hoşgeldinnn. artık doğurdu dedimdi epeydir gözükmeyince. oğluşlar geç olurmuş gününü bekleyecek herhaldearkadaslar herkese merhaba cokozledim sizi ama once isimin son gunleri sonra yatılı misafirler derken ev isleri vs ancak yetebiildim arada okuyamadıgım 100 sayfa var ne olur affedin haberim olmayan dogumlar varsa herkesin gozu aydın
tatlım geldim sanırım yaklasık 2 hafta oldu gorusmeyeli hala dogurmadım, sen nasılsın?
canım prima premium beyaz aambalajlı olan yani encok tavsiye edilen.. mama ben almadım ama dilersenbulundur ya da anında alabilecek birisi varsa gerekirse hastaneden hemen gonderip aldırabilirsin
kaçaaaakkkkkk varrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen eşine söleyelim kızlarrayhhhhhhhhhhhh baygnlk geldi bize bari terasa çkym napim .. yok yok bnm kurdum ölmş amaannn şu halime bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. ben baydm vallah ark. mağazasına gidiom aman eşim dymasn görmesn.ddd inşallah bişey olmaz fazla kalmam.. öptm hepinize bebişlerime iyi bakın mckssssss
allah kolaylık versin canım hayırlı zamanda gelsin biraz çıkıp gezsen dağıtırısın kafayıkızlarrr eşim şimdiden sıkılmaya başladı,daha haftalar var doğuma.birde doğum sonrası da hemen gidemeyiz tabi...
evimde olmayı nasıl isterdim,çok kısmetlisiniz...
nasıl geçecek bilmiyorum(((
benim kardeşimde 2 haftadır bizde kalıyor taşınma hazırlıklarında yardım etti şimdide doğum yakın diye kalıyor hem bana çok yardımcı oluyor ev işlerinde. zaten daha yeni yeni yerleşebildik eve. ama bir yandan eşimle hiç yalnız kalamadık diye canım sıkılıyor. acaba o ne düşünüyor diye merak ediyorum inşallah çok bunalmıyorduroh uyusun da buyusun minnos.. bu arada ben de artık evdeyim bana da gelin caya icimden pasta borek yapmak geliyor ama sonra useniyorum :)))
canım ya biz de evimizde bir türlu basbasa kalamadık hamilelikti yorgunluktu misafirdi derken annem geldi ee tabi dogum ertesine kadar kalacak bizim icin sonrasındas da anneanem teyzem vs gelmeyi planlıyor bu demektir ki kocisimle soyle basbasa pek takılamayacgız en cok onun icin endiseleniyrum neticesinde onun da ilgiye ihtiyacı var
Tatlım Duru kızçenin odası harika olmuş.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bizim odamızla benzerlikler var hatta english home hasır tavşanlı sepetimiz bile aynı benimki mavili büyük küçük boy aldım
Bu arada bir hatırlatma yapayım ahşap sepet beşiğinin cibinliğini sabitlemek için bir aparatı olması lazım onu takıp cibinliği üstüne yerleştiriyorsun ,o aparatı vermedilerse iste mutlaka
ne kadar güzel olmuşlar. ben çok üşeniyorum böyle şeylerle uğraşmaya. sen ne güzel sıkılmadan sabırla yapmışsınEki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
hg canım ,
merak ettık bızde senı bebısmı geldı acaba dıe
çok tatlı olmuşlar hadi yiyelimEki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
bence kocanla konuşabilirsin sana yardımı olduğu için kardeşinden rahatsız olmaz gibi hem baldız baldan tatlıdır derlebenim kardeşimde 2 haftadır bizde kalıyor taşınma hazırlıklarında yardım etti şimdide doğum yakın diye kalıyor hem bana çok yardımcı oluyor ev işlerinde. zaten daha yeni yeni yerleşebildik eve. ama bir yandan eşimle hiç yalnız kalamadık diye canım sıkılıyor. acaba o ne düşünüyor diye merak ediyorum inşallah çok bunalmıyordur
bende az önce duş aldım ama hala heryerimden ter akıyorZüpürdümm geldimm ..oramdan buramdan terler aktııı
çooookkk güzel olmuşlar ellerine sağlık....
nasıl yapıldığını bilsem bende yapardım belki... ama bunun için kursa felan gitmek lazım... bide malzemeleri nerden bullucaz...
bizimkilerde çok iyi anlaşıyorlar aslında. ben bi eşimi yokliyim bakalım ne dicekçok tatlı olmuşlar hadi yiyelim
hepsini kendinmi yaptın malzeme ne kullandın kalıplar falan belki bende yaparımizne ayrılınca malım kv gelecekonada yaptırırım
bence kocanla konuşabilirsin sana yardımı olduğu için kardeşinden rahatsız olmaz gibi hem baldız baldan tatlıdır derlebizimkiler çok ii anlaşır hiç şikayet ettiğini duymadım eşimin
Çok sağol kuzum benim....Ben kursa filan gitmedim
sadece nette çok araştırma yaptım.Eminönünden
malzeme aldım o kadar.Aldığım malzemeler;küçük bir merdane,bir adet
tırtıklı yuvarlak kap,bir adet üzerinde çeşit çeşit şekil olan silikon kap,şeker
hamuru(beyaz,pembe)Bunları temin ettim.Dün kurabiyeleri yaptım bugün de
süsleme...İnanın oyun hamurlarıyla oynadığım günler geldi aklıma çok eğlenceliydi
İlk başta dedim yapamam sonra sık totonu da yap dedim yapanlardan neyin eksik
O gazla yapıvermişim 35 adet galiba
çok tatlı olmuşlar hadi yiyelim
hepsini kendinmi yaptın malzeme ne kullandın kalıplar falan belki bende yaparımizne ayrılınca malım kv gelecekonada yaptırırım
bence kocanla konuşabilirsin sana yardımı olduğu için kardeşinden rahatsız olmaz gibi hem baldız baldan tatlıdır derlebizimkiler çok ii anlaşır hiç şikayet ettiğini duymadım eşimin
hosbulduk tatlım yok anası kılıklı bizim minik de agırdan geliyor :))) dogumuu bekliyoruz ama henuz pek acelesi yok gibi bu arada odasına cicilerini yerlestirdik sekerlerini hallettik gibi bir nazar boncugu alıp takmak kaldı ama netten mi siparis edelim yoksa umraniyede bulur muyuz kararsızım, yine dogum valizinin bazı eksiklikleri var.. ozellikle de ikramlıklarla ilgili hazır kurabiye, pet bardak vs gibi,
odasının perdelerini cumaya getirecekelrini soylkediler ama halımız hala yok once stedigimiz deseni yapacaklarını soyledi mobilyacı sonra yapamadıklarını biz de odaya uygun halı bulamadık, biberonları yıkanmadı henz
oooyyleee istee.. sen nasılsınn? yarimden ses yok sancısı nasıl oldu acaba
benim kardeşimde 2 haftadır bizde kalıyor taşınma hazırlıklarında yardım etti şimdide doğum yakın diye kalıyor hem bana çok yardımcı oluyor ev işlerinde. zaten daha yeni yeni yerleşebildik eve. ama bir yandan eşimle hiç yalnız kalamadık diye canım sıkılıyor. acaba o ne düşünüyor diye merak ediyorum inşallah çok bunalmıyordur
hoşgeldinnn. artık doğurdu dedimdi epeydir gözükmeyince. oğluşlar geç olurmuş gününü bekleyecek herhaldeerkekdi demi senin
kaçaaaakkkkkk varrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen eşine söleyelim kızlarr
allah kolaylık versin canım hayırlı zamanda gelsin biraz çıkıp gezsen dağıtırısın kafayı
Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
sagol canım amin insaallah hepimizin dogumları hem kolay hem kazasız belasız olur..simdilik uygun dedi dr normale insaallah da son dakka mecburi sezeryan olmambütün detayları konuşmuşsunuz. çatı muayenesini benide çok geriyor bakalım nasıl olucak. benimde 2 hafta sonra olucak. o zaman konuşucaz doğumla ilgili.7normal doğumla ilgili bi sakınca yok sanırım senin. inşallah kolayca olur doğumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?