canım bu normal banada önce ileri dediler sonra geri bir haftadan bişey olmaz rahat ol.merhaba güzel anneler nasılsınız ben dün doktordaydım canım çok sıkıldı kızımın şu ana kadar gelişimi haftasına uyumlu hatta önde gidiyodu ama dün 1 hafta gerilemişti kilosu 2.450 gr az az alıp yaklaşk 3 oursa razıyım ama kafama takılan acaba gelişimimi durdu artık kilo almıyacak mı oldu haftaya bidaha gitcez bi öneriniz var mı kızlar ne yesem ne içsem iştahım da pek yok ama bu hafta kendimi zorlıyacam yemek için inş. bebişim kilo alır kucağıma alırım bu haftalara çok zor geldim
iğrenç olmuş yeni hürrem süleymanın annesi gibi izlemem bir daha :)yanlız herkes aynı hürrem yaşlanmış tek
walla doktor bekliyor ama bende beklemiyorum :)ay canım senle günlerimiz aynı bana da ben 3 temmuzdan önce senden doğum beklemiyorum dedi :) o yüzden bende rahatlık var
evet canım aşağı inmiş :)Yaf bu sabah sanki bebişim yer değiştirmişti,e bu saatten sonra nasıl değişti benim bıdığım,hep solumda olurdu sabah sağımı ittiriodu..
Bi de sanki göğsümün altı boşalmış gibi ,iki büklüm oturabiliorum şu an,oturamazdım kaburgam acırdı.Bu aşağı indi mi demek oluo ???Korkuorummm
Ben artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
İsyan etmiyorum inancımı kaybetmemeye çalışıyorum
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Rabb'ime sığındım ona güveniyor ve dua ediyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....
havalar ısındıkca daha cok sısıyolar canim ya benim öyl een azındanterlik giyyorum sadece
inşallah ataman olur çok geç olmadan canım.insan o kadar okul okuyor, sonuç bu oluyor gerçekten çok üzücü.Hem biyoloğum hem biyoloji öğretmeniyim ama işsizimEvet çok kişi açıkta doğru söylüosun ama yaşım gereği panik yapmaya başladım ev hanımı mı olcam die
ay çok geçmiş olsun kapıya parmak sıkışması en korktuğum şey.Şu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
dün pazardan aldığımız ayıklayıp buzluğa attığımız sebzeden yemek yapmamı
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
ev anahtarını almaya kendi evinin.Neyse anahtarı verdim rüzgar banka kapısı
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
Ve doğru mutfağa yemek yapmaya devam.Sonra birden yerler kan,dolapla kan
hemen aklıma doğurduğum geldiNasıl panik ama anlatamam
gözyaşlarım aktı doğum başladı dedim kendimce.Bir de ne göreyim benim kapı
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyorNeyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
ama ben acı manyağı olarak anlamadımParmak morardı büyük bir ihtimal tırnakta
kalkar dayanmaz yaniii
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımKızlar bugün küçük sevgiliyle ultrason randevumuz vardı akşamda büyük sevgiliyle evlilik yıldönümü kutlaması için randevumuz var
Kontrolümüz güzel geçti.Drumuz herşey yolunda kilosu 2.200 çok iri bir bebek olmayacak ama sağlıklı dedi.idrarda enfeksiyon görüldü onun için antibiyotik kullanmam gerekiyor.Hamilelikte olabiliyormuş bende hiç belirti yok ama tahlilde sonuç iyi değilmiş.İnşallah o sorunuda çözeriz.Hepinize keyifli bir akşam diliyorummmmmm
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....
benimde bugünlerde daha az şiş hatta sadece ayakbileğim şişiyor ayağım şişmiyor çok şaşırıyorumm oysa epeydir şişiyordu hep
ne nasıılll evasude dedıgn cıktı bak yenı bır dogum haberı dahaaakızlarrr bu arada temmuz annelerimizden missyamanda doğum yapmışş maşaallah subhanallahhh
aceleci bebekler geliyor sırayla
ALLAH YARDIMCIN OLSUN aklımda ve duamdasın cnm benım rabbım kaldıramıyacagımı z yuku yuklemes ınslllBen artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
basladık dogumlara haydı hayırlısı bakalımmm gusel ce gecsın gunlerın kavus melegıne ınsl cnm benımSelammm güzel anneler ve melekleriii
Biz oğlumla son randevumuzdan geldik.. Kilomuz 3.150gr olmuşKireçlenmemiz artmış maalesef suyumuzda azalmış nst de sancımda çıktı bitane 40larda. Dr daha fazla beklemeden alalım en kısa zamanda dedi. Kısmetse 37+6 da oğlumuzu alacağız kucağımıza yani haftaya Salı günü bize yol göründüü :18:
Ameliyat şekli spinal anestezi olucak. Drumuz yatış kağıdımızıda verdi salı sabah 7 de hastanede olacağız yatışımızı yaptıracağız inşallah.. Tabi benim oğlum kasılmaları, toplanmaları bırakırsa..
Bize dua edin kızlar doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayemi yazmak nasip olsun diye..
Canım kendini üzme güçlü olmaya çalışmeleğini göreceksin kucağına alacaksın.. kokusunu içine çekeceksinn
Allah derdi veriyorsa dermanınıda verirmiş.. İnşallah kısa zamanda geçirirsiniz bu zamanları.. Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Canım ben memnun kalmadım berrin hanımdan.. hastane pek donanımlı gelmemişti bana küvöz, yoğun bakım ünitesi vs bakımından. İkinc olarak; 3lü testimizi almaya gittiğimizde kontrol olmak istediğimi söylememe rağmen ultrasona almadı. Ki ozaman bi önceki randevumuzda sırf bebeğin cinsiyeti için gitmiştik göstermeyince 3lü testi almaya gittiğimde görürüz dedik. Ama maalesef almadı ultrasona. İlgi alakadan dolayı bıraktım gerçi onlarda noldu, niye gelmiyorsun diye de aramadılar
Metroda ferat beye gidiyorum şuan ve çook memnunum inşallahda salı günü oğlumuzu alacağız kucağımıza. Kontrolüne gittiğinde kendini huzurlu hissettiriyor, aklında soru işareti bırakmıyor en önemlisi güven veriyor. Tabi bu benim kişisel görüşüm sen memnunsan devam edebilirsin cnm.
Bu gece hepimiz bol bol dua ederiz Ece'miz sağlıkla kavuşsun annesine inşallah.Ben artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
Selammm güzel anneler ve melekleriii
Biz oğlumla son randevumuzdan geldik.. Kilomuz 3.150gr olmuşKireçlenmemiz artmış maalesef suyumuzda azalmış nst de sancımda çıktı bitane 40larda. Dr daha fazla beklemeden alalım en kısa zamanda dedi. Kısmetse 37+6 da oğlumuzu alacağız kucağımıza yani haftaya Salı günü bize yol göründüü :18:
Ameliyat şekli spinal anestezi olucak. Drumuz yatış kağıdımızıda verdi salı sabah 7 de hastanede olacağız yatışımızı yaptıracağız inşallah.. Tabi benim oğlum kasılmaları, toplanmaları bırakırsa..
Bize dua edin kızlar doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayemi yazmak nasip olsun diye..
Canım kendini üzme güçlü olmaya çalışmeleğini göreceksin kucağına alacaksın.. kokusunu içine çekeceksinn
Allah derdi veriyorsa dermanınıda verirmiş.. İnşallah kısa zamanda geçirirsiniz bu zamanları.. Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Canım ben memnun kalmadım berrin hanımdan.. hastane pek donanımlı gelmemişti bana küvöz, yoğun bakım ünitesi vs bakımından. İkinc olarak; 3lü testimizi almaya gittiğimizde kontrol olmak istediğimi söylememe rağmen ultrasona almadı. Ki ozaman bi önceki randevumuzda sırf bebeğin cinsiyeti için gitmiştik göstermeyince 3lü testi almaya gittiğimde görürüz dedik. Ama maalesef almadı ultrasona. İlgi alakadan dolayı bıraktım gerçi onlarda noldu, niye gelmiyorsun diye de aramadılar
Metroda ferat beye gidiyorum şuan ve çook memnunum inşallahda salı günü oğlumuzu alacağız kucağımıza. Kontrolüne gittiğinde kendini huzurlu hissettiriyor, aklında soru işareti bırakmıyor en önemlisi güven veriyor. Tabi bu benim kişisel görüşüm sen memnunsan devam edebilirsin cnm.
Ben de yapamam demiştim canım ama emin ol herkes yapabilir
sadece sabır.Bir de ne bileyim ben aynı anneme çekmişim
yapacam dersem yapıyorum tabikii ALLAH'ın izniyle....
Senin DURU'nu da yerim ben ona da veririm ne olcak ki
Biraz süslüyüm,biraz detaycı,biraz kararlı,biraz sabırlı...Ben okuldu,üiversiteydi,tahsildi
bankaydı derken mutfağa girmeye pek vaktim olmamıştı.Annem de sen dersine,işine gücüne
bak dediği için mutfakta sıfırdım.Evlendiğimizde sadece makarna ve çorba yapabiliyordum.Ben bankadan
çok geç çıktığım için 3,5 sene boyunca hep eşim yemek yaptıBen hazıra kondum aynı ana ocağındaki gibi.
Sonra bu durum beni üzdü adamcağız zaten İSnabul'da iş kurmak için 7 senedir bekar hayatı yaşadı hep yemeklerini
kendisi yaptı ben neden yapmıyordum ki????:26::26::26::26:Haaaa şöyle de bir durum vardı akşamdan yaparsam yemek
ertesi gün için asla yemezdi taze olmalıymışNeyse bankayı bıraktırınca bana mutfak benim dünyam oldu
Denemediğim tarif kalmadı.Adamım 84 kilodan 108e çıkmıştı
Aynı yemekelri ben de yiyordum ama ben de tıkkk yok....Yani benim ki hep hevessss.
Hep birşeyler yapma telaşı,öğrenme telaşı....
Vakit çok çabuk geçiyorrrrr diye doldurmaya çalışıyorum aklımca
mrb kızlar.
dogum tarıhlerı belırlenen herkez ıcın cok hycanlandıgımı belırtmek ıstyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum.
bkac ufak problemlerı takmayın kafaya hersey cok guzel olucak tıp ımkanlar ve Allah ın merhametı bızımle:)sadece bebeklerımızı dusunelım.
bız bugun kontrolden geldık oglum gayet sgalıklı masallah. erken dogum gozukmuyor. 2.500 kılo agırlıgında. suyu gayet ıyı. tabı yuzu ıce donmus durumda dogum poziysyonunu aldıgı ıcın. goremdık guzel yzunu oglumun.
doktor normal dogum yapıcaksın kendnı ona gore hazırla dedı. bı sorun yok masallah dedı. ck sasrdım bende hep bı sorun cıkarcak doktorda sezeryana alcak dıye beklerken. bıde normal dogum korkusu saldı tabı benı smdıde:)
doktor gece gunduz dogumuma gelcekmıs. ve kendısı olckmıs bu benı cok ama cok rahatlattı..
mutlu ama bırazcıkda saskın dondum acıkcası normal dogum ne bılyım gercekden yapabilrimiyim tam emın degilim.. ınsallah hayırlısı olur korkmuyorm ama sadece bunu becerblrsem kendme sasrcam sanırım o garıp gelyor bana:)
kısca hersey yolunda sukur beklyoruz bdahkı kontrol 2 hafta sonra. nst ile tanısmadım henuz catı muanesyle ılglıde bısı demedı.
hepnızıe ıy geceler dılıyorum
yaparsın canım niye yapamayasınki kendini öyle hissetme.hayırlısıyla olur doğumun inşallahmrb kızlar.
dogum tarıhlerı belırlenen herkez ıcın cok hycanlandıgımı belırtmek ıstyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum.
bkac ufak problemlerı takmayın kafaya hersey cok guzel olucak tıp ımkanlar ve Allah ın merhametı bızımle:)sadece bebeklerımızı dusunelım.
bız bugun kontrolden geldık oglum gayet sgalıklı masallah. erken dogum gozukmuyor. 2.500 kılo agırlıgında. suyu gayet ıyı. tabı yuzu ıce donmus durumda dogum poziysyonunu aldıgı ıcın. goremdık guzel yzunu oglumun.
doktor normal dogum yapıcaksın kendnı ona gore hazırla dedı. bı sorun yok masallah dedı. ck sasrdım bende hep bı sorun cıkarcak doktorda sezeryana alcak dıye beklerken. bıde normal dogum korkusu saldı tabı benı smdıde:)
doktor gece gunduz dogumuma gelcekmıs. ve kendısı olckmıs bu benı cok ama cok rahatlattı..
mutlu ama bırazcıkda saskın dondum acıkcası normal dogum ne bılyım gercekden yapabilrimiyim tam emın degilim.. ınsallah hayırlısı olur korkmuyorm ama sadece bunu becerblrsem kendme sasrcam sanırım o garıp gelyor bana:)
kısca hersey yolunda sukur beklyoruz bdahkı kontrol 2 hafta sonra. nst ile tanısmadım henuz catı muanesyle ılglıde bısı demedı.
hepnızıe ıy geceler dılıyorum
cvp için teşekkürler cnm ben ilk kontrole gittiğim için anlamıyom ilgi iyiydi ama yoğu bkım küvez falan hiç bilgim yoktu araştıracam bunlarıda aslında İLK adana hastanesine gittim dilek coşkuna fakat randevu saatimiz geçiince eşim sinirlendi ve ipptal etti ücreti alıp berrin hanıma gittık yani hiç araştıramadık artık şimdi söylediklerini araştıracam bebeğinle sağlıklı mutlu güle oynaya bi hayat geçirmeni diliyorumSelammm güzel anneler ve melekleriii
ben de doğumda büyük tuvaletimi yapmaktan ve kusmaktan korkuyorum
ya demir ilacını ve kan ilacını benim doktorum doğum sonuna kadar kullan demişti. sonra memlekete geldim burda bir doktorun izlemesine girdim adam aç kilo aldın dedi 35 haftada 14 kg aldım dedim adamın gözleri kocaman oldu çok fazla almışsın hemen demir ilacını bırak dedi bende bıraktım kan ilacına devam ediyorum birde magnezyum verdi. acaba kullansam mı bilemedim
Eki Görüntüle 739813 Eki Görüntüle 739815
Eki Görüntüle 739814
Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi
Kızlar bugün küçük sevgiliyle ultrason randevumuz vardı akşamda büyük sevgiliyle evlilik yıldönümü kutlaması için randevumuz var
Kontrolümüz güzel geçti.Drumuz herşey yolunda kilosu 2.200 çok iri bir bebek olmayacak ama sağlıklı dedi.idrarda enfeksiyon görüldü onun için antibiyotik kullanmam gerekiyor.Hamilelikte olabiliyormuş bende hiç belirti yok ama tahlilde sonuç iyi değilmiş.İnşallah o sorunuda çözeriz.Hepinize keyifli bir akşam diliyorummmmmm
Selammm güzel anneler ve melekleriii
biz geldikk o ka cok yedıkkiiiiiiiiiiiiii
sıgınamıyorum sımdık paşam sa ıcerde cosuyor göderdıklerımı hüpletiyor annesinin minik aslanıııııııııııı
KURBAN OLURUM ONU YARADANAAAAAAAAAA
sabah sut almıstık onu mayalaaldık 4 st sonra yogurt umuz tamamdır afıyetle yıyebılırzzzzzzzzz
babaannemısde aksam gelecekmıss dun gelemediii bugun kısmet seeeee
ALLAH senı dr demekkı kv cok cekmıs heheh gulee gusü atrrıgına göreee
catı muaynenın gusel gectıgıne sevındım cnm benım kısmetde bıse artık paşam tabı muayeneden once gelmesseeeeeeeeeee
ben gene aksam hazırlgımı yapayımda yarın dr işi belli olmassss
buyusun tetesiiii
aslan oglum benımnerdesin geleelimm hemennn tabi önce ben daet edeyım ben hep ev kusuyum nede olsaaa
eline saglık tatalımmmmmmmmmmmm cok guseller bende yufkam var 2 tanee cıkk kaldıı onu peynırle sarıp buzluga atım dıyom ne olur ne olmas sıgara boregı olarakdann sıkısık anıma denk gelır belkım pişiririrzzzz
umranıye derken nerde oturuyordun sen kıs benım genclıgım orda gectııı bıs tavukcu yolunda oturyorduk ben umr.75 yıl t.m.l mezunuyummm lıse yıllarım orda gectii
ahh canım benım ınsl doner bnm pşaa dondukısmet ısı ınsl son dk olsa doner senn kıdeee bol bol ılık dus da alll hızlı yuru bu arada yavas degıll
insallah doner sekerim kendimi normal doguma cok hazirladim cunku sezeryan dusununce urkuyorum hizli yuruyorum zaten gunde 3-4 kezde dus aliyorum yoksa sicaktan bayilacam
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?