evasude hangi tereyağını kullandın cnm
bende bakayım bir belki yaparım poşetleme işini nasıl yapacaksın aldınmı magnet takacakmısın
şeker sepeti alsan dahamı sevimli olur ne... takı yastığı bende almadım zaten gelipde takı takacak kimze yok burda gelen kıyafet ufaktefek şeyler getirir. mevlit içn memlekete gittiğimizde kaynana ne yapar bilmem artık
aa ne güzel bi fikir gerçekten. hem kolay hemde çok şıkkızlar bu arada şeker hamuruyla yapamazsanız ki ben düşünüyorum yapmayı diyeceğim şekilde;
kalp şeklinde kurabiye yapıp bir yerini halka şeklinde delip pişirin,o halkaya hoşgeldin bebek kurdelası da bağlayabilirsiniz.
hem kolay hhem şık
zaten bikaç gündür yapıyorum tembellik artık kalkmam lazım gibi ama hiiçç kalkasım yok yerimdenya bosver artık hamilesin bunun ardında tembellik yapabilirsin bırak camasırları esin toplasın o terlemeyi bir de bana sor geceleri boynum ensem cımcılık gunde iki kere de banyo yapsam her tarafım terliyor((
bende bugün hiç bişey yapmıycam sanırım.İçinden gelmiosa iş yapma dursun çamaşırlar bi gün daha en kötü eşin toplasın.Halana gidersin sadece söz verdiysen.Bende bugün bi enerji varhatta evi silcem bile yani.Enerjim yokken de zorlamıorum hiç yemek bile yapmıorum.
bencede bu hafta artık bitir çanta hazırlık işiniben iyiym sanırım şişmeye devamP.tesi kontrol var işe gidicez bakalim ne dicek , haızrlıklar bıtmedı hıc bıseye elımı surmedım , bavukum hazır eksıklerı var vs vs vs bu haftasonu kesın halledıp kapatıcam artık
bense süt içtim dahada bi mayıştımsoda+ayran canım , vucut dırencını artırır , halsızlıgı gıderır.
selam kizlar ben de cok sukur pişi yedim :)) kv yapti ama biz pişi demeyiz pesmet deriz :) sabah bese kadar hic uyuyamadim bizim kizin kiprtisindan daha yeni kahvalti yaptim
kızlar bu arada şeker hamuruyla yapamazsanız ki ben düşünüyorum yapmayı diyeceğim şekilde;
kalp şeklinde kurabiye yapıp bir yerini halka şeklinde delip pişirin,o halkaya hoşgeldin bebek kurdelası da bağlayabilirsiniz.
hem kolay hhem şık
http://nasilyapacam.blogspot.com/2013/01/seker-kapli-bebek-kurabiyesi-nasil.html
Canım Allah'tan sağlık sıhhat şifa diliyorum Ece'miz için. Allah yardım edecektir her zaman dua ediyorum etmeye devam edeceğimKızlar daha yeni geldik hast.den
Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden
Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
Bişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??
aa ne güzel bi fikir gerçekten. Hem kolay hemde çok şık
Zaten bikaç gündür yapıyorum tembellik artık kalkmam lazım gibi ama hiiçç kalkasım yok yerimden
Bende bugün hiç bişey yapmıycam sanırım.
Bencede bu hafta artık bitir çanta hazırlık işini
Bense süt içtim dahada bi mayıştım
nasipten ötesi boşşşş
canım ben kurabiye siparişi verecektim ama keşke kendim yapabilsem; şeker hamurunu kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun, ben bir kaç kere hamuru hazır aldığım halde pastayı kaplayacak kadar bile açamadım her yer berbat oldu
kızın doğmadan uğur getirmeye başlamış
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/168115-r305za-madazl305-5.html
canım bu sayfada etutun nickli birinin yorumunu gördüm yazdığına göre onun bebeğinde de aynı durum varmış, bir dr dan bahsediyorlar??
hayırdır iftara mı çağırıcaksın
Öle olursa belki halsizlikleri falan olur enerjisiz olurlarsa die düşündümm,Bir de ilk günleri olursa daha bünye alışmamış olurr
Merhabalar herkese:) birkaç gündür girememiştim artık eşim çoğunlukla evde. Tatilimiz başladı sayılır.
Geçmiş o kadar uzun ki atlayarak okudum birçok şeyi kaçırmışımdır.
İki gün önce kontrolümüz vardı suyumuz az olduğu için ekstradan çağırmıştı bizi. Neyseki dört gün içinde suyumuz artmış doktorumuz rahatladım dedi sevindik. Böylece bir hafta fazla kalacak kızım içerde:) yoksa 38 olmadan alacaktı. Şimdi 38in dolmasını bekleyeceğiz. Hala ters olduğu için sezaryen kesinleşti.
26sında tekrar kontrolümüz var tarihi belirleyeceğiz çok heyecanlı:)
bence olur gümüş tepsi de illa almana gerek yok.ben de takı yastığı konusunda senin gibi düşünenlerdenim.kızlar gunlerin birikimi cenem acıldı...size birkac sorum var...daha once konuusldu mu bilmiyorum tabii ama..
ben hastanede kavanozları sekerleri sunmak icin ekstra tepsi yaptırmadım evdeki gumus tepsileri kullanmayı dusunuyoum ne dersiniz?
bir de ben takı yastıgı fikrinden hoslanmadıgımdan yaptırmadım hic sanki takı beklermis gibi ayıp geliyor bana takan takar yine uygun bir yerlere diyorum siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
bence olur gümüş tepsi de illa almana gerek yok.ben de takı yastığı konusunda senin gibi düşünenlerdenim.
bayıldım ya çok güzeller
kızlar oturuyorduk ev teli çaldı.normalde çalmaz hiç.açtım boyner mağazalarından arıyoruz dediler.yaptığınız alışverişle tur kazandınız dediler.günübirlik beypazarı turuymuş cumartesi günü.yeme içme yol herşey ücretsiz.doğrusu gitmek isterdim. düşündüm de yani.annem vardı nasıl gideceksin kızım yolu var ,orda gezmesi var dedi.
arayan kişiye doğum yapıcam dedim isterseniz davetiyenizi başkasına verebilirsiniz dediler.davetyenizle iki aile gelebilir dediler.annemler diyoruz yeni tatilden geldik diyorlar,kayınvaldemlere dedik,işlerimiz var dediler.bi arkadaşı aradık ulaşamadık.aslında verebileceğimiz arkadaşlar vardı da biz kendi aramızda bir karar veremedik.kadın da yarım saat içinde dönün bana bildirin demişti.zaman da bitti kaldı öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?