Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
Kurabiyelerin nefisssssssss... Bi içimmmmmmmmmm su... Açıkcası bi yiyimmmmmmmmmmm misÇok sağolun kızçelerrrrrrrr
Ben artık kaçayım çok fazla pc başında durduk
azıcık evde tur atalım nasıl olsa durduğumuz yerde
terliyoruz bari evde açılalım az....Çok öptük sizleriiiii
ALLAH'a emanet olun.Hayırlısıyla doğuran doğursun
Ne bileyim içimden bu akşam biri doğurcakmış gibime geliyor
Şu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
dün pazardan aldığımız ayıklayıp buzluğa attığımız sebzeden yemek yapmamı
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
ev anahtarını almaya kendi evinin.Neyse anahtarı verdim rüzgar banka kapısı
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
Ve doğru mutfağa yemek yapmaya devam.Sonra birden yerler kan,dolapla kan
hemen aklıma doğurduğum geldiNasıl panik ama anlatamam
gözyaşlarım aktı doğum başladı dedim kendimce.Bir de ne göreyim benim kapı
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyorNeyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
ama ben acı manyağı olarak anlamadımParmak morardı büyük bir ihtimal tırnakta
kalkar dayanmaz yaniii
Ben artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
İsyan etmiyorum inancımı kaybetmemeye çalışıyorum
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Rabb'ime sığındım ona güveniyor ve dua ediyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....
Canım kendini üzme güçlü olmaya çalışBen artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
neden bu doktoru bırakmak istiyosun ben ona ilk defa giitim bi sorun mu var yazar mısın
lyre resim çekip eklerim cnm yastığı
kızlarrr bu arada temmuz annelerimizden missyamanda doğum yapmışş maşaallah subhanallahhh
aceleci bebekler geliyor sırayla
Selammm güzel anneler ve melekleriii
Biz oğlumla son randevumuzdan geldik.. Kilomuz 3.150gr olmuşKireçlenmemiz artmış maalesef suyumuzda azalmış nst de sancımda çıktı bitane 40larda. Dr daha fazla beklemeden alalım en kısa zamanda dedi. Kısmetse 37+6 da oğlumuzu alacağız kucağımıza yani haftaya Salı günü bize yol göründüü :18:
Ameliyat şekli spinal anestezi olucak. Drumuz yatış kağıdımızıda verdi salı sabah 7 de hastanede olacağız yatışımızı yaptıracağız inşallah.. Tabi benim oğlum kasılmaları, toplanmaları bırakırsa..
Bize dua edin kızlar doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayemi yazmak nasip olsun diye..
Canım kendini üzme güçlü olmaya çalışmeleğini göreceksin kucağına alacaksın.. kokusunu içine çekeceksinn
Allah derdi veriyorsa dermanınıda verirmiş.. İnşallah kısa zamanda geçirirsiniz bu zamanları.. Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Canım ben memnun kalmadım berrin hanımdan.. hastane pek donanımlı gelmemişti bana küvöz, yoğun bakım ünitesi vs bakımından. İkinc olarak; 3lü testimizi almaya gittiğimizde kontrol olmak istediğimi söylememe rağmen ultrasona almadı. Ki ozaman bi önceki randevumuzda sırf bebeğin cinsiyeti için gitmiştik göstermeyince 3lü testi almaya gittiğimde görürüz dedik. Ama maalesef almadı ultrasona. İlgi alakadan dolayı bıraktım gerçi onlarda noldu, niye gelmiyorsun diye de aramadılar
Metroda ferat beye gidiyorum şuan ve çook memnunum inşallahda salı günü oğlumuzu alacağız kucağımıza. Kontrolüne gittiğinde kendini huzurlu hissettiriyor, aklında soru işareti bırakmıyor en önemlisi güven veriyor. Tabi bu benim kişisel görüşüm sen memnunsan devam edebilirsin cnm.
Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815 Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
kızlar gunlerin birikimi cenem acıldı...size birkac sorum var...daha once konuusldu mu bilmiyorum tabii ama..
ben hastanede kavanozları sekerleri sunmak icin ekstra tepsi yaptırmadım evdeki gumus tepsileri kullanmayı dusunuyoum ne dersiniz?
bir de ben takı yastıgı fikrinden hoslanmadıgımdan yaptırmadım hic sanki takı beklermis gibi ayıp geliyor bana takan takar yine uygun bir yerlere diyorum siz ne dersiniz?
çünki çoçk rahme yerlşmş ve sezeryan olcağı için Allah korusun doğm kanalına girmemeli.. yani 2 hafta çok dkkat gerekio dedi. ya yavaşca yarm saat yürümemi bile yasakladı yemeği dün eşim yaptı . ev sprdüm ölcktm nerdeyse. sabah ezanına kadar sancdan uyuyamıom. Allahdan 2 gne kaynvaldem gelck. o değil alşverşiiyiki apmşm 10 gn önce... skntdan sancıdan patlıom herksckler tatlde arkiler flan bnde zatn grbetteym akraba bile yok. çok sancm var diolarki her an doğrabilsn....
amanninn dikkat et canım geçmiş olsun. doğumda kanla başlamaz herhalde korkutma hemen kendiniŞu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
dün pazardan aldığımız ayıklayıp buzluğa attığımız sebzeden yemek yapmamı
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
ev anahtarını almaya kendi evinin.Neyse anahtarı verdim rüzgar banka kapısı
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
Ve doğru mutfağa yemek yapmaya devam.Sonra birden yerler kan,dolapla kan
hemen aklıma doğurduğum geldiNasıl panik ama anlatamam
gözyaşlarım aktı doğum başladı dedim kendimce.Bir de ne göreyim benim kapı
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyorNeyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
ama ben acı manyağı olarak anlamadımParmak morardı büyük bir ihtimal tırnakta
kalkar dayanmaz yaniii
Kızlar bugün küçük sevgiliyle ultrason randevumuz vardı akşamda büyük sevgiliyle evlilik yıldönümü kutlaması için randevumuz var
Kontrolümüz güzel geçti.Drumuz herşey yolunda kilosu 2.200 çok iri bir bebek olmayacak ama sağlıklı dedi.idrarda enfeksiyon görüldü onun için antibiyotik kullanmam gerekiyor.Hamilelikte olabiliyormuş bende hiç belirti yok ama tahlilde sonuç iyi değilmiş.İnşallah o sorunuda çözeriz.Hepinize keyifli bir akşam diliyorummmmmm
hakkında hayırlısı olsun canımj. bumübarek gecede dualarımız seninleBen artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. doğuran doğurana maşallahhSelammm güzel anneler ve melekleriii
Biz oğlumla son randevumuzdan geldik.. Kilomuz 3.150gr olmuşKireçlenmemiz artmış maalesef suyumuzda azalmış nst de sancımda çıktı bitane 40larda. Dr daha fazla beklemeden alalım en kısa zamanda dedi. Kısmetse 37+6 da oğlumuzu alacağız kucağımıza yani haftaya Salı günü bize yol göründüü :18:
Ameliyat şekli spinal anestezi olucak. Drumuz yatış kağıdımızıda verdi salı sabah 7 de hastanede olacağız yatışımızı yaptıracağız inşallah.. Tabi benim oğlum kasılmaları, toplanmaları bırakırsa..
Bize dua edin kızlar doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayemi yazmak nasip olsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?