2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evasude hangi tereyağını kullandın cnm

Kuzum suda tereyağ geçiyor ben bu tereyağına bayılıyorum
Yuvarlak top gibi suda duran bir terayağ markasını bilmiyorum
çünkü adetle alıyorsun büyük marketler de var ama her tereyağı olur
sonuç olarak

selam kizlar ben de cok sukur pişi yedim :)) kv yapti ama biz pişi demeyiz pesmet deriz :) sabah bese kadar hic uyuyamadim bizim kizin kiprtisindan daha yeni kahvalti yaptim

Kuzum Eminönünde ya da büyük marketlerde satılıyor kurabiye poşeti 50li,100lü
onlardan almıştım çok önceden hala duruyorlar.Onların içine koyup,IT's a girl yazan
kurdelalarım vardı evde onlarla da bağlarım ya da düz sade bir kurdela ile.Zaten
gösterişli bir kurabiye başka detaya gerek yok

aa ne güzel bi fikir gerçekten. hem kolay hemde çok şık
ya bosver artık hamilesin bunun ardında tembellik yapabilirsin bırak camasırları esin toplasın o terlemeyi bir de bana sor geceleri boynum ensem cımcılık gunde iki kere de banyo yapsam her tarafım terliyor ((
zaten bikaç gündür yapıyorum tembellik artık kalkmam lazım gibi ama hiiçç kalkasım yok yerimden
bende bugün hiç bişey yapmıycam sanırım.
bencede bu hafta artık bitir çanta hazırlık işini
soda+ayran canım , vucut dırencını artırır , halsızlıgı gıderır.
bense süt içtim dahada bi mayıştım

Ben geçmişteyim kızçelerrrrrr
Okuyamadım okumam lazım sonra da yemek yapmaya doğru
mutfağa

http://nasilyapacam.blogspot.com/2013/01/seker-kapli-bebek-kurabiyesi-nasil.html

Canım Allah'tan sağlık sıhhat şifa diliyorum Ece'miz için. Allah yardım edecektir her zaman dua ediyorum etmeye devam edeceğim

Canım harikasın valla:) ben de özenmiştim ama yok ya yapamam demiştim aylar önce. Şimdi ise hiç enerjim yok. Çok beğendim kurabiyelerinizi. Bu Duru hanımın ne kadar çok şekeri süsü kolonyası havlusu var maşallah Allah hep kısmetli etsin böyle:) bizim Duru görmüyor neyseki. Yoksa kıskandırdı neden benim bu kadar süsüm yok derdi:)) ben de "kızım onun annesi de süslü senin annende iş yok " derdim :)))
Bu arada hoşgeldin duru etiketleriniz çok tatlı olmuş.

Bişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??

süt uyku yapar kıs :)))

normalde ayranda yapıo uyku ama soda ile karıstırınca tersi oluyo

Canım şeker hamurunu satın aldım daha önce evlilik yıldönümüz için pasta
yapıp şeker hamurunu da evde yapmıştım.BİM de satılan marsmallowlardan
gayet güzel de olmuştu ama satınlar daha bir güzel.Daha kolay açılıyor

Merhabalar herkese:) birkaç gündür girememiştim artık eşim çoğunlukla evde. Tatilimiz başladı sayılır.
Geçmiş o kadar uzun ki atlayarak okudum birçok şeyi kaçırmışımdır.
İki gün önce kontrolümüz vardı suyumuz az olduğu için ekstradan çağırmıştı bizi. Neyseki dört gün içinde suyumuz artmış doktorumuz rahatladım dedi sevindik. Böylece bir hafta fazla kalacak kızım içerde:) yoksa 38 olmadan alacaktı. Şimdi 38in dolmasını bekleyeceğiz. Hala ters olduğu için sezaryen kesinleşti.
26sında tekrar kontrolümüz var tarihi belirleyeceğiz çok heyecanlı:)

Güzel haberler bunlar,haydi hayrlısı

bence olur gümüş tepsi de illa almana gerek yok.ben de takı yastığı konusunda senin gibi düşünenlerdenim.

bayıldım ya çok güzeller

kızlar oturuyorduk ev teli çaldı.normalde çalmaz hiç.açtım boyner mağazalarından arıyoruz dediler.yaptığınız alışverişle tur kazandınız dediler.günübirlik beypazarı turuymuş cumartesi günü.yeme içme yol herşey ücretsiz.doğrusu gitmek isterdim. düşündüm de yani.annem vardı nasıl gideceksin kızım yolu var ,orda gezmesi var dedi.
arayan kişiye doğum yapıcam dedim isterseniz davetiyenizi başkasına verebilirsiniz dediler.davetyenizle iki aile gelebilir dediler.annemler diyoruz yeni tatilden geldik diyorlar,kayınvaldemlere dedik,işlerimiz var dediler.bi arkadaşı aradık ulaşamadık.aslında verebileceğimiz arkadaşlar vardı da biz kendi aramızda bir karar veremedik.kadın da yarım saat içinde dönün bana bildirin demişti.zaman da bitti kaldı öyle.

Ben olsam giderdim ya nolcak gezerdin,yorulunca dinlenirdin değişik bi gün olurdu moral olurdu hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…