2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kurabiyeler çok güzel.elinden böyle maharetli işler gelmesi çok güzel.ben yapamam bu kadarını.eger ben yaptım demesen hazır zannedicektim.süper olmuş.bizde istiyoruz bu kurabiyelerden.şeker hamuru ile mi yaptın.ayrıca fiğürleri kalıpla mı şekillendirdin.maşalllah.bize de nasıl yaptıgını anlatırsan sevinirim.evde oturmaktan çok sıkıldım bende denerim.

Kurabiyelerin nefisssssssss... Bi içimmmmmmmmmm su... Açıkcası bi yiyimmmmmmmmmmm mis

geçmiş olsun canım.ayyy dikkat et kendine.nazardır kesin.annen nazar için bol dua okusun sana.

kızlarrr bu arada temmuz annelerimizden missyamanda doğum yapmışş maşaallah subhanallahhh

aceleci bebekler geliyor sırayla

Ben artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
İsyan etmiyorum inancımı kaybetmemeye çalışıyorum
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Rabb'ime sığındım ona güveniyor ve dua ediyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....

evasude geçmiş olsun cnmm dikkat et kendine..
bugün kızım sağ tarfıma toplanıp duruyor derdi ne anlamadım =)

hep dualarimizdasin , Allah yardimciniz olsun , bizleride habersiz bırakma olurmu .. inş çabucak toparlarsiniz canim.

canım canımmm sen hiç moralini bozma lütfen dualarla herşey güzel olacak inş.
kolay olur herşey ve sıkıntısız alırsın yavrunu kollarına inş.
dualardasın cnm,Allaha emanetsiniz,iyi haberlerini bekliyoruzzz

dualarımız sen ve minik meleğin ece'yle... Allah'ım herşeyi kolaylıkla atlatmanızı nasip etsin...bizi haberdar et... güzel haberlerini bekliyo olucaz...

Selammm güzel anneler ve melekleriii

Biz oğlumla son randevumuzdan geldik.. Kilomuz 3.150gr olmuş Kireçlenmemiz artmış maalesef suyumuzda azalmış nst de sancımda çıktı bitane 40larda. Dr daha fazla beklemeden alalım en kısa zamanda dedi. Kısmetse 37+6 da oğlumuzu alacağız kucağımıza yani haftaya Salı günü bize yol göründüü:18:
Ameliyat şekli spinal anestezi olucak. Drumuz yatış kağıdımızıda verdi salı sabah 7 de hastanede olacağız yatışımızı yaptıracağız inşallah.. Tabi benim oğlum kasılmaları, toplanmaları bırakırsa..
Bize dua edin kızlar doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayemi yazmak nasip olsun diye..

Canım kendini üzme güçlü olmaya çalış meleğini göreceksin kucağına alacaksın.. kokusunu içine çekeceksinn
Allah derdi veriyorsa dermanınıda verirmiş.. İnşallah kısa zamanda geçirirsiniz bu zamanları.. Allah yar ve yardımcınız olsun canım

neden bu doktoru bırakmak istiyosun ben ona ilk defa giitim bi sorun mu var yazar mısın

Canım ben memnun kalmadım berrin hanımdan.. hastane pek donanımlı gelmemişti bana küvöz, yoğun bakım ünitesi vs bakımından. İkinc olarak; 3lü testimizi almaya gittiğimizde kontrol olmak istediğimi söylememe rağmen ultrasona almadı. Ki ozaman bi önceki randevumuzda sırf bebeğin cinsiyeti için gitmiştik göstermeyince 3lü testi almaya gittiğimde görürüz dedik. Ama maalesef almadı ultrasona. İlgi alakadan dolayı bıraktım gerçi onlarda noldu, niye gelmiyorsun diye de aramadılar

Metroda ferat beye gidiyorum şuan ve çook memnunum inşallahda salı günü oğlumuzu alacağız kucağımıza. Kontrolüne gittiğinde kendini huzurlu hissettiriyor, aklında soru işareti bırakmıyor en önemlisi güven veriyor. Tabi bu benim kişisel görüşüm sen memnunsan devam edebilirsin cnm.

lyre resim çekip eklerim cnm yastığı

tmm cnm bekliyorum

kızlarrr bu arada temmuz annelerimizden missyamanda doğum yapmışş maşaallah subhanallahhh

aceleci bebekler geliyor sırayla

allah analı babalı büyütsün :18:

cnm allah yar ve yardımcınız olsun minik ecemiz sağlıcakla gelsin

hayırlısı ile bebişini kucagina alirsin inş , iyi haberlerinizi bekliyoruz canim , Allah yardimciniz olsun.

maşallah maşallah ne kadar beceriklisiniz bole kendi yapanları cok takdır edıyorum ben herseyı hazır alıyorum bırılerıne yaptırtıyorum maalesef

Canım rabbim yardımcın olsun inşallah. Kendini üzme lütfen iyi düşün bence her şey çok güzel gelişecek.Nisanda eltim doğum yaptı onun sınavıda zordu doktorlar bu bebek yaşamaz dedi doktorlar bunu söyledikçe babası ve bizler perişan olduk annesine söyleyemedik( ama hep farkındaydı bişey var diyordu ve sürekli ağlıyordu rabbime çok şükür hümeyramız iki ay hastanede kaldı yoğun bakımda 10 gün önce geldi evine çok mutluyuz:) Rabbim senin bebeğinede şifa versin inşallahh.

bende yaptırmadım canım banada ayıp geliyo

allah yar ve yardımcın olsun canım hayırlı doğumlar

Neden doğum kanalına girmemesi lazım? Herşey normal olup, birsürü sancı çekenler bile son anda bi sıkıntı olunca sezeryana alınıyolar.. Bizim bebek dönmemiş daha ters duruyomuş, doktor büyük ihtimal dönmez ama kırkıncı haftaya kadar bekleyelim dedi. 10 temmuzda normal doğum tarihim, bugün gittim doktora, 1 ine randevu verdi, o zamana da dönmezse 10 unda veya 8inde filan sezeryan olur artık diye konuştuk. Tabi inş. bişey olmazsa..

amanninn dikkat et canım geçmiş olsun. doğumda kanla başlamaz herhalde korkutma hemen kendini
bebişinize maşallah sizede ii eğlenceler
hakkında hayırlısı olsun canımj. bumübarek gecede dualarımız seninle
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. doğuran doğurana maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…