Yine bir memur alımı yine ümitler yine sonunda herhangi bir kadroya yerleşemediniz yazısı
saglik olsun canim , nasip kısmet
Ben olsam giderdim ya nolcak gezerdin,yorulunca dinlenirdin değişik bi gün olurdu moral olurdu hem
Henüz memur alımı aşaması şu an,Gerisi de tarih tekerrürden ibaret diyerek bi öngörüü,,yani bi sonraki aşama ümitle bekleme ,du bakalım,kısmet tabi ama yaş 31 olunca bıktım artık çalışmak istiyorum
kızlar bu arada dun catı muayenemiz vardı biraz anlatmak istiyorum...
dr m erkekti ve ben cok korkuyordum ama adam egilip bakmadan sadece elleriyle yaptı muayeneyi biraz acır dedi aslında epeyce acıdı ama sesimi cıkarmadım o da sesin cıkmadı demek agrı esigin iyi dedi :)) kontrol sonrası az kanamam olabilecegini soyledi ki gercekten cok cok az bir kan geldi
epidiurali cok tavsiye ediyordu ama dogum suresini uzattıgını ve bas agrısı ihtimalini kabul etti, buna dogum anında da karar verebilrisin ya da dogumu engellerse epidurali kapatabiliriz gibi onerileri de oldu.. ama sanırım catı muayenesi ve annemin ifadelerinden epidural konusunda cok ısrarcı olmadı
bebisim 2 hafta 2 gun kadar geri 2 800 gibi birseydi, henuz keseye girmemis bu hafta pek dogurmanı beklemiyoruz dedi, haftaya cba nst + muayene yapacagız sonrasında da daha sık gorusecegiz dedi
bu arada dogumla ilgili sanırım daha once paylaşılmıstır ama bana soylediklerini yazayım; oncelikle nisan denilen sumugumsu kanlı birsey gelir ve dogumbunu takip eden birkac gun icinde gerceklesir dedi,, su bacakalrının arasında epeyce bir ıslaklık hissedersin dedi, oncekinde bu suyun yaklasık 1 cay bardagı kadar olacagını soylemisti..daha sonra sancıların basladıgında hemen degil de birkac saat sonrasında hastaneye gitmemizin daha dogru oldugunu soyledi. dogum yaklasık 10-15 saatlik bir surectir dedi hastanede beklerken daha stres yaparsınız dedi..vee az bir iki damla kanın önemli olmadıgını ama ped dolduracak kadar kanama halinde hemen kendisini aramam gerektigini soyledi
annem istanbulda olmadıgından ilk kez geldi bizimle muayeneye ve dr a normali sonuna kadar savundugunu kendi dogumlarının rahat oldugunu vs sordu, dr benim kac kilo dogdugumu sordu bayagı zayıfmısım ayak bileklerim annemin basparmagı kalınlıgındaymıs annem bunu soyleyince bizim minigin de bana cektigini soyledi dr miz...sanırım anneyle gitmenin avantajı..dahası kv ye bu kadar gulzeryuzlu degilken annemle gayet guleryuzlu idi..sanırım tum jinekologlar aynı tarz kv dusmanları :)))))
buyusun tetesiiiioh uyusun da buyusun minnos.. bu arada ben de artık evdeyim bana da gelin caya icimden pasta borek yapmak geliyor ama sonra useniyorum :)))
canım ya biz de evimizde bir türlu basbasa kalamadık hamilelikti yorgunluktu misafirdi derken annem geldi ee tabi dogum ertesine kadar kalacak bizim icin sonrasındas da anneanem teyzem vs gelmeyi planlıyor bu demektir ki kocisimle soyle basbasa pek takılamayacgız en cok onun icin endiseleniyrum neticesinde onun da ilgiye ihtiyacı var
eline saglık tatalımmmmmmmmmmmm cok guseller bende yufkam var 2 tanee cıkk kaldıı onu peynırle sarıp buzluga atım dıyom ne olur ne olmas sıgara boregı olarakdann sıkısık anıma denk gelır belkım pişiririrzzzzEki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
umranıye derken nerde oturuyordun sen kıs benım genclıgım orda gectııı bıs tavukcu yolunda oturyorduk ben umr.75 yıl t.m.l mezunuyummm lıse yıllarım orda gectiihosbulduk tatlım yok anası kılıklı bizim minik de agırdan geliyor :))) dogumuu bekliyoruz ama henuz pek acelesi yok gibi bu arada odasına cicilerini yerlestirdik sekerlerini hallettik gibi bir nazar boncugu alıp takmak kaldı ama netten mi siparis edelim yoksa umraniyede bulur muyuz kararsızım, yine dogum valizinin bazı eksiklikleri var.. ozellikle de ikramlıklarla ilgili hazır kurabiye, pet bardak vs gibi,
odasının perdelerini cumaya getirecekelrini soylkediler ama halımız hala yok once stedigimiz deseni yapacaklarını soyledi mobilyacı sonra yapamadıklarını biz de odaya uygun halı bulamadık, biberonları yıkanmadı henz
oooyyleee istee.. sen nasılsınn? yarimden ses yok sancısı nasıl oldu acaba
ahh canım benım ınsl doner bnm pşaa dondukısmet ısı ınsl son dk olsa doner senn kıdeee bol bol ılık dus da alll hızlı yuru bu arada yavas degılloluyorum yorgunluktan 4 saattir yuruyus yapiyorum bukadar yuruyuse ragmen benim kizda hic donme eylemi yok anca oldugu yerde kiprasip duruyor
ne gıbı agrılar yarım cımm:44:ayyy burdayım oturuyorum miskin mskin... bi yerlerimden ağrılar giriyo ama sancımıdır nedir anlam veremiyorumki :18:
hayırdır ınsllbence ancak doktor bilebilir bunu, biz ne desek boş şimdi.doktorlar bile bu zamanda %100 emin olamıyor.
hayırlara gelsin ilginç bir rüyaymış.
maşallah ne güzelmiş herkesin doğumu böyle kolay olur inşallah.
gebelikten dolayı canım o kararmalar.doğumdan belli bir süre geçiyor.
kesinlikle prima canım.diğer bezler ondan çok farklı.
geçmiş olsun büyük ihtimal normaldir bence.
heralde 40 gün lohusalıkta yasaktır daha fazlasını bilemiycem.kanaman 40 günden önce dursa bile,enfeksiyona açık olur adet dönemi gibi yani.girilmez bence de 40 gün civarı
haydı tatılın hayırlı olsunBuzluğa attığım börek,poğaça da her zaman yaptığım şeyleri koydum
Nete yazdım buzluk böreği,buzluk poğaçası içeriklerine,yapılışlarına
bakayım dedim hep aynı bildiğimiz tarifler.Sadece poğaçayı pişirip koydum
börekleri pişirmeden koydum.Daha yapmam lazım hem evde de malzemem
var iken ama bugün tatil ilan ettim kurabiyelerden sonra
ALLAH SENİİ TUTANDA VAR TUTUMAYNADA AMA BENIMKI MUTEMELEN TUTARDA BENIM PAŞA O VAKTE BEKLEMS GIBIME GELIYOR AYIN 10 ORUC 1.GUNU BIZIMSE 6.SON GÜNNNNNNNNBişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??
hayırdır iftara mı çağırıcaksın
GOZUNUZ AYIDN CNM BENIMMM SIZIN GUNUNUZ BELLI TABI BIIZM GIBI DEGILYAA BELLI OLMASDA BIR AVANTAJ HER SEYINI ONA GORE AYAR ETT OHH :26:Merhabalar herkese:) birkaç gündür girememiştim artık eşim çoğunlukla evde. Tatilimiz başladı sayılır.
Geçmiş o kadar uzun ki atlayarak okudum birçok şeyi kaçırmışımdır.
İki gün önce kontrolümüz vardı suyumuz az olduğu için ekstradan çağırmıştı bizi. Neyseki dört gün içinde suyumuz artmış doktorumuz rahatladım dedi sevindik. Böylece bir hafta fazla kalacak kızım içerde:) yoksa 38 olmadan alacaktı. Şimdi 38in dolmasını bekleyeceğiz. Hala ters olduğu için sezaryen kesinleşti.
26sında tekrar kontrolümüz var tarihi belirleyeceğiz çok heyecanlı:)
Yine bir memur alımı yine ümitler yine sonunda herhangi bir kadroya yerleşemediniz yazısı
2 adet yumurta
300 gr tereyağ
3 su bardağı un
2 çay bardağı mısır nişastası
2 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı karbonat
2 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil/(ben de zencefil yoktu bol tarçinlı yaptım)
Bu malzemelerin hepsini yoğurup buzdolabında 1 saat dinlendiriyoruz. Sonra çıkarıp üzerine un serptiğimiz yağlı kağıtların arasında merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açıyoruz.Beğendiğimiz kurabiye kalıplarıyla kesip şekillendiriyoruzSonra, önceden ısıtılmış fırında 180 derece sıcaklıkla pişmeye bırakıyoruz. Kurabiyeler altın sarısı rengine bürünene kadar pişiriyoruz.
ben iyiym sanırım şişmeye devamP.tesi kontrol var işe gidicez bakalim ne dicek , haızrlıklar bıtmedı hıc bıseye elımı surmedım , bavukum hazır eksıklerı var vs vs vs bu haftasonu kesın halledıp kapatıcam artık
soda+ayran canım , vucut dırencını artırır , halsızlıgı gıderır.
ben de dün oldum çatı benim doktor kadındı havaya bakarak yaptı jel sürdü derin nefes aldım o kadar rahat geçtikti hiç acı hissetmedim kanama da olmadı zor derlerdi dedim benmim doktor ben çok nazik yapıyorum da ondn dedi :) benim kız da 2500 kilo benim doktor da sen kaç kilo oğdunsa o da o kadar doğar dedi
Buzluğa attığım börek,poğaça da her zaman yaptığım şeyleri koydum
Nete yazdım buzluk böreği,buzluk poğaçası içeriklerine,yapılışlarına
bakayım dedim hep aynı bildiğimiz tarifler.Sadece poğaçayı pişirip koydum
börekleri pişirmeden koydum.Daha yapmam lazım hem evde de malzemem
var iken ama bugün tatil ilan ettim kurabiyelerden sonra
bende bakayım bir belki yaparım poşetleme işini nasıl yapacaksın aldınmı magnet takacakmısın
şeker sepeti alsan dahamı sevimli olur ne... takı yastığı bende almadım zaten gelipde takı takacak kimze yok burda gelen kıyafet ufaktefek şeyler getirir. mevlit içn memlekete gittiğimizde kaynana ne yapar bilmem artık
aa ne güzel bi fikir gerçekten. hem kolay hemde çok şık
zaten bikaç gündür yapıyorum tembellik artık kalkmam lazım gibi ama hiiçç kalkasım yok yerimden
bende bugün hiç bişey yapmıycam sanırım.
bencede bu hafta artık bitir çanta hazırlık işini
bense süt içtim dahada bi mayıştım
Bişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??
hayırdır iftara mı çağırıcaksın
bence olur gümüş tepsi de illa almana gerek yok.ben de takı yastığı konusunda senin gibi düşünenlerdenim.
bayıldım ya çok güzeller
kızlar oturuyorduk ev teli çaldı.normalde çalmaz hiç.açtım boyner mağazalarından arıyoruz dediler.yaptığınız alışverişle tur kazandınız dediler.günübirlik beypazarı turuymuş cumartesi günü.yeme içme yol herşey ücretsiz.doğrusu gitmek isterdim. düşündüm de yani.annem vardı nasıl gideceksin kızım yolu var ,orda gezmesi var dedi.
arayan kişiye doğum yapıcam dedim isterseniz davetiyenizi başkasına verebilirsiniz dediler.davetyenizle iki aile gelebilir dediler.annemler diyoruz yeni tatilden geldik diyorlar,kayınvaldemlere dedik,işlerimiz var dediler.bi arkadaşı aradık ulaşamadık.aslında verebileceğimiz arkadaşlar vardı da biz kendi aramızda bir karar veremedik.kadın da yarım saat içinde dönün bana bildirin demişti.zaman da bitti kaldı öyle.
biz geldikk o ka cok yedıkkiiiiiiiiiiiiii
sıgınamıyorum sımdık paşam sa ıcerde cosuyor göderdıklerımı hüpletiyor annesinin minik aslanıııııııııııı
KURBAN OLURUM ONU YARADANAAAAAAAAAA
sabah sut almıstık onu mayalaaldık 4 st sonra yogurt umuz tamamdır afıyetle yıyebılırzzzzzzzzz
babaannemısde aksam gelecekmıss dun gelemediii bugun kısmet seeeee
ALLAH senı dr demekkı kv cok cekmıs heheh gulee gusü atrrıgına göreee
catı muaynenın gusel gectıgıne sevındım cnm benım kısmetde bıse artık paşam tabı muayeneden once gelmesseeeeeeeeeee
ben gene aksam hazırlgımı yapayımda yarın dr işi belli olmassss
buyusun tetesiiii
aslan oglum benımnerdesin geleelimm hemennn tabi önce ben daet edeyım ben hep ev kusuyum nede olsaaa
eline saglık tatalımmmmmmmmmmmm cok guseller bende yufkam var 2 tanee cıkk kaldıı onu peynırle sarıp buzluga atım dıyom ne olur ne olmas sıgara boregı olarakdann sıkısık anıma denk gelır belkım pişiririrzzzz
umranıye derken nerde oturuyordun sen kıs benım genclıgım orda gectııı bıs tavukcu yolunda oturyorduk ben umr.75 yıl t.m.l mezunuyummm lıse yıllarım orda gectii
ahh canım benım ınsl doner bnm pşaa dondukısmet ısı ınsl son dk olsa doner senn kıdeee bol bol ılık dus da alll hızlı yuru bu arada yavas degıll
ne gıbı agrılar yarım cımm:44:
hayırdır ınsll
haydı tatılın hayırlı olsun
ALLAH SENİİ TUTANDA VAR TUTUMAYNADA AMA BENIMKI MUTEMELEN TUTARDA BENIM PAŞA O VAKTE BEKLEMS GIBIME GELIYOR AYIN 10 ORUC 1.GUNU BIZIMSE 6.SON GÜNNNNNNNN
GOZUNUZ AYIDN CNM BENIMMM SIZIN GUNUNUZ BELLI TABI BIIZM GIBI DEGILYAA BELLI OLMASDA BIR AVANTAJ HER SEYINI ONA GORE AYAR ETT OHH :26:
Henüz memur alımı aşaması şu an,Gerisi de tarih tekerrürden ibaret diyerek bi öngörüü,,yani bi sonraki aşama ümitle bekleme ,du bakalım,kısmet tabi ama yaş 31 olunca bıktım artık çalışmak istiyorum
ne bileyim burası ankaraya 3buçuk saat.beypazarı da 1buçuk saatmiş sanırım.yolda olur ya zorlanırsam dedim.hem tur otobüsüyle gidilecek.orada da topluca nereler gezilecek bilemiyorsun ki.zor olur gibi geldi cesaret bedemedim işte.bi de sancı tutma ihtimali var onu hiç sayma zaten.
sağlık olsun canım.neydi bölümün.malesef açıkta çok insan var.çok üzücü gerçekten.
he bızım okulun yanındakı meb desın sen o zaman cnmm benım zamanımda 2007 mezunuyum erkek bır rehberlıkcı vardıı sımdı kım var bılmıyorum bakk sızın orda halen sey varmı hmm halk egıtım kusforculuk fılan devammmıııay canım cok merci belki bir gun gelmis olurum :)) aslında cengelkoy natayolundayız ama umraniye yakın t.c.m.l nin simdiki rehber ogretmeni de tanıdık daha dogrusu umraniye mebte calistigimdan umraniyedeki bircok okulu az ck biliyorum..yine burada olaymışsın gorusurduk
kızlar anı defteri icin anneme kece verdim model de hazır hem kapı susunde var hem de bilgisayar cıktısı var...normalde elinden dantel orgu boncuk da eksilmez ama sabahtan beri görmeniz lazım yapıyor yapıyor ofluyor neymis keserken kayıyormus keceler :)))
hayırlısı olsun hakkınızdaYine bir memur alımı yine ümitler yine sonunda herhangi bir kadroya yerleşemediniz yazısı
bilmem ama pek sanmıyorum o nerden aklına takıldı kiBişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??
kızlar karnımın ıcınde gaz sancısı gıbı sancı dolanıyor orda kasıklarıma gecıyorrrr abowwww uyusuyor kasıklarımm ama yalancı bunlarr yalancııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?