2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hoşgeldinnn. artık doğurdu dedimdi epeydir gözükmeyince. oğluşlar geç olurmuş gününü bekleyecek herhaldeerkekdi demi senin
kaçaaaakkkkkk varrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen eşine söleyelim kızlarr
kızlarrr eşim şimdiden sıkılmaya başladı,daha haftalar var doğuma.birde doğum sonrası da hemen gidemeyiz tabi...
evimde olmayı nasıl isterdim,çok kısmetlisiniz...
nasıl geçecek bilmiyorum (((
allah kolaylık versin canım hayırlı zamanda gelsin biraz çıkıp gezsen dağıtırısın kafayı

benim kardeşimde 2 haftadır bizde kalıyor taşınma hazırlıklarında yardım etti şimdide doğum yakın diye kalıyor hem bana çok yardımcı oluyor ev işlerinde. zaten daha yeni yeni yerleşebildik eve. ama bir yandan eşimle hiç yalnız kalamadık diye canım sıkılıyor. acaba o ne düşünüyor diye merak ediyorum inşallah çok bunalmıyordur

Kuşum verdiler ama bu gezici bir beşik olacağı için takmadık eşimle
Diğerinde de cibinlik var diye takmadık biz kenara kaldırdık

ne kadar güzel olmuşlar. ben çok üşeniyorum böyle şeylerle uğraşmaya. sen ne güzel sıkılmadan sabırla yapmışsın

çooookkk güzel olmuşlar ellerine sağlık....
nasıl yapıldığını bilsem bende yapardım belki... ama bunun için kursa felan gitmek lazım... bide malzemeleri nerden bullucaz...

hg canım ,
merak ettık bızde senı bebısmı geldı acaba dıe

hosbulduk tatlım yok anası kılıklı bizim minik de agırdan geliyor :))) dogumuu bekliyoruz ama henuz pek acelesi yok gibi bu arada odasına cicilerini yerlestirdik sekerlerini hallettik gibi bir nazar boncugu alıp takmak kaldı ama netten mi siparis edelim yoksa umraniyede bulur muyuz kararsızım, yine dogum valizinin bazı eksiklikleri var.. ozellikle de ikramlıklarla ilgili hazır kurabiye, pet bardak vs gibi,
odasının perdelerini cumaya getirecekelrini soylkediler ama halımız hala yok once stedigimiz deseni yapacaklarını soyledi mobilyacı sonra yapamadıklarını biz de odaya uygun halı bulamadık, biberonları yıkanmadı henz

oooyyleee istee.. sen nasılsınn? yarimden ses yok sancısı nasıl oldu acaba

çok tatlı olmuşlar hadi yiyelim
hepsini kendinmi yaptın malzeme ne kullandın kalıplar falan belki bende yaparımizne ayrılınca malım kv gelecekonada yaptırırım
bence kocanla konuşabilirsin sana yardımı olduğu için kardeşinden rahatsız olmaz gibi hem baldız baldan tatlıdır derlebizimkiler çok ii anlaşır hiç şikayet ettiğini duymadım eşimin

çooookkk güzel olmuşlar ellerine sağlık....
nasıl yapıldığını bilsem bende yapardım belki... ama bunun için kursa felan gitmek lazım... bide malzemeleri nerden bullucaz...

Çok sağol kuzum benim....Ben kursa filan gitmedim
sadece nette çok araştırma yaptım.Eminönünden
malzeme aldım o kadar.Aldığım malzemeler;küçük bir merdane,bir adet
tırtıklı yuvarlak kap,bir adet üzerinde çeşit çeşit şekil olan silikon kap,şeker
hamuru(beyaz,pembe)Bunları temin ettim.Dün kurabiyeleri yaptım bugün de
süsleme...İnanın oyun hamurlarıyla oynadığım günler geldi aklıma çok eğlenceliydi
İlk başta dedim yapamam sonra sık totonu da yap dedim yapanlardan neyin eksik
O gazla yapıvermişim 35 adet galiba

oluyorum yorgunluktan 4 saattir yuruyus yapiyorum bukadar yuruyuse ragmen benim kizda hic donme eylemi yok anca oldugu yerde kiprasip duruyor

bizimkilerde çok iyi anlaşıyorlar aslında. ben bi eşimi yokliyim bakalım ne dicek

dahada bişey demiyorum

Hadi yiyelimHepsini kendim yaptım ama şeker hamurları satın almıştım
Eminönünden canım.Kurabiye tarifini obur muz ela diye bir siteden aldım herşeyi çok açık
anlatmış kendisi ALLAH razı olsun ondan.Bir de cookiepoint diye bir site ona baktım canım
Bir de DURU yazabileceğim küçük harfler aldım aldıklarımın hepsi 30 tl tutmamıştır herhalde

ayyy burdayım oturuyorum miskin mskin... bi yerlerimden ağrılar giriyo ama sancımıdır nedir anlam veremiyorumki :18:

dilersen sen ac konuyu ya basbasa kalamdık ya da iste bu aksam basbasa cıkalım mı falan diye..ben benimkinin biraz cekindigini dusunuyorum acıkcası o yuzden mudahale edebilirsek fena olmaz unutmayalım kocisleri....

ki ben birkac ay oncesinden uyardım bak dogum zamanı herkes bizde olacak kalabalık oacagız simdiden yapabilecekelrimizi yapalım diye ama tabi birsey yapamadık o da baska :)))

tatlım hosbulduk, evet oglusumuzu bekliyoruz annem de oyle diyor erkek cocuklar gununu doldurur diye bekliyoruz artık bir yandan dogsun goreyim gozumle diyorum bir yandan da aman buyusun karnımda daha gelissin guzellessin diyorum

canım ellerine saglık ben de kurabiye siparisi dusunuyordum ama esim artık fazla oldu abartmayalım dedi, istersen yine de yaptır diye ekledi ama bu seer ben kararsızım

sagol canım amin insaallah hepimizin dogumları hem kolay hem kazasız belasız olur..simdilik uygun dedi dr normale insaallah da son dakka mecburi sezeryan olmam

bangbang ndd Allah yardımcımız olsun ne diyeyin

evasude çooooook güzellerrr :))

Son düzenleme:
kızlar gunlerin birikimi cenem acıldı...size birkac sorum var...daha once konuusldu mu bilmiyorum tabii ama..

ben hastanede kavanozları sekerleri sunmak icin ekstra tepsi yaptırmadım evdeki gumus tepsileri kullanmayı dusunuyoum ne dersiniz?

bir de ben takı yastıgı fikrinden hoslanmadıgımdan yaptırmadım hic sanki takı beklermis gibi ayıp geliyor bana takan takar yine uygun bir yerlere diyorum siz ne dersiniz?

kızlar bugün hiç keyfim yok yaa içim daralıyor. sıcak bunalttı zaten. güya duş aldım ama hala terliyorum. birde başım dönüyor gibi. bi sürü çamaşır var toplanması gereken ama çok zor geliyor. sadece yatmak istiyorum. ama akşama halama gitmem lazım söz verdim pööffff benim bişey yapasım yok halbukiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…