2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım bu normal banada önce ileri dediler sonra geri bir haftadan bişey olmaz rahat ol.

yanlız herkes aynı hürrem yaşlanmış tek
iğrenç olmuş yeni hürrem süleymanın annesi gibi izlemem bir daha :)

ay canım senle günlerimiz aynı bana da ben 3 temmuzdan önce senden doğum beklemiyorum dedi :) o yüzden bende rahatlık var
walla doktor bekliyor ama bende beklemiyorum :)
evet canım aşağı inmiş :)

benim oğlumun adı da ARAS :)

Allah yardımcın olsun bebeğin biran evvel sağlığına kavuşsun

Hem biyoloğum hem biyoloji öğretmeniyim ama işsizimEvet çok kişi açıkta doğru söylüosun ama yaşım gereği panik yapmaya başladım ev hanımı mı olcam die
inşallah ataman olur çok geç olmadan canım.insan o kadar okul okuyor, sonuç bu oluyor gerçekten çok üzücü.
ay çok geçmiş olsun kapıya parmak sıkışması en korktuğum şey.
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım

dualarımda hep varsın canım.inşallah yarın güzel birgün olur sizin için.yarın kontrolüm var benim de, aklımın bir köşesinde hep olacaksın

kızlarrr bu arada temmuz annelerimizden missyamanda doğum yapmışş maşaallah subhanallahhh

aceleci bebekler geliyor sırayla
ne nasıılll evasude dedıgn cıktı bak yenı bır dogum haberı dahaaa
ne nasıl olmus bu arada cnmmmm:44:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN aklımda ve duamdasın cnm benım rabbım kaldıramıyacagımı z yuku yuklemes ınslll

basladık dogumlara haydı hayırlısı bakalımmm gusel ce gecsın gunlerın kavus melegıne ınsl cnm benım

Bu gece hepimiz bol bol dua ederiz Ece'miz sağlıkla kavuşsun annesine inşallah.

Canım inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğum yapar bebeğini kucağına alırsın. Ferat beyin iyi bir doktor olduğunu biliyorum etrafımda doğumunu onunla yapan tanıdıklarım var şu an giden de var hepsi de çok memnun. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum olur canım. Ben medline'da yapıcam ama doktorum dışardan gelecek benimki de spinal sezaryen diyor bakalım cesaret edebilecek miyim

mrb kızlar.
dogum tarıhlerı belırlenen herkez ıcın cok hycanlandıgımı belırtmek ıstyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum.
bkac ufak problemlerı takmayın kafaya hersey cok guzel olucak tıp ımkanlar ve Allah ın merhametı bızımle:)sadece bebeklerımızı dusunelım.

bız bugun kontrolden geldık oglum gayet sgalıklı masallah. erken dogum gozukmuyor. 2.500 kılo agırlıgında. suyu gayet ıyı. tabı yuzu ıce donmus durumda dogum poziysyonunu aldıgı ıcın. goremdık guzel yzunu oglumun.

doktor normal dogum yapıcaksın kendnı ona gore hazırla dedı. bı sorun yok masallah dedı. ck sasrdım bende hep bı sorun cıkarcak doktorda sezeryana alcak dıye beklerken. bıde normal dogum korkusu saldı tabı benı smdıde:)

doktor gece gunduz dogumuma gelcekmıs. ve kendısı olckmıs bu benı cok ama cok rahatlattı..
mutlu ama bırazcıkda saskın dondum acıkcası normal dogum ne bılyım gercekden yapabilrimiyim tam emın degilim.. ınsallah hayırlısı olur korkmuyorm ama sadece bunu becerblrsem kendme sasrcam sanırım o garıp gelyor bana:)

kısca hersey yolunda sukur beklyoruz bdahkı kontrol 2 hafta sonra. nst ile tanısmadım henuz catı muanesyle ılglıde bısı demedı.

hepnızıe ıy geceler dılıyorum

Son düzenleme:

Maşallah yaa sizin gibileri çok takdir ediyorum. Ben şeyi yapacağım derim, aradan on geçer, yapsam mı yapmasam mı derken ya vazgeçerim ya da baştan savma yaparım.. Yemekleri de sırf bişeyler yiyelim aç kalmayalım diye yapıyorum heralde.. :) Annem de aynı sizin gibi. Artık benden geçti, kızıma yaptıracağım bütün işleri

maşallah bebişine canım

yaparsın canım niye yapamayasınki kendini öyle hissetme.hayırlısıyla olur doğumun inşallah

iyi gecelr hanımlar kv gelmek uzere
sabah 9 da dr gıdecegız paşamı gocem su akıntıyı-kasılmaları ve agrıları sorucam hayırlısı ınsl dua ılee kv ıle gıderım buyuk ıhtımalll dua ıle ınslll

kızlar dün 6 ay önce doğum yapan bir arkadaşla konuştum son haftaya kadar beklemişşer oğlu olmamış doktor suni sancı vermiş epidural de istememiş çatır çatır normal doğum olmuş. sakın suni sancıdan korkma ağrı tamamen psikolojik bişey dedi. yine bir arkadaş var onunda kızı 3 yaşında sabah 6 gibi sancısı gelmiş hafiften sıklaşmasını beklemiş bi anda suyu gelmiş su gelince hastaneye gitmişler doktor suni sancı vermiş düşnün 8 de gitmiş 9.30 da kızı dünyaya gelmiş. ikiside çok rahat olduğunu normal doğumun hiç acı vermediğini felan söyeldiler. bende suni sancıdan çok korkuyordum biraz içim rahatladı. doktor bana her ne kadar her an doğuracaksın desede bana hiç öyle gelmiyor çünkü sanki doğmayacak da suni sancı verecekler gibi geliyor. :)

kızlar be kapı süsünü kendim yapacağım o yüzden de keçe almak istiyorum arkadaşlar burda 10marifet diye site tavsiye etiler ama siz o siteyi biliyor musnuz güvenli mi? yada sizin bilip güvendiğiniz bir site var mı keçe alabileceğim ?

cvp için teşekkürler cnm ben ilk kontrole gittiğim için anlamıyom ilgi iyiydi ama yoğu bkım küvez falan hiç bilgim yoktu araştıracam bunlarıda aslında İLK adana hastanesine gittim dilek coşkuna fakat randevu saatimiz geçiince eşim sinirlendi ve ipptal etti ücreti alıp berrin hanıma gittık yani hiç araştıramadık artık şimdi söylediklerini araştıracam bebeğinle sağlıklı mutlu güle oynaya bi hayat geçirmeni diliyorum

maşallah ikinizede çok güzel görünüyorsunuz

ben de doğumda büyük tuvaletimi yapmaktan ve kusmaktan korkuyorum

canım onları hiç düşünme valla herşey olabiliyor... doktorlar alışık böyle şeylere..

canım ben 1 aydır magnezyum kullanıyordum, doktorum 36. haftadan sonra kullanma dedi, doğumu geciktirir dedi bilgine...[/QUOTE]

aynen magneyzun ilacı kasılmaları önlüyor.bende daha içmiyorum.

canım çok güzel olmuş kurabiyelerin..ayy insan kıyamazda onları yemeğe

maşşalh bebeğine saglıklı olsunda kilosunu takma kafana..geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun inş.Allah bebeğine ve sana güç kuvvet versin..bu sürecide en sorunsuz bi şekilde atlatmaızı nasip etsin rabbim. dularımız seninle..

maşşlah bebğine hadi bakkalım sıra sana geldii ..güzel haberlerini bekliyoruz.inş saglıklı bir şekilde bebğini kucagına alırsın..

gunaydin hayirli cumalar kizlar biz geldik kizimla sabah tahlilimizi verdik yuruyusumuzu yaptik az gene yorulduk tabi biraz dinlenip keyif yapicaz simdi

Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi.. Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte

gunaydin ececim hosgeldin sefalar getirdin, rm7 tebrik ederim arkadasim Allah anali babali buyutsun hayirli omurler versin insallah iyi olmaniza cok sevindim mis kokulunu almisin kucagina Allahim bizede nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…