günaydınnssss canım..hoşgeldiniz..deme öle kendine hamileyiz bizzz
zeynep1617--sırnasık günaydınlar kızlarr meleklerınızle bırlıkte hayırlı bır gun dılıyorummm
biz gıdıp az daha uyuyalım odevımızı yaptıkk
günaydin kızlarrrrrr
bizde geldikkkkk işeee , uykumuz var , kahvalti yapmadik makyaj yok saç baş dagilmiş tombalak maymun gibiyimyarın son 2 gun tatil p.tesi kontrol o günde tatil , süper olcakk
gunaydın işe gelmek istemıyorum bu hafta cok uzadı yaaa
günaydin canim ,
al benden de o kacdar , ama bi yarın kaldi ,
amanin şişlikler başlayacak artıkın:18::18::18: ineceğiz sonra yaf boşverr kuzularımızı alalımda kucuğumuza..kız lavaboya gitmek istemiyorum bugun ayna heryer die
biraz yüzümde şişmiş sankiii
kendimi iyi hissetmek için tek bişey yok gibi şuannnnnnnn
ayrica geldimi tüllerin :))) ben daha almadimdaa
progestan dusuk onleyici , çati agrisina iyimi geliyomuş ,
amanin şişlikler başlayacak artıkın:18::18::18: ineceğiz sonra yaf boşverr kuzularımızı alalımda kucuğumuza..
tüllerim gelmiş canım ama evde olmayınca gitmiş birazdan çıkıp alacağım kargodan tabi totoyu kaldırabilirsem çok sıcak hava birde yaaa
herkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
herkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
cnm sancıları azaltsın diye verdi doktor.erken doğumuda önleme özelliği varmış güya prospektüsde öyle yazıyor
kızlar album bolumune resim ekledım ama sayfamızda paylaşamıyorum nasıl yapıcam
mesaj yazdıgın yerde ustte iconlar var :/ insert image yazana tıklıyosun resmi seciyosun ekliyosun ,
ben albumunden gördüm :)) çok tatli maşallah göbüşünede sanada
en son 16 idi 5 daha alıpda bitirebilsem şükredecem:18::18:1 ayda 5 kilo vay anasınııherkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
mantıkluuuuakşam üstü çık canim , benya sabah erken yada aksam ustu hallediyorum işlerimi.
müge anli basladiizletyim bari biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?