2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba güzel anneler nasılsınız ben dün doktordaydım canım çok sıkıldı kızımın şu ana kadar gelişimi haftasına uyumlu hatta önde gidiyodu ama dün 1 hafta gerilemişti kilosu 2.450 gr az az alıp yaklaşk 3 oursa razıyım ama kafama takılan acaba gelişimimi durdu artık kilo almıyacak mı oldu haftaya bidaha gitcez bi öneriniz var mı kızlar ne yesem ne içsem iştahım da pek yok ama bu hafta kendimi zorlıyacam yemek için inş. bebişim kilo alır kucağıma alırım bu haftalara çok zor geldim

canım seninki epüdüral normal doğum muydu nasıl geçti ilki

Doğurmayın daaa sıra bize geliooo
Şaka bi yana allah sağlıkla kavuştursun sizide canımmm

bende sürekli kullanmak zorunda kaldım o ilacı ne iğrenç bi hap, baş dönmesi bulantı uyku hali yapıp durdu bende sonunda kendim kestim

o ilaç hem yutuluyo hem vajinal tablet olarak kullanilabiliyo , benim eski doktorum demedi hiç öle odlugunu yuttum hep iğrenç dediğin gibi mahbetti beni , bende kendim kestimm . ama fitil gibide kullanilabiliyomus salak doktorrr

canım yaa11 hemoglobini nasıl bıraktırmıs kı doğumdada bırsuru kan kaybı olacak, bende doğumdan sonra ıcmeye devam edecem kan hapını ınsallh sutunu peynırınıde azaltma canım kac haftamız kaldıkı surda, sonra erkenden osteoporoz olmayalım bende senın kadar ıcıyorum sutu bıde osteocare alıyorum diğer vitamınleri hiiç kullanmadım elevit felan

yanlız herkes aynı hürrem yaşlanmış tek

sen ne güzel alyansını takabılıyorsun ben kac aydır takamıyorum oyyy o şişlikler yok mu cok fenaaa hiç bi ayakkabım olmuyo davul gibi bacaklarımda hep vardı odemım ,son bır haftadır ayaklarımdada oluyor ama ızıne ayrılınca azaldı bıraz fıl ayagı gıbı degıl suan

Rabbiim yardımcın olsun canım.Allahım dermanı olan dert versın sennkı de oledua edelım guzel dusunelım guzel olsun.ece kızımız saglıkla kostursun annesının dızının dıbınde.sen moralını duzgun tut tatlım.bu dunyada eceyı senden daha fazla seven bırısı yok cok cok ıyı bakacksn kızına.melegınde operasyonunu atlatıp gelcek annesıne.hersey cok guzel olcak canım

ay canım senle günlerimiz aynı bana da ben 3 temmuzdan önce senden doğum beklemiyorum dedi :) o yüzden bende rahatlık var

canım bence takılma bu haftalardakı olcumlere ben hamıleliğimin basından berı oğlumun gelşşimi hep 1.5 hafta onde gıttı ama en son pazartesı kontrolunde AC veFL değeri gününde cıktı ben 36.5 dicek derken 35 cıktı sordum suyu azalıyo bebek buyuyor cok anlamlı değil dedi haftaya tekrar çağırdı gene bakacak ayrıca bebeğim zayıf mı kılo almıyomu diye düşünme çncelikli olan onun sağlıklı olması ayrıca artık düşük kilolu bebek değil yavrun 2500 u geçmiş normal sınırlara gelmıs(2500-4000 normal ağırlıklı bebektir)

günaydın herkese.
bende çok istedim de peş peşe olsun ..ama eşim istememişti... şimdi diyorum keşke olsaymışşşş.bakalım bu dogsun da 2- 3 yaşına gelince hemen bi tane daha düşünüyorum
ay ne cesaret 3.yü düşünmek.
istediğiniz gibi olmuş en azından.inşallah bir an önce büyütüp diğer işlerini de halledebilirsin.

inşallah hayırlısı olsun canım.
canım onları izlemesinin senin güzelliğinle çirkinliğinle ne alakası var takma bence böyle şeyleri.ama görünüşüne önem vermek falan başka tabi.ben de istemem çatlak selilüt olmasını.
herkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
ben 46yla başladım en son 65 tim.kesin şimdi daha da almışımdır.
ben de dayanamayıp yapıyorum.
kızlar benim de birazdan annemler gelcek.yazlığa gitmişlerdi de dönerken burdan geçiyorlar uğrarlar.yarın da artık onlara geçicem artık.yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne olacak bizim doğum tarihi

bende 35.haftamda 20 kilo almışım.almışım diyorum çünkü moralimi bozmamak için 15 20 gündür basküle çıkmamıştım.böyle çok kilo alanları görünce seviniyorum bende bi anormallik yok ama iradeli bi insanım inş doğumdan sonra sütümü etkilemeyecek şekilde zayıflamaya çalışacağım

hayırlısı osun tatlım son iki hafta bebeişler pek kilo almıyorlarmış galiba daha o yüzden ben cabalamayı bıraktım zaten iştahsız bi hale geldim her şeyden tiksimdim o yüzden ama sütümü falan ihma etmicem tabi

o ilaç hem yutuluyo hem vajinal tablet olarak kullanilabiliyo , benim eski doktorum demedi hiç öle odlugunu yuttum hep iğrenç dediğin gibi mahbetti beni , bende kendim kestimm . ama fitil gibide kullanilabiliyomus salak doktorrr

canım ben ılk aylarda ıctım 5.ayda felanda fıtıl gıbı kullandım o bıle mahvettı benı servikal yetersızliğim vardı dusuk tehlıkesi baya toparladı ama sukur bugune geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…