böle bacaklarını ileriy ellerini yukarı kaldırıp gerilirsin ya bendede öle :))
Günaydın kızlarr
kahvaltımızı yaptık evimizi topladık oturduk pc başına. bugün dr kontrolümüz var son dr kontrolü bu :18: artık kesin günü belirlicez.
dün gece çook sıcaktı resmen su döküldü heryerimden. Hiç uyuyamadım çatı kemiği ağrısı nefes alamama da cabasıydı
Kızlar ne dicem bebek şekerleri için etiket yapan arkadaşlar vardı burda rica etsem paylaşabilir misiniz?? Halamıza yollicaz taslağı oluşturup o çıkartıcak işyerinden.
aynen canım bende. kv gelinin ne kadar cesaretli hiç doğum yapacak gibi değil demişler annemede aynı şekilde. eşimde dalga geçiyor bizim hatun 6 tane doğurdu bu 7. alışkın o diye. bende de saçma bir cesaret var ama hadi hayırlısı :)
canım 25 tane bezi ne yapacaksın 5 gün kalsan bile çok fazla o bez bence :)
bencede millette ne eltiler var benim o durumda en son görmek istediğim insan olur kendisi :) ya evet kesinlikle sana katılıyorum korunma olayı çok önemli en güvenli tedbiri almak lazım doğumdan sonra :) mllet banada çok laf etti evendin daha bir yıl dolmadan bebek oldu daha yaşın 27 cahilmisin acelen ne diye ama ne yapayım eşim istedi kıramadım millet çok meraklı karışmaya
bende oluyor canım bu ara bulantı
ya demir ilacını ve kan ilacını benim doktorum doğum sonuna kadar kullan demişti. sonra memlekete geldim burda bir doktorun izlemesine girdim adam aç kilo aldın dedi 35 haftada 14 kg aldım dedim adamın gözleri kocaman oldu çok fazla almışsın hemen demir ilacını bırak dedi bende bıraktım kan ilacına devam ediyorum birde magnezyum verdi. acaba kullansam mı bilemedim
bizde çoğu site yasak bi ara kkya yorum yapmayıda yasakladılardı şimdi allahtan kaldırdılar. birde facei açsalar süper olacakmemurluk sınavlarına girmiyormusun bi ihtimal olur belki ben ölesine sınava girip ölesine tercih yapmıştım ölesine atandım çok oldum bende şirkette çalışıyordum geçensene eylüle kadar
ben uzun zamandır uykumun arasında bile geriliyorum elimde olmuyor
ohhh evde olmak böle bişi.. terleme olayı bendede var örtmek için hiçbişi almıyorum üstüme sadece atlet şort yinede suu foşur foşur
bugun oğlum için hazırlandım
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
cok heyecanlıyım
hep destek oldunuz
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
herkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
anladim canim , ben 4-5 ay kullandimda ilk başta o yuzden dididimmm
canım kan ılacı dıye verilen zaten demir içeren hap birde senin hemoglobin değerin kaç ki bıraktırmıs,ayrıca bu kilo takıntılı doktorları sevmıyorum sankı 30 kılo aldında cok diyor ben hiiiç takmıyorum doktorumun dedıklerınımarul ye bol bol az ve öz ye diyo nasıl olacaksa
günaydın kızlar bende bu kadar rahat olaydım keşke şirkette bizimkide özel fakat patronlar başımızdanapalım kaderimiz buymuş
benim 12 kilo olmus canım ama anlamadığım geçen gün yattım sabah kalktım 1.6 kilo almısım geceden sabaha gider bole sey mı olur dedim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?