2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım ben sordum doktoruma denize girebilceğimi söyledi ani hareketler yapma dedi denizden çıkınca üzerimi hemen deyiştirmem gerektiğini söyledi. Havuz kesinlikle yasak tabiykii. Bu hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum ben yaşasın deniz:))))))))))

bence ancak doktor bilebilir bunu, biz ne desek boş şimdi.doktorlar bile bu zamanda %100 emin olamıyor.
hayırlara gelsin ilginç bir rüyaymış.

maşallah ne güzelmiş herkesin doğumu böyle kolay olur inşallah.
gebelikten dolayı canım o kararmalar.doğumdan belli bir süre geçiyor.

kesinlikle prima canım.diğer bezler ondan çok farklı.
geçmiş olsun büyük ihtimal normaldir bence.

heralde 40 gün lohusalıkta yasaktır daha fazlasını bilemiycem.kanaman 40 günden önce dursa bile,enfeksiyona açık olur adet dönemi gibi yani.girilmez bence de 40 gün civarı

Kuzum benim kıyamam ben sana da minişine de.Ama şuna inan doğmadan neler olur nelerrrrrr
Bir doğsun gör bak onun nefes alışınla,kokusunla herşeyin üstesinden geleceksiniz.
Nasıl bir imtihan bizleri bekliyor bilmiyoruz sağlıklı diye 9 ay bekleyenler,doğduğunda
şok olabiliyorlar ya da tam tersi.ALLAH'ımdan ümit kesilmez daha dün akşam eşime ECE'yi anlattım
sen buraya ne yazarsan ben hemen ona anlatıyordum tanımadan ECE'yi merak eder olduk o da ben de
Dualarım seninle canım benim üzme kendini zor bir durum ama atlatacaksınız analı kızlı....Rabbim çok büyükkkkk

bende bi konuşayım diyorum bakalım ne çıkçak ağzından. benim yalnız kalmamıda istemiyor bir yandan. ama bende kocişle başbaşa kalmayı özledim açıkçası
bende senin gibi düşünüyordum takı yastığıyla ilgili. ama sonradan çok sevimli bir yastık gördüm sonradan oğlumun oyun yastığıda olabilicek bişey. o yüzden almaya karar verdim. hem neden ayıp olucakmış ki takı beklemek. düğünlerde bile takı merasimi oluyor yani. bebiş için olmasıda çok doğal. benim çevremde çok normal karşılanan bişey bu. bence sende sevimli bişeyler yaptır veya al derim ben

kızlar bu arada şeker hamuruyla yapamazsanız ki ben düşünüyorum yapmayı diyeceğim şekilde;
kalp şeklinde kurabiye yapıp bir yerini halka şeklinde delip pişirin,o halkaya hoşgeldin bebek kurdelası da bağlayabilirsiniz.
hem kolay hhem şık

ya bosver artık hamilesin bunun ardında tembellik yapabilirsin bırak camasırları esin toplasın o terlemeyi bir de bana sor geceleri boynum ensem cımcılık gunde iki kere de banyo yapsam her tarafım terliyor ((

bende istiyorum ama hiiçç imkanım yook. bi kuzenim evlendi balayına gitti. bi kuzenim minik kızıyla ikinci balayı yapıyor. bende onların face te paylaştığı resimlere bakıyorum anca özene özene

kızlar ben takı yastığını kendim yaptım sırf güzelliği için vallahi,beşiğine de nasıl yakıştı fıstığımın sepetiyle takım :)

amin canım cumlemizin....

sahi biz kolay tarifler ppaylassak mı misafirler icin

2 adet yumurta

300 gr tereyağ

3 su bardağı un

2 çay bardağı mısır nişastası

2 su bardağı pudra şekeri

1 çay kaşığı karbonat

2 çay kaşığı tarçın

1 çay kaşığı zencefil/(ben de zencefil yoktu bol tarçinlı yaptım)
Bu malzemelerin hepsini yoğurup buzdolabında 1 saat dinlendiriyoruz. Sonra çıkarıp üzerine un serptiğimiz yağlı kağıtların arasında merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açıyoruz.Beğendiğimiz kurabiye kalıplarıyla kesip şekillendiriyoruzSonra, önceden ısıtılmış fırında 180 derece sıcaklıkla pişmeye bırakıyoruz. Kurabiyeler altın sarısı rengine bürünene kadar pişiriyoruz.

Eklentiler

• $KURABIYE-VE-SEKER-HAMURU-HARF-RAKAM-YAZI-KASESI__60683394_0.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 63

tamam canım gun icinde o isteyken yalnız kalmazsın ama aksamları onlarla birseyler yapmalı haftada bir de olsa

uyku setinin minik bir yastıgı var sanırım besiginin de var-gorumcemden geldi de besik yastıgı gelmedi henuz-

ben soruyu sordum evasudecim önceden anlatmış sağolsun :)

valla süper olur bangbang.buzluk için özellikle

bildigim tek deepfreezelik tarif yufka boregi bi de milfoyle tatlı ya da tuzlu var.. ee tabi bir de tarifleri verirken arkadaşların canını çektirmemek var ama

Son düzenleme:

ben iyiym sanırım şişmeye devam P.tesi kontrol var işe gidicez bakalim ne dicek , haızrlıklar bıtmedı hıc bıseye elımı surmedım , bavukum hazır eksıklerı var vs vs vs bu haftasonu kesın halledıp kapatıcam artık

soda+ayran canım , vucut dırencını artırır , halsızlıgı gıderır.

ben de dün oldum çatı benim doktor kadındı havaya bakarak yaptı jel sürdü derin nefes aldım o kadar rahat geçtikti hiç acı hissetmedim kanama da olmadı zor derlerdi dedim benmim doktor ben çok nazik yapıyorum da ondn dedi :) benim kız da 2500 kilo benim doktor da sen kaç kilo oğdunsa o da o kadar doğar dedi

Buzluğa attığım börek,poğaça da her zaman yaptığım şeyleri koydum
Nete yazdım buzluk böreği,buzluk poğaçası içeriklerine,yapılışlarına
bakayım dedim hep aynı bildiğimiz tarifler.Sadece poğaçayı pişirip koydum
börekleri pişirmeden koydum.Daha yapmam lazım hem evde de malzemem
var iken ama bugün tatil ilan ettim kurabiyelerden sonra

çok güzeller canım ellerine sağlık

bende bakayım bir belki yaparım poşetleme işini nasıl yapacaksın aldınmı magnet takacakmısın
şeker sepeti alsan dahamı sevimli olur ne... takı yastığı bende almadım zaten gelipde takı takacak kimze yok burda gelen kıyafet ufaktefek şeyler getirir. mevlit içn memlekete gittiğimizde kaynana ne yapar bilmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…