ppehhhh...:18::18::18::18:Şu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
dün pazardan aldığımız ayıklayıp buzluğa attığımız sebzeden yemek yapmamı
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
ev anahtarını almaya kendi evinin.Neyse anahtarı verdim rüzgar banka kapısı
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
Ve doğru mutfağa yemek yapmaya devam.Sonra birden yerler kan,dolapla kan
hemen aklıma doğurduğum geldiNasıl panik ama anlatamam
gözyaşlarım aktı doğum başladı dedim kendimce.Bir de ne göreyim benim kapı
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyorNeyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
ama ben acı manyağı olarak anlamadımParmak morardı büyük bir ihtimal tırnakta
kalkar dayanmaz yaniii
ayy ne güzel yaa...
biz evlendikten 1 ay sonra işe başladım bende... bursadan istanbula gelin gelmiştim... bursada gül gibi işimi bırakmıştım... o 1 ay süresince evimde vakit geçirmekten acayip keyif alıyodum... sabah kalk ortalığı derle topla... sonra mutfağa gir mamalar hazırla... ayyy çoook güzeldi... hatta işe başladığımda bile akşam eve gidince yapıyodum yemekleri... benim kocişim de 106 kilo oldu.... hafta sonu da kocam temizlik yapıyodu ben c.tesileri de çalışıyodum çünkü... pazar da geziyoduk... sonra öğrendimki hamileyim... öğür böğür... yoruluyorum bide... zaten işyeri de dandik... şartlar dandik... 3 ay çalıştıktan sonra ayrıldım işten... sonra da kocam temizlik yaptırmamaya başladı... şimdilerde sadece yemek yapıyorum... o da hafif yemekler... beyimiz diyette de kilo veriyo... destek oluyoruz bizde... hayırlısıyla kızımı alıyım kucağıma, yine temizlikler yapıp gezmelere gitmek istiyorum...
ben niye anlattım bu kadar şeyi onu bilmiyorum
canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.
bende yapmak istiyorum da.
şeker hamurunu merdaneyi kalıpları ve poşeti eminönünden aldım ama sana birkaç sorum olacak
yönlendirdiğin siteyi de inceledım çok güzel anlatmış büyük olasılık bende oradan okuyarak yapacağım ama isim yazmak için stampa diyor onu nereden alabilirim acaba?
ayrıca ne kadar süre önce yapmam gerek ben doğumda hastanede dağıtmak için yapmak istiyorum doğumda kısmetse 21 temmuz gibi
bildiklerinden yararlanmak isterim
şimdiden çoook teşekkürler
Şu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyorNeyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
kalkar dayanmaz yaniii
ppehhhh...:18::18::18::18:
çok geçmiş olsun....
sen bu gidişle çatır çatır doğurursun
kalkar dayanmaz yaniii
Ben de yapamam demiştim canım ama emin ol herkes yapabilir
sadece sabır.Bir de ne bileyim ben aynı anneme çekmişim
yapacam dersem yapıyorum tabikii ALLAH'ın izniyle....
Senin DURU'nu da yerim ben ona da veririm ne olcak ki
Biraz süslüyüm,biraz detaycı,biraz kararlı,biraz sabırlı...Ben okuldu,üiversiteydi,tahsildi
bankaydı derken mutfağa girmeye pek vaktim olmamıştı.Annem de sen dersine,işine gücüne
bak dediği için mutfakta sıfırdım.Evlendiğimizde sadece makarna ve çorba yapabiliyordum.Ben bankadan
çok geç çıktığım için 3,5 sene boyunca hep eşim yemek yaptıBen hazıra kondum aynı ana ocağındaki gibi.
Sonra bu durum beni üzdü adamcağız zaten İSnabul'da iş kurmak için 7 senedir bekar hayatı yaşadı hep yemeklerini
kendisi yaptı ben neden yapmıyordum ki????:26::26::26::26:Haaaa şöyle de bir durum vardı akşamdan yaparsam yemek
ertesi gün için asla yemezdi taze olmalıymışNeyse bankayı bıraktırınca bana mutfak benim dünyam oldu
Denemediğim tarif kalmadı.Adamım 84 kilodan 108e çıkmıştı
Aynı yemekelri ben de yiyordum ama ben de tıkkk yok....Yani benim ki hep hevessss.
Hep birşeyler yapma telaşı,öğrenme telaşı....
Vakit çok çabuk geçiyorrrrr diye doldurmaya çalışıyorum aklımca
ayy canım benım ondan gecmıs olsun yaa hemen ole kolay dogurulurmu kızzz kan gelse o ka cok mu gelirrŞu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
kalkar dayanmaz yaniii
Kuzum şu an benimkiler kuruma halindeler.Kuruduktan sonra poşetleyip
kurdela ile bağlayıp bir kutuda bekleteceğim.Ne çok sıcak bir orta ne soğuk bir ortam
Tarifin tutar herşey yolunda giderse tam 1 ay saklanabiliyormuş.Kurabiyelerin tadı çok
güzel oluyor şeker hamurunu da ince bir tabaka halinde yapıştırırsan çok sorun olmaz.
Istampayı da Eminönü'nden almıştım 6 tlydi.Gittigidiyorda da gördüm bugün buraya resim
yapıştırmak için..
Umarım yardımcı olmuşumdur.Sevgilerimizleeeee
kalkar dayanmaz yaniii
Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
benim kardeşimde 2 haftadır bizde kalıyor taşınma hazırlıklarında yardım etti şimdide doğum yakın diye kalıyor hem bana çok yardımcı oluyor ev işlerinde. zaten daha yeni yeni yerleşebildik eve. ama bir yandan eşimle hiç yalnız kalamadık diye canım sıkılıyor. acaba o ne düşünüyor diye merak ediyorum inşallah çok bunalmıyordur
Züpürdümm geldimm ..oramdan buramdan terler aktııı
cnm hoşgeldin bizde seni merak ettik benim daha çamaşırlar yıkanıcak ütülencek valiz hazırlanıca eve temizlikçi bayan gelicek pehhhosbulduk tatlım yok anası kılıklı bizim minik de agırdan geliyor :))) dogumuu bekliyoruz ama henuz pek acelesi yok gibi bu arada odasına cicilerini yerlestirdik sekerlerini hallettik gibi bir nazar boncugu alıp takmak kaldı ama netten mi siparis edelim yoksa umraniyede bulur muyuz kararsızım, yine dogum valizinin bazı eksiklikleri var.. ozellikle de ikramlıklarla ilgili hazır kurabiye, pet bardak vs gibi,
odasının perdelerini cumaya getirecekelrini soylkediler ama halımız hala yok once stedigimiz deseni yapacaklarını soyledi mobilyacı sonra yapamadıklarını biz de odaya uygun halı bulamadık, biberonları yıkanmadı henz
oooyyleee istee.. sen nasılsınn? yarimden ses yok sancısı nasıl oldu acaba
kızlar gunlerin birikimi cenem acıldı...size birkac sorum var...daha once konuusldu mu bilmiyorum tabii ama..
ben hastanede kavanozları sekerleri sunmak icin ekstra tepsi yaptırmadım evdeki gumus tepsileri kullanmayı dusunuyoum ne dersiniz?
bir de ben takı yastıgı fikrinden hoslanmadıgımdan yaptırmadım hic sanki takı beklermis gibi ayıp geliyor bana takan takar yine uygun bir yerlere diyorum siz ne dersiniz?
kızlar ben takı yastığını kendim yaptım sırf güzelliği için vallahi,beşiğine de nasıl yakıştı fıstığımın sepetiyle takım :)
Bişe geldi aklıma geçenlerde yaa,,şimdi ramazana denk gelicekya doğumlarımız bi kısmımızın,acaba doktorlarımız oruçlu mu olcakki??
hayırdır iftara mı çağırıcaksın
Merhabalar herkese:) birkaç gündür girememiştim artık eşim çoğunlukla evde. Tatilimiz başladı sayılır.
Geçmiş o kadar uzun ki atlayarak okudum birçok şeyi kaçırmışımdır.
İki gün önce kontrolümüz vardı suyumuz az olduğu için ekstradan çağırmıştı bizi. Neyseki dört gün içinde suyumuz artmış doktorumuz rahatladım dedi sevindik. Böylece bir hafta fazla kalacak kızım içerde:) yoksa 38 olmadan alacaktı. Şimdi 38in dolmasını bekleyeceğiz. Hala ters olduğu için sezaryen kesinleşti.
26sında tekrar kontrolümüz var tarihi belirleyeceğiz çok heyecanlı:)
Hem biyoloğum hem biyoloji öğretmeniyim ama işsizimEvet çok kişi açıkta doğru söylüosun ama yaşım gereği panik yapmaya başladım ev hanımı mı olcam die
Suzann
dikkat et kız iyi dinle kendini sonra gerçek falan olur ,,
Yarim senin ağrılar ne alemde??
Telaşlandırmayın bak benii
havalar ısındıkca daha cok sısıyolar canim ya benim öyl een azındanterlik giyyorum sadece
Aynen yavrummmm şu an ki en büyük hedefim:NORMAL DOĞURMAK ÇATIR ÇATIRBir de onu tadayım başka birşey isterim
ben yine yaaaaa
Bende çıkiim sofra hazırliim,akşama da ev sahibiyle konuşcas pazarlık yapcas inşallah güsel haberlerle döneris,,öpüyorum hepinizi..
Görcez bakalımmmm ya gerçekten çatır çatır ya da bağıra bağıra
Ayyyyy ne olursa olsun bir anlık deyip dualarla üstesinden geleceğiz hepimiz
Mercimeklerimize az kaldıııııııııı
ANNELİTE Acaba hangi dr'a gidiyorsun Adana da. Memnunmusun? Ben özel meridien hastanesi Berrin Ercan Kavuz'a gidiyorum. Ama değişmeyi düşünüyorum. Bilgi verirsen çok sevinirim.
Kızlar bugün küçük sevgiliyle ultrason randevumuz vardı akşamda büyük sevgiliyle evlilik yıldönümü kutlaması için randevumuz var
Kontrolümüz güzel geçti.Drumuz herşey yolunda kilosu 2.200 çok iri bir bebek olmayacak ama sağlıklı dedi.idrarda enfeksiyon görüldü onun için antibiyotik kullanmam gerekiyor.Hamilelikte olabiliyormuş bende hiç belirti yok ama tahlilde sonuç iyi değilmiş.İnşallah o sorunuda çözeriz.Hepinize keyifli bir akşam diliyorummmmmm
Ohh afiyet olsun,ben daha yemedim ama aklımın bi köşesinde duruo sürekli
Kızlar bugün küçük sevgiliyle ultrason randevumuz vardı akşamda büyük sevgiliyle evlilik yıldönümü kutlaması için randevumuz var
Kontrolümüz güzel geçti.Drumuz herşey yolunda kilosu 2.200 çok iri bir bebek olmayacak ama sağlıklı dedi.idrarda enfeksiyon görüldü onun için antibiyotik kullanmam gerekiyor.Hamilelikte olabiliyormuş bende hiç belirti yok ama tahlilde sonuç iyi değilmiş.İnşallah o sorunuda çözeriz.Hepinize keyifli bir akşam diliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?