2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ben olsam giderdim ya nolcak gezerdin,yorulunca dinlenirdin değişik bi gün olurdu moral olurdu hem

ne bileyim burası ankaraya 3buçuk saat.beypazarı da 1buçuk saatmiş sanırım.yolda olur ya zorlanırsam dedim.hem tur otobüsüyle gidilecek.orada da topluca nereler gezilecek bilemiyorsun ki.zor olur gibi geldi cesaret bedemedim işte.bi de sancı tutma ihtimali var onu hiç sayma zaten.

öyle tabiki ama napcaksin canim , olacagi varsa oluyo. yoksa yok.

biz geldikk o ka cok yedıkkiiiiiiiiiiiiii
sıgınamıyorum sımdık paşam sa ıcerde cosuyor göderdıklerımı hüpletiyor annesinin minik aslanıııııııııııı
KURBAN OLURUM ONU YARADANAAAAAAAAAA
sabah sut almıstık onu mayalaaldık 4 st sonra yogurt umuz tamamdır afıyetle yıyebılırzzzzzzzzz
babaannemısde aksam gelecekmıss dun gelemediii bugun kısmet seeeee

ALLAH senı dr demekkı kv cok cekmıs heheh gulee gusü atrrıgına göreee
catı muaynenın gusel gectıgıne sevındım cnm benım kısmetde bıse artık paşam tabı muayeneden once gelmesseeeeeeeeeee
ben gene aksam hazırlgımı yapayımda yarın dr işi belli olmassss

buyusun tetesiiii
aslan oglum benım nerdesin geleelimm hemennn tabi önce ben daet edeyım ben hep ev kusuyum nede olsaaa

eline saglık tatalımmmmmmmmmmmm cok guseller bende yufkam var 2 tanee cıkk kaldıı onu peynırle sarıp buzluga atım dıyom ne olur ne olmas sıgara boregı olarakdann sıkısık anıma denk gelır belkım pişiririrzzzz

umranıye derken nerde oturuyordun sen kıs benım genclıgım orda gectııı bıs tavukcu yolunda oturyorduk ben umr.75 yıl t.m.l mezunuyummm lıse yıllarım orda gectii

oluyorum yorgunluktan 4 saattir yuruyus yapiyorum bukadar yuruyuse ragmen benim kizda hic donme eylemi yok anca oldugu yerde kiprasip duruyor
ahh canım benım ınsl doner bnm pşaa dondukısmet ısı ınsl son dk olsa doner senn kıdeee bol bol ılık dus da alll hızlı yuru bu arada yavas degıll

ayyy burdayım oturuyorum miskin mskin... bi yerlerimden ağrılar giriyo ama sancımıdır nedir anlam veremiyorumki :18:
ne gıbı agrılar yarım cımm:44:
hayırdır ınsll

haydı tatılın hayırlı olsun

Bişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??
ALLAH SENİİ TUTANDA VAR TUTUMAYNADA AMA BENIMKI MUTEMELEN TUTARDA BENIM PAŞA O VAKTE BEKLEMS GIBIME GELIYOR AYIN 10 ORUC 1.GUNU BIZIMSE 6.SON GÜNNNNNNNN
hayırdır iftara mı çağırıcaksın

GOZUNUZ AYIDN CNM BENIMMM SIZIN GUNUNUZ BELLI TABI BIIZM GIBI DEGILYAA BELLI OLMASDA BIR AVANTAJ HER SEYINI ONA GORE AYAR ETT OHH :26:

süpersin sen

aynen o sismeleri sorma hic hele ayaklarımı gorsen davul otesi

soda+ayran canım , vucut dırencını artırır , halsızlıgı gıderır.

beni mersin sıcagında usuturdu bu karısım

e vet bizimki de karsı duvara baktı adamcagız ama allah yarattı demedi valla acıttı canımı ki eli hafif sanardım ama neyse imkansız bir acı degil korkutmus olmayyaım,
artık ben de uzulmuyorum ben o kadar zayıf dogmusum ama allahtan zekam da yerinde simdi gorsen kilom da 90 oldu :)) normalde de hic zayf olmamısım cocuklugum dahil :))

ohh yavrum ellerine saglık ben sadece fantezi dunyamda yapıyorum bu hazırlıkları henuz icraat yok

susler icin agac aldım asarım dedim hatta keceden bir iki de sus yapmayı planlıyorum agaca, aslında kavanozlar icin strafor iki katlı stand da aldım ama lohusa serbetlerini ve ikramlık cikolataları gumus tepsiyle sunayım kavanozlar da gumuste olursa takım olur diye dusundum ama zevksiz mi durur bilemiyorum simdi her biri icin uc ayrı tepsi almak ya da yaptırmak da zor geliyor

senbilirsin canım ama artık hamişlikteki son demlerimiz o yuzden mazeretin anlaşılabişlir diye tahmin ediyorum kendini zorlanmış hissetme

Bişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??

benimki olsa bile bozulur herhalde pp

hayırdır iftara mı çağırıcaksın

:))) aklına nereden geldi ya

sansa bak gidecek olsan aramazlar (

Yine bir memur alımı yine ümitler yine sonunda herhangi bir kadroya yerleşemediniz yazısı

canım herseyde bir hayır vardır ben cok istedigim emek verdigim isten kısa surede ayrıldım iyi ki ayrılmısım daha garanti ve rahat ama pek de hevesli olmadıgım bir sektorde ise basladım yoksa git gel eziyete devam olacaktı benim icin...bence herseyde bir hayır vardır ins. tez zamanda gonlune gore olur

ay canım cok merci belki bir gun gelmis olurum :)) aslında cengelkoy natayolundayız ama umraniye yakın t.c.m.l nin simdiki rehber ogretmeni de tanıdık daha dogrusu umraniye mebte calistigimdan umraniyedeki bircok okulu az ck biliyorum..yine burada olaymışsın gorusurduk

kızlar anı defteri icin anneme kece verdim model de hazır hem kapı susunde var hem de bilgisayar cıktısı var...normalde elinden dantel orgu boncuk da eksilmez ama sabahtan beri görmeniz lazım yapıyor yapıyor ofluyor neymis keserken kayıyormus keceler :)))

biz de eşime bi umut bekliyoruz ayırlısı

Turla gidiceksen durum değişir evet ayrılmamak ,ayak uydurmak gerekio onlara,ii yapmışsın gitmemekle

he bızım okulun yanındakı meb desın sen o zaman cnmm benım zamanımda 2007 mezunuyum erkek bır rehberlıkcı vardıı sımdı kım var bılmıyorum bakk sızın orda halen sey varmı hmm halk egıtım kusforculuk fılan devammmııı
bu arada nato yolu dudulludakı degılmı ben cengelkoy dekını bılmyrm bızım dıger cadd.adı nato yolu dudullu ıcınde yanıı:44::44:

annene degısık seyler zor gelıyor demmkıı

kızlar karnımın ıcınde gaz sancısı gıbı sancı dolanıyor orda kasıklarıma gecıyorrrr abowwww uyusuyor kasıklarımm ama yalancı bunlarr yalancııııııııııııı

bang bang

Ne demek kız benimki olsa bozulur herhalde

Canım bi yerden başlayamadım bile çalışma hayatına giremedim bi türlü ,bi başlasam neler neler yapıcamda:):)

Suzann
dikkat et kız iyi dinle kendini sonra gerçek falan olur ,,

Yarim senin ağrılar ne alemde??
Telaşlandırmayın bak benii

bilmem ama pek sanmıyorum o nerden aklına takıldı ki iftar vakti doğurursam diye mi çekindin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…